Vidi punu verziju : Zanimljive izjave tenisera
Ideja je da na ovom mestu skupljamo zanimljive, cudne, smesne, uvrnute i druge izjave tenisera.
Npr. ko bi se nadao ovome od Ane ? Ana zvana (15 )banana .
http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=28965
ANA IVANOVIĆ: POSLE 15 BANANA BILO MI JE BOLJE
"Nisam stigla da doručkujem, pa sam bila malaksala. Posle sam pojela 15 banana i bilo mi je bolje."
_0pu§TεNº_
16.02.2008., 00:13
"Devojke, evo pomoći: Ako igrate protiv devojke sa VELIKIM grudima, dovedite je na mrezu i terajte je da igra bekhend voleje. To je najtezi udarac za ~obdarene~ devojke"
Billie Jean King
Jedna od najpoznatijih izjava :
"Trava je za krave"
Ivan Lendl - teniser koji nikada nije osvojio Vimbldon
polarnimeda
16.02.2008., 17:40
Federer: "Savrseno me ne zanima i necu gledati finale AO-a!" :lol:
Blondie2
16.02.2008., 19:51
I šta je u toj rečenici zanimljivo?
Endi Rodik kada mu je novinar rekao da je raspoloženiji na konferenciji nego na terenu odgovorio mu je sa no shit!
Endi Rodik kada je gostovao u nekoj emisiji hvali svoj servis i kaže moj servis je toliko jak da je ubio malog psa, šalim se ubio je velikog psa.
"I think the tour should come up with something where they don't let players over 6-foot-6 inches play."
-- Tommy Haas joking after losing to big-serving American rookie John Isner at Washington
"I wore that to a sixth-grade dance."
-- Robby Ginepri on Vince Spadea's outfit in Miami.
I always wanted to be honest with myself and to those who have had faith in me,”
-- Rafael Nadal
"Tell us Rafa, what else do you do with your right hand?" - Todd Woodbridge
"I have a pain here, in my famous ass" - Rafael Nadal
In the last two days, people were more congratulating me for the impressions than for the tennis. I was wondering, I am here for the impressions, the entertainment, or to play tennis?
--Novak Đoković
When you speak to tennis journalists, you notice how little they understand.
--Tim Henman
All teenage girls like to look good and tennis players are no different.
--Maria Kirilenko
Cijeli intervju je smiješan, ali pogotovo ono kad kaže My body is perfect (misleći naravno kako je fizički spreman)ali naravno svi novinari mu se počnu smijati i mora objašnjavati što je mislio :lol: :lol: Taj je dio na 2:36 min.
http://www.youtube.com/watch?v=VrUawT0H_l0
Blondie2
17.02.2008., 22:33
Cijeli intervju je smiješan, ali pogotovo ono kad kaže My body is perfect (misleći naravno kako je fizički spreman)ali naravno svi novinari mu se počnu smijati i mora objašnjavati što je mislio :lol: :lol: Taj je dio na 2:36 min.
http://www.youtube.com/watch?v=VrUawT0H_l0
Dobar ti je ovaj snimak,zanimljivo mi je kako španci pričaju engleski imaju neki akcenat. Dobra je izjava neke devojke ako si primetila napisala je poupeejolie (3 weeks ago)
Rafa, stop wasting time and marry me!!
Vidjela sam što je napisano;).
Uvijek su isti ti komentari za Rafu, kao ono što je lijep, sladak, zgodan i nitko nema nešto baš pametno reći, ali su smiješni... I onda se pojavi neki dečko koji napiše sve najgore o Rafi i onda postaje zanimljivo... :lol:
Jeste li culi onu izjavu Hantukove posle poraza od Ane???Ne znam je tacno ali u fazonu Ana je skakutala sto ju je ometalo.Ranije nije bila takva,stvarno nije fer.Tako nekako.Koliko je to meni smesno
nordic_warrior
18.02.2008., 22:51
ne znam da li ste primetili ali brisem svaki post koji ne sadrzi neku izjavu tenisera... dok ne zatvorim temu
_0pu§TεNº_
19.02.2008., 02:28
приметио сам да си обрисао мој пост са Родиком који јесте садржао изјаву тенисера.
nordic_warrior
19.02.2008., 02:56
mozda zbog toga sto ste zavrsili caskajuci o tamo nekom glumcu!!!!
siguran sam da je Endi rasadnik mudrosti pa ako hoces ti napisi ponovo
Blondie2
19.02.2008., 21:24
Šarapova daje intervju pred finale ao: nemojte me pitati o tenisu, gde god se okrenem samo tenis, tenis, tenis, uzmem novine ono tenis na naslovnoj strani upalim tv u pola noći kad ono tenis, svi samo pričaju o tenisu.
