PDA

Vidi punu verziju : IZLASCI U NOVOM SADU

Stranice : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

DOKONI UM
04.09.2003., 09:10
Ajmo za one koji su iz N.Sad da malo prodiskutujemo o mestima za izlaske u N.Sadu, a za one koji nisu tek da znaju sta ih gde ocekuje.

Koje je mesto dobro za izlaske?
Gde izlazite?
Gde se krecu najbolje devojke?
Gde najbolji momci?

Modena? MK Fashion ?
Soba? Verige? La chanse ?

. . .
04.09.2003., 20:44
Ajmo za one koji su iz N.Sad da malo prodiskutujemo o mestima za izlaske u N.Sadu, a za one koji nisu tek da znaju sta ih gde ocekuje.

Gde izlazite?
Gde najbolji momci?

Modena? MK Fashion ?
Istina da neslusam nista od Dance-a i sl. muzike ali cuo sam da "Soba" nije losa. I koliko sam video ima ljudi i u onom "NS Sport" ili tako nesto (na bulevaru Oslobodjenja prekoputa onih banki).
Ali mene ako pitas toplo ti preporucujem da odes na ugao Zeleznice i Bul. Oslobodjenja i nadjes drakstor "Nesa" i tamo ce ti biti fino. Tj. zna da bude fino.

Arwena
05.09.2003., 08:55
Truo nam je NS po tom pitanju u poslednje vreme, inace kad nema bolje, dobar je Ritmo Latino, Macchiato, Soba (posebno sredom, opet su pocele svirke), mnogi odlaze na grajdevinu kod filozofskog (EXIT Bar), a ako si raspolozen za dobre tamburase, idi petkom ili subotom u Maderu na Futoskom putu kod Socijalnog, sviraju deronjski Cigani, najbolji tamburasi u Vojvodini.

05.09.2003., 14:01
Da li odlazite u MODENU ?
Imate li utisak da Vas okruzuje i po deset Natasi Bekvalac tj. klonova iste ?

Arwena
08.09.2003., 14:29

Bas zbog toga ne idemo u Modenu! Hoces da se "iskompleksiramo"!!!???

Nice
09.09.2003., 18:42
ma svi kafici koji su do sada bili nabrojani su puni preteranih riba , bile one klonovi ili ne . Svako od vas prisutnih bi bio srecan sa jednom takvom , bar par sati ako ne vise.

DOKONI UM
10.09.2003., 08:33

Bas zbog toga ne idemo u Modenu! Hoces da se "iskompleksiramo"!!!???

Razumeo sam salu !
To je zbog onoga sto sam nekog ispravio !
Ako si Z mozemo !!!

marushka
10.09.2003., 16:35
izlasci u ns su ocajni posebno od kad su napaljene klonirane klinke porasle dovoljno da ih pustaju u izlazak a kafe modena kao i celu istoimenu ulicu treba da izbegavaju svi punoletni

fotograf
10.09.2003., 17:14
Mozda bi najbolje bilo da ostanemo svi pored kompijutera, na chatu... da niko ne sazna kakvi smo debili. Sta mislite o tome?
Sta kazete? Necete?
Mislim ljudi, radite sta vam se radi. Samo nemojte da se nervirate, to skodi lepoti...

Voodoo Child
11.09.2003., 21:43
Becarac je mama. na ona dva kafica sto su sad tamo sam najtripoznije stvari doziveo. Sad ko voli tako nesto. Ne mozes tamo da se pojavis a da neupadnes u neko drustvo. uvek ima dobrih ekipa.
ja sam malo stariji pa modenu izbegavam i uopste taj fensi elemenat. soba ima svirke sredom ( bar je imala ) pa odem i tamo. ostalo sve blaah.

06.10.2003., 23:22
[ne bi moj momak bio srecan sa takvima jer on gleda devojke izbliza i u toku dana. pazite, to su sve mlade devojke koje izgledaju dosta staro za svoje godine. cuvajte se takvog izgleda na ulici kada budete birali devojku koju cete morati da vidite i u tangama i bez sminke

ZRENJANINAC
07.10.2003., 11:40
e sinoc , odem do Ns na kafu , odemo do makijata , unutra guzva , sednemo u onu "staklenu" bastu i odvalim se od hladnoce , mada oko mene xxx devojaka , u Systemu je posle bilo Ok , u Sobi ... ima lepih mesta za izlazak ... bolje nego u ovom mom "selu"

Firmas
07.10.2003., 15:48
BISTRO,BISTRO I SAMO BISTRO

sarmageddon
07.10.2003., 23:15
Dva galeba

grovra
10.10.2003., 23:50
VERUJ MI NAJBOLJE JE U KISS-U JA SAM IZ BEOGRADA I IDEM RELATIVNO CESTO U KISS, ALI BEZ 70 EURA SE TAMO NE IDE,ODE NAS ODABRANO DRUSTVO OKO TROJE CETVORO I ODLICNO BUDE, MALO CIRKE ONDA EXTRA RIBA KOJU NARAVNO PLATIS I TO JE TO!!! :lol:

grovra
10.10.2003., 23:52
A MOZE I MODENA I SOBA!!! ALI TO PRE KISS-A, JER AKO TU NE USPES STO JE VRLO TESKO ONDA PRAVAC NA MOLDAVKE RUSKINJE I TAKO TO!!!

jfnj
22.10.2003., 00:43
Istina je da u novome sadu ima malo mesta za izlazak i da gde god se okrenes klinci su tu.Svi su kao nesto FANCY,ali kad bolje pogledas kad vidis ribu u tom fazonu kazes da je ruzna?Zar ne? :shock: A svi vi muskarci bi voleli da imate takvu jednu.Uglavnom se izlazi u Sobu,Latino,SPORT I Times na bul.gde sve vrbi od dece,Rene i okolina spensa za Fensere.Za narodnjake:verige,zam i 2 galeba,madera.A za one koji vole Tehno muziku tu je Gradiliste koje se polako puni sa klincima kao i paradizo,a tunel je pretvoren u fegget place!!!!!!!Najbolji izlazak je da idete u Rumu u najvecu diskoteku na balkanu NARCIS provod zagarantovan,niske cene i sve vrste muzike :D

11.11.2003., 01:47
Ne znam koja je svrha odlaska u Sobu, NS Times, Latino, Piping i slicna mesta gde se pusta muzika uz koju bi trebalo da se covek otkine od djuskanja, a u stvari ne moze da se mrdne od mase koja se tiska oko njega.

pandorasbox
11.11.2003., 18:17
Da li vam se svidja da u guzvi potrosite neku kolicinu kinte, kada se moze napraviti neka privatna ultra dobra zurka za iste pare sa mnogo vecim iskoriscenjem resursa???

ispala iz tokova
13.11.2003., 11:48
gde sviraju Pero i Kino?[/b]

fotograf
13.11.2003., 16:51
gde sviraju Pero i Kino?[/b]

Pero i Kino ne postoje!!! Postoje Pera i Kina, isti oni sto sviraju u bendu "Apsolutno Romanticno", i oni sviraju u klubu "Orion". Ili da tebi jednostavnije objasnim pored "kluba B"...

ninica
22.11.2003., 19:19

Gde izlazite?
Gde najbolji momci?

Modena? MK Fashion ?
E ovako...Zavisi shta hoces...Ako trazis dobre ribe
(plave, zgodne, lepo obucene, sve se providi, rado ti se daju) idi u club M, modenu i te koje si gore ispisao...platis im pice, provozas ih dobrim kolicima, nabacis neki masivan lancic i za 60 min. su tvoje....e sad mesta na koja ja izlazim: Irish, Dvoriste, Gradiliste, Bik, Big MUmmy...Tamo se pushta rock & har rock, metal,ska, reagge stim sto na gradilishtu imash svirke & techno parties....Tako da je to prilichno super....Najbolji momci zavisi opet sta ti treba...Ko voli kajlu, rolku, koznu jaknu, lovu i dobra kola, moze da poseti one prve kafice, a ko voli ono sto ja volim...
A to je neki totalno opaljen fazon, skroz opushteni i pozitivni ljudi moze posetiti ove druge kafice gde ja izlazim :)
A nisam uobrazena, al nemoze se reci da sam losa riba :))
Pozdrav :))

Dragisha 33
12.02.2004., 04:26
Ima li u Jazu neka svirka?

MinicaNSSSSSS
12.02.2004., 21:39
Ninice, ondak smo se sigurno srele!
U Irishu je ono crno toceno pivo grozno! Otrov, bljak!

Iced
13.02.2004., 03:02
Jel bila neka svirka skoro u Dvoristu? Jel Flega jos uvek DJ ili je Grk? Ima li dosta napaljenih klinaca? Ajd odgovori dugo nisam bio tamo

13.02.2004., 17:05
studio!!!

morrison_baby
24.02.2004., 07:53
AAAAAA CRNO PIVO U IRISHU JE ZAKON.Od kafica preporucujem London club koji je malo opustenija verzija Irisha.Nalazi se u Laze Teleckog :D
Dvoriste i Enter su super za izlaske....Hendrix,Fokstrot sve su to simpaticni kafici u kojima se pusta dobri stari Blues i rock

gostujući
24.02.2004., 22:13
Čitam sve ovo kao preporučujete mesta za provod.Sve je to OK za one koji vole takvu muziku i takvu vrstu muzike,ali objasnite Vi meni zašto ne može da se nađe mesta u "Efici", "Dva galeba" , "Zamu", "Gardu","Ciganskoj noći","Avanturi",i drugim mestima gde ubijaju sa narodnjacima i novokomponovanim pesmama.Sve su to mlađi ljudi (pod tim mislim i na devojke i devojčice),prosek godina je oko 20.- 25.Ima ih od 15. pa do 40.Vidite niko nije spomenuo i ta mesta,svi nešto kao ono narodnjaci bljak,fuj a kad dođe vikend, čovek srednijh godina( 35.-40)ne može naći mesta da se provede sa prijateljima koji su došli sa strane u naš lepi Novi Sad, od tih i takvih koji kao fol pljuju narodnjake.Treba biti objektivan pa normalno prporučiti i druga mesta.Slažem se da su i Piping, Irski klub, Građevina, Kapija, Sport, Modena, BMB i drugi kafići trenutno IN ali spomenite i one druge koji su u Efici,Galebu,Verigama itd.Nekada, ne tako davno sam obilazio sva ta mesta radi zabave i društva,znam kako su nekada "živela" jer nisam nikada pa ni sada pripadao isključivo jednom muzičkom pravcu a imam prijateljaa koji slušaju raznu vrstu muzike,znači nisam isključiv pa sad ako neko sluša bluz nije mi drug.Svako ima pravo na svoj izbor i u tome se ogleda veličina ranijih generacija pa i moje,što smo slušali DOBRU muziku pa bilo to pop,bluz,džez,narodnjaci ili šta drugo.Uglavnom :pišite o svim mestima gde je raja i gužva i gde ne može čovek da nađe mesto od 23:00 pa do kraja(04:00).Ovaj Novi Sad, iako se nešto uspavao poslednijh godina, još uvek ima dobra mesta za provod i zabavu.

25.02.2004., 04:42
MA najjace je u ZAM-u,Efici,2 Galeba .tu je provod !!! models !! Ma pali brate nardonjaci su ZAKON!!!!! :evil: :twisted: :roll: :oops: :P 8) :) :(

i najjace ribe tj "normalne " !! a u madeni tid... SPONZORUSE!!!!! da da da da

geek
25.02.2004., 23:35
muka mi je od tih sto kazu "slusam dobru muziku, nije vazno koje vrste"...sta to znaci?? ako imas formiran neki muzicki ukus (u cesce neukus) onda valda preferiras neku vrstu muzike...najlakse je iskljuciti mozak i "voleti" ono sto te puca u glavu svaki dan sa tv-a...
pozdrav svima koji odlaze na dobre svirke!

gostujući
26.02.2004., 16:18
muka mi je od tih sto kazu "slusam dobru muziku, nije vazno koje vrste"...sta to znaci?? ako imas formiran neki muzicki ukus (u cesce neukus) onda valda preferiras neku vrstu muzike...najlakse je iskljuciti mozak i "voleti" ono sto te puca u glavu svaki dan sa tv-a...
pozdrav svima koji odlaze na dobre svirke! Ej mučni, nije tebi muka od ovakvih ljudi, nego od samog sebe jer ti ne možeš da se snađeš i pronađeš u drugoj i drugačijoj okolini, nesposoban si da uživaš u ŽIVOTU.Kao prvo ne sudi o nekom kad ga ne poznaješ, za tvoju informaciju ja sam muzičar,to mi je posao,hleb itd.Objasni ti meni kako da ja odbijem gosta i kažem da ne znam svirati stvari od ,recimo Željka Joksimovića ili od Miroslava Ilića kad on(mislim gost)to od mene traži.Ranijih godina sam svirao i himne poput "Bože pravde","Lijepa njihova",i "Hej sloveni" sve zajedno,pa onda blok četničkih pesama,pa malo kafanskih a onda Riblja čorba,Bjelo dugme itd.Šta ja sad treba da kažem : Ne zman ili možda ne želim da sviram jer nije po mom muzičkom ukusu.Ako bih to uradio ne bih zaradio ni za čašu vode.Što su rekli u komentaru : Nije bitno gde si već sa kim si.Ako ti imaš ekipu koja zna da uživa i živi, nije bitno dali peva Šemsa,Pavaroti ili neki klinac koji sebe naziva DJ i uništava neke stare ploče a ritam mašina bije TUC-TUC.Prisustvovao sam na tzv rejv žurkama.Čoveče to ti je isto kao u Africi,bubnjevi biju i stotinak klinaca se klati u ritmu,kao fol nešto uživaju.OK nemam ništa protiv to je njihov izbor i vidiš meni nije MUKA od njih.Svoje držim a POŠTUJEM tuđe izbore.Nije reč bilo o tome nego da se ne spominju sva mesta u gradu gde se sve može provesti.Mlađe generacije ne znaju šta su prave svirke,ali prave, kad dođe po 5 - 6 hiljada ljudi,pa ozvučenje po 60.000W itd. O tim i takvim svirkama možete samo slušati i zamišljati, e to su prave svirke.Žalim ove mlade jer su uskraćeni za mnoge i mnoge stvari ali opet,treba uževati u ovome što se ima a težiti ka boljem.Dakle treba spomenuti sve lokale,kafiće,prostore i kafane gde se može provesti u Novom Sadu a ne samo provod za jednu vrstu mladih koji i nisu u većini nego su nametljivi pa okupirali ovaj topic.Za sada toliko.

raindog
01.03.2004., 20:52
Meni licno nije jasno sta se ustvari desilo sa svim onim ljudima koji su nekad odlazili u Contast, Big mamu (dok je valjala), OUT cafe i House, sta se desilo ljudi ?! zasto vise nema takvih mesta u gradu, sta sad ta ekipa radi, sedi kuci i kuka (kao neki od nas :oops: ) ili su odavno odselili negde u potrazi za dobrim provodom ?! npr u BG ?

Le Korbizije
06.03.2004., 04:30
Meni licno nije jasno sta se ustvari desilo sa svim onim ljudima koji su nekad odlazili u Contast, Big mamu (dok je valjala), OUT cafe i House, sta se desilo ljudi ?! zasto vise nema takvih mesta u gradu, sta sad ta ekipa radi, sedi kuci i kuka (kao neki od nas :oops: ) ili su odavno odselili negde u potrazi za dobrim provodom ?! npr u BG ?

ZIVEO CONTRAST!!!
(a takodje i potraga za provodom u Bg-u!)
INSOMNIA npr...
ns je dotakao dno i pretvorio se u mulj!

Dodjoska
06.03.2004., 11:34
E, mili moji Novosadjani, onaj ko vas cita (kao sad ja) a ne zivi u Novom Sadu (ili ne zivi vec dugo) nije pametan gde da ode?! Ja pripadam generaciji preko 40 godina i kad god dodjem rado bih da slusam Cigane ili barem prave tamburase. To mi bas ne polazi za rukom, jer nema (ili ne znam) mesta gde bih se to moglo cuti i uzivati, onako "momacki". Omladina uvek sebi nadje mesto, mada mi ih je zao, jer u tim godinama smo se mi mnogo bolje provodili i bez kafica, al dobro, sad, necu da popujem i miniram temu, nego recite vi meni, gde da ja izvedem moje goste, koje dovodim u maju u moj lepi Novi Sad, a to su i stranci i domaci, al' ne Novosadjani. Ima li neki salas ili nesto sto ima sva obelezja nase Vojvodine od ica, pica i muzike???
Ajd' budite drugari, pa mi preporucite, bicu vam od srca zahvalna! :cry:

ghost i ghoblin
06.03.2004., 14:26
E, mili moji Novosadjani, onaj ko vas cita (kao sad ja) a ne zivi u Novom Sadu (ili ne zivi vec dugo) nije pametan gde da ode?! Ja pripadam generaciji preko 40 godina i kad god dodjem rado bih da slusam Cigane ili barem prave tamburase. To mi bas ne polazi za rukom, jer nema (ili ne znam) mesta gde bih se to moglo cuti i uzivati, onako "momacki". Omladina uvek sebi nadje mesto, mada mi ih je zao, jer u tim godinama smo se mi mnogo bolje provodili i bez kafica, al dobro, sad, necu da popujem i miniram temu, nego recite vi meni, gde da ja izvedem moje goste, koje dovodim u maju u moj lepi Novi Sad, a to su i stranci i domaci, al' ne Novosadjani. Ima li neki salas ili nesto sto ima sva obelezja nase Vojvodine od ica, pica i muzike???
Ajd' budite drugari, pa mi preporucite, bicu vam od srca zahvalna! :cry:

1. Salas 137 (na Ceneju, kod NS-a)
2. Vinski podrum u Pasicevoj ulici

pozdrav!

Betty
11.03.2004., 15:04
Istina je da u novome sadu ima malo mesta za izlazak i da gde god se okrenes klinci su tu.Svi su kao nesto FANCY,ali kad bolje pogledas kad vidis ribu u tom fazonu kazes da je ruzna?Zar ne? :shock: A svi vi muskarci bi voleli da imate takvu jednu.Uglavnom se izlazi u Sobu,Latino,SPORT I Times na bul.gde sve vrbi od dece,Rene i okolina spensa za Fensere.Za narodnjake:verige,zam i 2 galeba,madera.A za one koji vole Tehno muziku tu je Gradiliste koje se polako puni sa klincima kao i paradizo,a tunel je pretvoren u fegget place!!!!!!!Najbolji izlazak je da idete u Rumu u najvecu diskoteku na balkanu NARCIS provod zagarantovan,niske cene i sve vrste muzike :D

najgori pinkovski fazon, taj Narcis.....

Betty
11.03.2004., 15:08
a sutra cu prvi put da posetim NS Time....kako je tamo? Koja ekipa dolazi?

Lost_soul
25.03.2004., 10:14

Gde izlazite?
Gde najbolji momci?

Modena? MK Fashion ?
Hmmm....komplikovana pitanja...vrlo komplikovana....
Hajd redom...
1. Mesto MENI dobro za izlaske je definitivno neko sa dobrom muz (znachi za mene rock '60ih '70ih i eventualno '80ih, ali mogu i punk i metal da dodju u obzir iako ih neslusham...) i opustenim ljudima....Ali sa obzirom na to da se ceo NS pretvorio u veliku dolinu sponzorusa nema vishe takvih mesta....Tj. ima ali izuzetno malo...A sto se mene tiche irish je onako naj naj naj sve mada i neka druga mestasca dolaze u obzir...
2. Izlazim u dvoriste, gajbu, big mamu i irish (na ovo pitanje sam vec odgovarala, al ko mari)
3. Devojke??? Pa iako sam zensko imam tachno odredjen stav kakve devojke su za mene dobre...I njih najvishe ima u dvorishtu....Ali zbog kafica koje si naveo dole, ne bih bash rekla da bi ti se svidele crne devojke u martinama, nego pretpostavljam da preferirash plavushaste barbike, a njih mozes natji na svakom koraku, jer kao sto rekoh, nema vishe mesta gde izlaze da se tako izrazim "normalni" ljudi...posto normalu definise vecina (u nashem gradu fenseraja), tako da mi "normalni" vishe nismo normalni :))
4. Momci.....Pa prestala sam da ih posmatram pre godinu i po dana, kada sam pronasla svog voljenog, najdivnijeg mog sadasnjeg decka...I za mene je on najlepshi u NSu i stvarno nema lepseg od njega...Tako da neznam....Tj. znam samo da mrzim rolkice i kozne jaknice, sto te pocaste picem, provozaju kolima i sl. volim opushtene tipove a njih srecem na svirkama, koncertima i gore pomenutim mestima :)
pozdrav...
od vrlo iskrene novosadjanke

fortuneteller
27.03.2004., 18:51
Sta se desava u NS sa svirkama, gde ih ima? Shta je bilo sa onim mestom, mislim da se zove kamelot ili tako nekako? Pozdrav iz loznice

stivlim
03.04.2004., 22:08
Neko je spominjao da je NS dotakao dno sto se tice clubbing-a. Pa meni od nove godine i nije tako strasno,
cesto ima zurki u Aquarius-u, otvorio se ponovo Queen, evo dolazi Green Velvet u Paradiso u petak, naravno BG ima bolji nocni zivot ali nema Exit.

U Modeni, Verigama, La Chance i sl. nisam bio i ne zelim ni da zalazim. Smesni su mi likovi koji sede u izlogu od Modene. A jos smesniji su mi oni sto u udju u kafic i kad im zvoni mobilni izadju i stanu na vrata od kafica i onda mucu u mobilni, kao sredjuju neke poslove .

04.04.2004., 01:25
[quote="DOKONI UM"]Ajmo za one koji su iz N.Sad da malo prodiskutujemo o mestima za izlaske u N.Sadu, a za one koji nisu tek da znaju sta ih gde ocekuje.

Gde izlazite?
Gde najbolji momci?

BISTRO je najbolji
?
S
o

ema***
09.04.2004., 01:24
A sistem :?: :arrow: Sta bese sa Civijem i Zokijem iz monda?
:roll:

stevaz
18.04.2004., 23:47
realno u NS-adu nema gde posteno da se izadje, zbog gomile zategnutih mesta, izvestacenih i izopacenih devojaka (cast izuzetcima) koje se tuda i pomalo okolo krecu, nadam se da ce predstojeci exit odskociti od sivila i camotinje u koju je nas lepi grad zapao

raindog
19.04.2004., 00:36
:roll: A i taj EXIT (kome se svi toliko raduju)... nedostaje mu samo sator sa bradatom zenom, srecnim patuljcima i svim ostalim sto ide uz to...

DOKONI UM
21.06.2004., 11:19
VERIGE , Subota 01 h :

Kristijan Golubovic sa 11 telohranitelja (čitaj debila koji provode 5 sati na benču)
Brutalna demostracija nekulture, neukusa, nevaspitanja, razmetanja novcem i bezobrazlucima.
Kreteni koji ga kao "obezbeđuju" sa tetoviranim ruzama na vratu...

Imao sam utisak da je u VERIGE svratio lično premijer velike britanije Toni Bler...mislim zbog obezbeđenja... :lol:

No dobro...svemu dođe kraj...mnogi koji su paradirali ovim gradom sa grupom ludaka koje oni zovu "obezbeđenje" sada mirišu cveće odozdo ili mirišu zatvorske zidove što u Hagu što u Beogradu. :wink:

Dakle, nije sve u NS fenseraj ima i kriminogene patologije !!! :idea:

cecic
23.06.2004., 12:03
'Ajde sad malo ozbiljno o ovoj temi. Svi stalno vrtite iste price. Pa nema ko u NS ne zna ko izlazi u Times, ko u Modenu, ko u Irish itd. Kazite vi meni gde moze da izadje neko ko ima oko 25 godina, a pritom ne slusa ni narodnjake, a ni rok, vec neku normalnu domacu muziku i voli djuskanje. Da vam ja odmah kazem - nigde. :roll:

Mare
23.06.2004., 13:31
U Pipingu je Ok.

underwater
23.06.2004., 19:22
'Ajde sad malo ozbiljno o ovoj temi. Svi stalno vrtite iste price. Pa nema ko u NS ne zna ko izlazi u Times, ko u Modenu, ko u Irish itd. Kazite vi meni gde moze da izadje neko ko ima oko 25 godina, a pritom ne slusa ni narodnjake, a ni rok, vec neku normalnu domacu muziku i voli djuskanje. Da vam ja odmah kazem - nigde. :roll:

definisi malo preciznije pojam "normalna domaca muzika" :D

24.06.2004., 08:23

definisi malo preciznije pojam "normalna domaca muzika" :D
Jao, zasto sam znala da ce neko da se uhvati za tu rec? O.K. mozda nisam bas najsrecnije izabrala termin(naravno da je za mene normalna, kad je ja slusam :wink: ). Pa, mislila sam na neku komercijalnu muziku, nesto sto nije ni rok, a ni turbo folk (ustvari, uopste nije folk :wink: ).Ne mogu bas da precizno definisem na sta mislim, posto se radi o sirokom opusu. Prosto, nisam nesto striktno opredeljena u tom smislu.
I nije bas sasvim tacno da ne volim rok, ali recimo da bih ga izbegla u izlasku. A i narodnjake (mada njih stvarno ne slusam, osim na zurkama, kad moram).

