PDA

Vidi punu verziju : Ko je nevin, ko nije?

Superstar
11.07.2003., 18:35
Ko je od vas nevin, a ko nije? Ali samo iskreno! (posebno se odnosi na devojke)

Corey
11.07.2003., 20:13
na ovo ti niko nece odgovoriti posebno ribe :twisted:
SlipKnoT 4e\/er

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart... :evil:

girl
11.07.2003., 20:14
Licna stvar!!!!!!! :evil:

Corey
11.07.2003., 20:14
Evo vidis niko nece da ti odgovori :lol:
SlipKnoT 4e\/er

girl
11.07.2003., 20:16
NECE!!! :evil:

Corey
11.07.2003., 20:18
Sada makar ima neke odgovore :twisted:
SlipKnoT 4e\/er

Theresa
11.07.2003., 21:01
sta tebe to interesuje???

JaH_G|rL
11.07.2003., 21:33
Jaoj bwe....svi glumite nesto...tipa "sta to tebe interesuje?" "jaoj kakvo pitanje" "pa to je lichno"...ako neces da kazes ne moras...zaobidji temu...ocigledno prvi odgovor ce biti moj...jesam! ;)

Mala garava
11.07.2003., 21:55
jesam nevina :lol: :wink:

Alexxandar
11.07.2003., 22:18
Pa iskrenost je vrlina ali .....
Da skratim pricu
:oops: :oops: :oops: Ja nisam nevin :oops: :oops: :oops:

Superstar
12.07.2003., 00:57
Jaoj bwe....svi glumite nesto...tipa "sta to tebe interesuje?" "jaoj kakvo pitanje" "pa to je lichno"...ako neces da kazes ne moras...zaobidji temu...ocigledno prvi odgovor ce biti moj...jesam! ;)

Svaka cast sestro! Lepo si im rekla! Ma ove cure zele da se prave vazne pa kazu ono kao 'sta tebe to zanima' i sl. a smem da se kladim da nijedna od njih nije nevina, jer da jeste, sto bi to krila? Zar nije za pohvalu kad je neka devojka nevina? Zar momci ne traze nevinu devojku kad hoce da se zene? Svaka cast i tebi MALA GARAVA! Ma ovde ljudi treba da budu iskreni, to je glavno, mada vecina ljudi nije, al' sta da se radi... p0z. :)

anna_
12.07.2003., 02:20
Pa tu se nema sta kriti. Evo recimo ja imam 17 god. i jos sam nevina i skroz mi je dobro ovako. Mada naravno,to ne mora da znaci da ce to stanje da traje jos neko duze vreme. :wink:

Superstar
12.07.2003., 14:10
Je l' to znaci da si resila da se kresnes? :lol:

Kris
12.07.2003., 14:24
Jesam nevina, imam 16 godina. Ne zelim da prodjem kao neke ribe koje su u mojim godinama vec 3 abortirale jer su spavale sa nekim matorcima cisto da imaju o cemu da pricaju u drustvu. JADNICE!!! A kad izgubim nevinost vi cete prvi saznati.O.K?

Superstar
12.07.2003., 17:43
Nama ces prvo reci? Cenim to... zaista... 8)

nenushka
12.07.2003., 19:58
Ja sam nevina! :wink: :lol:

Superstar
12.07.2003., 23:39
hehe, pa dosta vas ima nevinih...

R.S.
14.07.2003., 14:11
Ja sam kriv.(od svoje 4 god.) :lol:

madzar
17.07.2003., 10:33
na ovo ti niko nece odgovoriti posebno ribe :twisted:
SlipKnoT 4e\/er

17.07.2003., 10:36
ja sam kriv
SlipKnoT 4e\/er

Corey
17.07.2003., 11:36
Za sta :?
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
17.07.2003., 13:59
Teshka kradja i pokushaj ubijstva.....

Corey
17.07.2003., 14:11
Na koga :lol:
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
17.07.2003., 14:15
To zna samo istrazni sudija i dva svedoka.....

