Vidi punu verziju : Šta vas je skorije dobro nasmejalo?
...podelite sa nama.....:):lol:
Mene na primer ovaj Paganinijev post, dakle ljubav prema svojim guskama!!!!!
"...Гакале су и гакале и гакале цели ноћ и дан по 24сата дневно.
Гакале су на кучиће и мачиће и на месец су гакале и гакале су на врабце и на мене
и на пекинезера и драле се док ми нису докур.... толико да ми је дошло голим рукама
да их подавим...Поклонио сам их комшији на крају...."
jacamaca
10.02.2008., 15:20
pored tog posta i onaj gde objasnjava vezu izmedju ljubavi i seksa i seks bez ljubavi
Mene je pre neki dan nasmejala jedna zena u prodavnici. Stojim ti ja u redu ispred kase i u tom momentu jedna zena srednjih godina placa racun. Kasirka je upita da li ima sitno , a ona je u tom trenutku tako prdnula da se sve zatreslo. Jedan covek do mene rece : ''Evo i sitnine" (misleci na njen prdez). Tada je nastao opsti smehotres.
jacamaca
10.02.2008., 16:55
katasrofa pa to je blam nad blamovima hahaaaaaaaaaaaa
To je blamčina koju će ta žena pamtiti ceo život. :D
jacamaca
10.02.2008., 18:05
e ali stvarno strasno
Kako nije. Samo kada se setim kako je pocrvenela. Bas se postidela. Nekad se upitam zasto se ljudi smeju kada neko prdne, padne na ulici, ...
jacamaca
10.02.2008., 18:50
pa smesno je, njima ili kad se nama desi to je strasno ali ko gleda sa strane pa bre pucas od smeha
mica cacak
10.02.2008., 19:11
Mene je pre neki dan nasmejala jedna zena u prodavnici. Stojim ti ja u redu ispred kase i u tom momentu jedna zena srednjih godina placa racun. Kasirka je upita da li ima sitno , a ona je u tom trenutku tako prdnula da se sve zatreslo. Jedan covek do mene rece : ''Evo i sitnine" (misleci na njen prdez). Tada je nastao opsti smehotres.
smejem se vec pet minuta:-D:grin::grin::grin:
Zamisli kako je meni bilo. Smejao sam se ceo dan. Cak su mi i suze krenule.
Malo mi blam da ispricam, ali moracu...moja drugarica pre nekih 15 godina pocela da se zabavlja sa tipom..i sve Ok, svakog dana sve prisniji....i onda jednog dana dogodi se i sex..ali kakav???..tip je znao da je nevina i trudio se trudio....i na kraju hm, zavrsi posao..ali na "pogresnoj rupici"...epilog price da je on ostao u ubedjenju da je sve bilo Ok,sutradan joj pricao kako mu bilo prelepo.... a ona grdna nije mogla nekoliko dana da sedi.....grdna bio joj blam da mu kaze....meni bi bio veci blam da to kazem drugarici nego njemu na licu mesta...eh, nikada nije saznao...
...uvek mi smesno kad se toga setim....
Setih se ovog....skorije sam negde vec pisala...na svadbi kod druga mog muza pre nekih 7-8 godina ,mladozenja uzima mikrofon, onako guzva oko njega drustvo, mlada....i on pocinje mladi da peva pesmu:.."Sreo sam te a bolje da nisam...zavoleh te a sada mi krivo...".....sta reci ????...smejali smo se do ludila....a tip je woow, bas smeker, ali ***. on je nju birao, doduse bila je tada trudnica....:wink:
Dobro de. Kazi nam da li je na kraju sve bilo u redu ? Da li je Kazanova na kraju ubo u pravu rupu ?
Dobro de. Kazi nam da li je na kraju sve bilo u redu ? Da li je Kazanova na kraju ubo u pravu rupu ?
He,he,..jeste..potrajalo je to jos..i sve je "leglo" na svoje..sad su u braku, mozda mu je do sada priznala....:lol:
Znaci sve je u najboljem redu. Super. Mozda mu je na kraju i rekla. Rekla mu je sto posto kada je ponovo krenuo u onu rupicu iz price odozgo.
jacamaca
10.02.2008., 21:57
pa to je biser od coveka, aman smejem se iz glasa a deca me pitaju sto kako da im ispricam pricu.haaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaha
...a tip je ziva karikatura,sljivotres,ali uvek nalickan, celog veka friz "serpa" zbog klempavih usiju..sin preslikan kao on...... bio glavni lik medju dilerima...i sada ga cesto vidjam i uvek se setim toga...:)..mozda se moze i oprostiti ali samo u verziji da je i njemu bilo prvi put!!!!;)
.........................smešno mi je zamisli mukicu koja nije mogla da sedi dobro je posle toga ikad i pristala na sex, al' realno svakom je moglo da se desi :) :D :D.......................
jacamaca
10.02.2008., 22:07
HIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHIIIIIIIIIII IIIIIIIIIII JA NE MOGU DA PRESTANEM DA SE SMEJEM BRE
HIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHIIIIIIIIIII IIIIIIIIIII JA NE MOGU DA PRESTANEM DA SE SMEJEM BRE
Alo jaco......a meni je i dalje smesno ono za guske, kad god procitam crknem od smeha....
mica cacak
10.02.2008., 22:53
Tema je super:D:D
A i ove price odozgo...:-D:-D:-D:-D
Danas su ljudi posebno puni humora ili se meni cini:-D:
jacamaca
10.02.2008., 22:58
ma ja ne prestajem da se smejem a treba da legnem da spavam covece radim sjutra
Neka vam dan pocne i zavrsi se osmehom.....:)
mica cacak
11.02.2008., 12:10
O hvala twigy,tebi takodje:)
Paganini, vidim da svetlis, ispricaj nam jos nesto :ok:....
..danas me slatko nasmejala reklama na radiju za neku Auto skolu...ono fazon brm,brm..kocnice, tras....i muski glas koji imitira zenu, onako nesto slicno kao Slavujka, pa kaze :Pobogu zeno,gledaj de vozis, ko ti dade dozvolu????...luda reklama....
chajkovski
12.02.2008., 11:53
Najbolja reklama na nekom seoskom radiju...znaci, ide ovako...
Hvala ti oce, hvala ti majko, sto postoji butik Rajko!!!
paganini,
12.02.2008., 17:40
Paganini, vidim da svetlis, ispricaj nam jos nesto :ok:....
Па откуд знам шта је коме смешно.Мене су стварно малтретирале гуске.
Ово можете наћи и у аудио форми.
12. avgust
Uselili smo se u našu novu kuću u Kanadi. Tako sam uzbuđen. Ovdje je tako lijepo. Planine su prekrasne. Jedva čekam da ih vidim prekrivene snijegom.
14. oktobar
Kanada. To je najljepša zemlja na svijetu. Lišće joj je poprimilo sve one divne nijanse žute i narandžaste boje. Vozio sam kroz prirodu i vidio par jelena. Tako su graciozni. To su najljepše životinje na svijetu. Ovo mora da je raj. Volim Kanadu.
11. novembar
Dan Sjećanja (Kanadski državni praznik). Lov na jelene će početi uskoro. Ne mogu da zamislim kako neko može ubiti tako divnu životinju. Nadam se da će uskoro snijeg. Tako je divno.
2. decembar
Noćas je pao prvi snijeg. Ustao sam i vidio sve pokriveno bijelim pokrivačem. Izgleda kao najljepša razglednica. Izašli smo napolje, počistili stepenice i prilazni put, a onda se grudvali (ja pobjedio). Kad je prošla grtalica (mašina za čišćenje snijega s ulica koja snijeg sklanja sa strane -prim.prev.) morali smo ponovo da očistimo kapiju. Koja divna zemlja. Volim Kanadu.
12. decembar
Noćas opet snijeg. Opet prošla grtalica i zatrpala kapiju. Ovdje je prekrasno.
19. decembar
Noćas opet snijeg. Nisam mogao izvesti auto da idem na posao. Ovdje je zaista divno samo sam malo umoran od lopatanja. Opet jebena grtalica.
22. decembar
Ovo bijelo ***** opet padalo cijelu noć. Dobio žuljeve od lopatanja i leđa me bole. Ovaj majmun sa grtalicom kao da se krije iza ćoška i samo čeka da ja očistim ispred kapije. Šupak.
25. decembar
Sretan jebeni i usrani Bozić. Još malo usranog snijega. Ako mi ikad padne šaka ovaj peder što vozi grtalicu, ubiću ga. Mater im ***** što ne posipaju više soli po cesti pa da se prije otopi.
27. decembar
Noćas opet snijeg. Ne izlazim već tri dana sem što čistim snijeg kad god prođe grtalica. Ne mogu nigdje ići, auto se zaglavio u brdu, snijega ispred kapije a i hladno je. Kažu da će noćas pasti novih 30 cm tih govana.
28. decembar
Prognoza je bila loša. Palo je pola metra. Ako ovako nastavi neće se otopiti do ljeta. Grtalica se zaglavila i taj šupak došao kod mene da traži lopatu. Rekao sam mu da sam već slomio šest lopata čisteći ta govna sa vrata što ih je on nabacao i zamalo da sam mu je slomio o glavu.
