PDA

Vidi punu verziju : Declare Independence

usernamed
17.02.2008., 16:11
Dragi Kosovari,
srećna Vam nezavisnost.
Sa željom da budemo bolje komšije,
nego što smo bili kao ukućani.

jacamaca
17.02.2008., 18:19
mislim da si malo pogresio to nezavisno nisu zelileli Kosovari vec Albanci i Siptari.Nikad u zivotu nisam bila dole niti cu ici jer nemam sta dole da trazim moji su odavde ali ne znam kako je tim ljudima koji imaju porodice dole koji imaju zemlju, kucu ama koji su rodjeni a dosli su ovde

Sith_Lord
17.02.2008., 19:33
sto pre to prihvatimo kao realnost bice bolje i nama i tim ljudima sto zive dole.

SENA FR
18.02.2008., 01:47
Ja oko toga necu vishe d se nerviram, iskreno vam kazem.
Svi nashi politicari i vodje naroda od bombardovanja do danas
su znali za odvajanje Kosova josh mnogo pre mene i vas, pa
zasto nisu nishta uradili, a ja danas treba da se frapiram kao
da je to nesto iznenada... Stvarno nije fer prema narodu, ni prema
onima koji ce verovatno odgovarati sto su danas unishtavali svoj
sopstveni grad!
Svi govori koje sam danas cula su govori za ocuvanje njihovih
radnih mesta... SVE SU ZNALI, a sad kao izadjimo na proteste
da polomimo semafore, izloge, oni su nam kao nesto krivi!

BigZexy2000
18.02.2008., 09:25
Vidim da su ovde svi na zemlji. Bravo. Pravo da vam kazem i laknulo mi je malko. Samo ne znam sta ce sad da nadju, cime da nam mazu oci dok nam ''kraduckaju'' pare... Mozda ce posle kosova voja i toma da nam brane sandzak, ili vojvodinu... Naravno da smo svi znali sta sledi. svi znamo i sta ce se sad desiti. inaticemo se sa svima jos par godina, a onda cemo poceti da kukamo zasto nas ne prime u eu i zasto svima pomazu, a ne nama, pa cemo lepo priznati to kosovo i onda nastaviti dalje....
ali izgleda da se nisu dovoljno nakrali, izgleda da im treba jos nekolko godina da vladaju ovim bleasavim narodom, da bi oteli koliko im treba...
moje misljenje je da smo trebali, ako se vec na nasoj teritoriji stvara nova drzava, ucestvovati u njenom pravljenju, pa je napraviti po nasoj meri, da se nas narod moze vratiti i ziveti tamo, a mogli smo to, ovako, napravice je oni sami, po njihovoj meri, i nas narod, ono sto je ostalo tamo, ce samo moci da se iseli. to ce biti rezultati ove nase najnovije "borbe" za kosovo, nazalost

paganini,
18.02.2008., 11:14
Зекси,
И ако си активиста ЛДПа причаш људскије од ових осталих

chajkovski
18.02.2008., 22:30
Dragi Kosovari,
srećna Vam nezavisnost.
Sa željom da budemo bolje komšije,
nego što smo bili kao ukućani.

A jos mi kaze da ja njega uvlacim u svadju....posvadjao si se ti Juzeru sa svojim precima odavno,...i neka ti je na cast

jacamaca
18.02.2008., 23:05
vau pa ovo je joj

chajkovski
18.02.2008., 23:17
za ovo nisu potrebna mooda, za smisao teme je dovoljan kukavicluk i bezstidnost
...nemam vise komentara, razocarao me je samo tako...

jacamaca
18.02.2008., 23:20
hej kako moze da te razocara neko koga ne poznajes, ljudi su razliciti i mi tu ne mozemo nista da uradimo.

burek_ca
19.02.2008., 10:02
Poznaju se.Oni su iz Kraljeva

ovo je pp podrske

Privatna poruka: Ovo je Srbija
јuče, 13:42
ivetka
Registrovan korisnik

Učlanjen: 02.01.2008.

--------------------------------------------------------------------------------

Pre svega, molim te, izvini da ja pisem na engelskom, jesam iz Bratislave /Slovacka/, razumem srbski no nije sam sigurna u pisanju.
I personaly love Serbia and serbians people so much as I can, maybe more than my own country /because of this I also started to learn your language last year/.
I have read your text about situation in Kosovo - I absolutelly agreed with you. I am very sorry and disapointed of this greatest injustice I have ever seen. I know that my private opinion doesn´t make sence in this, but I am sure no normal people could agree with manners of USA and other coutries responsible for this situation. I am still asking myself - why they don´t leave Serbia to go ahead and let Serbians to find the best way how to solve problems with Albanians. I think it is because of your SERBIANS PRIDE in your nationality, Patriotism and your courage to say your opinion!!!
They don´t need such countries..., they need only good servants which will follow their words without revolt... That is the tragedy of our days....
But I still believe in some miracle and Serbia will be again Majka Srbija together with Kosovo!!!
Pls be sure you have support of all normal people. Do not capitualate, never!!!
Kind regards, Iveta