Corey
17.07.2003., 14:16
i ti :lol:
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
17.07.2003., 14:19
PO!

Corey
17.07.2003., 14:19
PO! :shock:
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
17.07.2003., 14:21
JO!

Corey
17.07.2003., 14:22
JO! :?
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
17.07.2003., 14:22
Iliti na srpskom DA! :lol:

Corey
17.07.2003., 14:23
A ovo jo i do na kom je to jeziku :?
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
17.07.2003., 14:31
Po i Jo
Cuo sam na sudjenju Zlobi(to je albancima Da i Ne).

Corey
17.07.2003., 14:32
kako debilno :lol:
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
17.07.2003., 14:38
:?

Corey
17.07.2003., 16:57
Kao nije :o
:lol: SlipKnoT 4e\/er

R.S.
18.07.2003., 13:08
Otkud znam...... :shock:

lilika-bovika
19.07.2003., 00:37
Imam 14 godina i naravno da jesam nevina, ali imam "drugarica" koje nisu. Ne mogu da shvatim
kako neko moze sa 13-14-15... godina. Svi mi na to kazu da u Americi ima mnogo takvih. Pa sta, ako neko to radi ne moraju svi! Iako, trenutno ne izgleda tako nisam konzervativna, ali mislim da devojke(a pogotovo momci) tog godista nisu spremni, SAMO SE PRAVE!!!

yugoslav
19.07.2003., 01:04
Ja skinuo nevinost sa 10godina!!!Zato posle toga nisam kreso do 17godine.

Corey
19.07.2003., 17:54
Sa 10.Koga li si trpao :shock:
SlipKnoT 4e\/er

yugoslav
19.07.2003., 18:39
Sa 10.Koga li si trpao

Neku klinku od 14g.Meni prvi put njoj prvi put...Ne iskusno do bola.

lilika-bovika
21.07.2003., 21:31
Daj ne seri, sa 10 godina nisi ni znao sta ti je to dole

yugoslav
21.07.2003., 23:56
Daj ne seri, sa 10 godina nisi ni znao sta ti je to dole

Lupas,,,, kobas mi se digo kao strela,, secam se jos sa 7godina kada sam prvi put poljubio devojku,,,

snaja
22.07.2003., 13:14
Evo ja sam nevina i imam 14,5 god

Lucky_Charm
22.07.2003., 17:34
da istina je...
ja sam nevina! :) :D :lol: I ponosim se time!!!!

lilika-bovika
23.07.2003., 12:27
Yugoslave, gde si je poljubio sa 7 god.? U obraz?
Uau, kako je bilo

maca
23.07.2003., 15:52
Nama ces prvo reci? Cenim to... zaista... 8)I ja sam nevina.neke moje drugarice su spavale sa mnogo starijim od sebe samo da bi se pravile vazne.

maca
23.07.2003., 15:58
Imam 14 godina i naravno da jesam nevina, ali imam "drugarica" koje nisu. Ne mogu da shvatim
kako neko moze sa 13-14-15... godina. Svi mi na to kazu da u Americi ima mnogo takvih. Pa sta, ako neko to radi ne moraju svi! Iako, trenutno ne izgleda tako nisam konzervativna, ali mislim da devojke(a pogotovo momci) tog godista nisu spremni, SAMO SE PRAVE!!!Ija mislim da se samo prave.Jugoslave a ti mislis da si sad neka faca

yugoslav
23.07.2003., 16:48
.Jugoslave a ti mislis da si sad neka faca

ZNAM DA NISAM!!!
Neki zbog toga misle da jesam,,, meni super!!!

yugoslav
23.07.2003., 16:50
Yugoslave, gde si je poljubio sa 7 god.? U obraz?
Uau, kako je bilo

FORAAAAAAA,,, aaaaaaa

Corey
24.07.2003., 09:58
Pa u pravu je :?
SlipKnoT 4e\/er

lilika-bovika/ema
24.07.2003., 13:46
Corey, ko je u pravu?
Jugoslave, hoces li da probas sa mojom drugaricom Majom? Sigurno ce biti bolje nego sa desetogodisnjakinjom!
P.S.Kolko, stvarno, imas godina?

yugoslav
24.07.2003., 17:03
Corey, ko je u pravu?
Jugoslave, hoces li da probas sa mojom drugaricom Majom? Sigurno ce biti bolje nego sa desetogodisnjakinjom!
P.S.Kolko, stvarno, imas godina?

