Vidi punu verziju : ZA MENE JE PETA CENTAR SVETA !!!
dugi777jezik
12.03.2004., 00:42
8) 8) 8) Hajmo curice, hajmo decaci, priznajmo ko je full cool girl : Peta W. :!: :!: :!:
Peta, nadam se da si skapirala da mi ne pada na pamet da ulazim u temu jednog balavca, i zato ili cu imati ovu temu kao svoju, iskrenu, ili je necu imati ako to bude tvoja volja. Ali pod tudju zastavu necu. Moja osecanja se ne podvode pod vidjenje tebe kao predsednice. Ja tako ogranicen nisam. Ti si nesto itekako mnogo vise i uzvisenije. I boricu se uvek da to svima pokazem, ne i dokazem , jer je svima vise nego jasno.
:idea: :idea: :idea: LjVDSS :P :P :P
dugi777jezik
12.03.2004., 00:47
:?: :?: :?: I stvarno me Petice, cudi, da si moje reci podvela tamo, pa nisi ti tek samo dobra riba, vec valjda i vise od toga ?! Zar Zvezda NS, ne zvuci lepse i pametnije ?! Umesto da ti onu zakljucanu temu podvedes tamo, ti pravis dupli posao, moju zakljucavas, a onu otkljucavas...?! Paradoksalno, samo sto ne kazes, nisam ja, Dugi ono sto ti kazes, vec ono sto oni tamo kazu... Da li je to bas tako ? Ako jeste, izvini, imam ipak mnogo bolje misljenje o tebi. Ako nije tako, zasto si meni stavila flaster, a onog kera pustila s lanca, pa sad laje kera, drma se bandera...? Nejasno i kontroverzno, nema sta... :? :? :?
dugi777jezik
13.03.2004., 11:14
8) 8) 8) Ja volim Petu najvise na svetu ! :P :P :P
dugi777jezik
14.03.2004., 14:37
8) 8) 8) Peta je uvek PRVA :!: :!: :!:
8) 8) 8) I NAJBOLJA :P :P :P
dugi777jezik
20.03.2004., 01:43
8) 8) 8) Peta je uvek PRVA :!: :!: :!:
8) 8) 8) I NAJBOLJA :P :P :P
8) 8) 8) I NAJLEPSA :!: :!: :!:
Чупи НС
02.02.2005., 11:48
Како се уцурујете :D :wink:
PetaW da li ga ti uopste poznajes???
Ni ja nisam ovako mucio Dolci.
ovaj covek je ozbiljan kandidat za sliht godine :shock:
Peta W.
02.02.2005., 21:32
Како се уцурујете :D :wink:
Ma,nisi tu od samog pochetka...neki ljudi znaju o chemu se radi... :lol: :wink:
Peta W.
02.02.2005., 21:34
Ne znam da li da ti zakljucham ovu temu,jer ZNAM DA CESH JE OPET OTVORITI....moram malo da razmislim SHTA CU SA TOBOM... :? :? :? :?:
Ne znam da li da ti zakljucham ovu temu,jer ZNAM DA CESH JE OPET OTVORITI....moram malo da razmislim SHTA CU SA TOBOM... :? :? :? :?:Najgore je sto ti kao modelator ne znas sta da radis.Da li se vas dvoje uopste poznejete i licno :roll: :?:
Peta W.
02.02.2005., 21:54
Ja kao modeLator stvarno ne znam shta cu sa njim... :lol: A to da li se poznajemo-pitaj njega... 8) :lol: :lol: :lol:
Ja kao modeLator stvarno ne znam shta cu sa njim... :lol: A to da li se poznajemo-pitaj njega... 8) :lol: :lol: :lol:Neko ce pomisliti da ste u braku :twisted: :) :twisted: :) :wink:
Peta W.
02.02.2005., 21:59
:shock: :shock: :shock: :D :D Zashto?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :?:
:shock: :shock: :shock: :D :D Zashto?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :?:Menjam misljenje,pre neka vrsta svaleracije.Ti neces nista da kazes,znaci da je strogo poverljivo,svi znaju sem,partnera. :) Javna tajna :twisted: :) :) :) :wink:
dugi777jezik
06.02.2005., 15:19
:shock: :shock: :shock: :D :D Zashto?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :?:Menjam misljenje,pre neka vrsta svaleracije.Ti neces nista da kazes,znaci da je strogo poverljivo,svi znaju sem,partnera. :) Javna tajna :twisted: :) :) :) :wink:
8) 8) 8) Poshtovana Peta, molim te da zakljucas ovu temu i da se ne dvoumis da li cu je ponovo otvoriti, jer cu uciniti onako kako ti zelis. Sve iz razloga da kojekakvi kopachi postova iz naftalina, da ne kazem iz prosle godine ne bi profanisali nas dvoje i stoga, imas moje divljenje tebi i blagoslov da ucinis sta zelis. S najvecim postovanjem i kulturnim i zdravim simpatijama prema tebi, koja si tako strpljiva, mudra i dobra, ja te pozdravljam. :) :) :)
dugi777jezik
06.02.2005., 15:21
8) 8) 8) Poshtovana Peta, molim te da zakljucas ovu temu i da se ne dvoumis da li cu je ponovo otvoriti, jer cu uciniti onako kako ti zelis. Sve iz razloga da kojekakvi kopachi postova iz naftalina, da ne kazem iz prosle godine ne bi profanisali nas dvoje i stoga, imas moje divljenje tebi i blagoslov da ucinis sta zelis. S najvecim postovanjem i kulturnim i zdravim simpatijama prema tebi, koja si tako strpljiva, mudra i dobra, ja te pozdravljam. :) :) :)
Sta se koga tice. Ti znas, ja znam, kraj price i to je dovoljno. Sve ostalo neka ostane iza kljuca. Vrhunski pozdrav s postovanjem, Peta.