DOKONI UM
24.06.2004., 08:27
Cecic, misli da je najbolje da ostaneš kod kuće ili da napraviš žurku da pa mi dođemo kod tebe... :wink:

Cecic
24.06.2004., 08:51
Cecic, misli da je najbolje da ostaneš kod kuće ili da napraviš žurku da pa mi dođemo kod tebe... :wink:
Eto, lepo sam ja rekla da nema mesta za izlazak za mene.
:cry: A sto se zurke tice, ionako sam planirala nesto za subotu, ali jos se nista ne zna (ja sve planiram u poslednjem trenutku :lol: )

Dolcezza
24.06.2004., 09:31
Hmmmmmm, ocu i ja, ja , ja na tu zurku!!!!
A sta se slusa? (mislim od te normalne domace muzike) :wink:

DOKONI UM
24.06.2004., 11:51

Ej ja imam ideju da bi neki CLUB ili CAFFE digao pare koji bi pravio žurke 1980-1990 i gde bi se mogao čuti EKV, Psihomodopop, E.Orgazam, Z.Pušenje, P.Kazalište...i adekvatan strana muzika iz tog perioda...dakle Cecin pravi žurku i naplaćuj upad :wink:

LuDa_MaLa
24.06.2004., 18:56
VERIGE , Subota 01 h :

Kristijan Golubovic sa 11 telohranitelja (čitaj debila koji provode 5 sati na benču)
Brutalna demostracija nekulture, neukusa, nevaspitanja, razmetanja novcem i bezobrazlucima.
Kreteni koji ga kao "obezbeđuju" sa tetoviranim ruzama na vratu...

Imao sam utisak da je u VERIGE svratio lično premijer velike britanije Toni Bler...mislim zbog obezbeđenja... :lol:

No dobro...svemu dođe kraj...mnogi koji su paradirali ovim gradom sa grupom ludaka koje oni zovu "obezbeđenje" sada mirišu cveće odozdo ili mirišu zatvorske zidove što u Hagu što u Beogradu. :wink:

Dakle, nije sve u NS fenseraj ima i kriminogene patologije !!! :idea:

"malo" cu da odstupim od teme ali moram da kazem da taj isti Kristijan Golubovic u istom takvom izdanju se pojavio i na odbojkaskoj tekmi SCG-CUBA isto u subotu , lapo sale je gledalo njega i njegove telohranitelje ,a ne utakmicu .

Dolcezza
24.06.2004., 23:41
Dakle da zakljucim, u izlascim u NS, se najcesce bavimo time ko je izasao, kako izgleda itd.... Malo je senzacionalisticki pristup, ali valjda to ide uz ovu nasu palanku.... :wink:

DOKONI UM
25.06.2004., 08:37
E sva serća pa niej došao u LA CHANCE tamo bi uspaljenje sponzorušice napale njegove telohranitelje da se provedu sa njim :lol: :lol:

XeNiA_nS
25.06.2004., 08:48
...Jel zna neko da mi objasni gde se nalazi kafic Mondo u NS-u???? 8)

Cecic
25.06.2004., 09:01

Ej ja imam ideju da bi neki CLUB ili CAFFE digao pare koji bi pravio žurke 1980-1990 i gde bi se mogao čuti EKV, Psihomodopop, E.Orgazam, Z.Pušenje, P.Kazalište...i adekvatan strana muzika iz tog perioda...dakle Cecin pravi žurku i naplaćuj upad :wink:
Dokoni, ne bi se tebi svidelo na mojoj zurci, ako ocekujes ove grupe sto si nabrojao.
:wink:
I dalje nista od saveta sto se tice mesta za izlazak, samo filozofirate svi i tracarite. Ko je uopste taj K. Golubovic? :?:

DOKONI UM
25.06.2004., 09:04

Da naravno lutko .

Hotel Vojvodina na trgu slobode.
Pozadi Hotela Vojvodina u dvorištu. Prolaza ka izlazu iz bioskopa Arena.
Bivši PAPAGAJ. :wink:

XeNiA_nS
25.06.2004., 09:08

Da naravno lutko .

Hotel Vojvodina na trgu slobode.
Pozadi Hotela Vojvodina u dvorištu. Prolaza ka izlazu iz bioskopa Arena.
Bivši PAPAGAJ. :wink:

Thanks...punoo!! :lol: :lol:

Dolcezza
25.06.2004., 09:09
Eto bar jedna osoba da ne zna k je KG!!! Super, mada je to , pretpostavljam, udarac na njegova ego!!! :wink:

A sad astvarno malo saveta za izlazak:
Ako zelis samo da cavrljas sa drugarima/cama/potencijalnim deckom/devojkom.... mozes sesti u bilo koji kafic, ali ja preporucujem Operu, Adresu, Macchiatto, Rene, ..... Ako ti je do neceg zivljeg, obidji Latino, Trciku, Sobu..... ali ne pre 11-12 h uvece, mozda cak i kasnije.... srecno!!!

bajadera
25.06.2004., 09:13
Stvarno, ko je pomenuti Kristijan Golubovic?

DOKONI UM
25.06.2004., 09:15

Dokoni, ne bi se tebi svidelo na mojoj zurci, ako ocekujes ove grupe sto si nabrojao.
I dalje nista od saveta sto se tice mesta za izlazak, samo filozofirate svi i tracarite. Ko je uopste taj K. Golubovic? :?:

Kristijan Golubović je naučni radnik.
Priznati član društva srpsko-grčkog prijateljstva.
Član SANU i dopisni član VANU.
Bavio se naučnim radom i ima niz priznatih radova iz ove oblast na temu "Ponašanje zatvorenika u sobama za usamljenje" . Često je praktikovao samostalne naučne radove na ovu temu. Godinama je proučavao ovu temu tako što je neprekidno boravio u ustanovama za ivršavanje krivičnih sankcija.
Danas je čovek koji sa oreolom naučne slave ima potrebu da se zaštiti od drugih zlih naučnih radnika pa se kreće sa 11 telohranitelja takođe naučnih radnika ali pripravnika u odnosu na njega. :wink:

Eto ko je kristijan Golubović.

Cecic
25.06.2004., 09:19
Eto bar jedna osoba da ne zna k je KG!!! Super, mada je to , pretpostavljam, udarac na njegova ego!!! :wink:

A sad astvarno malo saveta za izlazak:
Ako zelis samo da cavrljas sa drugarima/cama/potencijalnim deckom/devojkom.... mozes sesti u bilo koji kafic, ali ja preporucujem Operu, Adresu, Macchiatto, Rene, ..... Ako ti je do neceg zivljeg, obidji Latino, Trciku, Sobu..... ali ne pre 11-12 h uvece, mozda cak i kasnije.... srecno!!!

Ne znam ko je on, a izgleda necu ni saznati.
Hvala na savetima, nisu mi puno pomogli, ali hvala na trudu. Znam ja za sva ta mesta, pa RODJENA SAM NOVOSADJANKA, ali nisam njima odusevljena. Sve je to isto. :roll:

Dolcezza
25.06.2004., 09:26
Ne bih znala.... Ali sam bila jedno vece u Kandaharu i kafeu La Revolucion! Bilo je SUPER!!!!

DOKONI UM
25.06.2004., 09:30
Ne bih znala.... Ali sam bila jedno vece u Kandaharu i kafeu La Revolucion! Bilo je SUPER!!!!

Ja sma bio na otvaranju Blej voča - bilo je kao da sam otišao u tržni centar u Tokiju- "ne znam gde da gledam" !!!
Sevaju noge, tetovaže, minići, silikoni u usnama, silikoni u grudima...

Bio sam skoro i na Akapulku- tamos evaju pištolji, euri, muzika ubija "pomešaj noćas neku crnu i zlatnu..platnu...vratu" . Katastrofa.

A najlepše smo se proveli u Majdanu na Senjaku. Elitni club, fontanica, potočić teče, žubori... FULL

Fipke
25.06.2004., 13:21
Prolece: pivo ispred embarga
Jesen: medovaca u marti i pivo u londonu
Leto: ? (ua!)
Zima: pivo u irishu unutra

Dolcezza
26.06.2004., 19:54
Vi's kako se to zavrsava kad se ljudi zapricaju... eeeee! Ali za sve one koji uredno idu na krstaricu pre izlaska, predlog da veceras svrate u Latino, zurka je pocela jos u podne!!! 8)

Anja :*
30.06.2004., 00:57

Gde izlazite?

hehe Otkad sam se "udala" retko izlazim, ali recimo da je to ponekad bila Soba, Piping...

Dobre devojke ostaju kod kuce :wink:

Gde najbolji momci?

Sa svojim devojkama :!:

chokolada
02.07.2004., 15:03
E pa ljudi obeshrabriste me. Provescu citav jedan mesec u Novom Sadu, a po vasim postovima ispada da nema nigde da se izadje.
A ja sam tako zeljna provoda... :cry: :cry: :cry:

DOKONI UM
05.07.2004., 08:27
E pa ljudi obeshrabriste me. Provescu citav jedan mesec u Novom Sadu, a po vasim postovima ispada da nema nigde da se izadje.

Uvek sam voleo da izadjem sa devojkama koje mi pre izlaska kazu da su zeljne provoda... :wink:

chokolada
05.07.2004., 11:16

Uvek sam voleo da izadjem sa devojkama koje mi pre izlaska kazu da su zeljne provoda... :wink:
:lol: :lol: :lol: Recite vi meni gde je provod dobar! :lol: :lol: :lol:

milost
05.07.2004., 12:54

:lol: :lol: :lol: Recite vi meni gde je provod dobar! :lol: :lol: :lol:Ako imas vise od 20 godina idi u klub "RST",i to subotom.Ima ziva svirka,i to pesme stare jugoslavije.Ako ti odgovara takva muzika super ces se provesti.Ako si mladja nemoj ni da dolazis tu,jer ces se glupo osecati.Ako imas neku zelju da saznas o drugacijim klubovima,posalji poruku na private,tada je sigurno da cu ti odgovoriti,ili odgovori preko foruma,pa ako posetim ponovo ovu temu dobices odgovor.Pozdrav :wink:

chokolada
05.07.2004., 13:04
Ako imas vise od 20 godina idi u klub "RST",i to subotom.Ima ziva svirka,i to pesme stare jugoslavije.Ako ti odgovara takva muzika super ces se provesti.Ako si mladja nemoj ni da dolazis tu,jer ces se glupo osecati.Ako imas neku zelju da saznas o drugacijim klubovima,posalji poruku na private,tada je sigurno da cu ti odgovoriti,ili odgovori preko foruma,pa ako posetim ponovo ovu temu dobices odgovor.Pozdrav :wink:
Ja obozavam pesme stare Juge tipa Prljavo Kazaliste, Crvena Jabuka, Parni Valjak..........

DOKONI UM
05.07.2004., 14:44
Čuj "RST" ....
Daj molim te...
Pa bolja zabava je na RTS-u nego u RST-u :wink:

Slusaj ti lutko cokoladice bolje ti da krenes samnom u izlazak i da obidjemo jedno 5 mesta za vece pa nacice se nesto cool za tebe :idea:

Peta W.
05.07.2004., 14:51
Slazem se sa Dokonim,treba da se nadjete,da izadjete...to je bash cool,a i nikad se ne zna kako ce se susret zavrshiti...moj se zavshio veooooooma prijatno.... 8) :wink:

DOKONI UM
06.07.2004., 12:12
Evo sad ću Vam predložiti jedno EXTRA mesto za izlazak.

Restoran KOLIBA na Popovici.
Mir i Tišina. Šuma. Svež vazduh. Super Klopa. Daleko od gradske gužve. Pogled na svetla Novog Sada kao na dlanu. EXTRA.
Nije reklama. DOKONI UM ne drži ovaj restoran.

Ako je neko bio tamo, možemo razmeniti utiske... :wink:

milost
15.07.2004., 09:40

Mir i Tišina. Šuma. Svež vazduh. Super Klopa. Daleko od gradske gužve. Pogled na svetla Novog Sada kao na dlanu. EXTRA.

Ako je neko bio tamo, možemo razmeniti utiske... :wink:Ok je za romantiku,ali sta fali rst-u?Nije preterana guzva,nema nekih tuca,ne moras da pazis kako ces nekog da pogledas,ljudi opusteni.Gde bi ti isao?U "Verige",ili jos bolje "Dva galeba",ovo poslednje je najocajnije mesto na kome sam bio.Mada i ja sam za to da se poseti ovaj restoran sto je dokoni predlozio.Sigurno je da bi bilo dobro za opustanje.Jedno pitanje za tebe,dokoni?Kakve su im cene i usluga,kao i gde se tacno nalazi?

Milena26
15.07.2004., 10:33
Dokoni, sram te bre bilo doio 9 kod Grubike (Momcilo Grubac) a pises negaciju sa glagolom gde joj mesto nije!!!!!!!!!!!! Kako ces sutra pisati presude, jadna ti majka????????:-)))))))))
Meni trenutno u ovom gradu za izlaske nista ne valja. Najbolje mi je bilo kad su se Verige tek otvorile jer je prva dva meseca tamo bilo starije mase, bila je nekako vise klupska atmosfera, bez obzira na muziku i nije bilo toliko guzve jer su ljudi valjda imali zazor od tog mesta. Sad tamo dolazi svako, ima klinaca, atmosfera postaje kao u najgorima kafanama a pored toga onaj Sinisa koji glumi velikog menadzera je par puta bio toliko neljubazan prema nekim ljudima (moje uho dobaci daleko:-))) a se prosto cudim da se broj ljudi nije prepolovio. Osim toga, i na ulazu znaju da budu odvratni i nikada mi nece biti jasno sta moze da nagoni devojku da u mini suknjici, golih nogu, polugola stoji u nekoj tankoj jaknici u januaru, na minus beskonacno i ceka da se onaj lik na ulazu dobro naizivljava pa da je pusti da udje.

DOKONI UM
16.07.2004., 14:00

Ako je neko bio tamo, možemo razmeniti utiske... :wink:Ok je za romantiku,ali sta fali rst-u?Nije preterana guzva,nema nekih tuca,ne moras da pazis kako ces nekog da pogledas,ljudi opusteni.Gde bi ti isao?U "Verige",ili jos bolje "Dva galeba",ovo poslednje je najocajnije mesto na kome sam bio.Mada i ja sam za to da se poseti ovaj restoran sto je dokoni predlozio.Sigurno je da bi bilo dobro za opustanje.Jedno pitanje za tebe,dokoni?Kakve su im cene i usluga,kao i gde se tacno nalazi?

Cene su pristojne i ništa više u odnosu na bilo koji restoran u gradu. Proveri, I ovo nije reklama nemam nikakve veze sa vlasničkim odnosima u tom restoranu. :wink:

DOKONI UM
16.07.2004., 14:03
Dokoni, sram te bre bilo doio 9 kod Grubike (Momcilo Grubac) a pises negaciju sa glagolom gde joj mesto nije!!!!!!!!!!!! Kako ces sutra pisati presude, jadna ti majka????????:-)))))))))
Meni trenutno u ovom gradu za izlaske nista ne valja. Najbolje mi je bilo kad su se Verige tek otvorile jer je prva dva meseca tamo bilo starije mase, bila je nekako vise klupska atmosfera, bez obzira na muziku i nije bilo toliko guzve jer su ljudi valjda imali zazor od tog mesta. Sad tamo dolazi svako, ima klinaca, atmosfera postaje kao u najgorima kafanama a pored toga onaj Sinisa koji glumi velikog menadzera je par puta bio toliko neljubazan prema nekim ljudima (moje uho dobaci daleko:-))) a se prosto cudim da se broj ljudi nije prepolovio. Osim toga, i na ulazu znaju da budu odvratni i nikada mi nece biti jasno sta moze da nagoni devojku da u mini suknjici, golih nogu, polugola stoji u nekoj tankoj jaknici u januaru, na minus beskonacno i ceka da se onaj lik na ulazu dobro naizivljava pa da je pusti da udje.

Kao što i sama znaš, Prof. Grubač ne predaje jezik i književnost. Presude neću pisati nikada, nadam se u životu. I to je bila mala greška. Ali uvek me oduševe dežurni lingvisti na forumu. :wink:

DOKONI UM
22.07.2004., 09:58
Kako Vam se dopada VARADERO splav na Štrandu ?

Pozadi bivšeg Big Bena (autobus preko puta SOBE) se montira šank Kompanije RODIĆ MB ,koji je bio na sajmu. Ako atmosfera bude kao na Sajmu i besplatno piće kao na sajmu...pozatvaraće sva druga mesta ! :wink:

22.07.2004., 13:18

Pozadi bivšeg Big Bena (autobus preko puta SOBE) se montira šank Kompanije RODIĆ MB ,koji je bio na sajmu. Ako atmosfera bude kao na Sajmu i besplatno piće kao na sajmu...pozatvaraće sva druga mesta ! :wink:

Idem sa Mazom u nedelju na strand, da pijemo :D

Ako si u NS, cujemo se, da nam se pridruzis... ako si raspolozen, naravno :wink:

DOKONI UM
26.07.2004., 08:28

Idem sa Mazom u nedelju na strand, da pijemo :D

Ako si u NS, cujemo se, da nam se pridruzis... ako si raspolozen, naravno :wink:

Nisam bio prisutan u Novom Sadu u nedelju.
Nadam se da vas vetar nije oduvao sa peska... :wink:

27.07.2004., 15:42
VINSKI PODRUM

DOKONI UM
05.08.2004., 12:51
Preporučujem Vam još jedno sjajno mesto za izlaske.
Uskoro se otvara restoran "P A Š A".
Teniski tereni u dunavskom parku.
Odličan ambijent i sjajan klopa. Proverio na predotvaranju. :wink:

nsbee
15.08.2004., 12:53
Jadan Dokoni! Ugasice se tema, Novosadjani, RAZMRDAJTE SE!!! Nemojte da Dokonog strefi slog kad se vrati! :wink:

Nego, meni je MK sasvim ok mesto za neku uvertiru u izlazak. Masa je skroz super (a to super znaci da ima raznih, ali svako gleda svoja posla)! A posle, Tvrdjava, JELISAVETIN BASTIJON (od sinoc je ulaz 200 din)

A, videla sam da je neko napisao da ne ide u Modenu i onaj red lokala jer ima osecaj da se klonovi Natase Bekvalac vrte okolo. To je tako nebitno kad imas dobro drustvo! Ja u Modenu idem iskljucivo u patikama, i bas me briga.

U SOBI su srednjoskolci, MB-u ne znam sem da je kao u mravinjaku (tipicno za Novi Sad- cim se otvori nov lokal...), u LATINU je super muzika, ali masa je uglavnom smorena (kazem uglavnom, nisu svi)

mackica ns
17.08.2004., 10:07
Jeste, u Bastionu je odlično! Malo je teško doći do tamo, kola ne puštaju iza rampe, a taxisti neće da voze. Pa, onda prašina, a ako si u štiklama, izlomiš se po onim kamenčićima...
Ali, kad stigneš, ne pokaješ se.
Jel' bolje napolju,ili unutra? Ja nikako da se zadržim u bašti, a posle čujem da je bilo strava...

etotako
17.08.2004., 16:19
Jeste, u Bastionu je odlično! Malo je teško doći do tamo, kola ne puštaju iza rampe, a taxisti neće da voze. Pa, onda prašina, a ako si u štiklama, izlomiš se po onim kamenčićima...
Ali, kad stigneš, ne pokaješ se.
Jel' bolje napolju,ili unutra? Ja nikako da se zadržim u bašti, a posle čujem da je bilo strava...
Jednostavno... ides taxijem do Akademije. Imas samo malo da pesacis do ulaza, postoji betonirana staza, a onda ima neki malo duzi hodnik u kojem je doduse LEDENOOOO, ali je ipak bolje nego da nabadas po onom kamenju kada ides na drugi ulaz. Svaki put u povratku taxisti su dolazili na poziv za Akademiju.

breath
18.08.2004., 02:44
Upravo se vracam iz MB-a. Radni dan je sutra, a tamo je Ok, za razliku od vikenda: razne fele i svi gledaju svoja posla.

mackica ns
18.08.2004., 08:08
Jednostavno... ides taxijem do Akademije. Imas samo malo da pesacis do ulaza, postoji betonirana staza, a onda ima neki malo duzi hodnik u kojem je doduse LEDENOOOO, ali je ipak bolje nego da nabadas po onom kamenju kada ides na drugi ulaz. Svaki put u povratku taxisti su dolazili na poziv za Akademiju.

Hvala etotako, a bas sam se pitala (iznutra), kuda vodi taj hodnik?! :oops:

etotako
18.08.2004., 14:03

Nema na cemu :)
i ja sam se pitala, pa sam pitala :)

27.08.2004., 01:14
U SOBI su srednjoskolci, MB-u ne znam sem da je kao u mravinjaku (tipicno za Novi Sad- cim se otvori nov lokal...), u LATINU je super muzika, ali masa je uglavnom smorena (kazem uglavnom, nisu svi)

Odem prvo u Latino, pa u Sobu, i cujem potpuno iste pesme na oba mesta, pustene istim redom!!! :?

DOKONI UM
27.08.2004., 10:18
Dokoni se vratio.
Hvala na pažnji PČELICE i na moju veliku radost tema se nije ugasila zahvaljujući tvom insistiranju.
Hvala.
Sta da Vam kažem, brod diskoteka od 1600 m2 u Turskoj. isplovljava iz Marmarisa u 21 h i vraća se u 06 h ujutro. Ulaz je malo papren ali je provod EXTRA. A ozvučenje je toliko jako, da verujem da taj brod-diskoteka služi da rasteruje morske nemani :wink:

Dolcezza
27.08.2004., 11:32
Subota: Trcika, (Billy pusta muziku) do nekih 2-3
posle PALJBA na Bastion, do 4-5, pa na lalalanje! :lol:

alf_neo
31.08.2004., 01:54
Upisah prava u vasem gradu (SUP).Eto me pocetkom oktobra ,inace sam iz Sapca,prekretnica,okrecem novi list,nov grad,novi ljudi....bla bla.Vidim da se ovaj forum pretvorio u chat par ljudi ali se ipak nadam da ce mi neko pruziti konkretne odgovore...Znam za Irish,u gimnaziji smo cesto posecivali pozorisne prestave u NS,slobodno vreme smo max koristili za cooliranje u Irish-u,relativno lepe uspomene me vezu za taj period...No da predjem na stvar,gde da izadje brucos koji je zeljan dobrog provoda(u rodnom mestu ga i nije nesto preterano imao,razlozi su nebitni...Konkretno:tequila,fine ribice,opustena atmosfera,djuskanje uz novu, nazovi komercijalnu stranu muzikicu...nesto na tu foru!U zavisnosti od "stanja" mogla bi i da se uklopi neka fina rock svirka,nesto u fazonu osamdesetih,strano naravno...)Mesta koja se uklapaju u sledeci opis me apsolutno ne zanimaju:Izvikani frajeri sa manjkom mozga a viskom kinte,sponzorusice,narodnjaci,zategnutost u svakom smislu te reci,silikoni,fenseraj...toga sam se nagledao u rodnom mestu i muka mi je vise od toga!!!Ako mi vi ne pomognete onda ne znam ko ce,ne moguce je da u gradu kao sto je NS nema gde da se izadje,ne zanm zasto se neki sve vise okrecu ka BG-u u kom je realno izbor veci ali NS je valjda drugi po velicini...Da ne smaram vise...cekam odgovore! :wink:

underwater
02.09.2004., 00:45

a ja kad krenem tim hodnikom, steknem utisak da cu zavrsiti u svojoj sobi :wink:
pozdrav iz petrovaradina :D

DOKONI UM
02.09.2004., 08:28
Da ne poveruje čovek :idea: :!: :idea:

Kafana DVA GALEBA je renovirana i uskoro se otvara.
To više nije kafana nego KLUB DVA GALEBA.
Novi enterijer u spejs fazonu, kožni separei,moderne stolice...klupske svirke, bendovi sa Beogradskih splavova...

Od Kafane do Kluba ... :roll:

P.S. Samo čekam kad će Stoja da gostuje u Ritmo Latinu. :twisted:

stivlim
08.09.2004., 21:44
Da ne poveruje čovek :idea: :!: :idea:

Kafana DVA GALEBA je renovirana i uskoro se otvara.
To više nije kafana nego KLUB DVA GALEBA.
Novi enterijer u spejs fazonu, kožni separei,moderne stolice...klupske svirke, bendovi sa Beogradskih splavova...

Od Kafane do Kluba ... :roll:

P.S. Samo čekam kad će Stoja da gostuje u Ritmo Latinu. :twisted:

Klub na Klisi u koznom izdanju sa seljacima sa BGD splavova ovo je previse :cry: :roll: :?:

stivlim
11.09.2004., 20:18
Sram me bilo, nije ni njima jadnicama lako, toliko je*avanja zbog voznje dzipom ili zbog Kavalija, Versačea ili zbog divljači(ide zima treba se ogrnuti) i
ostalih sitnica za kratkotrajnu upotrebu

DOKONI UM
14.09.2004., 11:24
DAKLE, u Petak je otvaranje kožnog spejs kluba DVA GALEBA na Klisi.

DOKONI UM će biti opravdano odsutan iz grada te noći ali verujem da će neko ispratiti taj dogadjaj...
mislim da se HELLGIRL kandidovao za ulogu našeg ovlašćenog i opunomoćenog predstavnika na toj manifestaciji... :wink:
biće pića (ihh bog da ga vidi kako se tamo mož' čovek napiti) , žbunja ima, kanal je blizu samo je malo daleko ići peške kući ali taman lepo da se sive ćelije izbistre do futoške gde treba malo smarati nedužne prodavačice...dakle HELLGIRL duguješ mi pohvalu što sam ti osmislio izlazak za petak. :lol:

I vodi računa o tome da kad popiješ ne muvaš devojke...treba biti svoj i onakav kakav jesi...sklon istom polu

DOKONI UM
20.09.2004., 08:07
Ha ha haa.
Prvo ne vara niko nikoga u Jovinoj gimnaziji, već u zgradi suda i advokatskoj kancelariji. :idea:

Drugo, otvorio se DANCING BAR CLUB DVA GALEBA !!!

I šta je rekao dokoni...jeste li videli interijer na TV-u ? 8)

A za nedelju uveče 26.septembar najavljujem vam otvaranje restorana na teniskim terenima (ex GAME)...restoran se zove PAŠA. :wink:

storm cloud
20.09.2004., 08:15
Ljudi, ko nije sinoc bio u Karlovcima, ne zna sta je propustio! Koncert Yu grupe je bio jedan od najboljih koncerata na kojima sam bila u zivotu. A cak nisam nista ni pila. Svirali su do 2, jedva sam jutros ustala za posao! A ona sutka sto je pala na niz od 3 pesme: Cudna suma - Mornar - Cudna suma podsetila me je na stara dobra vremena kada smo jos bili mladi i ludi i kada smo izlazili na neka nepenzionerska mesta za razliku od ovog MB busa, na primer. Bila sam tamo u subotu i bilo je, najblaze receno, zalosno. Besmisleno stajanje i blejanje, sto je jos i dobro spram guranja u krug u bezrazloznoj guzvi po celu noc. A WC me je podsetio na onaj u vozu - i higijena je na istom nivou! Bas fensi, nema sta!

P.S. Pojela sam se ziva sto sam zaboravila da ponesem fotoaparat sinoc u Karlovce. Ako neko mozda ima slike sa sinocnjeg koncerta sa digitalca, nek mi se javi!

milost
20.09.2004., 11:11
Ljudi, ko nije sinoc bio u Karlovcima, ne zna sta je propustio! Koncert Yu grupe je bio jedan od najboljih koncerata na kojima sam bila u zivotu. A cak nisam nista ni pila. Svirali su do 2, jedva sam jutros ustala za posao! A ona sutka sto je pala na niz od 3 pesme: Cudna suma - Mornar - Cudna suma podsetila me je na stara dobra vremena kada smo jos bili mladi i ludi i kada smo izlazili na neka nepenzionerska mesta za razliku od ovog MB busa, na primer. Bila sam tamo u subotu i bilo je, najblaze receno, zalosno. Besmisleno stajanje i blejanje, sto je jos i dobro spram guranja u krug u bezrazloznoj guzvi po celu noc. A WC me je podsetio na onaj u vozu - i higijena je na istom nivou! Bas fensi, nema sta!

P.S. Pojela sam se ziva sto sam zaboravila da ponesem fotoaparat sinoc u Karlovce. Ako neko mozda ima slike sa sinocnjeg koncerta sa digitalca, nek mi se javi!Da stvarno su bili strava.Trebala si da dodjes kada su svirali u RST-u.To su bili strava izlasci.Nadam se da ce svirati i dalje,tj.da nece menjati lokal.Jeste da je skuplje pice,ali isplati se,ako zelis da se provedes.

storm cloud
20.09.2004., 11:32

P.S. Pojela sam se ziva sto sam zaboravila da ponesem fotoaparat sinoc u Karlovce. Ako neko mozda ima slike sa sinocnjeg koncerta sa digitalca, nek mi se javi!Da stvarno su bili strava.Trebala si da dodjes kada su svirali u RST-u.To su bili strava izlasci.Nadam se da ce svirati i dalje,tj.da nece menjati lokal.Jeste da je skuplje pice,ali isplati se,ako zelis da se provedes.

Ja sam pricala o Yu grupi, a ti si izgleda malo nesto pobrkao, oni sigurno nisu nikada svirali u RST-u!!!

21.09.2004., 16:10
Anja prosli vikend bila na otvaranju Paradiza :shock:

Da zlo bude vece, sledeci vikend ponovo ide tamo... :D

glok
21.09.2004., 22:37

Ja sam pricala o Yu grupi, a ti si izgleda malo nesto pobrkao, oni sigurno nisu nikada svirali u RST-u!!!
Možda je Miloš mislio na Ex-Yu band ili nešto slično tome. Ako su ti Ex-Yu, čuo sam da oni pevuše vikendom (subota) u Steriji, pa može da ode i proveri da li mu se isplati po onim cenama.

22.09.2004., 00:25
Covece pre izlaska bilo gde svratis u Njegosevu 6
poslasticanica "Ana" - em strava torte,sladoled,konobarice em brate cirilica

22.09.2004., 00:41

Uh, najjaca je ona torta sa celim lesnicima!!!

DOKONI UM
22.09.2004., 08:14
Anja prosli vikend bila na otvaranju Paradiza :shock:

Da zlo bude vece, sledeci vikend ponovo ide tamo... :D

Bio je i DOKONI , doduše PRIVATE.
U OFFICE-u.
Neki radni dogovor. Uz litru Čivasa. Oh da.
Sledeće nedelje dokoni ne ide tamo.

DOKONI UM
22.09.2004., 08:15

DOKONI ne vole torte, osim PLAZMA TORTE.
Ali u ANI moja preporuka glasi : ANANAS CUP

shone_salajka
26.09.2004., 02:40
Dodjite u vinski podrum u pasicevoj ulici
svakog utorka, cetvrtka i petka orkestar "Zute dunje" svira samo za Vasu dusu!
:lol:

DOKONI UM
08.10.2004., 08:24
Da li je neko bio u restoranu PAŠA nakon otvaranja ?

Juče sam bio na ručku kod BATE PEUGEOTA :idea:
Sunce, miran dunav, miris pečene paprike, rana jesenja idila... 8)

pas_A_ndjela
16.10.2004., 18:30

bila sam ja, i na otvaranju i nakon otvaranja i nemam sta drugo da kazem sem da ih pohvalim!
sasa je vec napravio pogodak sa primom na spensu, ali sa pasom je premasio sebe!
ima covek smek za ugostiteljstvo- prijatan enterijer, otvorena kuhinja sa vrhunskim kuvarima, kulturno osoblje, atmosfera jednog pravog malog italijanskog restorana!
prosla sam sve restorane po hiljadu puta i po bgdu i ns, ali ovde cu se zaustaviti...
jedina mana je sto nije u mom gradu :cry: , pa tako moram da prevalim 100 km do novog sada, ali vredi... :wink:
i zbog restorana i grada!

pozdrav novosadjani, a ti dokoni sto pre u pasu... :wink:

DOKONI UM
18.10.2004., 12:29

bila sam ja, i na otvaranju i nakon otvaranja i nemam sta drugo da kazem sem da ih pohvalim!
sasa je vec napravio pogodak sa primom na spensu, ali sa pasom je premasio sebe!
ima covek smek za ugostiteljstvo- prijatan enterijer, otvorena kuhinja sa vrhunskim kuvarima, kulturno osoblje, atmosfera jednog pravog malog italijanskog restorana!
prosla sam sve restorane po hiljadu puta i po bgdu i ns, ali ovde cu se zaustaviti...
jedina mana je sto nije u mom gradu :cry: , pa tako moram da prevalim 100 km do novog sada, ali vredi... :wink:
i zbog restorana i grada!

pozdrav novosadjani, a ti dokoni sto pre u pasu... :wink:

Bio sam. nekoliko puta. 8)

storm cloud
20.10.2004., 22:57
Ljudi, kako je u Dva galeba ovih dana? Hoce drugarica da me vodi u subotu, ona bas voli narodnjake, a ja se malo brinem. Je l' bas jako seljacki tamo?

Milena26
20.10.2004., 23:22
A hoces ti postati "seljanka" ako odes na seljacko mesto??? Sta te briga, ako ti se izlazi, idi i super ces se provesti. niko te nece napasti, povrediti i td. tako da nemas brige. Enterijer je mnogo lepsi nego npr. u verigama a sad sto se klub i dalje zove dva galeba, o tome neki drugi put. Lep provod ti zelim pa pisi kako je bilo.

storm cloud
20.10.2004., 23:48
A hoces ti postati "seljanka" ako odes na seljacko mesto???

Ma ne bre, ne radi se ovde o malogradjanstini, nego sam bas mislila na to - bezbednost i slicno, da li ima mnogo pijanih budala koji lome staklo okolo i nasrcu na koga stignu itd. Po onome sto je ovde pisalo ranije, ja se uplasila da je tako.

glok
20.10.2004., 23:54
Ma ne brini! Tamo su sve sama gospoda sa manirima, a devojke smerne. Dobar provod ti ne gine (što ne znači da neko drugi neće). Ipak u torbici pronađi mesta za: kacigu, osveživač prostora, rezervnu bocu vodke, vokmen, napalm bombu. U ostalom provod je u glavi, ne u zidovima.

storm cloud
20.10.2004., 23:56
Jao, ne, znala sam! Ja se bojim da tamo ne izlaze neki krimosi, a ako je ovo prethodno tacno...uh! A drugarica bas jako zeli da tamo idemo.

glok
21.10.2004., 00:07
Ne brini Oblačiću, krimosi tamo ne izlaze. Oni tamo ulaze! Mada mislim da ulaze i u sve ostale javne objekte u gradu.

DOKONI UM
21.10.2004., 08:27
Ljudi, kako je u Dva galeba ovih dana? Hoce drugarica da me vodi u subotu, ona bas voli narodnjake, a ja se malo brinem. Je l' bas jako seljacki tamo?

Ja sam bio pre dva vikenda.
Uopšte nije seljačka atmosfera.
Ambijent je lep i puno je uloženo u njega.
E sad da li ćeš pogoditi bend koji je dobar :?

No u svakom slučaju-javi kako je bilo. 8)

milost
21.10.2004., 14:57
A hoces ti postati "seljanka" ako odes na seljacko mesto???

Ma ne bre, ne radi se ovde o malogradjanstini, nego sam bas mislila na to - bezbednost i slicno, da li ima mnogo pijanih budala koji lome staklo okolo i nasrcu na koga stignu itd. Po onome sto je ovde pisalo ranije, ja se uplasila da je tako.Znas kako se to resava.Ti se odvalis vise nego ostali,pa ti bude sasvim svejedno,koliko su drugi oko tebe pijani. :lol: :lol: :lol: Isprobana varijanta :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink: :wink:

storm cloud
24.10.2004., 11:32

Ja sam bio pre dva vikenda.
Uopšte nije seljačka atmosfera.
Ambijent je lep i puno je uloženo u njega.
E sad da li ćeš pogoditi bend koji je dobar :?