Sta da probam sa Majom?!?!?:)))))hahha
Verjuem da bi bilo bolje jer je ono bilo ne iskusno, tako da se sada smejem svojim potezima pre 10godina!!!A inace sam 81godiste!!!

sunrise
03.10.2003., 13:00
...

Courtney
03.10.2003., 13:30
Nevina,nevina,naravno....pa Boze ja imam 14 god! :D

Keeper
04.10.2003., 14:29

hihihiih ...... ovo prvi put vidim ...
kakav je manijak ovaj yugoslav .... hehehe
:lol:

Courtney
07.10.2003., 13:06

:lol:Ti to tek sad shvatas :shock: Eh,Keeper,Keeper... :lol:

Keeper
07.10.2003., 16:33

najbolje kod njega je sto ne znas dal ***** il govori istinu :lol: kao sad na primer ....... daj bre, ja sa deset godina nisam ni znao sta imam a sto zenske nemaju i bilo me bas briga, a onda se yugoslav pojavljuje sa manijachkom pricom :lol:

Courtney
07.10.2003., 20:58

najbolje kod njega je sto ne znas dal ***** il govori istinu :lol: kao sad na primer ....... daj bre, ja sa deset godina nisam ni znao sta imam a sto zenske nemaju i bilo me bas briga, a onda se yugoslav pojavljuje sa manijachkom pricom :lol:Ti razmisljas potpuno identicno kao ja.Mada,ja sam ipak znala ponesto o tome,znas,ono devojcice brze sazrevaju :wink: :lol: :lol: :lol: ali tad da spavam s nekim :shock: ma SAD da spavam s nekim :shock:

Keeper
07.10.2003., 21:24

najbolje kod njega je sto ne znas dal ***** il govori istinu :lol: kao sad na primer ....... daj bre, ja sa deset godina nisam ni znao sta imam a sto zenske nemaju i bilo me bas briga, a onda se yugoslav pojavljuje sa manijachkom pricom :lol:Ti razmisljas potpuno identicno kao ja.Mada,ja sam ipak znala ponesto o tome,znas,ono devojcice brze sazrevaju :wink: :lol: :lol: :lol: ali tad da spavam s nekim :shock: ma SAD da spavam s nekim :shock:

... ma pusti bre to, ima vaznijih stvari koje treba prvo uraditi :wink: to jest kako oces, necu ja nikom da izigravam kevu :roll:
a ovaj, znas sta mi je najsmesnije u vezi yugoslavove price? ona s kojom je spavao .... 14 god. znaci osmi razred. hehehe. kontam, kad je pricala drugaricama i te fore, kako je ona izgubila nevinost, a one je pitaju a sa kime, kolko je imao godina, a ona kaze "uh, zreo decko, cetvrti razred ........ osnovne" :lol: :lol: :lol:

Courtney
08.10.2003., 10:40
Aha! :lol: :lol: :lol: Ma,likcina je,nema sta!

Incognito
08.10.2003., 10:48
I ja opet zabasah ovde... Moram malo da podetinjim, ili da kazem Bozi da skine onaj 'Skorasnje teme' panel...

Evo vam zivotne istine: Svi muskarci su izgubili nevinost 5 godina nakon 'deklarisanog', a devojke 5 godina pre 'deklarisane' ;)

Boze, cime se vi smarate... Koga jos briga ko je nevin? Samo nesigurne, u sebe, Kromanjonce koji jos zive u srednjem veku (koji se nije za dzaba zvao 'mracni'), koji su toliko sujetni, pa traze nevinu devojku, samo da bi oni bili iskusniji od nje, a ona videla 'kazanovu' (u smislu najboljeg ljubavnika) u njima, jer jadnica nista bolje nije imala prilike da proba... UZAS!!!

NoID
08.10.2003., 10:52
Imam 26 godina i nevina sam. :oops:

Prva ljubav jedne zene je nesto dragoceno, kasnija ljubakanja imaju neceg iskonskog...rece Balzak

Courtney
08.10.2003., 11:35

Prva ljubav jedne zene je nesto dragoceno, kasnija ljubakanja imaju neceg iskonskog...rece Balzak :shock: Auuu,ti si mu ga bas dala po...

NoID
08.10.2003., 12:14

Prva ljubav jedne zene je nesto dragoceno, kasnija ljubakanja imaju neceg iskonskog...rece Balzak :shock: Auuu,ti si mu ga bas dala po...

Draga moja, nema mesta :shock:. Svako ima svoj nacin i put. Bitno je da svi budemo zadovoljni sobom i nacinom na koji smo izabrali da zivimo 8) :D

Keeper
08.10.2003., 16:09

Draga moja, nema mesta :shock:. Svako ima svoj nacin i put. Bitno je da svi budemo zadovoljni sobom i nacinom na koji smo izabrali da zivimo 8) :D

e, takav stav volim ..... i ja bih voleo tako da mogu :wink:

Courtney
11.10.2003., 22:47

Draga moja, nema mesta :shock:. Svako ima svoj nacin i put. Bitno je da svi budemo zadovoljni sobom i nacinom na koji smo izabrali da zivimo 8) :DAko je tebi dobro,meni je super...samo,sta ti znaci ono nema mesta?

cool_girl
15.10.2003., 12:46
sto bi se krilo dali si nevina ili ne evo ja cu istinu da kazem ja imam 15god i jesam nevina jupiiiii :D :D [/i]

Keeper
15.10.2003., 16:11

Draga moja, nema mesta :shock:. Svako ima svoj nacin i put. Bitno je da svi budemo zadovoljni sobom i nacinom na koji smo izabrali da zivimo 8) :DAko je tebi dobro,meni je super...samo,sta ti znaci ono nema mesta?

hoce da kaze da je zanimaju mnoge druge stvari :wink:

Courtney
15.10.2003., 17:20
E,pa vidis,lepo je to... :idea:

Keeper
15.10.2003., 19:05
... lepo je i "ono" ... samo, ne moze se sve :roll: . makar vecina ljudi :?

SINDY
15.10.2003., 22:58
UOPSTE NE RAZUMEM ODGOVORE U STILU STA TE BRIGA.AKO NECES DA ODGOVORIS NA PITANJE KOJE U OVOM SLUCAJU TRAZ ISKREN ODGOVOR TIPA DA ILI NE,JEDNOSTAVNO PRESKOCI TEMU!!!JA NISAM NEVINA,IMAM 16 GODINA I NIKADA SE NISAN POKAJALA ZBOG TOGA.POZDRAV SVIM DEVOJKAMA KOJE SU ISKRENO ODGOVARALE I KOJE CE ODGOVORITI NA OVU TEMU!!!!

Courtney
16.10.2003., 11:00
... lepo je i "ono" ... samo, ne moze se sve :roll: . makar vecina ljudi :? :lol: Ja ipak mislim da se i za "ono" nadje vremena...bar cu ga ja imati :idea: :lol: :lol: :lol:

16.10.2003., 14:19

Draga moja, nema mesta :shock:=Draga moja nema mesta cudjenju. :shock: =cudjenje.

...vremena se ima za sve, ja ga eto imam visak (iz poznatih razloga) pa se bavim nekim drugim zanimljivim stvarima... u medjuvremenu, dok ne naidje ON ;)

Pozdrav deco, i pamet u glavu...
P.S. ostani siguran,koristi kondom - Omladina Jazasa ;)

Keeper
16.10.2003., 16:33

Draga moja, nema mesta :shock:=Draga moja nema mesta cudjenju. :shock: =cudjenje.

...vremena se ima za sve, ja ga eto imam visak (iz poznatih razloga) pa se bavim nekim drugim zanimljivim stvarima... u medjuvremenu, dok ne naidje ON ;)

ne spominji mi jazas mooooooolim te :twisted:
chu, dosli nam tako u skolu dvaputa i smarali nas sat i po kako se navlachi kondom ko da smo dosli iz Babljeg Zuba i imamo 7 godina ..... :twisted:
i jos se loze kao, mi znamo, vi pojma nemate. ma mrsh.

Courtney
17.10.2003., 13:08

ne spominji mi jazas mooooooolim te :twisted:
chu, dosli nam tako u skolu dvaputa i smarali nas sat i po kako se navlachi kondom ko da smo dosli iz Babljeg Zuba i imamo 7 godina ..... :twisted:
i jos se loze kao, mi znamo, vi pojma nemate. ma mrsh.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :lol: :lol: :lol: :lol: Nisam se ovako smejala jos od...juce 8)

Keeper
17.10.2003., 21:34
nije to nista ... na tom "predavanju" dolazi ona kretenka i kao sad ce ona da nam pokaze kako se stavlja kondom..... i zove nekog od muskih da drzi srednji prst i da ona navuce. i izlazi jedna seljacina iz mog razreda, znaci kreten najgori, stane ispred nje i skine pantalone ...... i kaze "ajd stavljaj" :lol:
zenska odlepila :lol:

Courtney
17.10.2003., 22:58
nije to nista ... na tom "predavanju" dolazi ona kretenka i kao sad ce ona da nam pokaze kako se stavlja kondom..... i zove nekog od muskih da drzi srednji prst i da ona navuce. i izlazi jedna seljacina iz mog razreda, znaci kreten najgori, stane ispred nje i skine pantalone ...... i kaze "ajd stavljaj" :lol:
zenska odlepila :lol:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,daj,bre Keeper ubices me! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Keeper
17.10.2003., 23:51
a zesca je bila ona banana sto ju je donela ova ludaja. mi muski se istraumirali, a devojkama se samo oci cakle ...... mmmmmmmm ....... jedna moja drugarica je tako gledala tu bananu, a ja sam je snimao tada i smejao se, ej, svaki put kad ona uzme da jede bananu ja puknem od smeha zbog toga :lol:
koje perverzije ..... 8)

SANDRA&CERA
20.10.2003., 13:25
NISAM JER IMAM DECKA 2GOD.CEKILI VOLIM TE PUNO

21.10.2003., 02:28

Prva ljubav jedne zene je nesto dragoceno, kasnija ljubakanja imaju neceg iskonskog...rece Balzak

ja 24 a vidish ni ja nemam ID ima tu necega

21.10.2003., 02:30
zenska odlepila :lol:

:)))))))) hehehehe

.MEAN MACHINE.
23.10.2003., 12:22
Nisam nevin :wink:
Ne razumem neke devojke od 18-19 godina koje su nevine i spavale bi sa bilo kim samo da se oslobode te 'sramote' :?:
Iskulirajte bre ja imam ortaka od 21 god koji je za sisu samo kevu uhvatio (i to na kvarno) :D :D :D

majolinica
25.10.2003., 18:29
[quote="Superstar"]Ko je od vas nevin, a ko nije? Ali samo iskreno! (posebno se odnosi na devojke)[/quo

Ja sam nevina...A moja drugarica,13g,dete,a vec se kresnula.. :shock:

.MEAN MACHINE.
25.10.2003., 22:02
valja se :D

Keeper
25.10.2003., 22:29
dobro je to po mentalno zdravlje dece :roll: ... hehe.
nego, trinaest godina, nije to nishta ... naspram onog manijaka yugoslava. hehe

.MEAN MACHINE.
26.10.2003., 08:57
sto? sta je s njim?

iskusna
26.10.2003., 13:49
nisam nevina a imam 15 i da znate da mi nije uopshte zao! :!: :P :P

