PDA

Vidi punu verziju : Potreban KOMERCIJALISTA

ototop
05.02.2008., 16:04
Renomiranoj firmi , uvozniku autokozmetike TURTLE WAX , potreban komercijalista sa prebivalistem na teritoriji Beograda za rad sa tradicionalnim kupcima ( za teren Vojvodine).
Uslovi za prijavu:
- IV stepen strucne spreme
- vozacka dozvola
- osnovno znanje rada na racunaru
- iskustvo na slicnim poslovima
- starosna granica 50 god

Stalno zaposlenje, sluzbeno vozilo, sluzbeni telefon, poznati (visegodisnji) kupci, fiksna plata , stimulativni bonusi.

OTO TOP GROUP
ul.Radnicka 3-5
11030 Beograd
011-354-92-64
jelena@ototop.co.yu
www.ototop.co.yu

krov_va@ptt.yu
09.02.2008., 18:16
ispunjavam sve uslove jedino sto zivim u Valjevu,gradjevinski tehnicar,da li da konkurisem

ototop
10.02.2008., 21:10
Tesko da cete moci da dolazite na posao iz Valjeva. Centrala je u BG-u , ponedeljak i utorak su dani kada ste u firmi, sreda , cetvrtak i petak su dani kada su komercijalisti obicno na terenu. Naglasili smo da komercijalista mora imati prebivaliste u BG.

carllo
11.02.2008., 11:38
Ja se izvinjvam, jel može iz Pančeva. Ja sam za 20-tak minuta u centru BG-a, ako je sve u redu u saobraćaju (iz drugih krajeva samog Beograda treba više vremena).

ototop
13.02.2008., 16:16
U principu, nije problem da prebivaliste bude van BG-a, jer su komercijalisti na terenu, i nisu toliko vezani za firmu. Ipak, postoje dani kada morate biti u firmi na nedeljnom sastanku, i uzeti robu iz magacina.

Avetinja
15.02.2008., 23:50
ototop ... hehe

Mi uzimamo robu od ototop-a .. ali iz Podgorice

Bison :)

Mislim da je ista firma :)