4. januar
Najzad izašao iz kuće. Otišao do prodavnice da kupim nešto hrane i kad sam se vraćao udario kolima u jelena. 3000$ štete na kolima. Te jebene nemani trebaju biti ubijene. Svugdje ih ima. Što ih lovci ne pobiše jesenas…
3. maj
Odvezao kola kod mehaničara. Nevjerovatno koliko su zarđala od jebene soli što je posipaju svuda.
10. maj
Selim se na Floridu. Ne mogu ni zamisliti kako neko normalan može živjeti u toj jebenoj Kanadi.
12. maj
Stigli smo na Floridu. Uselili smo se u novu kuću. Tako je velika, ima sav komfor, naravno i pool (bazen). Kako je ovdje samo toplo i prijatno. Već sam zaboravio Kanadu. Volim Floridu.
20. maj
Ovdje su ljudi neverovatno dobri i uvijek se samo smiju. Stvarno je Florida interesantna, a ima puno interesantnih životinja. Baš je fino toplo i ovaj tjedan sam se pregrijao od one hladne Kanade. Puno volim Floridu.
12. jun
Već smo mesec dana tu, vrijeme je još uvijek toplo i jako vlažno. Dobro da u kući imamo klimu. Susjed mi je pričao kako u jednom restoranu u blizini služe dobrog aligatora. Kako mogu ljudi da jedu te životinje, koje izviru iz doba dinozaura. To ne mogu nikako razumijeti. Vidjeli smo puno toga na Floridi, neverovatno je interesantna. Najviše te volim, Florida.
30. jun
Odkad smo došli vrijeme se skoro nije menjalo. Uvjek toplo, a sad i pomalo suviše vlažno. Ali klima uređaj u kući i u kolima radi odlično. Noću nam jedino smetaju komarci, kojih ima u ovo doba puno. Upoznao sam još neke susjede. Stvarno su ljudi na Floridi dobri.
18. jul
Neverovatna vrućina i skoro 100% vlaga, za vikend idemo na obalu. Nadam se na lep provod…
20. jul
Kakva noć. Fata je u hotelu slučajno ostavila otvoren prozor. Zamalo da me živog pojedu ti komarci. Kad se želimo vratiti kući, neko nam je ukrao kola! I tako ima da se vozim 100 milja taksijem. Crnac taksista uvjek se samo smješka, imam utisak da je on ukrao kola. Stvarno ima kriminala na Floridi!
21. jul
Posle vraćanja kući, opet taksi i na posao, pa ja kao da radim samo za ove taksiste. U firmi šef mi je rekao, da se ne smijem dovoljno, ali kako da glupanu objasnim da nisam sklopio oka od onih komaraca, a kamoli da spominjem ukradena kola. Neverovatna vrućina!
30. jul
Vrućinski val je na maksimumu, a nama je u kući crkla klima. I još ovi komarci, jedino će da me spasi ujutro jedno kupanje da proživim. Već kad sam htio da se bacim u bazen, vidio sam u njemu aligatora od 3 metra!! Još mi je samo ta *****rija trebala, brzo zovem policiju da upitam šta treba da radim. Oni kažu da ga pustim na miru, da će sam otici odakle je došao. Poludeću!
31. jul
Već od rana jutra neverovatna vrućina. Na poslu sam opet kao prebijen. Šef, onaj *****, kaže da se uopšte ne smijem i da to nije dobro za konzumente. Jebo njega i konzumente!
1. avgust
Kakva vrućina. Već drugi dan bez klime što znači i bez spavanja. Sve će da izgori samo komaraca ima, sve crno i sve više. Onaj mrgan od 3 metra kao da je u mom bazenu kampirao. Kažem cjelu priču susjedu, on se samo smije, kao i uvjek, ***** li mu lepa mila materina!
2. avgust
Jedva dočekam, da mi dođu popraviti tu kurčevu klimu, a onaj niger umesto klime sredi mi ćerku. Policija kaže samo da treba biti pažljiv a da crnca verovatno neće moći izslediti jer su i onako svi isti. Vrućina kao da smo u paklu - ***** ti Floridu!
12. avgust
Ne mogu da podnesem tu vrućinu. Tu smo još uvjek kao u paklu, a odkad smo došli vrjeme je isto. Šef me izbacio iz firme sa osmijehom na licu i rekao da su se konzumenti pobunili jer se nisam dovoljno smijao. E tako sam ostao bez posla i idem u kafanu da se propijem. Svi se meni i mojoj priči samo smiju, a osobito onaj policajac koji me uhiti pijanog i traži da mu platim 3000 USD. Majku im *****, mrzim Floridu, prokleta bila!
13. avgust
Petak, 13. Bože kakva vrućina. Vraćam se kući iz ćuze bez kola, posla i bez para. Mrzim taksiste. Svi beže sa osmijehom na licu, a usput mi kažu da dolazi Mitch. Legnem u kuću, u kojoj još uvijek ne radi klima da malo razmislim o svemu. Odjednom neverovatan vjetar zapara zrak i kuća nema više krova, još minut dva i nema više kuće. Vjetar sve poleže. Nemam više ništa, samo je onaj aligator ostao u poolu. Što ga nisu poklopali u onom restoranu….
Susjedi se vraćaju i sa osmjehom na licu kažu da imam sreću da sam preživio hurikan Mitcha. Opet je vrućina ko prije, a ja bez svega mrzim Floridu i selim se odavde. Gde,ovaj put neću da vam kažem…
1. septembar
Naplatio pare od osiguranja. Zgadila mi se ova Amerika. Kao i Kanada, uostalom. Ubjeđujem familiju da odemo u Disneyland. Poslije ćemo smisliti gdje ćemo i kako ćemo…
8. septembar
Potrošio pare od osiguranja. Ne znam gdje ćemo, djeca bi već trebala u školu. Sinula mi je napokon pametna ideja. Zovem rodbinu da me upute kako da kupim stan u Sarajevu. Učimo ubrzano gramatiku, ja već uspješno razlikujem ekavicu i ijekavicu. Djeca brkaju meko, mehko i tvrdo ć, zaboravljaju umetnuti h gdje treba, palatalizacija im nijedna ne ide od ruke. Šta li će s nas biti.
24. oktobar
Rodbina mi hitno odgovara da ima jedan što bi prodao knjižicu i da ima ope’ jedan u opštini koji bi pogurao za stan, ukoliko…
Prodali auto i kompjuter. Poslali pare za stan.
25. novembar
Papiri za stan u Sarajevu sređeni, sreći nema kraja. Mi smo bez para. Djeca ne idu u školu. Svi pomažemo u obližnjoj samoposluzi, imamo dovoljno za motel i kartu. Pripreme za povratak u toku: gledamo u sobi CNN i pokušavamo da shvatimo trenutnu političku situaciju. Ja imam problema sa razumijevanjem unutarnjih granica, nismo se valjda za to borili. Kažu mi da malo puno naginjem na unitarističku politiku, a da opet nisam dovoljno ekstreman da mogu preživjeti lako političku realnost. Kažu mi isto tako da ne serem.
24. decembar
Posljednje pripreme za put. Uzeli najjeftinije karte, na prvi dan Božića, biće prazan avion. Tjeraju me da kupim Leviske, ne mogu me više gledati u dronjcima. Fino smo se svi obukli, ponijeli smo nešto baterija, svijeća, mlijeka u prahu, kafe i dvije-tri čokolade, da obradujemo naše. Posljednja noć na jebenom sjevernoameričkom kontinentu. Nalet ga bilo, i onog ko ga otkri, o ove što na njemu žive.
25. decembar
Prvi dan Božića. Na putu do aerodroma blistaju ukrasi na palmama. Samo da mi je dočepati se aviona. Nalećem na Deda Mraza u bermudama, šaljem ga u neku stvar. Predajemo stvari, oduzimaju nam vreću sa rižom i otpakovane vreće mlijeka u prahu … kažu šupci, zabranjeno po nekom njihovom zakonu. Ovo je već prevršilo mjeru. Psujem tečno. Oni se smiju. Budale.
Stjuardesa me upozorava da pazim kako se ponašam nakon što sam ljubazno stisnuo pilota i vikn’o mu na uho: “Vozi Miško!”.
27. decembar
Amsterdam. Mmmm, osjećam miris Evrope. Zadržavaju nas u policiji, kažu istekla nam oba pasoša, i crveni, i plavi. “Ma, koji ste mi vi …” mislim se, ja - tamo se ja više ne vraćam. Fino mu kažem: “No Amerika, no, niks, kaput, finito…” Prenoćili na policiji. Uzelo nam tariguz i svijeće, kaže treba da prođe neko ispitivanje. Baš smo se sjebali. U policiji upoznajemo puno našeg svijeta, svi idu na drugu stranu. Svijeće mogu s nama, tariguz ostaje, zapaljiva materija. Otkidam malo papira sa jedne rolne, zlu ne trebalo. Niko ne primjećuje.
31. decembar
Nakon dvije noći prespavane na amsterdamskom aerodromu, evo nas na putu za Beč. Svi smo se već međusobno posvađali.
Optužuju me da sam ih sve uvalio u govna, bez njihove volje. Ubjeđujem ih da ne seru i da ponavljaju gradivo, već smo skoro kući. Slećemo u Beč. Ah, Wienna, Shtrauss, Waltzer, Dunau, jes’ klinac. Policija nas odvaja na poseban izlaz.
paganini,
12.02.2008., 17:41
наставак....
1. januar
Novu godinu dočekao u krugu familije, u posebno ukrašenoj ćeliji. Gledam novogodišnji koncert kroz rešetke. Djeci poklanjam čokolade, Fati sam uspio maznuti jedan tester na Free Shopu u Amsterdamu - Gyvency for men. Sviđa joj se. Miriše. Izgleda da će nas pustiti već za dva dana. Hrana puno bolja od one u Amsterdamu. Već sam skoro zaboravio ona sranja što smo jeli u onoj poganoj Floridi. Mekdonald, Meklaud, Mekintoš, Meksiko, to su samo neke od zabranjenih riječi nakon našeg groznog McDonald’skog iskustva.
6. januar
Zagreb. Servus lepi Zabreg moj, kaj se krije v mali toj. Opet bajbok. Uvoženje opasnih materija, oduzimaju nam baterije.
Brzo nas oslobađaju iz policije, izvinjavaju se. Da ne bi plaćali carinu, ostavljam lažni Rolex u policiji i otkidam dugmad sa Fatine jakne da pokažem da je korištena. Niko iz familije ne priča sa mnom. Tvrde da je moja glupa ideja o povratku.
Carinik se smješka, policajci se smješkaju, taksista se smije, ja mislim da nešto debelo nije u redu. Nisu me čak pitali ni za putovnicu, domovnicu, šahovnicu… Pitam treba li mi viza, oni se svi grohotom smiju. Kažu, kak’ ste vi Bosanci bedasti.
7. januar
Oduzimaju nam avio-karte, pominju neki međudržavni sporazum. Nije mi jasno, bunim se k’o Grk u zatvoru. Odustajem, iz čarapa vadim zadnje dolarske rezerve. Odlučujem se na put autobusom. Taksista prima dolare. Sreća. Baš bih se obruk’o. Stižemo u zadnji čas na Kolodvor, banka još radi. Mijenjam dolare u kune za kartu i KM (valjda kilometre) za prtljag. U čekaonici svi puše, postaje neizdrživo. Idem do klozeta da dođem sebi. Smrdi toliko da jedva stojim na nogama, nekako se dokopam izlaza. Guramo se na ulazu u autobus, neko je prodao višak karata, biće gusto. Ja pristajem na tri sjedišta za četiri karte, pod uslovom da prtljag držimo u krilu. Bolje išta nego ništa. Hajd’, mislim se, nek’ je živa glava.
8. januar
Ovo pišem poslije. Hladno je bilo da bi pingvini u nesvjest pali. Al’, opet, mislim se, kako je u Kanadi. Pokušavam zaspati, ne mogu, muzički ukus šofera je gori od onog već lošeg predratnog. Neko povraća pozada. Neko otvorio Argetu i otpakov’o kuhana jaja. Povraća mi se, da hoće zaustaviti autobus. Autobus se zaustavlja na tri carine i tri policije. Oduzimaju mi kožnu jaknu koju sam prije rata kupio u Turskoj. Ja sam ukočen toliko da me policajci skidaju. Kakva noć.
11. januar
Ovo pišem na kraju puta. Dva dana smo bili zaglavljeni na Makljenu. Sreća, neki iskusni putnik na ovoj relaciji je imao karton kuhanih jaja. Neki švercer pristaje da trampi paket argete za džepni Nintendo. Glupan, ja platio Nintendo $4.99 na rasprodaji.
Nismo gladni. Ja sam ukočen, svaki me mišić boli. Sad svi imamo mjesta jer su policija poskidali neke nevaljalce usput.
12. januar
Stanica u Sarajevu. Tuga me uhvatila, sjetim se kako smo ovdje čekali na konvoj. Budale, ko nas je tjer’o. Pa, neće Bosna nigdje, a ni Hercegovina. Fali nam jedna torba. Jedna mi žena kaže da je vidjela neke momke kako pretovaraju svijeće i nešto se domunđavaju oko naših sjedišta. Prijavljujem policiji. Smije se policajac, neki mlad momak, grohotom, svi mu se krnjatci vide. Kaže, dobro došli kući. Svi nam se zahvaljuju na stanici što smo ih zabavili. Svi puše. Malo mi je zlo. Nude me pićem, odbijam da pijem na javnom mjestu, zakon je zakon. Oni se i dalje smiju, jedan pada sa stolice tako da polomi sve boce ispod stola. Miris alkohola me zapahne, istrčavam na čisti zrak.
13. januar
Pokušavam prvi put da uđem u “svoj” stan.
14. januar
Već nekoliko puta pokušavam da uđem u stan. Provodimo čitav dan u raznim opštinskim kancelarijama, vadimo potvrde, pokušavamo da iznudimo nalog za iseljenje “stanara”.
15. februar
Sudskom odlukom donosi se nalog o iseljenju tih nekakvih uljeza u “našem” stanu. Pokušavam istjerati te nevaljalce. Više smo dojadili rodbini, ne zna nam se ni za dan ni za noć. Danas kod ovog, sutra kod onog.
20. februar
Donosim odluku. Idem u policijsku postaju na autobuskoj stanici. Prepoznaju me, kažu da nisu ušli u trag lopovima iz autobusa, još, i svi se grohotom smiju. Zamolim ih da mi pomognu, da imam rješenje za stan, i nalog, i da nemam gdje spavati. Svi se smjesta pokupimo odatle, pozovemo posebnu jedinicu, usput ubijedimo pripadnike Unprotection - Eye For - Ass For - Na To - a da nam se pridruže, i u združenoj akciji ulazimo u stan. Stan prazan. Nigdje ništa. Ni parketa, ni lustera, ni bojlera, ništa. Al’ **** ga, svoje je svoje, ljubim štokove tako strasno da mi se usne lijepe za hladan metal.
28. februar
Baš je naš svijet dobar. Sa prvog sprata donose nase ćilime što su komšije čuvale šest godina. Neko na podvožnjaku našao nas televizor i otkupio od jednog švercera. Sa smeća donijeli naš bojler. Nađeno dosta naših slika, predratnih. I moja diploma, zgužvana na mjestu odvaljenih pipa u kuhinji. Sve polahko dolazi na svoje mjesto. Već pomalo i djeca razgovaraju sa mnom.
Fata je rekla da će mi dati čim ponovo nabavimo krevet.
1. mart
Danas sam već počeo da radim u jednog privatnika. Ruke me bole još od onog autobusa, imam puno unošenja, radim s robom. Fata počela da šije kod jedne fine žene. I ona je, kaže, bila izbjeglica, u Sarajevo, trebalo joj je dosta da dođe na svoje, ali, kaže, ako radimo vrijedno i imaćemo. Imamo dovoljno para da platimo dodatne časove djeci. Oni nisu još u školi, do septembra. Sada su nam dali dobru šansu da polažu ove razrede što su završili u Kanadi i Americi, jer se to ovdje ništa ne priznaje. Imaju problema sa gramatikom. Ja još imam problema sa politikom. Sreća, televizor nam se često kvari pa ni ne pratimo vijesti. Ja očekujem da sa dobrim znanjem jezika i sa vozačkom dozvolom mogu dobit’ fini posao za neku međunarodnu organizaciju. Sve je super. Malo se nerviram, gdje god dođem, svi puše. Puše pravo. Na to se nikako ne mogu navići, k’o da nisam čitav život živio ovdje.
2. mart
Pitate se, gdje ćemo sad. Nećemo nigdje. Ovdje nam je dobro, tako nam i treba. Dobro se dobrim vraća. Super je nama ovdje. Ne mogu nas odavde više ni puškom otjerati. Dobro nam je - u pičku materinu.
vanilko
12.02.2008., 21:43
Bravo Paganinibas si me dodro nasmejaohttp://i192.photobucket.com/albums/z173/vanilko/Lisa-02.gif
jacamaca
12.02.2008., 21:58
majko moja, pa to i lici na njih
jacamaca
14.02.2008., 22:52
Jacamaca me asocira na neku fatalnu crnku, ali sitnije gradje, izazovno obucenu(garant opet zbog avatara), ...paaaa, recimo da joj je najslicnija ona, kako se zove, Mina pevacica
i nekako mi je tandem sa Twigijem, ali kad njih dve izadju u grad zajedno, ipak je ocigledna razlika u odevanju
ne da me je nasmejalo nego mi suze idu
Ma idi bre jaco, kipi od argumenata!!!
Ali tema je...:super:
Paganini, ocoraveh bez cvikera citajuci ovo.....i gde ga nadje, leba ti???
paganini,
15.02.2008., 01:13
Босанци...летос сам два сата објашњавао једној Босанки где сам (био сам у Гучи) Никако да се споразумемо и да се пронађемо.Попиздео сам.Те је на станици ,те је код трафике,те нема гужве,...Ја јој кажем ало жено питај неког где је школа и дођи чекам те на вратима.Каже она ја испред школе не видим те.Кад будак у Лучанима а јок у Гучи.Па да ми је била ближе задавио бих је
jacamaca
15.02.2008., 17:33
majko moja, kakvu ti srecu sa devojkama imas
pa kad se stalno petlja sa nekim guskama :mrgreen:
jacamaca
15.02.2008., 17:37
ma imao je curku ne gusku, ako se dobro secam ona sto je htela da ga siluje je valjda iz Jagodine
pa da...ali je davio guske koliko se secam, jer su "gakale, gakale i gakale na njega, mesec, na sve" :lol:
jacamaca
15.02.2008., 17:43
ma nije ih davio dao ih komsiji, ama i ti si nesto sumnjiv da nemas i ti virus ko vanilko
paganini,
15.02.2008., 18:30
То су Гуске а за ову Јагодинку се може рећи да је ћурка.
jacamaca
15.02.2008., 18:58
pa o tome sam mu ja i pricala
То су Гуске а за ову Јагодинку се може рећи да је ћурка.
Samo da mi je da cujem cije ce perje da udene kragujevcankama http://yelims1.free.fr/Animaux/Requin.gif
jacamaca
15.02.2008., 20:16
pa ostale su patke, hihihi i kokoske.altek nas zove kokice moje da vidimo sta ce nini da kaze
....................kuku nama ima da budemo patke.................hehehe............
jacamaca
15.02.2008., 21:55
će vidimo
....................kuku nama ima da budemo patke.................hehehe............
A zamisli šotke, i to one morke :mrgreen:
jacamaca
15.02.2008., 23:30
hihihihi ma dobro ce vidimo koji epitet ce da nam dodeli nini
a ne...izvinte devojke molim lepo, sve to prvo treba da se proba, oseti, omirise, glocne, pa da se doda nadev (ili naziv)!
U zavisnosti od toga koliko se lepi za prste, procenjuje se vrsta pernate zivotinje!
primese odredjuju jezicki oblik: deminutiv ili augmentativ!
ovo poslednje zavisi od licnog ugodjaja :mrgreen:
:-xmeni ce onda definitivno nadenuti nadimak prase:oops:..znate da me tako zvao dragi neposredno posle vencanja, a njemu to bilo onako lepo....dok se ja jednog dana nisam drznula i svasta mu rekla...covek bio u cudu, kao pa zeza se..... tada sam imala prilicno manje kg nego sada...8-)
jacamaca
16.02.2008., 11:35
:whistling:e imam ja druga koji cerku zove prase, kao tepa joj i njemu to slatko a ja bi mogla da ga udavim jer je devojcica kao andjeo a on lupeta gluposti.
Nego altek ti bi da probas jel:evil::evil::twisted::twisted::evil::twisted::e vil::twisted:evil::evil::twisted:
pa toj ce da vidimo
...................znači nekakva pernata živina ćemo biti, al' molim drage nam drugove forumaše da budu nežni prema nama i neka izaberu neku finu živuljku po kojoj će nas zvati, hehehe, :D :D ;)...................
Alex 777
16.02.2008., 14:05
3-godisnji decak se tushira... pogleda svoje testise, i pita kevu"
- "Mama, da li mi je ovo mozak?"
Ona mu odgovara:
- "Jos uvek nije, sine" :lol:
paganini,
16.02.2008., 14:47
Samo da mi je da cujem cije ce perje da udene kragujevcankama http://yelims1.free.fr/Animaux/Requin.gif
:)
pa ostale su patke, hihihi i kokoske.altek nas zove kokice moje da vidimo sta ce nini da kaze
мутаве патке су шотке :)
hihihihi ma dobro ce vidimo koji epitet ce da nam dodeli nini
Жене,ја вас волим па ма какве да сте.Ја знам да је са вама тешко изаћи на крај али знам да је без вас још теже :) не знам што али мени је јацамаца тако секси,боџи ми је некако далека а твиги је царица
Ma pazi kad sad neću moći da spavamod miline,:shock:....
ispadosmo najboljŠe u Šumadiji....
..relevantno mišljenje uvažavam samo kada te budemo dobro napili !!!:mrgreen:
Šalim se malo, ali tvoji komentari svake vrste su vredni bar jednog malog osmeha...:heart:
jacamaca
16.02.2008., 19:30
ma nini ti si jedno veliko srce i vodimo te u peronce na palacinke i pice
Prica mi malopre komsinica kako se pre par dana zadesila kod zelene pijace,na magistralnom putu kroz grad, kada se napravila kolona vozila u oba pravca. Iz jednog pick-upa je ispala krmaca, pretrcala u drugu traku, onda su poceli sirotu da je jure i hvataju. Naidje vozilo milicije, nego i njima bese mnogo smesno, uhvate svinju i taman da je ubace u pick -up, padne poklopac od auta na glavu, svinja opet zbrise, opet svima smesno, zakrcio se saobracaj, ludilo....onda su opet jurili krmacu, i neznam kako ali kaze da se sirota onesvestila...onda nisu mogli onako mlitavu opet da je ubace....potrajalo je to oho-ho....i sve na stotinak metara od centra grada....:-D
jacamaca
16.02.2008., 21:21
twigy majstore
chajkovski
16.02.2008., 22:42
Turisticka atrakcija u Spaniji je bezanje od bikova
a kod nas ce biti uhvati svinju:)
jacamaca
16.02.2008., 23:21
pa dobro jesmo li u Sumadiji il u Spaniji
..................čitam danas Novosti i smejem se ........smešno ali istinito, svi bi da budu "moderni i IN" pa se frljaju sa treminologijom koju ni sami nerazumeju..........
VEČERNJE NOVOSTI, 17.02.2008., str.20
Kada “mačo“ postane “masno“
POSLEDNJIH godina naši sugrađani uredno posećuju brifinge i hepeninge, bave se konsaltingom, dok su uveče uglavnom posvećeni iventima, kastinzima i klabinzima.
Današnja moda upotrebe stranih reči dovela je do toga da stariji sugrađani nikako ne mogu da shvate o čemu se govori u prethodnoj rečenici. Na mukama su i prodavci u čijim rafovima se nalazi roba koja više nema srpskih naziva. Uvažavajući renome proizvođača, iskusni trgovac Dejan Roganović iz Novog Beograda kaže da u njegovoj radnji gotovo da nema artikla sa domaćim imenom.
- Tu je „akva viva“, keks „velnes“, sokovi „nekst“, jogurt „viva plus“ - počinje da nabraja Roganović. - Ono što nije dobilo ime na engleskom, „kršteno“ je na latinskom. Međutim, sad se dešava vrlo čudna pojava da i domaća imena pojedini potrošači tumače kao da su na drugom jeziku.
Tako je nedavno, opisuje Roganović, u njegovu radnju ušla devojka koja se spremala za porodičnu posetu, i zatražila je da kupi flašu vina. Među svim flašama na polici izabrala je belo vino koje proizvodi Vinarija „Čoka“, i koju je proizvođač nazvao „pajino belo“. Posle dužeg predomišljanja devojče reče: - Dajte mi molim vas ovo vino „pajdžina bejli“.
Nesrećnica je mislila da je natpis na Engleskom...
Slično je prošla i dugogodišnji trgovac Dragana Radojević, kada joj je prišla starija gospođa, koja je zatražila „PTT keks“. Radojević je pogledala zapanjeno, ne mogavši da nađe vezu između Pošte i keksa, dok nije shvatila da je gospođi potreban „pti ber“.
Jedna od omaški koja se već uvukla u beogradski žargon delo je čoveka koji je ušao u parfimeriju da kupi toaletnu vodu „mačo“. Pošto je ime proizvoda čitko ispisano latinicom, on je rešio da ga „protumači“ ćirilično, pa je od prodavca tražio vodu „masno“.
Ni u kafićima i restoranima nije mnogo bolje. Tako nam se ugostitelj Milan Milošević požalio da u gradskim kafićima i restoranima najviše problema prave vinopije.
- Pošto su cenovnici često štampani na računarima, dešava se da ugostitelji u ponudi nemaju latinične „kukice“ iznad slova ć, č i š - objašnjava Milošević. - Tako se desi da u cenovniku piše vino - čaša, a oni redovno naručuju „vino kaza“, misleći da je to nezgrapno adaptirana italijanska reč i da se odnosi na domaće vino.
VIRUS I VIRUSI
KOMPJUTERSKI virusi znaju gadno da napakoste vlasniku računara. Ali, ima i onih koji ne razlikuju viruse i „viruse“. Tako je nedavno jedan stručnjak za kompjutere bio pozvan kod korisnika koji je poželeo da mu instalira novi laptop. Kada je ušao u sobu, imao je šta da vidi: soba je bila potpuno okrečena u belo, a na sredini prostorije nalazili su se samo beli sto i ista takva stolica. Sve je bilo kao u operacionoj sali. Zatim je domaćin pitao zbunjenog posetioca: „Da li je ovako dobro zbog onih virusa?“
................:) :) :) :) :) :D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)..............................
Jooj, crnjak, bas sam se slatko smejala...
..setih se jedne musterije, od pre par godina dok se prodavao keks kao rinfuz..i dolazi tip, komsija koji se svakodnevno javljao u prolazu i smeskao.....trazio je dzafa keks....ja mislim zeza se ....usluzim ga...kad ce on onda nogaut napolitanke...e, pala sam od smeha...a on krajnje ozbiljan...:-|
........................imam i ja u komšiluku slučajeva koji ni srpski neznaju da čitaju ali od takvih i neočekujem, ali ovaj socioliški problem gde ljudi koji imaju puno para malo mozga i polu pismeni su misle da time što kupuju skupe krpice i pojavljuju se na popularnim mestima i koriste izraze za koje nemaju pojma šta znače ti su najveći problem, ako je za verovati ovom članku čovek koji sobu okreči dezinfikuje i nameni laptop-u da nebi virusi napali isti mislim da je više nego strašno pa moji roditelji i njihovi prijatelji koji imaju preko 50-60 godina i koji kao nešto nabadaju na kompu znaju razliku između virusa i "virusa"..................
vanilko
17.02.2008., 15:53
:):):):):):):):D:D:D:D:D:D:D:p:p:p:p:p:p:p:p:p:lol ::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol :
vanilko
17.02.2008., 15:55
radim i slabo imam vremena,ali ovo me bas nasmejalo..............
ovako izgleda obini kupovni dan u Jerusalimu
http://www.youtube.com/watch?v=Qq9p-4avjXk
vanilko
17.02.2008., 15:57
i kad vec spomenuh da radim ko crnac,evo i ovo
http://www.youtube.com/watch?v=-N9-iBvpU5A
vanilko
17.02.2008., 16:10
i jos ovo i idem da radim
http://www.youtube.com/watch?v=gBm4ypbJnVY
......................ova nemica piskavija nego ja, jeste da nerazumem ič nemačkog ali ova je sama po sebi smešna................i zarazna............hehehe..........
jacamaca
17.02.2008., 18:16
meni se svidela kupovina u Izraelu
vanilko
20.02.2008., 09:12
listam i trazim nesto po internetu,naletim na nesto,nasmejalo me i podsetilo na nesto sto sam bio odavno zaboravioPOPOVA SUMA - KRAGUJEVAC
Kada iz Kragujevca krenete ka Kraljevu sa desne strane puta. Nekih 300m nakon velike raskrsnice sa semaforom. Prekoputa kafane nalaze se neka stovarista.
Nisam siguran da li je to jos uvek Kragujevac ili su to vec Koricani, Stanovo ili neko drugo prigradsko naselje (izvinjavam se kragujevcanima ako sam pogresio imena jer nisam siguran, neka me isprave)
U toj kafani se jede dimljena vesalica kakva ne postoji nigde u Srbiji! Vesalice koje gazda sprema i dimi samo za svoju kafanu u svojoj pusnici. Dimljena vesalica debljine 4-5cm, oblika i strukture kao srednje pecen biftek. Nigde nesto slicno nisam ni video ni jeo. Potpuno drugaciji dozivljaj dimljene vesalice od opste prihvacenog.
Enterijer je neugledan ali nije higijenski problematican.
Jedini razlog zasto ne treba jesti vesalicu kod njih je to sto nakon toga nikada vise necete ceniti vesalicu u drugim kafanama i restoranima. Uvek cete se secati 'Popove Sume'.
P.S.
Imaju i fenomenalne salate. Uglavnom ljutkaste, koje divno idu uz pice i otvaraju apetit za mesiste.
dali jos uvek postoji?
..........................pogledala sam se u ogledalo......................
jacamaca
20.02.2008., 19:00
listam i trazim nesto po internetu,naletim na nesto,nasmejalo me i podsetilo na nesto sto sam bio odavno zaboravioPOPOVA SUMA - KRAGUJEVAC
Kada iz Kragujevca krenete ka Kraljevu sa desne strane puta. Nekih 300m nakon velike raskrsnice sa semaforom. Prekoputa kafane nalaze se neka stovarista.
Nisam siguran da li je to jos uvek Kragujevac ili su to vec Koricani, Stanovo ili neko drugo prigradsko naselje (izvinjavam se kragujevcanima ako sam pogresio imena jer nisam siguran, neka me isprave)
U toj kafani se jede dimljena vesalica kakva ne postoji nigde u Srbiji! Vesalice koje gazda sprema i dimi samo za svoju kafanu u svojoj pusnici. Dimljena vesalica debljine 4-5cm, oblika i strukture kao srednje pecen biftek. Nigde nesto slicno nisam ni video ni jeo. Potpuno drugaciji dozivljaj dimljene vesalice od opste prihvacenog.
Enterijer je neugledan ali nije higijenski problematican.
Jedini razlog zasto ne treba jesti vesalicu kod njih je to sto nakon toga nikada vise necete ceniti vesalicu u drugim kafanama i restoranima. Uvek cete se secati 'Popove Sume'.
P.S.
Imaju i fenomenalne salate. Uglavnom ljutkaste, koje divno idu uz pice i otvaraju apetit za mesiste.
dali jos uvek postoji?
da naravno da postoji i naravno da i dalje imaju najbolje dimljene vesalice na svetu
traktorce
20.02.2008., 20:30
Pa Vanilko naravno da postoji jos uvek , i mi kragujevcani ih zovemo ZIKINE VESALICE.
................................izgleda da samo ja nisam probala te vešalice...........
vanilko
20.02.2008., 20:33
zato i pitam,sto neznam
traktorce
20.02.2008., 20:37
................................izgleda da samo ja nisam probala te vešalice...........
ca da probas i ti.stvarno su vrh.
.....................e upravo sam dobila jedan sms i slatko naslejala, šta sve ljudima neće da padne na pamet samo da bi privukli pažnju................hehehe......
ca da probas i ti.stvarno su vrh.
.......nego šta nego ću da probam kad toliko pričate o njima i hvalite ih nego šta nego ću da probam.............
vanilko
20.02.2008., 20:40
jel nesto bezobrazno ili komercjalno
traktorce
20.02.2008., 20:42
jel nesto bezobrazno ili komercjalno
a tebe bas interesuje.
vanilko
20.02.2008., 20:45
pa kad je vec spomenula,nekako da
....................ma nebrini nije ništa strašno, ništa što bi poremetilo nešto u mom životu, od ženske je osobe ali nismo se čule dugo pa mi simpa kad pošalju takvu glupost umesto da me nazovu................
vanilko
21.02.2008., 14:33
hehehehohohoho
http://i50.photobucket.com/albums/f329/arkanova/funnypict/kur_man.jpg
vanilko
21.02.2008., 14:35
http://i50.photobucket.com/albums/f329/arkanova/funnypict/shenluk.jpg
vanilko
21.02.2008., 14:36
http://i50.photobucket.com/albums/f329/arkanova/funnypict/mc_tadija.jpg
.............................hehehe ti si lud čovek..............
............................bez uvrede mislim pozitivno lud............
hehehehohohoho
http://i50.photobucket.com/albums/f329/arkanova/funnypict/kur_man.jpg
..............heheheeh vanilko samo ti dođi u srbiju pa ćeš još što šta da vidiš po novinama, haustorima i banderama..................hehehe..........
http://i50.photobucket.com/albums/f329/arkanova/funnypict/shenluk.jpg
.......................hehehe pre par godina tu blizu mene mladoženja ili dever neznam tačno pucao da obori jabuku i pogodio ni manje ni više nego buduću taštu, naravno svi su govorili da je namerno, a jadna žena bila u bolnici skoro mesec dana imala ozbiljne povrede.................
http://i50.photobucket.com/albums/f329/arkanova/funnypict/mc_tadija.jpg
...............pa to je izmišljeno da gastabajterima uzmu pare kao čuvaju im žene i ćerke dok ovi nisu tu hehehe............
jacamaca
21.02.2008., 16:21
ma ovaca za sisanje uvek ima
..........................naravno i uvek će ih biti...........................
chajkovski
23.02.2008., 14:36
ovo su vrrrrh fore:):):)
........................nasmejala sam se jutros jednoj dragoj osobi koja je pravila nekakvo poređenje sa ćuranima i nojevima..............hehehe................previ e je bezobrazno da bih vam ispričala u celosti..............
vanilko
25.02.2008., 14:43
ispricaj meni,pa cu ja da ispricam dalje
.............................hehehee, važi ako mi dozvoliš da odredim dal' si noj ili ćuran, hehehehehehe..........
Pazi ovo :Covek napisao savet devojci sa foruma kako da ostavi cigarete...
POOOOMOZ'TE !!!!
Kupi oraj.. potopi u rasoa tri dana.. onda izvadi i osusi.
Tako crvenog uvij u duvanov lis te meti u crnicu do punog meseca.
Tad gi iskopaj i stavi pod jastuk od perine guscije i tri puta rekni:"Puj svrako, krilo slomi".
Ondak u zoru u kofu rose skupi i u nju nogu des' minuta drzi pa ladnom petom oraj skrcaj.
Od njegova ploda napravi orasnicu te odnesi i baci niz potok i triput reci:" Bu sotono, aj u vodu".
Tad sa rosom zali sebe po sred usta i rekni:" Na, prokletinjo, ne svrbi me vise".
Ce da te prodje k'o june kroz vrzinu.
i da li je uspelo?:-P
znachi josh se smejem kao luda:lol::lol::lol:
He,he, neznam, navatala sam " na Cacku."..
..a vidi ovo...
http://www.smeh-do-suza.com/prase.html
vanilko
01.03.2008., 16:05
mene nasmeje ova stara ali dobra reklama
http://www.metacafe.com/watch/1123085/coca_cola_rival_master_fifa_world_cup_2006/
vanilko
04.03.2008., 14:27
kako su bolesni
http://www.myvideo.de/watch/3579880
vanilko
04.03.2008., 15:38
a ovo je samo za Spartu
http://www.myvideo.de/watch/3222884
.............................vanilko ti si stvarno bjesav...............
jacamaca
04.03.2008., 23:14
kakve bolesnice od cega se plasi, svasta
To su one razmazene smizle sto u svom zivotu dva jajeta nisu isprzile!
vanilko
05.03.2008., 14:00
i sad ova dvojca
http://i192.photobucket.com/albums/z173/vanilko/th_5ab6e2d8.jpg (http://s192.photobucket.com/albums/z173/vanilko/?action=view¤t=5ab6e2d8.flv)
klikni ovdje
......................pa kliokćem al' ništa se nedešava................
......................pa kliokćem al' ništa se nedešava................
klikni na sliku :neutral:
vanilko
05.03.2008., 18:50
http://i192.photobucket.com/albums/z173/vanilko/204.jpg
300sparta
05.03.2008., 22:39
a ovo je samo za Spartu
http://www.myvideo.de/watch/3222884
Hvala Vanilko,a pogledaj reklamu od Ikeje
http://de.youtube.com/watch?v=nja-GJfpZJY&feature=related
http://znaciplakanje.com/files/1ce3e9351c47ab03.jpg
ovo me je i te kako nasmejalo(jeste da je crni humor,ali...)
ali od ovog je stvarno bilo plakanje
http://znaciplakanje.com/files/c739eea7e6fd9a09.jpg
Ovo je bas :Znaci plakanje, sa akcenat na a :rotf:
jacamaca
06.03.2008., 19:40
vrh vrh
vanilko
07.03.2008., 13:19
stvarno ludo Lukche
vanilko
07.03.2008., 13:19
pogledajte i ovo
http://i192.photobucket.com/albums/z173/vanilko/196.jpg
Da li vozi auto sa ovim preko glave?:shock:
http://217.26.67.168/uploads/4/6/461539/molba.jpg
vanilko
08.03.2008., 15:56
hihihihihihi
vanilko
http://i192.photobucket.com/albums/z173/vanilko/106.jpg
vanilko
http://i192.photobucket.com/albums/z173/vanilko/498.jpg
300sparta
09.03.2008., 16:11
Gleda vrabac crva kako jede jabuku... vrabac gladan ali kapira da je bolje da pusti crva da se naklopa pa onda da ga pojede...
Sve to gleda maca sa drveta, isto gladno i razmišlja "vidi ti vrapca, nije on mutav, sačekaću i ja pa ću ga pojesti kad on pojede crva..."
međutim iznenada puče grana na kojoj je bila i pade maca u reku...
šta je naravoučenije?
Što je predigra duža, maca je vlažnija...:D
jacamaca
09.03.2008., 16:21
mmmmmmmmmmmmmmmm mislim da si upravu
300sparta
09.03.2008., 16:22
yes........i tebe je nasmejalo
jacamaca
09.03.2008., 16:23
ma ne uopste
300sparta
09.03.2008., 16:24
bash ni malo?
jacamaca
09.03.2008., 16:25
pa kako te istina nasmeje bre
300sparta
09.03.2008., 16:26
i to shto kazes
jacamaca
09.03.2008., 16:29
pa ova plavusa ima malko mozga
pa ova plavusa ima malko mozga
ni plavuse nisu kao sto su bile :(
jacamaca
09.03.2008., 16:32
dobro Altek jel to toliko lose
Teta u vrtiću pomaže obuti čizme malom Ivici koji je pitao za pomoć. On je gurao, ona vukla, a čizme nikako na noge. Kad su obje čizme bile navučene na jedvite jade, teta je bila sva u znoju. Skoro se onesvijestila kad je Ivica rekao:
- Teta, čizme su na krivim nogama.
I stvarno, bilo je tako. Nije bilo lako ni skinuti čizme, a kamoli ponovno ih navući. No, na koncu su bile čizme svaka na pravoj nozi.
Mali Ivica tada objavi:
- To nisu moje čizme!
Teta se ugrize za jezik da ne bi zavrištala.
- Zašto mi to nisi prije rekao!!?
I uz napor mu ponovno izuje čizme. Tada mali Ivica nastavi:
- Čizme su od mog brata. Mama ih je dala meni.
Teta nije znala da li da plače ili se smije... Nakon novog navlačenja čizme su ponovno bile na nogama. Teta tada upita:
- A gdje su ti rukavice?
- Pa, ugurao sam ih u čizme...
zovem ja coveka koji se zove Petar Bjelogrlic. Novi potencijalni partner. Ja sav happy, mislim nas covek: odmah raspalim po srpskom preko zice!
On mene onda sav zacudjen pita na engleskom: koji to jezik govorite?...
Ali gospodine Bjelogrlicu zar vi niste sa prostora bivse YU?
Ne, molim vas da me ne mesate sa tim stvarima! Ovde smo zbog posla! Prezime mi je ostalo od oca i ja nemam nikakve veze sa Balkanom niti poznajem jezike bivse YU! Ovde sam rodjen i nikada tamo nisam ni bio!
.......jedva sam se suzdrzao da ne puknem od smeha zbog ljudske gluposti....
zovem ja coveka koji se zove Petar Bjelogrlic. Novi potencijalni partner. Ja sav happy, mislim nas covek: odmah raspalim po srpskom preko zice!
On mene onda sav zacudjen pita na engleskom: koji to jezik govorite?...
Ali gospodine Bjelogrlicu zar vi niste sa prostora bivse YU?
Ne, molim vas da me ne mesate sa tim stvarima! Ovde smo zbog posla! Prezime mi je ostalo od oca i ja nemam nikakve veze sa Balkanom niti poznajem jezike bivse YU! Ovde sam rodjen i nikada tamo nisam ni bio!
.......jedva sam se suzdrzao da ne puknem od smeha zbog ljudske gluposti....
Zar nisi posumnjao da se mozda pravi malo lud?....kog coveka ne interesuje svoje poreklo?
ma twigy o tome i pricam!
Nije malo, nego MNOGO se pravi lud!
I to je ono sto me je izvelo iz takta!
Pa kakav covek treba da budes da te je sramota da priznas odakle si!
300sparta
19.03.2008., 11:30
to nije smesno,to je tuzno
jacamaca
19.03.2008., 12:06
mi Srbi , sta reci
300sparta
19.03.2008., 12:21
http://i265.photobucket.com/albums/ii237/dfhostile/srbija.png
jacamaca
19.03.2008., 12:24
hahaha pa gde njega nadje
S o v a
Sova je ptica. Ona danju spava, a noću je potpuno slepa, kao slepi miš.
Pošto ja ne znam puno o sovama, pisaću o životinji koju znam.
To je, krava. Krava je sisar. Ona ima šest strana: gornju, donju, levu
i desnu. Na zadnjoj strani je rep. Na kraju repa je jedna četka. Ona
služi da se krava brani od muva, da ne bi upadale u mleko. Mleko visi
ispod krave. Na prednjoj strani je glava, koja služi da na njoj rastu
rogovi. Rogovi služe da bi krava bola. Glava služi i da bi na nju
stala usta. Krava jede malo, jer ono što pojede, jede dva puta. Usta
služe i da bi krava mukala. Ako ne muče, onda su joj usta puna.
Muška krava je vo. Vo nije sisar.
Meni još uvek nije jasno kako se dobija mleko.
Pismeni zadatak jednog beogradskog osnovca..;)
Procedura za muškarace:
1. Dovezite kola do bankomata.
2. Otvorite prozor.
3. Ubacite karticu u bankomat i otkucajte šifru.
4. Otkucajte željenu sumu za podizanje.
5. Uzmite karticu, gotovinu i potvrdu.
6. Podignite prozor.
7. Odvezite se dalje.
Procedura za žene:
1. Dovezite kola do bankomata.
2. Vozite malo unazad da vaš prozor bude u ravni sa bankomatom.
3. Ponovo upalite motor koji se ugasio.
4. Spustite prozor.
5. Pronadite tašnu, istresite ceo njen sadržaj na suvozacevo sedište da pronadete karticu.
6. Pronadite kutiju sa šminkom i proverite svoj izgled na retrovizoru.
7. Pokušajte da ubacite karticu u bankomat.
8. Otvorite vrata kola da biste mogli da domašite automat.
9. Ubacite karticu.
10. Ponovo ubacite karticu, ovog puta sa pravom stranom odozgore.
11. Ponovo pretražite tašnu da pronadete notes sa svojom šifrom, upisanom na poslednjoj stranici.
12. Otkucajte šifru.
13. Pritisnite ''Cancel'' i ukucajte ispravan broj.
14. Otkucajte željenu sumu za podizanje.
15. Uzmite gotovinu i potvrdu.
16. Ispraznite tašnicu da pronadete novcanik.
17. Vozite napred 2 metra.
18. Vozite nazad 2 metra da uzmete i karticu iz automata.
19. Proverite šminku.
20. Ponovo upalite motor koji se ugasio.
21. Vozite 5-10 kilometara.
22. Spustite rucnu kocnicu.
damnjan
19.03.2008., 20:37
hehehe, true true :D
hehehe, true true :D
Zamisli kako bi Mr. Been ovo odglumio!?
300sparta
19.03.2008., 22:48
"Tufahija,postenja ti tvog,da li volis mene il jarana mog.
Spricer ladan cudo jedno,ala se osecam bedno,
ko sto rece jarac kozi volim te u svakoj pozi,volim te u svakoj pozi...
Pusim zetu nocu u krevetu,zbog tebe mi skace pretisak mi moj
dusu cepam,nacisto cu krepam,sto mi ne okrenes telefonski broj...
Ovo je iz pesme "Tufahija" Rokera s Moravu ,koja osim vrcavohumornog teksta ima fantastican aranzman na kome bi pozavideli mnogi izvodjaci "ozbiljne" novokomponovane muzike.
damnjan
19.03.2008., 22:53
Zamisli kako bi Mr. Been ovo odglumio!?
mrzim ga. Nije mi smesan ich.
i slupao je mercedes benz od 1M eura. vo.
mrzim ga. Nije mi smesan ich.
i slupao je mercedes benz od 1M eura. vo.
Ti si pristrasan, posmatras iz drugog ugla....izgubljeno je samo ono sto ne moze da se kupi..sve drugo nebitno.....;)
300sparta
19.03.2008., 22:56
U vreme napete situacije oko Trsta i Istre, lezi lala u rovu sa ostalim drugovima nasuprot Italijanima. Skoro svi iz njegovog rova uzvikuju razne pogrde i psovke upucene Italijanima u suprotnom rovu.Lala da ne bi bio iznimka, odjednom se prodere iz sveg glasa: Talijani, Talijani, ta majku vam madjarsku *****.
300sparta
19.03.2008., 22:57
U istom periodu sukoba sa Italijanima, nekom od oficira padne na pamet da posalje lalu da zakuva pucnjavu.
Kaze lala: Ta ne saljt'e mene, ja kakav sam jos cu se i pomiriti ...
jacamaca
19.03.2008., 23:55
sad razmi sljam o twigijevoj proceduri za podizanje para sa bankomata.pa ja vise nisam sigurna dal sam musko il zensko
sad razmi sljam o twigijevoj proceduri za podizanje para sa bankomata.pa ja vise nisam sigurna dal sam musko il zensko
Ja ne koristim bankomat, samo koFerte i kesh!!!!:rolleyes:
300sparta
20.03.2008., 23:49
ovo me bas nasmejalo,a izgleda trebaju jos nekom naocare,jer ne vidi da je ovde suvisan
http://autsch.de/25540/brille/
vanilko
22.03.2008., 02:20
hehehehehe dobro je.a inace mi vise nije nista smesno
jacamaca
22.03.2008., 16:34
sta je vanilko bilo
bio ja pre neki dan u jednom muzeju...
lik se upetljao u zavesu i tresnuo...ali nije mi jasno kako je idiot stigao do te zavese kad ima ogradjeno!
a ima ga...120 kg minimum...
jacamaca
22.03.2008., 23:42
uh koliki covek sunce li ti, jel ostetio mlogo muzej
parodija...
http://www.youtube.com/watch?v=FajluH_jd_M&eurl=http://www.folkshowbiz.bloger.hr/
ahahahaha :)))
gde ga nadje:)))
ali pazi sto ima dasa ostale spotove....na kraju spota Ide maca oko tebe, on peva...cirkussss
Ima svasta na sajtu scandal casopisa....nemam ja vremena koliko tamo ima svasta zanimljivih stvarcica, abrova....:mrgreen:
vanilko
25.03.2008., 17:47
svasta moze da se nadje..........svasta
http://autsch.de/26177/im_haushalt_helfen/
..........................ništa me više nemože nasmejati.........................
svasta moze da se nadje..........svasta
http://autsch.de/26177/im_haushalt_helfen/
He,he,...dobra fora...:-):-):-)
jacamaca
25.03.2008., 23:32
dobra fora jos kad bi stvarno to palilo kod muskaraca, uh
Znaš da se
bliži
proleće,
kada devojke
počinju pokazivati
svoj pupak...
down
down
down
down
down
down
down
down
down
vanilko
26.03.2008., 09:52
neka,neka zimi jos malo,hehehe
jacamaca
26.03.2008., 12:05
pih bre twigy pa od toga mi se smucilo joj
A ja sam dobila kao mail...pa se pitam da to mene neko nije zezao, a????:shock::shock::shock:
jacamaca
26.03.2008., 16:03
o cemu pricas majke ti, pa ti nisi normalna, zasto bi tebe neko zezao sa tim pobogu
o cemu pricas majke ti, pa ti nisi normalna, zasto bi tebe neko zezao sa tim pobogu
Tacno jaco, ja bre twiggy,he,he,...nemas ti jos pojma koliko ja volim da se zezam na svoj racun....
jacamaca
26.03.2008., 20:46
ali ti si luda, imas neko kilo vise ali to nije u tolikoj meri kako se ti predstavljas.sta si odlepila sa tom kilazom, jok nego ces ko ja da budes zena dete
vanilko
28.03.2008., 02:04
da mi nije kilaze,nebi imao cemu da se smejem ujutru pred ogedalom
http://www.r-1.hr/upload/decu%20krompirom.jpg
..i ovo je biser....:shock::mrgreen::lol:
300sparta
29.03.2008., 15:02
http://i216.photobucket.com/albums/cc29/knt_photo/lol.gifhttp://i216.photobucket.com/albums/cc29/knt_photo/lol.gifhttp://i216.photobucket.com/albums/cc29/knt_photo/lol.gif
vanilko
30.03.2008., 00:22
biser,e i ovo je biser
http://www.autsch.de/10748/use_condoms/
-Imao jedan farmer farmu kokošaka i samo jednog, vec ostarjelog pjetla.
Kupi on novog cverglana, i pusti ga u kokošinjac. Naravno, pogađate,
najzanimljiviji je bio susret starog i novog pjetla. Priđe stari mladom i
reče:
- E, 'ajde da se dogovorimo, jeste da si nov, al' evo: pola koka
tebi, pola meni!
- Ma hajde stari, tvoje vrijeme je prošlo, sve koke su moje!
- Dobro, mlad si, uzmi sve, al' ostavi mi bar dvije koke, one
najstarije...
- Ma čujes što ti kažem stari - briši. Ne dam ti ni jednu jedinu!
- Dobro, daj da se dogovorimo... Evo, da se trkamo do onog plota, pa
ako ti stigneš prvi tebi sve koke, a ako ja stignem prvi meni daš samo
dve najstarije.
- Hm, blesav si, nemaš šansi, al' 'ajde!
- E, al' da mi daš 5 metara fore, ipak star sam...
- Dobro, eto ti i tih 5 metara , opet nemaš šansi!
-I krenuli oni da trče, stari pjetao prvi, a za njim onaj novi, a sve to
gleda farmer, i iznenada uletje u kuću, zgrabi pušku i ubi onog mladog
pjetla:
- Majku mu *****, treći peder ovog tjedna!
.........................................e ti si blesava skroz.......hehehehheheh.....................
http://www.kobajagrande.com/382_cica.html
:lol:
vanilko
01.04.2008., 07:43
ajte na kafu,aprilililili
http://de.youtube.com/watch?v=wFSCktVpX9A
http://de.youtube.com/watch?v=wwwmyocj0Dc&feature=related
shta kazete kolika joj kilometraza treba za extra ribu?!
..........................koji ste vi manijaci al nedam se ja prevarati.....................
ovo je mene nasmejalo: http://www.youtube.com/watch?v=HNSbTQ7J-g0
Mujo i Haso 2 - Ekser ... haha....
jacamaca
01.04.2008., 15:29
katastrofa, hahahahahaaaaaaaa
vanilko
02.04.2008., 13:08
:D:D:D:D:D
vendive
02.04.2008., 13:56
VOLIM DA SE SMEJEM POSEBNO ODMIH KAD USTANEM.....HA HA
...........................e sad sam se tako slatko nasmejala kako bih neke ljude koji su mi dragi tako slatko poslala u Lazu........................
jacamaca
02.04.2008., 17:47
pa sto bre tako
vanilko
02.04.2008., 17:49
http://i192.photobucket.com/albums/z173/vanilko/untitled-1.jpg
Ha,ha,ha,ha,....e, loodilo....
.....................iskreno i istinito...............................
vanilko
02.04.2008., 18:03
e tacno sam znao da ce da vam se svidja
.........................nego šta, kad nemože onda prvo prirodni stimulansi orasi med badem a onda ako ni to nepomogne viagra..............heheheh...............sad će da me zanrze svi ovi muški na forumu............
vanilko
02.04.2008., 18:10
pa ti se bas razumes u ovu materiju
pa ti se bas razumes u ovu materiju
....................nevuci me za jezik možeš svašta da čuješ....................hehehehe............... ....
Kako su nas "preneli" braca 'rvati svojoj javnosti, nakon sto je njihov VB prekinut nedelju dana pre kraja zbog izuzetno slabe gledanosti!!!!!
http://www.index.hr/video/film.aspx?id=1760
mica cacak
02.04.2008., 21:56
Ha ha ha pa gde ovo nalazis, majke ti?
Stvarno je dobro:D
Nadrealista
02.04.2008., 21:58
Kako su nas "preneli" braca 'rvati svojoj javnosti, nakon sto je njihov VB prekinut nedelju dana pre kraja zbog izuzetno slabe gledanosti!!!!!
http://www.index.hr/video/film.aspx?id=1760
ahahaha... "heterogenog seksualnog opredeljenja" ! :lol:
(......a i imamo se čime i pohvaliti... :-| :-| :-| )
jacamaca
02.04.2008., 22:21
e stvarno su debili, pa ja bre ne mogu da verujem da neko normalan uopste gleda velikog brata.kakvo je to ispiranje mozgova a ovi ko zaludjenici upijaju ko sta kaze
vanilko
03.04.2008., 20:17
Setaju pustinjom Amerikanac, Francuz i Bosanac. Naidju oni tako na neku odskocnu dasku pored koje pise: "Zaleti se - skoci - pozeli mesto!" Zaleti se Amerikanac i pozeli: "New York!" i stvarno, pojavi se u New Yorku. Zaleti se Francuz i kaze: "Paris!" i evo njega u Parizu. Zaleti se Bosanac, spotakne se i kaze: "A u picku materinu!"
jacamaca
03.04.2008., 20:19
e dobar je majke mi
damnjan
03.04.2008., 20:24
hehhee...valja valja...
..............eto jaco lepo ja kažem bosanci su glupavi još kad su plavi ko ja............
jacamaca
03.04.2008., 20:27
ma to ti ne priznajem ic
....................hehehee ti si show.....................................nasmeja ti mene danas više puta ima još i batine da dobijem, sreća što si mršavica...............
jacamaca
03.04.2008., 20:34
ej otrov se pakuje u male bocice
..............pa i ja sam mala al' sam debela, tako da sam opet velika bočica..................
damnjan
03.04.2008., 20:39
boca od litru ? :D
vanilko
03.04.2008., 20:40
Iza sedam mora i sedam gora lezi dvorac. U dvorcu je carobno ogledalo, koje te ako slazes odmah pojede. Dodje crnka pred ogledalo i rece: 'Ja mislim da sam je najlepsa !' NJAM !! Ogledalo ju smaze. Dodje smedjokosa:' Ja mislim da sam ja najlepsa !' NJAM!! Dve manje. Dodje plavusa. 'Ja mislim...' NJAM!!
.............tako nekako damnjan-e...............;)
damnjan
03.04.2008., 20:44
Iza sedam mora i sedam gora lezi dvorac. U dvorcu je carobno ogledalo, koje te ako slazes odmah pojede. Dodje crnka pred ogledalo i rece: 'Ja mislim da sam je najlepsa !' NJAM !! Ogledalo ju smaze. Dodje smedjokosa:' Ja mislim da sam ja najlepsa !' NJAM!! Dve manje. Dodje plavusa. 'Ja mislim...' NJAM!!
hehhee nasmeja me bas bas : )
razmisljam, posto je mama busy sa spremanjem, da l dodem na punjen cevaaaap, el dedem pastetu koja je ispred mene? :D
al jutros jedoh pljeskavicu...sve bre tvrdo nesto...
znam, sacu da idem da kupim supu u kesici i da je spremim 8) i posle toga pastetu :D
damnjan
03.04.2008., 20:53
.............tako nekako damnjan-e...............;)
bar te ima, mene nema :(
jacamaca
03.04.2008., 20:54
e kod mene ti gulas sas rezanca
damnjan
03.04.2008., 20:55
ne volem gulashi...
jacamaca
03.04.2008., 20:57
ondak ruckaj steticu
...............ti bre mnogo izvoljevaš..............
damnjan
03.04.2008., 21:00
ocem...sa jogurtem :) ma razmisljo da l da odem sa Dzigom na veceru u Dva drugara, al on zaspo :(
jacamaca
03.04.2008., 21:01
e bas te nesto nece
damnjan
03.04.2008., 21:02
ma oce me supa...od sad 6 minuta treba da kljuca...merite...
jacamaca
03.04.2008., 21:03
ma samo iskljuci sporet i poklopi serpicu i dovoljno tri minuta
...................idi bre pa malopre se brineš za budućnost a ti nisupicu iz kesice neznaš da spremiš........hehehee jadan ti kad odeš sa devojkom neznate da kuvate ima da pocrkate, al kad malo bolje razmislim vi ćete tih dana živeti od ljubavi to je najlepše............
jacamaca
03.04.2008., 21:08
ma jes da on sa 60 kg ima snage da zivi od ljubavi.hihihiii
damnjan
03.04.2008., 21:08
mrzi me :D
kasnije mozda padne 4 jaja na oci...
e primetio sam, kad doruckujem, odnosno ne ustanem u 2-3 i preskocim dorucak, gladam sam stalno...jutros jedoh iz Brava pljesku i pre jedoh i sad cu dedem....
damnjan
03.04.2008., 21:09
...................idi bre pa malopre se brineš za budućnost a ti nisupicu iz kesice neznaš da spremiš........hehehee jadan ti kad odeš sa devojkom neznate da kuvate ima da pocrkate, al kad malo bolje razmislim vi ćete tih dana živeti od ljubavi to je najlepše............
ma i za ljubav treba energije :D
ma to je blizu majdampeka. ima da odemo na svecanu veceru za 150dinara. tamo sve jeftino :D
jacamaca
03.04.2008., 21:12
hihihihiiiiiii lepo ja rekla nema on snage
...................oće neko žele zeku pao mi šećer skoro da nisam ni jela danas a postim...............
damnjan
03.04.2008., 21:14
ma jak sam ja.. parce stene 8)
jacamaca
03.04.2008., 21:15
ma idi begaj, nego mald si ti ima jos vremena za tebe
.............ugojićeš se polako............
damnjan
03.04.2008., 21:17
hehe, ej, dobro ispade supa... bas bas sam ponosan na sebe :)
damnjan
03.04.2008., 21:17
.............ugojićeš se polako............
za dugo dugo vremena
jacamaca
03.04.2008., 21:18
hihihih od brze hrane se i brzo gojis
damnjan
03.04.2008., 21:22
hihihih od brze hrane se i brzo gojis
to ne...brzu hranu jedem bas bas...mnogooo vise nego kod kuce maminu...kad sam studirao na Kosovu ziveo kod tetke. U 6 ustanem za fax cekaju me palacinke ili sta ti ja znam...i zna se red. i uvek sedi pored mene dok jedem i tera me da jedem Posle od salca sam morao da krenem u teretanu...i posle sam bio bas bas..ali ebaga, sve propade :(
jacamaca
03.04.2008., 21:23
pa nista znaci da treba da menjas zivotne navike duso
damnjan
03.04.2008., 21:26
ali ne mogu :( uskoro se vracam na fax, posle vojske..to ce me vratiti u normalu...
jacamaca
03.04.2008., 22:19
pa eto cim zavrsis sa vojske eto tebe normalnog
damnjan
04.04.2008., 12:01
upravo tako :D
vanilko
04.04.2008., 14:36
:lol::roll:http://www.youtube.com/watch?v=UpXP4S10q9A
http://www.conopljanews.net/nasepismo.jpg
http://www.conopljanews.net/uputstvo1.jpg
...e sad me bas sramota......ali bre koliko ima sasavog sveta to nije normalno!!!
http://www.conopljanews.net/ekstrahauba.jpg
he, he,...novi ukusi.....
http://www.conopljanews.net/sladoledviagra.jpg
Neznam da li ste nekada imali priliku da slusate ovu evu emisiju...ali ovo je vise tuzno nego smesno, koliko naivnog sveta...:roll::roll::roll:
http://www.youtube.com/watch?v=QyV6o8oWgV8&NR=1
....................joj twigy znam ja na kablovskoj imam program na kome nema ništa drugo nego samo ta emisija i reklame smenjuje se par budala što muškaraca što žena koji aj što lažu narod nego ima jedan oblači se ko Ali Baba i lupa ko Maksim neznam zašto se narod i dalje loži na te "vidovite" mentole, neznam da li si čitala pre dva meseca se devojka ubila dal' u Kraljevu ili Kruševcu išla kod neke gatare ova joj davala neke travke i napitke da povrati dečka i nađe bolji posao i na kraju joj rekla da je najbolje da se ubije, ostao dnevnik i oproštajno pismo bilo u večernjim novostima skoro cela strana........UŽAS:...
.......................mnogo mi se sviđa avartić...................
vanilko
07.04.2008., 12:58
Ode Mujo do trafike kupiti cigarete. Kupuje cigarete i dok otvara kutiju primjeti napomenu na kutiji: "Pusenje uzrokuje impotenciju" i zabrine se on pa se vrati do trafike i obrati se prodavacu:
- Hej momak, jel' mogu zamijeniti ove cigarete za one od kojih se dobija rak?
vanilko
08.04.2008., 07:39
http://i192.photobucket.com/albums/z173/vanilko/svojdjedga5dr0.jpg
he, he,...novi ukusi.....
http://www.conopljanews.net/sladoledviagra.jpg
haha, dobra slika
vanilko
08.04.2008., 23:53
http://i192.photobucket.com/albums/z173/vanilko/everythifl1.jpg
vanilko
08.04.2008., 23:54
http://i192.photobucket.com/albums/z173/vanilko/otudneodud.jpg