Keeper
26.10.2003., 15:36
sto? sta je s njim?

pregledaj ovu temu od pocetka ....... :wink:

Keeper
26.10.2003., 15:37
nisam nevina a imam 15 i da znate da mi nije uopshte zao! :!: :P :P

pa kad si toliko iskusna ...... :roll:
:twisted:

Courtney
27.10.2003., 15:31
sto? sta je s njim?

pregledaj ovu temu od pocetka ....... :wink:10

Courtney
27.10.2003., 15:36
Nisam nevin :wink:
Ne razumem neke devojke od 18-19 godina koje su nevine i spavale bi sa bilo kim samo da se oslobode te 'sramote' :?:
Iskulirajte bre ja imam ortaka od 21 god koji je za sisu samo kevu uhvatio (i to na kvarno) :D :D :DDaj bre... :shock: :x

.MEAN MACHINE.
27.10.2003., 16:17
istina je... :? mislim ne ono za sisu :D

Courtney
27.10.2003., 19:29
istina je... :? mislim ne ono za sisu :DPerverznjaku :x Eh,kad pomislim da sam htela da me ti ucis da sviram gitaru...ko zna sta bi ti radio... :lol:

goca
29.10.2003., 12:10
e,ja sam nevina i boli me uvo ako to znaci da i nisam neka riba!imam 18 godina i ne znam sto bi me bilo sramota,imam decka i dobro mi je i ovako a necu da sa nekim odem u krevet samo da bih imala o cemu da pricam i da kazem da sam i ja "probala" malo sexa!

CECA 14
31.10.2003., 23:14
Ja sam nevina. Imam 14 godina i ne planiram da uskoro izgubim nevinost a narocito ne da bi mogla da pricam drugima da sam iskusna. A ima dosta takvih i ja ih zaista ne razumem. Pozdrav!

DJ_MaRe
23.03.2005., 00:34
Ja nisam...http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Razni/Slike5/34.gif

Master_Chief
23.03.2005., 01:30
bilo bi sramota da nisi...

DJ_MaRe
23.03.2005., 01:36
bilo bi sramota da nisi...Pa kao sto vidis, srecom, nema sramote... :P

Master_Chief
23.03.2005., 01:38
bilo bi sramota da nisi...Pa kao sto vidis, srecom, nema sramote... :P
Blago tebi...

DJ_MaRe
23.03.2005., 01:40
Blago tebi...Ne zayebaj, nego ako hoces odgovaraj na temu, ako neces, mojne da chatujes...

wild_child
23.03.2005., 12:10
Nope... :D

snaja88
23.03.2005., 16:04
Ja sam nevina i ne osecam neki pritisaak da 'TO' moram da uradim... :roll: :roll:

smiley123
23.03.2005., 16:16
Ja,ne vidim razloga sto ne bi neko odgovorio,kada i sta god bude napisano,niko ne moze sa sigurnoscu tvrditi da je tacno(osim u krevetu).A i te fore "Sta te briga" su stvarno bezveze,ili reci ili ne.Ali ja cu biti iskrena,bez zezanja,nevina sam. :oops:

dino.
23.03.2005., 18:34
nevin ko beba . Imam 17 god i imao sam priliku da poebem nesto ali nisam posto ja hocu da prvi put to bude iz ljubavi .

Master_Chief
23.03.2005., 18:39
nevin ko beba . Imam 17 god i imao sam priliku da poebem nesto ali nisam posto ja hocu da prvi put to bude iz ljubavi .
delimo slicna misljenja...

Keeper
23.03.2005., 19:19
ja sam opet nevin :D

LPhoklica
23.03.2005., 20:31
ja sam opet nevin :D
Ma svi smo nevini, dok se ne dokaže suprotno :)

laura87
23.03.2005., 20:55
Imam 18 godina i nevina sam.I to mi je sasvim ok.Sto ne znaci da ne zelim da tu cenjenu nevinost izgubim,al ne po svaku cenu.Medjutim uvek se nadje neki kreten poput moje drugarice da me pita:''A kad ces,vreme ti je?''To sto je ona nasla nekog lika koji je blizu tridesete i sad se smatra boljom i vrednijom od mene.Strasno!

Peruzzi
23.03.2005., 22:13
Hm.....ebes ljubav, moj je problem sto sam usro stvar (ne bukvalno....). mada s druge strane ko zna zasto je to dobro :)

joGooOOD
24.03.2005., 01:07
ovo je pateticna tema. :roll:

DJ_MaRe
24.03.2005., 02:00
ovo je pateticna tema. :roll:Pa zaobidji ako ti smeta... :wink:

joGooOOD
24.03.2005., 23:28
a nene dj. mirodjija mora da ostavi misljenje :roll: :wink: to jest me

dino.
24.03.2005., 23:56
Ma bre nije to mozes ebati kada hoces ( plati pa se klati ) nego hocu da se zaljubim i da to bude iz ljubavi . PS: Masteru drago mi je da nas ima takvih a ne onih koji bi za cenu zivota samo da ga umoce pa makar i nekoj kravi :lol: :lol: :lol:

spud
25.03.2005., 00:11
Slowly see his or her health begins to fall,and sooner ot later I hear the phone call,protect yourself or get you a partner that's true
Or I'll be coming to you......H.I.V.

Sasha85
25.03.2005., 00:45
Jaoj... Down Low... H.I.V.... Od kada nisam cula tu pesmu.. :D

Master_Chief
25.03.2005., 01:11
Ma bre nije to mozes ebati kada hoces ( plati pa se klati ) nego hocu da se zaljubim i da to bude iz ljubavi . PS: Masteru drago mi je da nas ima takvih a ne onih koji bi za cenu zivota samo da ga umoce pa makar i nekoj kravi :lol: :lol: :lol:
Budala svugde ima... :)

drunk_punk_girl
25.03.2005., 05:01
nisam i drago mi je zato... :P

d4ch4
25.03.2005., 11:35
nisam i drago mi je zato... :P

:P :P :P

Kad_LupimLupim
25.03.2005., 13:50
Promenicete i vas dvojica misljenje vec... vremenom... :roll:

Master_Chief
25.03.2005., 14:32
Promenicete i vas dvojica misljenje vec... vremenom... :roll:
Hvala bogu da ocemo,promene su svugde dobro dosle...

dino.
25.03.2005., 23:03
Dobro sad iz ljubavi . Hmm da mi dodje J.LO i da mi kaze **** me baby now . Put your dick in mine ass and pusy . Pa dobro bih razmislio , ma ustvari ebao bi je 3 dana i 3 noci . Nenenene sta ja to pricam ma LJUBAV JE NAJVAZNIJA NA SVETU TAKO DA JE NEBIH I DA MI SE NA TACNI PONUDI EBIGA TAKAV SAM CENIM PRAVU LJUBAV :oops:

Kad_LupimLupim
26.03.2005., 01:45
Ma jok i ne bi.

srećica
26.03.2005., 10:17
nevina sam :!: :wink:

*november rain*
26.03.2005., 11:00
uh, svakakvih odgovora na ovoj temi...~napredna djeca... :roll: :pPp

Profimare
26.03.2005., 13:00
uh, svakakvih odgovora na ovoj temi...~napredna djeca... :roll: :pPp Ma mnogo ste se svi vi izbezobrazili nesto :lol:

plavusa ana
26.03.2005., 17:00
Pa iskrenost je vrlina ali .....
Da skratim pricu
:oops: :oops: :oops: Ja nisam nevin :oops: :oops: :oops:

pa se prosto stidis toga... :shock:

joGooOOD
26.03.2005., 18:43
sto vam je krivo?bash se ponasate smesno :roll: pa sta ako su neki napredni.?boli me uvo za doticne

dino.
28.03.2005., 17:40
Znate kako se kaze : Lav is in the air :lol: :lol: :lol: :lol:

Bliznakinja
28.03.2005., 17:47
Znate kako se kaze : Lav is in the air :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти си баш зацопан,већ 2 пута си то написао :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kad_LupimLupim
28.03.2005., 18:05
Napaljen Bliz, napaljen se kaze! :wink:

dino.
28.03.2005., 20:55
ovaj 2 puta ali razlicite teme aaa aa aaaa :D

dino.
28.03.2005., 20:59
nevina sam :!: :wink: I ja sam nevin :D nego hoces da vise nebudemo nevini nadjemo se i stvori se Love uh kako me nesto sada stid :oops: PS; ovaj odakle si ako se sme znati :oops:

Kad_LupimLupim
28.03.2005., 22:21
Imas rubriku "On trazi Nju"... :roll:

dino.
28.03.2005., 23:12
Imash ti opciju jedan mali iksic u skroz desnom uglu monitora idi tamo i clic levim na misu i leave .... :D znam da postoji on trazi nju i ona trwzi njega i poznanstva nisam loood :lol:

LPhoklica
29.03.2005., 20:11
Imash ti opciju jedan mali iksic u skroz desnom uglu monitora idi tamo i clic levim na misu i leave .... :D znam da postoji on trazi nju i ona trwzi njega i poznanstva nisam loood :lol:
neka ostani ovde
(nešto mi se čini da je ovde boooljeeee, tj. lakše naći... :lol: )

dino.
29.03.2005., 21:45
Pa sad neznam da li je lakse ali ima puno zanimljivih devojaka ovde i pametnih ....................

joGooOOD
29.03.2005., 22:00
Pa sad neznam da li je lakse ali ima puno zanimljivih devojaka ovde i pametnih ....................

ma nemoj :roll: :twisted:

Profimare
30.03.2005., 00:49
Pa sad neznam da li je lakse ali ima puno zanimljivih devojaka ovde i pametnih ....................Ali 50% ne pokazuje svoju sliku :)

Moon Child
30.03.2005., 00:52
Pa sad neznam da li je lakse ali ima puno zanimljivih devojaka ovde i pametnih ....................Ali 50% ne pokazuje svoju sliku :)
Previse smo lepe da bi to pokazivale ovako javno :P

Master_Chief
30.03.2005., 01:06
Ohohohohohohoho....

dino.
30.03.2005., 18:51
Uhhhh pa ja vas malo nahvalim a vi .... pa ustvari sam rekao istinu nego a vi onda ma nemoj , previse smo lepe da javno prikazujemo slike ( aj plz plz plz prikazite i ja cu vma tj. i mi cemo vama pokazati nase pitomce ppppp... ovaj slike :D ) vi odmah digle nos i kao se pravite pametne ..... MA SALIM SE SVE STO SAM REKAO DA STE ZANIMLJIVE I PAMETNE I JOS PONESTO TO SAM OZBILJNO MISLIO . Pa sta ce covek na ovom svetu ako nema lepse polovine na njoj tj. vas devojke pa ja nebih ziveo da nema devojaka na ovom svetu ja zivim samo da vas vidim tako blistave i lepe :D na ulici i kada vas vidim proso se divim toj lepoti .... PS; nego aj slikice stavite na forum plz aj sta vas kosta nece vas niko pojesti :D

Bliznakinja
30.03.2005., 19:05
Ја увек стављам...сад нешто немам нових па ето. :P

Moon Child
30.03.2005., 19:19
Ja nemam sliku :lol:
Imala sam jednu koja je bila neko vreme u profilu,al sad nemam ni nju...

Sasha85
30.03.2005., 19:27
Imate vec jednu temu o slikama,nastavite tamo... ;)

dino.
30.03.2005., 19:32
Ја увек стављам...сад нешто немам нових па ето. :P E gde si stavila hocu da je vidim :?:

Kad_LupimLupim
30.03.2005., 20:07
Ma nemoj, a sta onda kad izadjete napolje na ulicu u grad? Idete zabradjene?