Vidi punu verziju : Wellness šta je to.........
Welness zna li neko šta je to. Pročitala sam da traže saradnike na poslovima Marketinga. Može li mi neko objsniti čime se oni bave.
To što oni zovu MARKETING, ima sličnosti sa pravim marketingom isto koliko i sa hirurgijiom.
Otkupiš od njih deset kutija tableta, i onda ideš kao prosjak od vrata do vrata i preprodaješ skuplje.
Dobar dan...mi smo svetski uspešna firma ....BLA....BLA
možeš malo više da pojasniš na šta konkretno misliš. Hvala unapred
Pa dobro BRE, zar ti nikada nisu zazvonili na vrata tipovi popud Jehovinih svedoka i počeli da ti pričaju priču kako prodaju kutiju tableta koje leče sve, od razrokosti, do lepre....
I ona košta 10.000 dinara, a SAMO DANAS imaju specijalnu promociju i prodaju ih, maltene POKLANJAJU za 3.000. A ona u stvari u apoteci košta 1.000 dinara.
E TO ĆE TI BITI POSAO AKO PRIHVATIŠ !!!
Jasno ?
grebicka
08.02.2008., 16:40
to je keks od integralnih zitarica:)
Pa nije SAMO to, imaju oni ŠIROK SPEKTAR raznoraznih prevara, od igle do lokomotive ....
Welness zna li neko šta je to. Pročitala sam da traže saradnike na poslovima Marketinga. Može li mi neko objsniti čime se oni bave.
Wellness je reč koja u našem jeziku nema baš tačan prevod... može da se prevede kao stanje opšte dobrobiti. Na jednom mestu sam našla objašnjenje da je to osećati se dobro, biti dobro, zdravo, imati dovoljno vitalne energije, zdravlja, vremena i mogućnosti za sve što želiš da uradiš tokom dana (i života uopšte).
Mnogo toga se zove Wellness, i što jeste i što nije.
počev od tog keksa koji se tako zove, a ima 1.000 kalorija, i to većinom iz biljnih masnoća koje sadrže tzv. trans masnoće koje su vrlo opasne...
do raznih centara sa bazenima sa vodenim topovima, masažama, saunama, pilatesom i yogom, i zdravom ishranom, i boravkom u prirodi i sve to možemo podvesti pod pojam Wellness.
tako da, pitanje je šta ti se stvarno nudi od svega toga.... ali je činjenica da je wellness sve više u trendu u svetu, i to i kod nas postaje.
LEPO KAŽEM, nije samo keks nego OD IGLE DO LOKOMOTIVE.
- da skinete 20 kila za jedan dan
- da izlečite neizlečive bolesti ( nepokretni prohodaju, slepi progledaju ...)
- da ćelavima naraste kosa ....
- da popijete jednu pilulu, pa se Anđelika Džoli ODMAH zaljubi u vas...
MA SVE !
http://i148.photobucket.com/albums/s31/scheky/Wellness.png
@ sch: jel' te neko naljutio? fali ti malo wellness-a? ;)
moja poenta je bila da objasnim pojam Wellness-a i to je evidentno svetski trend u ekspanziji i ima fenomenalnu poruku ko hoće da čuje. Druga je stvar što je ta reč zloupotrebljena, pa ljudi sve nazivaju wellnessom, čak i keks, koji kad pročitaš sastav, ustvari uopšte ne valja-
Wellness - stanje opšteg zadovoljstva i blagostanja na svim životnim aspektima Pa zar to nije lepo i zar nije svačija potreba da to i dostigne?!
Ali pitanje nije bilo o pojmu '' Wellness'' nego o FIRMI Wellness, a to su dve potpuno različite stvari !
Ja sam prevodilac, poliglota i novinar i dobro znam značenje te reči.
Ipak mislim da TI nisi dobro shvatila temu.....
Welness zna li neko šta je to.....
pitanje je jasno i ja sam htela da objasnim pojam, pa na osnovu objašnjenja pojma, može da napravi pretpostavku šta se nudi u okviru posla.
a wellness takodje označava odsustvo stresa... ti si sch izgleda pod stresom...
Priznajem....JESAM .....ali sam isto tako i U PRAVU !
Pozdrav