PDA

Vidi punu verziju : KAKO POSTATI Princ Rima...

kojote
11.03.2004., 16:16
...?

Snezna_kraljica
11.03.2004., 16:42
Sta, ljubomoran si na njega?
Tesko, on je samo jedan.. 8)

kojote
11.03.2004., 17:11

...podforuma sex i...ljubav,pa se zapitah:Sto Princ da ne poseti -ROMANTIKA-?

wishfish
11.03.2004., 17:22
BITI PrincRima :D Treba pronaći ona vratanca kroz koja se vrtoglavo spustiš u njegovu glavu :D pa budeš tamo pola sata dok te ne ispljune :D

Steffan
12.03.2004., 09:32

Mislim da nije tu ljubomora po sredi vec nesto drugo... :wink:

tamo sam gde....
12.03.2004., 11:15

Mislim da nije tu ljubomora po sredi vec nesto drugo... :wink:a sta je to drugo :roll: :?:

Omen
12.03.2004., 13:23
...?
Kako!!!! :shock: :idea: :arrow: Zašto!? Malo li je zdrljenih kolena i polomljenih kičmi, hendikepiranih koji ne razujemu jedni druge, duša u invalidskim kolicima (ogrnutih šalom nejasnog dezena!)... prazne, slatkorečive retorike... zloupotrebljene inteligencije, bezmerne oholosti, prepotencije s negativnom konotacijom...
Malo li je jedan ---> kad je i taj jedan previše za onu koja ume da prepozna... Laaažan je to Princ kad celu večnost prespava boden zrnima mudrosti ko zagrcnut jabukom... a sam ne prepoznaje!

Steffan
12.03.2004., 15:47

Mislim da nije tu ljubomora po sredi vec nesto drugo... :wink:a sta je to drugo :roll: :?:

Kojot bi hteo malo da nabode pticu trkacicu... :)

kojote
12.03.2004., 16:24

Kojot bi hteo malo da nabode pticu trkacicu... :)

Kojot bi hteo malo da...A sta bi to hteo isto Steffan?! :idea:

kojote
12.03.2004., 16:35

...dva,tri-e TO smo MI-Bebo Slatka.I ostavi sad ljubomoru i geografiju...Nego,nema nesto onih tvojih
malih ko Sibir tekstica?...mnogo si mi se nesto upitnoodgovorno "smanjila" ...bre,da se nisi mozda...vise posvetila studijama!?!...
p.s.tajguso moja :wink: :idea:

milence
12.03.2004., 17:07
Cak je napisao i pesmu, mada ja mislim da je enrico bolji, manje klasican. Vidi na labudovoj pesmi u Ljubav i sex

Snezna_kraljica
12.03.2004., 18:15

...dva,tri-e TO smo MI-Bebo Slatka.I ostavi sad ljubomoru i geografiju...Nego,nema nesto onih tvojih
malih ko Sibir tekstica?...mnogo si mi se nesto upitnoodgovorno "smanjila" ...bre,da se nisi mozda...vise posvetila studijama!?!...
p.s.tajguso moja :wink: :idea:
Da, posvetila sam se studijama. Konacno. Kao sto mi i dolikuje... Prosla me je zavisnost od foruma...
A ako bi malo bolje pogledao, video bi da Gazdarica i ostali (NISLIJKA) kritikuju moje opsirno izlaganje, sto me je pomalo uvredilo...
Jendom recju - batalila sam velike misli ovde...
nisam ja tvoja tajgusa... :wink: :idea:

Steffan
12.03.2004., 20:09
Kojot bi hteo malo da...A sta bi to hteo isto Steffan?! :idea:

Neka hvala, ne parim se sa zivotinjama... labudovi, kojoti, vas prepustam ocajnicima... :wink:

wishfish
12.03.2004., 23:57
...?
Kako!!!! :shock: :idea: :arrow: Zašto!? Malo li je zdrljenih kolena i polomljenih kičmi, hendikepiranih koji ne razujemu jedni druge, duša u invalidskim kolicima (ogrnutih šalom nejasnog dezena!)... prazne, slatkorečive retorike... zloupotrebljene inteligencije, bezmerne oholosti, prepotencije s negativnom konotacijom...
Malo li je jedan ---> kad je i taj jedan previše za onu koja ume da prepozna... Laaažan je to Princ kad celu večnost prespava boden zrnima mudrosti ko zagrcnut jabukom... a sam ne prepoznaje!Jel ti to o sebi? Ala ti imaš problemmmmmmmmmmmm :shock: :roll:

jagodica
13.03.2004., 00:30
meni je prvo bio cool ali kasnije manje tj nije

goodday
13.03.2004., 01:16
-mislim da su ga pojeli komplimenti,pa je sebi dozvolio da pomisli kako je ok da se skroz otkrije....pih...kad' ono tamo...jeeeeee :roll: