Vidi punu verziju : Igrate li košarku?
Naslov sve kaže !
Volite li košarku ? Igrate li je ? U slobodno vreme rekreacije radi ili u nekom klubu ? Amaterski ili profesionalno ?
Šta imate da kažete ?
Vidim mnogi čitaju , ali ne odgovaraju !
Zar je moguće da se tako malo bavite sportom ?
verybadboy
14.05.2003., 10:27
igram amaterski
Bivsi kosarkas a sada trener pozdravlja Bebu.
black-devil
17.05.2003., 16:25
ja igram ponekad kosarku, ali ne cesto, mada sam ja mala pa mi nekako smesno:)))
stefanvb
19.05.2003., 17:54
Igram kosarku profesionalno,5 godina igram za Basket
Iz Vrnjacke Banje
mateja034@yahoo.com
20.05.2003., 14:36
Retka kada
verybadboy
21.05.2003., 11:12
trenirao sam ja ali nema turnira sta ja dodjem medju nekim "kosrakasima" i od sale im dadnem vise od 15 poena . Isprva je bilo dobro to ali kasnije sve vise postaje bezveze.Sve onako postane zezancija pa i ja nekad izgubim smisao za dobru igru
aktivno treniram 5 godina..............
Zavolio kosarku sa 10 godina i dosad jos igram ma to je broj 1 sport ali igram i drugih sportova:)
Lepo je videti da se ljudi bave sportom , a naročito mi je drago što je to baš košarka !
Da li je to rekreacija ili aktivno bavljenje košarkom u nekom od naših KK klubova nije toliko bitno , koliko ono što nam košarka daje . Smatram da kod mladih ljudi ovaj sport utiče na sazrevanje ličnosti i povećanje samopouzdanja u privatnom životu, a naročito na to da razlikuju dobro od zla.
Možda sam subjektivna. Ne mogu pisati tako nešto za neki drugi sport , kada ne znam kakav je osećaj pripadnosti timu u tim (timskim) sportovima i ne znam koliko se oni razumeju u igri . Na košarkaškoj utakmici valjda svako zna šta mu kolega misli i iz toga izlaze dobri bodovi - ako je tako .
Volim košarku , pa šta ću , a tako sam je davno igrala . Sada to prepuštam mlađima ...:))))
Jahrastafarraj
13.06.2003., 12:06
naravno
Volim košarku , pa šta ću , a tako sam je davno igrala . Sada to prepuštam mlađima ...:))))
Basket ću prestati da pikam kada više ne budem
mogao da trčim...
Onda ću u "matine" vremenu šutirati na koš... dokle god budem mogao da dobacim...
...i pokušavati unuke da naučim basketu... :)
... i dokle god budem mogao da izdržim 10-12 minuta bez WC-a ići ću na košarkaške utakmice... :)
Stephon
16.06.2003., 20:25
Bavim se sportom,treniram basket,inace sam iz malog mesta,gde svi svasta rade,pa je svako nasao ono pravo za sebe,pa sam tako ja kosarku za sebe,I LIVE THIS GAME!!!
KICA_TS
16.06.2003., 20:42
Naslov sve kaže !
Volite li košarku ? Igrate li je ? U slobodno vreme rekreacije radi ili u nekom klubu ? Amaterski ili profesionalno ?
Šta imate da kažete ?
Kosarka je dobra,ali mislim da je RUKOMET bolji!
Trenirao sam 5 godina pa sam batalio.Sada igram sa drugarima basket 3-4 puta nedeljno cisto da ne naguram 150 kg!
Igram svaki dan kad malo zadje sunce u dvoristu na nekom improvizovanom kosu.A u skoli su nam sklonili kos.
CRUCIAL
26.06.2003., 15:47
Igram svaki dan kad malo zadje sunce u dvoristu na nekom improvizovanom kosu.A u skoli su nam sklonili kos.
KOJE SI GODISTE??? M/Z??
88 sam godiste i zovem se JASNA
---------------I LOVE THIS GAME--------------------[/b]
**case-problem**Nikola
30.06.2003., 11:58
Naslov sve kaže !
Šta imate da kažete ?
Trenirao sam nekad u Partizanu, dosta dugo, dok nisam pokidao ligamente kolena. Sad igram rekreativno.
Dve godine sam ja trenirao kosarku ubeovuku, i jos je sada igram sa drustvom, ali sad sam nasao mnogo bolji sport,koj se meni vise dopada. To je veslanje!
Dve godine sam ja trenirao kosarku ubeovuku, i jos je sada igram sa drustvom, ali sad sam nasao mnogo bolji sport,koj se meni vise dopada. To je veslanje!
To si ti Cvijo,drago mi je da si dosao na forum! :P
vlamarcan
13.07.2003., 14:28
VEC SKORO 7 GODINA AKTIVNOG BAVLJENJA KOSARKOM, MADA SADA VEC RAZMISLJAM O "PENZIONISANJU" I TO JAKO MNOGO...IAKO JE LEPO SVE TO, ZENSKA KOSARKA NEMA BUDUCNOST U SRBIJI,A O SADASNJOSTI I PROSLOSTI DA I NE PRICAMO. A POSTO SAM VEC PRERASLA TA LUDA NADANJA DA CE JEDNOM BITI BOLJE, MISLIM DA JE DEFINITIVNI KRAJ MOJE KARIJERE (KAKVE-TAKVE, IPAK JE TO KARIJERA!) SVE BLIZI I BLIZI..... :( :cry:
ja treniram u mojoj skoli..ok je..ali nije to..to
NBA je najbolje sto postoji
Kosarka je OK . Volela bih da znam za neki KK gde mogu onako da banem i kazem "Zdravo ja sam ta i ta nemam veze sa basketom ali imam ok. kondiciju i volela bih da igram sa vama..." To mi je sad palo na pamet, pa ako znate za nesto tako odgovorite
treniram :D :) :( :evil: Treniram kosarku u playmakeru.Imam 13 godina.Igram nekad na AND1 terenu kod jbc.
vlada dorcol
15.08.2003., 13:53
Ja igram basket i kosharku rekreativno.....
...i to igram na kalishu skoro svaki dan, a ako tamo nema,
onda zapalim na neko drugo mesto gde se igra dobar
basket.
Ne znam ali bez hleba i vode mogu da izdrzim duze nego
bez kosharke i muzike....
Krivo mi je shto ne treniram, ali to je vec visha sila.... ;o]
.....uz to shto igram.....pratim NBA i evropsku kosharku,
i i dalje mislim da mozemo ponovo da ih oderemo kao
prosle godine...
Pozdrav za Vladu Dorcol od Snaje,NBA specijalca!
Svaki dan sa ekipom basket na kosu
ja treniram u mojoj skoli..ok je..ali nije to..to
NBA je najbolje sto postoji
Gde trniras
Ma basket je najbolji i najzanimljiviji sport,a basketasi su najsladji i najzgodniji decaci! :wink:
Kimosabe
28.01.2004., 17:50
Od kada sam prohodao i izasao napolje na teren.A aktivno sa 10 godina starosti ali me je povreda kolena sprecila.Sada tenutno aktivan rekreativac kad god to vreme,i fakultetske obaveze dozvoljavaju.