No u svakom slučaju-javi kako je bilo. 8)

Bila sam sinoc u Dva galeba, bilo je super. Ne znam zasto ljudi govore protiv tog mesta, tamo je skroz pristojno. I muzika je dobra, uopste nisu samo narodnjaci. Cak su svirali recimo Corbu i Van Goga. Mogu slobodno da kazem da mi je to mesto trenutno favorit. To vise nije ona rupa od pre jedno 4-5 godina kad sam poslednji put bila tamo.:wink: 8)

glok
25.10.2004., 04:52
... Cak su svirali recimo Corbu i Van Goga...
Da Bog da crk'o rock'n'roll kad ga svako svira... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja u subotu bio u Efici. Ne bi mi se tamo svidelo pa sve da su počeli prangijati nešto od Pink floyd. Al' ako Oblačić kaže da Dos galebos valja, odvlačim društvo tamo prvom prilikom pa makar crk'o i ja zajedno sa onim rock'n'roll-om. Eto

DOKONI UM
25.10.2004., 08:33
Generalizacije i Tuđi utisci nikada nisu dobri.

Kad god mi neko kaže da je negde "truba" i "smaranje" dobijem neopisivu želju da baš tamo odem. 8)

. . .
26.10.2004., 18:58
Sada u subotu ce biti ako nekog zanima svirka Kraljevskog Apartmana u Enteru, a u Sceni 06.11. ce biti isto neka svirka.

Peta W.
26.10.2004., 20:16
/me je posle pauze od godinu dana (chitaj:bojkota ovog dogadjaja) odluchila da u petak ode na Transplant...pa ko voli - 8) at night! :wink:

Iggy
26.10.2004., 20:19
Pazi kada i ja dolazim posle krace pauze...

Peta W.
26.10.2004., 20:24
Vidimo se... 8) :P :lol: :wink: Lako cesh me prepoznati... znash vec... :wink: :arrow: :twisted:

mackica ns
27.10.2004., 10:48
Ja više i ne znam šta su to IZLASCI U N.S.-u
Uh, stvarno ne pamtim kad sam negde izašla...
Ništa ne tražim, samo se žalim :cry:

DOKONI UM
27.10.2004., 13:01
Investiraćemo u Tebe mačkice.
E onda kad kreneš u zujanje...bog da te vidi... :wink:

Pera_Zdera
27.10.2004., 14:10
Ja više i ne znam šta su to IZLASCI U N.S.-u

Izlascu u NS-u...Hmmm...to ti je kad te guraju, gaze, zezaju, legitimisu, prosipaju pice po tebi, posle te boli glava, osecas se ko zgazen i pitas ko mi ukro pare. Ali kako kaze pesma "Jos jedna propala noc i novo svitanje i novi radja se dan i isto pitanje"- sta sam sinoc propustio...jojjjj!!!

Iggy
29.10.2004., 19:00
Beogradjani izlaze u N.S.

BLISTAVI
30.10.2004., 09:55
Subota 06. Novembar
DISKOTEKA PARADIZO

Zurka Radio Televizije Delta

P.S. Za propusnice se obratite DOKONOM :wink:

Peta W.
30.10.2004., 19:44
Joj,ljoodi,kako smo se proveli u petak!!!
@Iggy
'si bio na Transplantu? :wink:

stivlim
31.10.2004., 20:57
ja sam bio sinoc u BG-u i meni je bilo jako dobro, bilo je fino u petak u Latinu na Mistakemistake

Transplant neka hvala

DOKONI UM
01.11.2004., 08:33
DAKLE :

Ko želi propusnice za žurku RTD u Subotu 06.Novembra neka pošalje p.p.

Potrebno je da ostavi ime i prezime (poželjna je i photka ali ne mora :wink: ) da bi mogao da podigne propusnice.

Svi ste pozvani. :wink:

Peta W.
01.11.2004., 23:13
DAKLE :

Potrebno je da ostavi ime i prezime (poželjna je i photka ali ne mora :wink: ) da bi mogao da podigne propusnice.

Da li to ima nekakve veze sa IN radijom?? :? :?: :idea:

DOKONI UM
02.11.2004., 08:28
DAKLE :

Da li to ima nekakve veze sa IN radijom?? :? :?: :idea:

RTD i IN RADIO imaju veze samo toliko što sam ja super sa Vučkom.
Dakle nema. 8)

nsbee
02.11.2004., 08:30
Da li je neko bio u Arondi (tunel na Tvrdjavi izmedju semafora, vrata desno)? Izgleda dobro, to je neka moja spoljasnja procena.

DOKONI UM
02.11.2004., 08:33
Da li je neko bio u Arondi (tunel na Tvrdjavi izmedju semafora, vrata desno)? Izgleda dobro, to je neka moja spoljasnja procena.

Bio sam ja.
Fensi ekipa u džez klubu. :? :shock: :roll: :?
Izgleda dobro i nadam se da je to i poslednji klub koji niče gore na Tvrđavi.
Umesto da tvrđava bude preplavljena ateljeima malim kafanicama sa dušom niču fensi klubovi za Koleta i Nešu.
Dobro ja se tamo ipak snađem među tim fenserima u inat krvolocima. 8)

nsbee
02.11.2004., 08:35
A ***! Sad sam se razocarala, a bas dobro klub izgleda...
A kako je sada u Bastijonu?

DOKONI UM
02.11.2004., 08:36

Bio sam samo na otvaranju.
Pojma nemam kako je sada. Utisci su, kako čujem, uvek ili ULTRA + ili -

Pera_Zdera
02.11.2004., 11:16
Pa mesto je skroz OK. Bude dobro uvek, samo su ga malo preterali sa cenama (200 din upad za muske i pice mnogo skupo) tako da sam bio zaprepascen kad sam video da ljudi piju ni manje ni vise nego obicnu vodu. Za jedan podrum od cigalja i van grada ipak su ga preterali. Mislim da su digli cene bas zato da bi smanjili guzvu, jer je zima i dvoriste napolju ne radi, pa su svi sad unutra. Iako je mesto skroz ok, gledacu da ga izbegavam u bliskoj buducnosti.

nsbee
02.11.2004., 15:19
Pero, cene su podigli jos u avgustu, tako da to nema veze sa zimom. Ne znam bas mnogo ljudi koji ce izdvojiti bas toliko para za izlazak, jer se u Bastijon ne ide pre 1h, a pre toga sigurno ne sedis kod kuce, vec trosis pare na nekom drugom mestu. Jos ko nema kola... taxi i pici! Bez veze.

Iggy
02.11.2004., 19:10
Joj,ljoodi,kako smo se proveli u petak!!!
@Iggy
'si bio na Transplantu? :wink:

Nisam stigao, posao, obaveze....mozda dodjem na Technasiu sada za vikend, ako zavrsim sve sto je neophodno, mada moslim da cu sacekati sledeci Transplant.

nsbee
06.11.2004., 11:57
Ja cula, a vi proverite… ulaz u Bastion za devojke slobodan cele noci, a za momke do ponoci.

storm cloud
08.11.2004., 11:49
I onda kako je bilo u subotu u Paradizu?

ja stavila svoju slikicu u profil, hehe

DOKONI UM
08.11.2004., 12:01

ja stavila svoju slikicu u profil, hehe

Ja sam bio samo u bašti.
VIP gosti.
8) Meni je bilo super.
U diskoteci je bilo extra puno mase.
Oko 2000.

istrazivac-ns
09.11.2004., 21:13
Molim vas za informaciju:Stvar je sledeca,prijatelji i ja smo odlucili da u petak izadjemo u Karlovce.Poslednji put sam bio tamo u vreme grozdjenbala.Nazalost od one guzve nisam mogao da vidim sta imaju od mesta za izlazak.Jako ih volim,i dugo nisam bio u njima,da sam se bas prosetao,pa mi trebaju informacije,gde mozemo da sednemo i popijemo pice.Gde se okuplja mladez?Da li jos uvek radi restoran,sto je lezao na obali Dunava,i sta imaju od specijaliteta?Da li treba rezervacija,i na koji nacin to da uradim,tj.koji je broj,ili adresa da bi trazio preko informacija?Kako se krecu cene pice,i hrane,mada mi ovo i nije nesta bitan faktor.Posto nazalost imam predavanja do 8 uvece,moci cemo tek u devet da krenemo,pa me interesuje,koliko su mu nocu osvetljene znamenitosti,odnosno zgrade,jer bi otisli malo u obilazak,i napravili par fotografija.Molim vas takodje,da ako se ti objekti za izlazak ne nalaze u centru,da me uputite kako da dodjem do njih.Takodje me interesuje sta mi savetujete da posetim.Unapred hvala mnogo.

nsbee
10.11.2004., 08:34
Je l moze neko da preporuci dobru predstavu u SNP-u, a da se prikazuje ovog meseca?

DOKONI UM
10.11.2004., 08:49
Je l moze neko da preporuci dobru predstavu u SNP-u, a da se prikazuje ovog meseca?

Tekelija 23.11.

nsbee
10.11.2004., 23:05
a neka ha-ha predstava??? :lol:

istrazivac-ns
11.11.2004., 14:27
a neka ha-ha predstava??? :lol:Ako te takva predstava interesuje dodji do mene na faks.Idemo zajedno da plasimo brucose :twisted:

nsbee
12.11.2004., 11:02
Nije valjda da niko sem Dokonog ne ide u pozoriste?

storm cloud
13.11.2004., 18:01
Kuda veceras?

nsbee
13.11.2004., 19:45
Kuda veceras?

I ja se pitam :roll:
Cetvrtak je ipak bolji.

sakicica
15.11.2004., 01:37
e da imate 18 god, ne biste imali problem sa izlascima.ja sam za vikend bila u BUKOVCU :roll: i , ko bi rekao, provela se fest.
nije ni mesto, ni muzika, vec ljudi koje volis. :shock:
a, posto se i ovoj godini blizi kraj, vec vidim sebe kako cu za par meseci da se zalim, kao vi ovde, kako se u ns-u nista ne desava...
ma ima provoda, samo ako si spreman da se prilagodis...naravno, mislim na KOMPROMIS sa ljudima koji, eto vole narodnjake (ako ih ne mozes pobediti, pridruzi im se :lol:

storm cloud
15.11.2004., 07:10
e da imate 18 god, ne biste imali problem sa izlascima

Sta bi ovo trebalo da znaci? :shock:

Imamo mi 18 godina, ali imamo i jos koju pride. :wink:

Peta W.
15.11.2004., 20:10
e da imate 18 god, ne biste imali problem sa izlascima.ja sam za vikend bila u BUKOVCU :roll: i , ko bi rekao, provela se fest.
nije ni mesto, ni muzika, vec ljudi koje volis. :shock:
:lol:
:shock: :shock: :idea: Kako to mislish "nije ni mesto,ni muzika" a ovamo naglashavash da si se provela (eto bash) u Bukovcu,a ne u NS. Pa,ako je poenta u drushtvu,a ne gde ste izashli,zashto ste pobogu ishli u Bukovac?
OK,jedino ako je drushtvo odatle,pa ih je mrzelo...bla...bla... :? :roll:

Pera_Zdera
15.11.2004., 21:01
ee devojka prvi post napravila a vi je zaskocili odma.
Bejbe, Bukovac je zakon :roll: :shock: :wink:

Mare
15.11.2004., 21:17
ee devojka prvi post napravila a vi je zaskocili odma.
Pa da, ovde samo odredjeno drustvance isfoliranih Novosadjana postuje i sve ostale samo cekaju na zicer. Zato ni ne voim da se dopisujem sa vama! http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Razni/Slike8/38.gif

mache bg
17.11.2004., 01:07
u ns-u je provod mnogo bolji od beograda...valjda zato sto su ljudi opusteniji....
bila sam prosle nedelje 5 dana u ns-u i super mi je bilo...
ne znam sta imate protiv te modene,kad je kafic skroz opusten....
definitivno najbolji provod je u sobi...
la chanse i verige isto nije lose,kao i piping....

DOKONI UM
17.11.2004., 08:26
u ns-u je provod mnogo bolji od beograda...valjda zato sto su ljudi opusteniji....

Eto lepo Vam je devojka rekla da su mesta gde DOKONI UM inače izlazi sasvim O.K.
Ma da mi popijemo jedno piće u ime dobrog provoda u NS

nsbee
17.11.2004., 17:55
Modena je ok, Piping takodje, a za ostalo ne znam.
Je l' se Piping otvorio?

DOKONI UM
18.11.2004., 08:26

Proveri i DVA GALEBA. :idea: :idea: :idea:

storm cloud
18.11.2004., 09:03

Obavezno! :wink:

DOKONI UM
18.11.2004., 12:56

Obavezno! :wink:

Petak : Danijela Vranić :lol: :lol: :lol:

SINDI
22.11.2004., 19:44
E ajde, dokoni Novosadisti, da vas cujem...Letos sam na strandu cula neke klince, dva momka i devojka, koji su zvucali fenomenalno!!!Svirali su svasta, od cepelin, bluza, dzeza, ma sve, ludilo!!!Bas su me odusevili, vidi se da su muzicki obrazovani, i bas ,BAS , BAS SU dobro zvucali.Jel zna neko da li sad negde sviraju, i ko je to? Pretpostavljam da znate, posto tako dobrih likova nema mnogo...

DOKONI UM
23.11.2004., 08:23
Nažalost ja ne znam...
Gde su svirali ?
VARADERO ? Onaj kafić gore kod mosta ?

SINDI
23.11.2004., 15:29
Nažalost ja ne znam...
Gde su svirali ?
VARADERO ? Onaj kafić gore kod mosta ?
:cry: nemam pojma...znas da leti tamo ima milion kafica... a jel ima u NS neko mesto gde se slusa i svira takva muzika?

BLISTAVI
23.11.2004., 16:18
Koja je to TAKVA muzika...

P.S. Mislim da ima...kod mene :lol:

SINDI
23.11.2004., 20:32
Koja je to TAKVA muzika...

P.S. Mislim da ima...kod mene :lol:

KOD MENE??? a jesi li fizicko ili pravno lice?
:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

raindog
24.11.2004., 13:46
e a ovde bash neko extra cool drushtvo, svi izlaze u dva galeba :!: :shock: :roll: nije ni chudo shto vishe nemam ni najmanju zhelju za izlascima u ns :? :evil:
...da ne verujesh :!: ...

nsbee
24.11.2004., 14:24
e a ovde bash neko extra cool drushtvo, svi izlaze u dva galeba :!: :shock: :roll: nije ni chudo shto vishe nemam ni najmanju zhelju za izlascima u ns :? :evil:
...da ne verujesh :!: ...

Leba ti, ko to "svi"?????

raindog
24.11.2004., 19:28
pa gde god kliknesh ono dva galeba... i ja se smorih najstrashnije , ukljuchish TV ono tamo fokus (sad mi fali onaj zeleni smajli)i "ako zhelite 'dobro' da se provedete...", svratish ovde da te neko prosvetli za neko novo i zanimljivo mesto...ali cvrc :!:
DVA GALEBA , a i ne znam shta mi bi da pomislim da je ovaj dokoni neki cool lik...eee...
znach sorry 96,5%konzumenata ovog podforuma(ne svi, pardon me) :wink:

SINDI
24.11.2004., 21:56
pa gde god kliknesh ono dva galeba... i ja se smorih najstrashnije , ukljuchish TV ono tamo fokus (sad mi fali onaj zeleni smajli)i "ako zhelite 'dobro' da se provedete...", svratish ovde da te neko prosvetli za neko novo i zanimljivo mesto...ali cvrc :!:
DVA GALEBA , a i ne znam shta mi bi da pomislim da je ovaj dokoni neki cool lik...eee...
znach sorry 96,5%konzumenata ovog podforuma(ne svi, pardon me) :wink:

Prosvetli me,o veliki tii, sta su dva galeba i kakva se muzika tamo slusa? I odgovori mi na pitanje, koje sam vec postavila, da li se negde svira makar rok, ako vec nema soula, dzeza,ili bluza. Ako si tehno fan, onda oprosti sto ti se obracam , jer tu vrstu ne varim(generacijski jaz :wink: )Poz
PS
Izvinjavam se zbog debilnih pitanja, iako sam 10god u NS, nisam bas izlazila...A sad bas bih! :lol:

stivlim
24.11.2004., 23:12
U Dva Galeba(ili Prvi vrabac kako ga je nazvala jedna moja drugarica) koliko je meni poznato pustaju se najgore narodnjacine, a devojka koja mi se najstrasnije
svidja izlazi tamo, a ja sam tehno fan :cry:

raindog
25.11.2004., 00:01
:lol: 'veliki ja' je devojchica inache, i nije tehno fan :lol: but never mind...
rok svirke su u Londonu chetvrtkom chini mi se zhive, tamo je muzika ok, ali...
bluz svirke u Foxtrotu (futoski put, kod kasarne)
jazz u Jazzu (vlasnik A. Dujin ) on je jako zavuchen, ulica je Djure Jakshica( ako se ne varam) kod akademije (centar,Nikolajevska porta)
a kao imaju neke svirke i u nekom 'jazz clubu' i u Dunavskoj, ali to shto sam ja jednom tamo chula je bilo smeshno...
a ako te zanima atmosfera dva galeba, samo sachekaj neki od tih fokusa :lol: sve ce ti se samo kasti :wink:
poz

nsbee
25.11.2004., 00:18
Raindog, a sto takav pesimizam? Do pre nekoliko nedelja sam licno svima drobila kako nema gde da se izadje u NS-u i svi su jadni klimali glavom, ali u principu ima, zavisi samo sta trazis. Lose je samo ako podelis grad na dva dela- fenseraj oko Spensa, u Modeni i sl., i na one koji izlaze iskljucivo gde je ,,Grand” varijanta :roll:
Piping je preuredjen i cula sam da je sasvim ok. Onda te svirke… pa tamo je bas opusteno. A onda, recimo, ja bila u petak u Pabu. Zagusljivo, nabijeno sve ko u prcvarnici, ali je zato bilo super. Sve zavisi s kim si. Ja imam tu nesrecu sto mi se gro drugarica mahom zbabalo i ,,poudavalo” :evil: pa i to malo nas sto izlazi ima problema da uklopi slobodno vreme.
PS I dobro je sto spadam u onih 3,5 % konzumenata, a da ne govorim kako ni ne znam tacno gde je ,,Dve lastavice”!
:oops: :oops: :oops: :oops:

DOKONI UM
25.11.2004., 08:41
Biti COOL ne znači izlaziti kod Dujina u pusti JAZZ kaffe.
Ja ne otpadam celo veče u 2G, ali odem na pola sat, sat, dva a moj izlazak je turneja...MK-MODENA-FASHION-VERIGE-2G-LA CHANCE-CIGANSKE ZORE.

Nisam siguran da se svuda puštaju teški narodnjaci.
Uostalom , proveri.
Siguran sam samo da na sva ova mesta izlaze dobre devojke i to je jedna od stavri zašto tamo idem.
Sad jesam li cool ili ne... 'ebem li ga. :wink:

storm cloud
25.11.2004., 10:04
Nisam siguran da se svuda puštaju teški narodnjaci.
Uostalom , proveri.

Evo ja mogu da garantujem da u Dva galeba uopste nije tako lose kao sto vecina misli. To je nekada bila rupa, kafancina, a sad je solidan klub, sa zivom, vecinom narodnom, ali ne samo narodnom muzikom, tako da ko dodje ranije moze da slusa i zabavnjake. Ja recimo ne volim narodnjacine, ali tamo mogu da se dobro provedem, vazno je da sam u dobrom drustvu, zar ne, sve ostalo nije toliko bitno. A najmanje sta neko tamo smatra za cool provod.

Jedina i to ozbiljna mana tog mesta je to sto se nalazi na Klisi, pa ako nemas kola, taksista ti odere kozu sa ledja. Takodje, problem je i to sto ne pustaju uvek da se udje, tako da lako mozes da se dovuces do Klise, pa da onda proplivas (u Kanalu :lol: )

Siguran sam samo da na sva ova mesta izlaze dobre devojke i to je jedna od stavri zašto tamo idem.

Mozda ne izlaze samo dobre devojke, ali definitivno dosta dobrih devojaka izlazi tamo.

SINDI
25.11.2004., 16:51
:lol: 'veliki ja' je devojchica inache, i nije tehno fan :lol: but never mind...
rok svirke su u Londonu chetvrtkom chini mi se zhive, tamo je muzika ok, ali...
bluz svirke u Foxtrotu (futoski put, kod kasarne)
jazz u Jazzu (vlasnik A. Dujin ) on je jako zavuchen, ulica je Djure Jakshica( ako se ne varam) kod akademije (centar,Nikolajevska porta)
a kao imaju neke svirke i u nekom 'jazz clubu' i u Dunavskoj, ali to shto sam ja jednom tamo chula je bilo smeshno...
a ako te zanima atmosfera dva galeba, samo sachekaj neki od tih fokusa :lol: sve ce ti se samo kasti :wink:
poz
:lol: Davno si ti bila devojcica, but never mind :lol: :lol:
Hvala na informacijama, pozdrav( STO TI JE SLATKO RUZICASTO PRASENCE :wink: )

nsbee
25.11.2004., 17:51
hahaha, vid' stvarno!!! raindog, prasence je preterano!!!! :D

raindog
25.11.2004., 20:41
8) hihihhihihi fala :wink:

DOKONI UM
26.11.2004., 08:31
10. 12. 2004. Srpsko Narodno Pozorište

K O N C E R T
Đ O R Đ E B A L A Š E V I Ć
" Ostaje mi to što se volimo-Od Opova do Bođana"

Pokrovitelji :
UN Kancelarija za ljudska prava
UN Kancelarija za izbeglice
Predsednik Srbije
Izvršno veće AP Vojvodine

BTW : Koncert je povodom svetskog dana ljudskih prava

BLISTAVI
02.12.2004., 16:03
11. 12. 2004.

PARADIZO - Trubaci Bobana Markovica
:shock: :lol: :)

andaluzija
06.12.2004., 11:11

K O N C E R T
Đ O R Đ E B A L A Š E V I Ć
" Ostaje mi to što se volimo-Od Opova do Bođana"

Pokrovitelji :
UN Kancelarija za ljudska prava
UN Kancelarija za izbeglice
Predsednik Srbije
Izvršno veće AP Vojvodine

BTW : Koncert je povodom svetskog dana ljudskih prava

Koliko pokrovitelja a karta 1.000 dinara???

storm cloud
06.12.2004., 11:34

Ja sam bio samo u bašti.
VIP gosti.

Aj sad i ja malo da se falim da sam bila tamo u subotu, znam da krvolok vecma vole kad se falimo takim stvarima.

A Nasa Maja djuskala pored mene. :wink:

Nije me nesto odusevila "privatna zurka", otisla sam posle pola sata.

storm cloud
06.12.2004., 15:12
:shock: Sta? Nije nam ni BG daleko? Zar mi Novosadjani da idemo na koncert jednog Novosadjana u Beograd? E sad sam se razocarala.

nsbee
07.12.2004., 10:15
U vezi sa onim klubom na tvrdjavi... sta uopste znaci Aronda? Zna neko?

DOKONI UM
08.12.2004., 08:19
Sudeći po klijenteli to je verovatno neka vrsta šećerne repe, specifična po tome da se proizvedeni šećer, od nje, sam prepakuje u skladištu. 8)

nsbee
11.12.2004., 11:56
Veceras Orfei, Liman 2. Maksenbal! :lol:

DOKONI UM
20.12.2004., 08:51
E da evo predloga za REPRIZU :

1.januar DISKOTEKA PARADIZO.
IZBOR ZA HIT GODINE DELTA RADIJA.

Ako nekom trebaju propusnice, pozivnice, VIP pozivnice...

underwater
20.12.2004., 17:50

...ako nije tajna, u koga/šta si se maskirala?

nsbee
20.12.2004., 17:57

...ako nije tajna, u koga/šta si se maskirala?

Imala sam svecanu uniformu mornarice sa cinom majora :wink:

DOKONI UM
21.12.2004., 08:29
E da evo predloga za REPRIZU :

1.januar DISKOTEKA PARADIZO.
IZBOR ZA HIT GODINE DELTA RADIJA.

Ako nekom trebaju propusnice, pozivnice, VIP pozivnice...Kolki ti je procenat od toga? :wink: :lol: :D :wink:

% od darivanja propusnica, pozivnica, VIP pozivnica :?: :? :?:
Nemoguće... pa da je tako DEDA MRAZ bi se vozio u Mercedesu SLK da ima % od darivanja poklona...

PREDLOG ZA VEČERAS 21.12.2004.
Balašević u Zrenjaninu.

DOKONI UM
22.12.2004., 09:02
Na večerima poezije- NE.
To me ne zanima previše.

Ali evo još jedne preporuke.
Otvara se nova galerija u utorak 28.12.2004.
Ugao Radničke i Stevana Musića.
PRO ARTE.

DOKONI UM
11.01.2005., 11:58
Primetio sam neverovatnu pojavu.
U 05 h ujutro jedino mesto koje radi je kafana "Ciganske zore" ... a klijentela, za multidisciplinarno proučavanje...od roma u NIKE trenerkama preko lokalnih klinki poleguša u Armani jeans-u do Zdravka Čolića... svi na jednom mestu na koem iam bar 9 vrsta različitih stolica i stolova

underwater
11.01.2005., 21:10
Primetio sam neverovatnu pojavu.
U 05 h ujutro jedino mesto koje radi je kafana "Ciganske zore" ... a klijentela, za multidisciplinarno proučavanje...od roma u NIKE trenerkama preko lokalnih klinki poleguša u Armani jeans-u do Zdravka Čolića... svi na jednom mestu na koem iam bar 9 vrsta različitih stolica i stolova

desetka za izraz... :D
mogao bi da odes da je zapljunes na temi "NS izrazi"...

klaris m.
17.01.2005., 20:14
Orange ili tako nesto u Zmaj Jovinoj?
Jos kada bi sluzili mleko i pustali Betovena, bilo bi kao u "Paklenoj pomorandzi"

DOKONI UM
20.01.2005., 08:26
A kaffe BOMBARDER na Futoškom putu ?
EX CEPELIN ?

klaris m.
20.01.2005., 11:33
EX CEPELIN ?
Je l se i tamo puca kao u ex cepelinu?

DOKONI UM
20.01.2005., 11:40
EX CEPELIN ?
kao što mu naziv kaže BOMBARDUJE SE !!!

klaris m.
20.01.2005., 16:50
EX CEPELIN ?
Osim bombi, sta jos tamo ima?

underwater
20.01.2005., 17:24
EX CEPELIN ?

malo inoksa, malo narandzaste, malo zelene, mnogo tamnog masiva (jeziv kasetirani plafon), poneka klub-fotelja, jeftin laminat i jos jeftinije fotografije... i sve to krajnje neadekvatno osvetljeno tzv. 'pastetama'...
... i sad ce neko (hm hmmm...) da me ukori kako sam profesionalno deformisan
:oops: :wink: :D

raindog
20.01.2005., 18:45
e kako ja nemam pojma... a gde je taj bombarder tachno ?

Dolcezza
20.01.2005., 18:47
Ja OBOZAVAM "Trchiku"!!! :D

milost
20.01.2005., 22:42
Ja OBOZAVAM "Trchiku"!!! :DEvo ja cu da te vodim tamo.Jeste da nemam pojma gde se to nalazi,ali naci cemo mi to.U svakom slucaju,jedna divna setnja ce nam prijati.Nije toliko hladno,bar meni.Zimsko dete. :wink: Bicu tu da te ugrejem ako zatreba.Tu sam samo za tebe.Konacno si se vratila.

DOKONI UM
21.01.2005., 08:54
EX CEPELIN ?

malo inoksa, malo narandzaste, malo zelene, mnogo tamnog masiva (jeziv kasetirani plafon), poneka klub-fotelja, jeftin laminat i jos jeftinije fotografije... i sve to krajnje neadekvatno osvetljeno tzv. 'pastetama'...
:oops: :wink: :D

Moguće...
Dva pitanja na koje molim profesionlani odgovor bez subjektivnosti :
1. Kako izgledaju skupe fotografije i gde ih ima u NS ?
2. Koji je to kafić ili restoran sređen po meri i ukusu i po profesionalnim standarima ?

klaris m.
21.01.2005., 11:33
:oops: :wink: :D[/quote]
Haj'mo prof. komentar za uredjenje lokala u z. jovinoj, u jednom od pasaza na parnoj strani... umesto tapeta, na zidovima je roze jambolija. Usko stepeniste na kojem je zabranjeno pusenje kako se ista ne bi upalila. A i ti sa njom. Mislim jambolijom

klaris m.
21.01.2005., 11:35
OK za dnevnu varijantu. Samo su konobarice oduvek bile nadrkane

DOKONI UM
21.01.2005., 11:43
OK za dnevnu varijantu. Samo su konobarice oduvek bile nadrkane
Od pamtiveka.

underwater
21.01.2005., 18:02
Moguće...
Dva pitanja na koje molim profesionlani odgovor bez subjektivnosti :
1. Kako izgledaju skupe fotografije i gde ih ima u NS ?

pod pojmom "jeftin" nisam mislio na njihovu materijalnu vec umetnicku vrednost i neki opsti utisak... cak i kada imaju umetnicku vrednost, treba voditi racuna o tome da imaju smisla u nekom prostoru...

2. Koji je to kafić ili restoran sređen po meri i ukusu i po profesionalnim standarima ?

hmmm...kako odgovoriti na ovo pitanje a ostati objektivan?
mislim da u ovom trenutku u novom sadu ne postoji ni jedan lokal koji bi se mogao izdvojiti kao vrhunski ili narocito originalan... recimo 'mk fashion' je imao izuzetno atraktivan dizajn i uopste koncept u vreme kada je otvoren (1998, cini mi se)... ali dizajn restorana i (pogotovo) kafica je (osim sto je podlozna habanju) i stvar trenda, tako da zahteva redizajn svake 2-3 godine...
ima dosta pristojnih lokala, cak i nekih koji su skrpljeni sa vrlo malo novca (kuca mala, npr), ali ni jedan nije "za casopis"....
beograd ima dosta kvalitetnih enterijera, jedan od interesantnijih koje sam zapazio u poslednje vreme je reestoran "el toro" u prizemlju (vise suterenu) 'beogradjanke'

Dolcezza
21.01.2005., 18:28
Ej UW, a nas omiljeni, "Oliva" na Bulevaru Oslobodjenja, preko puta nove naftagasove zgrade? BAAAAAAAAAS dobar enterijer!

peach
21.01.2005., 19:02
ej,vec niko da pomene smrdljivog trciku u 3 posta,da covek ne poveruje! :lol:

DOKONI UM
24.01.2005., 08:34
Ej UW, a nas omiljeni, "Oliva" na Bulevaru Oslobodjenja, preko puta nove naftagasove zgrade? BAAAAAAAAAS dobar enterijer!

Ali bašššš loši kolači :cry:

cruiser
26.01.2005., 19:44
izlasci u ns???
paaaa naprimer
dodju 2 ribe piju vopi,dodju 2 tipa,onda opet 2 ribe u drugom fazonu-isto vopi,onda 3 sabana dodju,
pa 2 strebera,pa 3 ribe-sponz itd i sta?
pa nista se ne desava i nema muvanja
ne kazem da svako izlazi muvanja radi ali ono...
bas su se lepo smekali svo vreme :)
ja to sve snimam i zao mi ih je a pomalo i svih nas

branchoni
28.01.2005., 14:39
DOBRA MESTA ZA IZLASKE SU SVAKAKO KLUB "STERIJA" I "TREMA",A I "RST".SUPER ATMOSFERA,DOBRI BENDOVI IZ NOVOG SADA ("APSOLUTNO ROMANTICNO","AKUSTICNA SOBA","MAJA I KOMETE"...)I OKOLINE :arrow: :lol:

DOKONI UM
28.01.2005., 14:46
Izlazak iz navedenog lokala zna da bude malo tragičan...ali šta je tu je. :idea:
Pre izlaska iz lokala doooobrooo pogledajte na napolju nema kakvih spodoba koje vuku letve sa sobom ii da slučajno ne oštre "leptira" o stub mosta. :wink:

Profimare
29.01.2005., 19:53
E pa ljudi ja sam sinoc skoknuo malo po ovom snegu do NS-a i bio u klubu--diskoteci "Pipping" i nije bilo lose.Ali mene zanima sta vi mislite o njemu i vasa iskustva...

Peta W.
29.01.2005., 19:55
Jel' bio neko sinoc na Transplantu....? Iggy,gde si sad....da mi oprichash? :?

DOKONI UM
31.01.2005., 08:37
U maju će biti EXTRA koncert na otvaranju mosta SLOBODE.

Tako da već sada (januar) planirate IZLAZAK.
:idea:
A sviraće...ne sme da kažem da ne ureknem :lol:

underwater
31.01.2005., 17:57
...i mi se naostrimo na neki U2 u najmanju ruku...
i onda nam se desi 'apsolutno romanticno' :lol:

peach
31.01.2005., 18:07
...i mi se naostrimo na neki U2 u najmanju ruku...
i onda nam se desi 'apsolutno romanticno' :lol:
ne,jos gore:zeljko joksimovic! :shock:

branchoni
01.02.2005., 07:38
A sta fali grupi "Apsolutno romanticno"-bar su nasi :cry:

DOKONI UM
01.02.2005., 08:18
Neće svirati niko iz Novog Sada.
Ideja je da svira grupa koja duuugooo nije svirala u N.Sadu i nije iz Srbije i Crne Gore.

klaris m.
01.02.2005., 10:07
Ideja je da svira grupa koja duuugooo nije svirala u N.Sadu i nije iz Srbije i Crne Gore.
A CIJA ideja? I otkud ti u IDEJI?

DOKONI UM
01.02.2005., 11:38
Do mene dolaze ideje...
Javljaju mi moji saradnici...
"Laufer mi javlja" :lol:

Ideja nije moja...ali znam čija je ali kada sve bude 95% izvesno reći ću Vam.

" CiA snajka Cia uništili su poal sveta...sad hoće i nas..." :wink:

By the way : Novi Sad uskoro dobija nov noćni klub.
Ponovo će raditi legendarni "TOČAK" . Renoviran. Oko 500 mesta za sedenje. Ne znam ko će gostovati i kakav će program biti ali eto još jednog kultnog mesta ponovo medju nama. Doduše držaće ga ekipa iz Beograda što mi se već ne sviđa, ali ajde...

klaris m.
01.02.2005., 13:13
Ideja nije moja...ali znam čija je ali kada sve bude 95% izvesno reći ću Vam.

Pih!
Reci bar cija je ideja, pa da znamo sta nam je ocekivati. Ha?

DOKONI UM
01.02.2005., 14:03
Ideja je od najvećeg menadžera najveće pop-rok grupe ovih prostora.

milost
01.02.2005., 15:15
Ideja je od najvećeg menadžera najveće pop-rok grupe ovih prostora.To moze biti,ili Bajaga,ili Bora Corba.Ne bi se bunio,protiv nijednog.

storm cloud
01.02.2005., 18:55
milost, ne pratiš postove, vidiš da nisu iz SCG. Iskreno se nadam da nije neka grupa tipa CRVENA JABUKA. :roll: :roll: :roll:

klaris m.
01.02.2005., 23:09
Da nisu iz Makedonije? Rebus, bogami

underwater
01.02.2005., 23:58
pre bih rekao da je "bijelo dugme" u pitanju...
ako je tako, sto se mene tice, i mesto im je ispod mosta... 8)

p.s. ja sam cuo da mile pizza re-otvara 'tocak'...
p.s. (2) ko god da otvara bice opako dobro ozvucenje (najbolje u drzavi)...ova informacija je pouzdana

DOKONI UM
02.02.2005., 08:09
pre bih rekao da je "bijelo dugme" u pitanju...
ako je tako, sto se mene tice, i mesto im je ispod mosta... 8)

p.s. ja sam cuo da mile pizza re-otvara 'tocak'...
p.s. (2) ko god da otvara bice opako dobro ozvucenje (najbolje u drzavi)...ova informacija je pouzdana

U ovom postu si naveo TRI tačne informacije. :idea:
Grupa. Vlasnik. Berar.
Eto rešenja rebusa. 8)

DOKONI UM
04.02.2005., 10:37
E konačno se prodao MAKIJATO :idea:

nsbee
04.02.2005., 11:37
sta to zanci? bice nekih izmena u lokalu?

DOKONI UM
04.02.2005., 12:26
Biće Veleposlanstvo Crne Gore u njemu. :lol:

nsbee
04.02.2005., 12:28
... sto za mene znaci: zaobici Makijato u stoooo sirem luku!

klaris m.
04.02.2005., 15:34
A sad vam je OK ta gomila plastike od baste?
Koliko su Djetici dali para za Makijato?

storm cloud
04.02.2005., 16:46
Meni nikad nije bila OK i nikad nece. :x

underwater
04.02.2005., 18:30

rasadnik :D

underwater
04.02.2005., 18:35
sta to zanci? bice nekih izmena u lokalu?

stari 'macchiato' se seli u zeleznicku ulicu, lokal na spensu menja ime, vlasnika, enterijer i ekipu...

DOKONI UM
07.02.2005., 08:35

Plastenik bi bilo najpribližnije.

peach
07.02.2005., 13:13

Plastenik bi bilo najpribližnije.
ma,isto s.drugo pakovanje! stvarno,ono je ruglo...pardon,fensi ruglo,da se fenseri koji obozavaju to mesto ne uvrede! :shock:

klaris m.
07.02.2005., 16:03
Pa dobro, gde onda izlazite? Tj gde je fino

peach
07.02.2005., 18:25
eeee...fina,tajna mesta! :wink: