NICS
11.07.2003., 11:34
Never Monte Negro jeste pa da mi naplate i vazduh sto udisem gazda mi je bih pre neki dan na letovanju pa je vise kritikovao ego sto je hvalio: priavatne plaze naplacuju hranu ne smes da uosis nego tamo kupis (verovatno skuplje) suncobrane takodje iznajmljujes po danu lezaljku isto iznajmljues, verovatno i parking mest se naplacuje, a za samo kupanje to ne znam kao ni za vodu jer ja licno ne volim da sam cep dan usoljen pa koja budala hoce u Monte Negro neka ide a usluga o tome ne treba ni pocinjati temu samo znam da kada sam zadnji put bio tamo (pre 9 godina) cekali smo na sok i kafu cela tri sata pod izogvorom "cekaj da se skupi jos ljudi pa da skuvam odjednom kafu a ne svakom posebno" toliko od Monte Negro usluge. A verovatno se trude ali za lenjost jos nisu pronasli lek.
Samo KRETENI IDU U MONTE NEGRO bolja je i BUGARSKA mada je GRCKA mnogo BOLJA ako imate neki izgovor tipa nemam vizu pa sam odabrao Montec Negro, kazem vam bolje je u GRECEE makar je malo daleko ali ISPLATI SE NECETE POGRESITI u GRECEE nema takvih "usluga" a i narod je Cool verovatno i u Bugarskoj tamo nisam biop na moru ali kazu da je bolje nego u glupoj MONTE NEGRO.
Ko misli da je drugacije neka mi javi bas da vidim ko ima drugacije misljenje.
p.s. ko ima tamoo kucu ili neki\og taj neka naglasi>
Dead Monte Negro for Holyday
Samo KRETENI IDU U MONTE NEGRO bolja je i BUGARSKA mada je GRCKA mnogo BOLJA ako imate neki izgovor tipa nemam vizu pa sam odabrao Montec Negro, kazem vam bolje je u GRECEE makar je malo daleko ali ISPLATI SE NECETE POGRESITI u GRECEE nema takvih "usluga" a i narod je Cool verovatno i u Bugarskoj tamo nisam biop na moru ali kazu da je bolje nego u glupoj MONTE NEGRO.
Ko misli da je drugacije neka mi javi bas da vidim ko ima drugacije misljenje.
p.s. ko ima tamoo kucu ili neki\og taj neka naglasi>
Dead Monte Negro for Holyday