ivetka
Pogledajte javni profil
Pošaljite privatnu poruku korisniku ivetka
Pošaljite poruku za ivetka
Pronađi još poruka od ivetka
Dodaj ivetka na listu prijatelja

traktorce
19.02.2008., 12:03
Ja nemam reci za sve ovo.Politika me nikada nije interesovala.
A sto se tice KOSOVA nikad ga u zivotu nisam videla i niti cu.Ali samo jedno nerazumem zasto su ljudi dole prodavali svoja imanja i kuce za neke ogromne pare ako su hteli SRPSKO KOSOVO i sad nam je neko kriv.Zasto neko u KG neproda kucu sa tri ari placa za milion evra????????????:dontunderstand:PA NE MOZE!!!
O ovome bi mogla da pricam do sutra koliko sam ljuta i besna................................

BigZexy2000
19.02.2008., 13:24
Зекси,

Ja ne pricam ovako zato sto sam aktivista LDP, a sam u LDP, zato sto ovako mislim. Borio sam se za to Kosovo, Kraljevcani znaju kako je prosla 252 oklopna brigada, u kojoj sam bio i ja. ali gledao sam stradanja tih siptara, koja btw tada niko nije pominjao. niko nije mario sto su tada siptarska deca ostajala bez krova nad glavom, sto su njihova cela sela spaljivana, gradovi ruseni. a oni su tada isto tako bili gradjani srbije, kao i svi mi. niko nije tafda zalio tu decu, ni te ljude, ali sad kad se to radi srbima, onda so svi na nogama... e pa batice, ne moze tako. imamo svoju istoriu, nismo mi pali s marsa. svi su sad u fazonu kao, mi smo sad demokratska zemlja, a po cemu to? po tome sto demoliramo mekdonaldse?po tome sto razbijamo ambasade? Niko ni u LDP ni bilo gde drugo nije nikad rekao da ovako treba biti, uvek smo govorili., ukljucujuci i mene da trebamo resavati pitanje kosova, ali gledajuci da prvenstveno tim ljudima tamo olaksamo zivot. da oni ne ispastaju greske nekih nasih bivsih i sadasnjih politicara.meni licno je strasno zao sto se sve tako odigralo i mislim da smo trebali mnogo pametnije se postaviti, pa bi sada bilo sve drugacije, ali istoriju ne mozemo ispravljati. a ovo KOSOVO JE SRPSKO i ostale parole, potrajace jos par godina, najvise 5. a onda cemojadni i opljackani kakvi vec sad jesmo, shvatiti da su to bile samo parole nekih politicara koji su hteli zadrzati svoje fotelje, ti isti ce onda pricati drugu pricu i priznati to isto kosovo. ali oni ce i dalje imati ogromne plate, vile drzavne sestosobne stanove i mercedese. a mi? mi necemo moci voziti tad ni juga, a stanove koje smo krvavo stekli cemo biti prisiljeni da prodajemo, kako bismo prehranili svoju porodicu. da li cemo tako obraniti kosovo?
Sorry ljudi, ja imam obe noge na zemlji, i previse sam toga prosao da bih samo tako verovao u parole.

vanilko
19.02.2008., 13:43
Ja ne pricam ovako zato sto sam aktivista LDP, a sam u LDP, zato sto ovako mislim. Borio sam se za to Kosovo, Kraljevcani znaju kako je prosla 252 oklopna brigada, u kojoj sam bio i ja. ali gledao sam stradanja tih siptara, koja btw tada niko nije pominjao. niko nije mario sto su tada siptarska deca ostajala bez krova nad glavom, sto su njihova cela sela spaljivana, gradovi ruseni. a oni su tada isto tako bili gradjani srbije, kao i svi mi. niko nije tafda zalio tu decu, ni te ljude, ali sad kad se to radi srbima, onda so svi na nogama... e pa batice, ne moze tako. imamo svoju istoriu, nismo mi pali s marsa. svi su sad u fazonu kao, mi smo sad demokratska zemlja, a po cemu to? po tome sto demoliramo mekdonaldse?po tome sto razbijamo ambasade? Niko ni u LDP ni bilo gde drugo nije nikad rekao da ovako treba biti, uvek smo govorili., ukljucujuci i mene da trebamo resavati pitanje kosova, ali gledajuci da prvenstveno tim ljudima tamo olaksamo zivot. da oni ne ispastaju greske nekih nasih bivsih i sadasnjih politicara.meni licno je strasno zao sto se sve tako odigralo i mislim da smo trebali mnogo pametnije se postaviti, pa bi sada bilo sve drugacije, ali istoriju ne mozemo ispravljati. a ovo KOSOVO JE SRPSKO i ostale parole, potrajace jos par godina, najvise 5. a onda cemojadni i opljackani kakvi vec sad jesmo, shvatiti da su to bile samo parole nekih politicara koji su hteli zadrzati svoje fotelje, ti isti ce onda pricati drugu pricu i priznati to isto kosovo. ali oni ce i dalje imati ogromne plate, vile drzavne sestosobne stanove i mercedese. a mi? mi necemo moci voziti tad ni juga, a stanove koje smo krvavo stekli cemo biti prisiljeni da prodajemo, kako bismo prehranili svoju porodicu. da li cemo tako obraniti kosovo?
Sorry ljudi, ja imam obe noge na zemlji, i previse sam toga prosao da bih samo tako verovao u parole.Veliki pozdrav Zexy,razumem sve razumem

SENA FR
19.02.2008., 15:17
hej kako moze da te razocara neko koga ne poznajes, ljudi su razliciti i mi tu ne mozemo nista da uradimo.

Jacamaca, oni severovatno poznaju,
vidis po postovima ko koga poznaje, bar ja vidim...

Derer
19.02.2008., 15:23
Sramota jedna shta rade ovi moderatori.Bruka.
Neki ljudi stvarno nemaju stida ni srama.Dno.

chajkovski
19.02.2008., 16:15
ne poznajem ja Juzera, vec sam o coveku imao sasvim pristojno misljenje, sve do ove njegove teme

SENA FR
19.02.2008., 17:42
ne poznajem ja Juzera, vec sam o coveku imao sasvim pristojno misljenje, sve do ove njegove teme

Chajki, nisam mislila na tebe i yuzera, vec uopsteno...

usernamed
19.02.2008., 21:44

razočaranje je obostrano... c'est la vie...

Jacob
21.02.2008., 21:33
Зекси,
Zexy pa ti si partijski kolega :) mislim da te znam ako si bio u vojsci?
Ma dok nas zezaju s kosovom ne rasavaju nijedan jedini problem.
Bilo bi bolje svima da politicari ucute i rade.
Zaboravili su da nije gazda onaj sto dobija platu vec onaj ko ih placa - narod

BigZexy2000
22.02.2008., 11:08
moguce je moguce...
radio sam u vojsci mnoooooogo dugo...
obisao i video sve i svasta, nazalost malo toga lepog.
ali batice, narod su opet ubedili da treba biti nacinalista. kao da nisu videli 90-tih da nacionalizam nije dobar, da treba stvoriti normalno gradjansko drustvo i krenuti dalje. jedini nacin da "srbi opet budu u jednoj drzavi" jeste da svi udjemo u sastav EU. tako necemo imati granica izmedju sebe, moci cemo da putujemo, da radimo da trgujemo... i stvarno cemo svi biti u istoj drzavi. ali ako nam smeta sto su u toj drzavi i svi ostali, i albanci i hrvati i bosnjaci i slovenci i bugari i svi... e onda nam tamo nema mesta. onda ni ova nasa nece biti dovoljno velika za nas...

SENA FR
22.02.2008., 20:14
Sorry ljudi, ja imam obe noge na zemlji, i previse sam toga prosao da bih samo tako verovao u parole.

Secate li se nekadasnje parole: "TRST JE NAŠ"
Meni onda sve bude jasno i znam da ne mogu nista da promenim...
Opozicija ocigledno napada poziciju i onemogucava normalno funkcionisane drzave...Narod aplaudira i nema pojma zbog cega, a Emir Kusturica "drzi govor", umesto da se bavi filmom...
Za kradju nemam reci, kao i za mnogo sto sta, nemam objasnjenja...

za mene je to to!

Jacob
22.02.2008., 20:31
Najsmesnije je bilo na dan proglasenja nezavisnosti - gledam TV a na njemu neka junacina drzi govor u Parizu "Srbija ce ratovati zbog Kosova ako treba"
Junacina on u Parizu a Srbija ce ratovati fuj

Jacob
22.02.2008., 21:03
Da su nasi politicari pametni pa da uslove priznavanje Kosova podelom tako da sever gde su Srbi pripadne Srbiji.Bilo bi bolje za sve
Sad ce neko reci ima jos Srba na jugu i "Kosovo je Srbija".
Jeste ima ih ali su tu manjina, i u Vojvodini ima vise Madjara nego Srba na kosovu i Vojvodina je isto bila vekovima deo madjarske nikad pre I svetskog Srbije.Sta ce biti ako Madjari na osnovu toga sto je to njihova kolevka zatraze Vojvodinu?

SENA FR
22.02.2008., 21:18
Ko zna kakav je plan Amerike i Evrope!?
A sta ako za uzvrat Srbija dobije R Srpsku,
sto mi vise mirishe na takvo neshto... lupam, ali ko zna!?

jacamaca
22.02.2008., 23:12
ma dobicemo onu stvar da isteramo oci, poludim kad upalim tv

BigZexy2000
23.02.2008., 11:59
ma necemo dobiti ni to.

jacamaca
24.02.2008., 21:21
za tebe neznam bre a i nebi ni trebalo a ja valjda cu da dobijem