"Devojke, evo pomoći: Ako igrate protiv devojke sa VELIKIM grudima, dovedite je na mrezu i terajte je da igra bekhend voleje. To je najtezi udarac za ~obdarene~ devojke"
Billie Jean King
Ta ti je dobra ! ! !
jackass
23.02.2008., 02:26
Novak Djokovic i Jelena Jankovic, posle pobede nad Francuskom na Hopman Cup-u, odgovaraju na pitanje voditelja o njihovoj igri... Novak:"Servirao sam dobro i kao sto je Jelena vec rekla trcao sam po celom terenu. I ako je povredjena odigrala je dobro i da nije bilo njenog iskustva mislim da ne bi pobedili u ovom mecu..." Jelena se hvata za glavu:"OMG!!! Ne znam zasto me naziva iskusnom, osvojila sam samo Wimbledon!!!!.... (smeh)" Nole:"Da Wimbledon je mali turnir bez tradicije... Mali je turnir i dobro je osvojiti ga!!!!"..... :D
http://www.youtube.com/watch?v=tGaBNXKy804
Manic Street Preacher
23.02.2008., 02:29
tipsarevic je igrao na nekom turniru
a medju publikom je bio jedan koji se non-stop dere
naravno pogadjate on je bio nas
i tako on navija ajmo Janko to munjo to sokole
to,to,to
posle nekoliko gemova Tipsarevic prilazi covjeku u publici i kaze:"Matori zacepi gubicu ne mogu da igram od tebe".
A ovaj uzvrace
more mrs u pi.cku materinu.
polarnimeda
23.02.2008., 10:47
ahahaaa. :lol: jer bas tim recima? :lol:
Srlesrle
23.02.2008., 11:02
Verovatno je istina,pa to je Tipsarevic :D
odlično je to sa Tipsarevicem, a još je bolji odgovor čovjeka iz publike :lol:
Manic Street Preacher
23.02.2008., 16:48
ahahaaa. :lol: jer bas tim recima? :lol:
bas tim
pitali zimonjica otkud taj uspeh nashih tenisera a zimonjic odgovara:pa to je verovatno zbog radijacije!
Grooyan
24.02.2008., 02:35
Da,da, to od osiromasenog uranijuma iz 1999....
Blondie2
26.02.2008., 22:39
Evo dve smešne reklame na račun teniserki vredi pogledati jako su smešni i netraju duže od 1 min.
http://www.youtube.com/watch?v=cD8UvA69bjk
http://www.youtube.com/watch?v=yx5ZKZY8jX0&feature=related
Evo kako Ana Ivanovic obasnjava kako da provalite teniserku koja izlazi nasminkana na teren :wink: :
“Da. Kada ste na terenu ne želite da brinete o tome da li vam se pokvarila maskara, ali ima nekih teniserki koje to stvarno rade. Daću vam savet, tako da možete da pogodite ko koristi šminku. Kada uzmu peškir, devojke koje koriste šminku rade ovo (nežno dodiruje lice), nikada se ne obrišu, da se na razmaže. Tako da možete da shvatite ako posmatrate.”
Srlesrle
01.03.2008., 20:58
Ma nista nije dobro kao ona izjava Gorana Ivanisevica : "Ja njemu servis,on meni bekhend.Ja njemu servis,on meni forhend.Pa 'ebo mater,ispade da ja znam samo servirat!" :)
Ili cuvena uzrecica Dzona Mekinroa za svaku sudijsku gresku : "Are You sure? Naaaaaaah!"
Blondie2
02.03.2008., 02:21
Evo kako Ana Ivanovic obasnjava kako da provalite teniserku koja izlazi nasminkana na teren :wink: :
“Da. Kada ste na terenu ne želite da brinete o tome da li vam se pokvarila maskara, ali ima nekih teniserki koje to stvarno rade. Daću vam savet, tako da možete da pogodite ko koristi šminku. Kada uzmu peškir, devojke koje koriste šminku rade ovo (nežno dodiruje lice), nikada se ne obrišu, da se na razmaže. Tako da možete da shvatite ako posmatrate.”
A u jel to ona na finjaka isproziva JJ ili se to meni čini :rolleyes:
polarnimeda
02.03.2008., 05:03
sharapova ume da bude jos gora po tom pitanju... mada, ko da je to i bitno. ako se tako bolje osecaju (sto znaci da bolje oi igraju tada) neka se sminkaju.
Ne baš korektna izjava od Ane. Ono kao vidi mene što sam lijepa ne treba mi šminka, a Jelena i Sharapova se šminkaju, samo pogledajte :lol:. Zar to ne bi trebale biti tajne među tim curama.
Srlesrle
02.03.2008., 17:39
Ma sta se bilo ko sminka na mecu?
I Ana se sminka.Pa vidite li n a mecu kad joj se puder razmaze??Pa izgleda kao fleka na licu??
Blondie2
03.03.2008., 02:22
Nisam to pirmetila ona ima tamnu kožu, možda ti se to činilo kad su joj se zarumeneli obrazi.
Ali ana je na finjaka spustila tenisku konkurenciju lepotica time što ispada da je šminka za one koje su gadne a ona je prirodno lepa bez šminke!
Svaka čast ana!
polarnimeda
03.03.2008., 03:49
ana valjda nije htela da prica o lepoti, vec o tome da si na terenu i da ne trebas da razmisljas o tome kakve ces pokrete praviti dok se brises peskirom, vec o svojoj igri.
http://www.anaivanovic.com/?lang=sr&path=news&tablepage=7&detailpage=1889
Recenica je izvucena iz konteksta, odn. novinari su je bas to pitali, nije Ana nista kriva, a i ne sminka se, sto kaze Branka Katic u "Ranama" : "Najlepsa je prirodna lepota :mrgreen: " .
Slika na mom avataru prikazuje Anu kako razmenjuje dres / haljinicu sa nekim likom u Australiji, kosa joj je mokra, znaci nije nasminkana 100 %, ali 100 % je najlepsa.
Okacicu sliku, na temu "VASE OMILJENE SLIKE TENISERA "pa sami pogledajte ;) .
ANA JE STIDLJIVA I KONZERVATIVNA!
Jelena Janković: Lepo se slažem sa Anom Ivanović, iako smo poprilično različite osobe. Ona retko govori, stidljiva je i konzervativna, a ja pričam šta mi padne na pamet
- Ana je veoma ćutljiva osoba, dok sam ja, s druge strane, znatno otvorenija. Često pričam šta god mi padne na pamet! Ana je konzervativnija osoba. Ona retko kada priča, a i kada progovori, ne kaže mnogo. To je mišljenje koje sam ja stekla o njoj... da je poprilično stidljiva devojka.
jackass
22.03.2008., 01:06
A u jel to ona na finjaka isproziva JJ ili se to meni čini :rolleyes:
Moguce, mada ako pogledas tokom meca Jelena prstima brise lice i nista se ne razmazuje....
jackass
25.04.2008., 21:50
"Najbolje bi bilo da sve cetiri izadjemo na teren. Jedino tako bismo mogle da iznenadimo Jelenu i Anu." rekla je na konferenciji za novinare Sanda Mamic, 386 igracica na svetu....
Blondie2
25.04.2008., 21:59
Moguce, mada ako pogledas tokom meca Jelena prstima brise lice i nista se ne razmazuje....
Prstima ali nikada peškirom. Samo tapka lice tj. obraze i čelo za razliku od nekih teniserki koje prosto utonu u peškir.
jackass
03.05.2008., 21:48
Marija Šarapova je oštro kritikovala Žensku tenisku organizaciju (WTA) zbog toga što je teraju da učestvuje u snimanju reklame uoči početka turnira prve kategorije u Rimu.
"Želim da svi moji fanovi znaju da WTA tera mene i nekoliko igračica iz vrha da radimo četvoročasovno snimanje za reklame WTA turneje. Oni žele da snimanje radim u nedelju, ponedeljak ili utorak, u toku turnira u Rimu posle 12 sati puta iz Los Anđelesa. Ja imam svoja lična pravila kada se radi o snimanjima i nikada ih ne radim pre turnira jer su mentalno iscrpljujuća i samo želim da se fokusiram na moj tenis. Sada, WTA mi saopštava da će me, ukoliko ne uradim ovo snimanje, kazniti sa 300.000$. Kao što vidite WTA voli da kažnjava igračice. Da budem iskrena, želela bih da uradim ovo i pomognem promociji turneje koliko god je moguće, ali nije u redu da me teraju da radim snimanja na dan turnira prve kategorije".
Prethodno je Šarapova dala i saopštenje u vezi njenog neučestvovanja na turniru u Berlinu: "Obavestila sam WTA pre nekoliko meseci da ću, ukoliko budem igrala Čarlston, morati da se povučem sa turnira iz Berlina. Oni me sada teraju da kao razlog što sam se povukla navedem povredu ili će me dodatno kazniti na ovih 125.000 dolara koliko me već jesu kaznili. Ja sam osoba koja poklanja, ali odbijam da dajem dalje novac WTA. Želim da svi znaju da sam zdrava i da se radujem igranju u Rimu".
www.svettenisa.net
_0pu§TεNº_
28.05.2008., 17:41
Ричард Крајичек :
"Можда сам претерао кад сам рекао да су 80% најбољих тенисерки дебеле свиње.
Хтео сам да кажем да су 75% најбољих тенисерки дебеле свиње ! "
:lol: ха ха ахаха
nordic_warrior
28.05.2008., 17:45
taj covek je ipak malo udaren u glavu :mrgreen:
She...she is the one!
01.06.2008., 13:45
Jelena Janković rekla je da ima prijatelje tenisere, ali ne i teniserke, među kojima vlada rivalitet drugačije vrste nego među muškarcima.
- Među teniserkama nema prijateljica, tu je mnogo više emocija. Vidimo jedna drugu samo kao rivalke. Nemoguće je nekoga pobediti, a onda s njim otići na piće. Svi moji prijatelji su teniseri, oni su potpuno drugi svet. Istog dana igraju meč i posle toga izađu zajedno - rekla je Jelena u izjavi za špansku Marku.
Jankovićeva je još istakla da bi "od Federera uzela sve, ali najviše hladnokrvnost, a od Nadala noge, jer stiže svuda".
polarnimeda
01.06.2008., 14:00
... Jankovićeva je još istakla da bi "od Federera uzela sve, ali najviše hladnokrvnost, a od Nadala noge, jer stiže svuda".
Eeee, ne moze od Fedje. Njemu Mirka sve uzima!
pl@wooky djec@k
01.06.2008., 14:01
Eeee, ne moze od Fedje. Njemu Mirka sve uzima!
:rotf::rotf::rotf::rotf:.........kako i nece, zgodan je momak, tu nema price!:mrgreen::lol:
Mislim da je najgluplju izjavu ikada od tenisera svojevremeno dao Mario Ancic kad je puko na nekom GS u prvom kolu:
"Kada izgubite u prvom kolu ili finalu grend slema to vam je isto"
:rotf::rotf::rotf:
*maidenka*
08.06.2008., 13:06
Ovo nije izjava al je smesno...
http://www.youtube.com/watch?v=dXLqDrCW2fw&feature=related
Golden Roxy
09.06.2008., 14:31
Ana Ivanović uspela je da osvoji Rolan Garos i postane prva na WTA listi, ali čak ni kao vlasnica gren slem titule ne želi sebi da "baksuzira" potezima kao što je, naprimer, sedenje na "pogrešnoj" strani stola!
"Bolje je da ne sedim na kraju stola", rekla je novinaru Rojtersa kada je stigla na zakazani intervju.
Dok je pomerala stolicu ka sredini stola, Ivanovićeva je objasnila zbog čega to radi. "Baka mi je rekla da ako sedim na ivici stola - nikada se neću udati. Čudno zvuči...".
polarnimeda
09.06.2008., 18:10
safina: "nadala sam se da ce moj brat doci, i da ce biti u mojoj lozi kako bi me bodrio u finalu. rastuzilo me je kada sam videla da ga nema." :confused:
Srlesrle
10.06.2008., 10:36
Marat se verovatno u tom momentu treznio negde ;)
Srlesrle
10.06.2008., 10:37
Hehehhehh,a kad smo kod Marata,ne mogu da ga citiram,ali je nakon poslednjeg poraza od Janka Tipsarevica pre par meseci izjavio da je vreme da zavrsi karijeru-nije bas rekao u fazonu kad ga vec i Janko dobija,ali je na to mislio :D :D :D
Grooyan
10.06.2008., 16:34
Lepo je covek i rekao... Nego, cuo sam da uopste nije pratio Dinarin mec, ni preko tv-a, a da joj je samo jednom recenicom cestitao ulazak u finale i to je to... Mozda je postao ljubomoran na sestru. Sad ce mama i tata nju vise da vole;)
hartbrejkkid
23.06.2008., 00:13
"So on a day, yeah, he can kill everybody. He doesn't even beat them, he can kill them. So I think that's what makes him so dangerous."
Федерер о Сафину...
polarnimeda
30.06.2008., 15:42
Nije izjava, ali jeste zanimljivost... :D
Kladioničari i NLO (http://www.blic.co.yu)
Poznata londonska kladionica „Skybet“ našla je način da bude u centru pažnje medija tokom Vimbldona. Naime, oni su posle velikog broja priča u štampi o sve češćoj pojavi NLO na nebu iznad Ostrva, ponudili kvotu 201 da će se svemirski brod spustiti na centralni teren Vimbldona! Ništa ne bi bilo neobično da nisu dali kvotu 251 da će jedna britanska teniserka osvojiti Vimbldon u narednih pet godina!
*maidenka*
30.06.2008., 21:34
Ko sto su se kladili za Marijine gace..:lol:
Al to su bili upravu..