PDA

Vidi punu verziju : MONTOJISTI, RAJKONENOVCI & ostali

Stranice : [1] 2 3 4 5 6

Espanol
08.03.2004., 06:27
Šta to bi u Australiji sa novim Senama? Verovatno nisu dobili dovoljno Melni pelenica u boksu!

brera
08.03.2004., 07:48
Šta to bi u Australiji sa novim Senama? Verovatno nisu dobili dovoljno Melni pelenica u boksu!

polako, to je tek prva trka videcemo sta ce se dalje desavati. smrda ih je opeglao samo tako !! skoro sve za krug.

Dusman
09.03.2004., 02:24
Kazu da je Ekleston uveo novo pravilo. Od iduce trke Ferrari startuje iz druge vremenske zone - sat vremena kasnije da bi englesko nemackim timovima dali malu prednost.

Espanol
09.03.2004., 02:28
Kazu da je Ekleston uveo novo pravilo. Od iduce trke Ferrari startuje iz druge vremenske zone - sat vremena kasnije da bi englesko nemackim timovima dali malu prednost.Ha, ha, ha, i to će biti mala prednost. Ovi kad vide crvenu boju počnu da trokiraju!

rajlovac88
09.03.2004., 20:55
Kazu da je Ekleston uveo novo pravilo. Od iduce trke Ferrari startuje iz druge vremenske zone - sat vremena kasnije da bi englesko nemackim timovima dali malu prednost.Ha, ha, ha, i to će biti mala prednost. Ovi kad vide crvenu boju počnu da trokiraju!
UH al je neko srecan. :lol: :) :D :wink:

Espanol
10.03.2004., 00:05
UH al je neko srecan. :lol: :) :D :wink:Yes rajlovac! Slavimo po kućama (a i šire). Pozdrav.

Sena
10.03.2004., 02:31
Prva trka u sezoni ne pokazuje i njen kraj, posto je Vilijams imao odredjenih problema sa gumama (miselin), vidjecemo sta ce da bude na sledecoj trci. Ipak svi timovi su pokazali da su dostojni F1 "cirkusa". Vilijams je Prvi!!!???????!!!!!!!!!!!

Espanol
10.03.2004., 02:42
Prva trka u sezoni ne pokazuje i njen kraj, posto je Vilijams imao odredjenih problema sa gumama (miselin), vidjecemo sta ce da bude na sledecoj trci. Ipak svi timovi su pokazali da su dostojni F1 "cirkusa". Vilijams je Prvi!!!???????!!!!!!!!!!!U pravu si Sena što se tiče prve trke. Nadam se da se niko nije uvredio zbog malo šale. Ja samo navijam za dobre i uzbudljive trke, sportsku borbu bez tehničkih "mućki", prljavština na stazi, ali i isključivosti navijača koja prelazi u nepristojnosti i nebuloze. Hajde lepo da navijamo, pa kad se završi sezona da "zveknemo" po pićence.

ugadnubaburastem
21.03.2004., 22:16

Eeee, pouceni losim iskustvom nabavise 'Pampers' za Maleziju, kad ono... Pa posle neka se smeju 'krilcima'...C.c..ccc... :D

Espanol
21.03.2004., 23:16

Eeee, pouceni losim iskustvom nabavise 'Pampers' za Maleziju, kad ono... Pa posle neka se smeju 'krilcima'...C.c..ccc... :DMa, goli prevaranti u toj industriji. Pelenice sve lošije bez obzira na firmu. Jedino da se ovi u Maranelu osevape pa počnu da štancuju prave. Bok.

Espanol
05.04.2004., 03:20

Eeee, pouceni losim iskustvom nabavise 'Pampers' za Maleziju, kad ono... Pa posle neka se smeju 'krilcima'...C.c..ccc... :DAlo Granny,
Pa ovi postaju totalno neozbiljni, nove pelenice ne spremiše ni za Bahrein. A "pouzdani" nemački motori samo purnjaju i polivaju ulje na sve strane. Pa treba im najzad uvesti taksu za uništavanje onako lepog novog asfalta+ za zagađivanje životnog okoliša. Oni će mi truju jadne siromašne vlasnike naftnih polja i livada. Posle kažu duvan šteti!

Schumi #1
05.04.2004., 07:13
Pa dokle vise brate Schumi????? :D
Daj sanse da i drugi malo okuse pobedu!!!

Rile
05.04.2004., 07:33
Sta dokle vise brate Shumi ??????
Ma, dok ne popadaju svi u nesvest... !!!!!! :lol: :lol: :lol:

ugadnubaburastem
05.04.2004., 17:38

Eeee, pouceni losim iskustvom nabavise 'Pampers' za Maleziju, kad ono... Pa posle neka se smeju 'krilcima'...C.c..ccc... :DAlo Granny,
Pa ovi postaju totalno neozbiljni, nove pelenice ne spremiše ni za Bahrein. A "pouzdani" nemački motori samo purnjaju i polivaju ulje na sve strane. Pa treba im najzad uvesti taksu za uništavanje onako lepog novog asfalta+ za zagađivanje životnog okoliša. Oni će mi truju jadne siromašne vlasnike naftnih polja i livada. Posle kažu duvan šteti!
Jeste PP (za neupucene - PP=Prijatelj Pirinejski, iliti Espanol), ziva sramota! Lepo nana kaze - u krilcima je spas...Za oznoski omotac sam vec agitovala u topicu namenjenom 'odurnom Svapskom automehanicaru' - fakat, urnisa nam finsko momce bronhije, teze se dise. To se zove 'hemija' izmedju vozaca i bolida... :P
Jadne naftadzije, bivsa nesvrstana braca studenti...Ali, nisu mutavi, dadose im onu 'ruzicnjak vodicu' u flajkama da se navodnjavaju - sto bi rek'o Svabo - 'prvi put ne mirisemo 'cudno' nakon trke'... :D

ugadnubaburastem
05.04.2004., 17:40
Sta dokle vise brate Shumi ??????
Ma, dok ne popadaju svi u nesvest... !!!!!! :lol: :lol: :lol:

Tako je!!! Uzgred, zar jos ima svesnih? :shock: 8) :D

Margott
08.04.2004., 12:22
zadnja trka....uzas...jedino mi drago zbog batona,al montoja uzas...smorih se ko nikad..shumaher je smorio odavno...

Espanol
08.04.2004., 13:28
zadnja trka....uzas...jedino mi drago zbog batona,al montoja uzas...smorih se ko nikad..shumaher je smorio odavno...Ne smaraj se mlada! Strpi se dok TATA ne ode u penziju. Vidi se da imaš dobar nos. "Dugmence" je sjajan šofer i ja uz svoje (skromno) iskustvo strašno tipujem na njega i mlađanog Alonsa. Finsko- kolumbijski dvojac je (pokazalo se) neopravdano naduvan, i što bi rekao naš drug Niški: "Od taj pos`o nema ništa". Čuvaj živci!!!

Rile
08.04.2004., 15:52
zadnja trka....uzas...jedino mi drago zbog batona,al montoja uzas...smorih se ko nikad..shumaher je smorio odavno...Ne smaraj se mlada! Strpi se dok TATA ne ode u penziju. Vidi se da imaš dobar nos. "Dugmence" je sjajan šofer i ja uz svoje (skromno) iskustvo strašno tipujem na njega i mlađanog Alonsa. Finsko- kolumbijski dvojac je (pokazalo se) neopravdano naduvan, i što bi rekao naš drug Niški: "Od taj pos`o nema ništa". Čuvaj živci!!!
E sad sam se i ja iznervirao !!!
Pa po cemu je on sjajan vozac ???
Hoce neko da mi obljasni zašto je bolji od :
Barikela,
Ralfa,
Alonsa,
Kimija,
Batona...??????
Samo zato što su ga svake godine promovisali u šampijona pre nego što pocne sezona ???
Ja iskreno mislim da nikad nece osvojiti titulu !
Cinjenica da je odlican vozac, ali nema pobednicki mentalitet.
Da zanemarimo Sumahera na trenutak, mislim da ce pre Alonso, Ralf, Barikelo, ili Kimi da osvoje titulu, nego što ce Montoja !!!

Espanol
08.04.2004., 23:23
E sad sam se i ja iznervirao !!!
Pa po cemu je on sjajan vozac ???
Hoce neko da mi obljasni zašto je bolji od :
Barikela,
Ralfa,
Alonsa,
Kimija,
Batona...??????
Samo zato što su ga svake godine promovisali u šampijona pre nego što pocne sezona ???
Ja iskreno mislim da nikad nece osvojiti titulu !
Cinjenica da je odlican vozac, ali nema pobednicki mentalitet.
Da zanemarimo Sumahera na trenutak, mislim da ce pre Alonso, Ralf, Barikelo, ili Kimi da osvoje titulu, nego što ce Montoja !!!Ne padaj u vatru Rile. Ajde vrati se pa ponovo pažljivo pročitaj! Prizovi malo znanje engleskog. Javljaj se po ponovnom čitanju. Pozdrav.

Margott
08.04.2004., 23:37
rile brate shta se lozish....jel ja tebe pljujem shto se lozish na shumija?!-ne pljujem...pusti bre malo ,komentarishemo...montoja je ok...shto se mladjih tiche zaista mislim da ce baton biti chudo,a i kimi je skroz ok...

ugadnubaburastem
09.04.2004., 00:43
Eto sta uradi usmereno obrazovanje od ove nase omladine... :D ...Kad sam ja 1942 marsirala... :lol: :wink: ...Ma, Rilac, znam ja da su te terali da ucis ruski u skoli, jel' da?! 8) Ne mari, ovako je interesantnije. Znas, malo je fan-ova koji sa toliko zara 'brane' svoje stavove - respektujem izrazito. 8) I zaista, bilo bi daleko interesantnije da se silni novci nisu umesali i u ovaj sport, da pravila nisu 'osakatila' adrenalinski potencijal istog, da Ferrari ima iole ozbiljniju konkurenciju - a o 'kajzeru' i da ne govorim...ALI (cuveno 'ali' koje curi srecu kvari :wink: ), nije problem u tome sto su Ferrari i Schumi TOLIKO DOBRI, problem je sto ostali TO NISU. I umesto da, po srpski, krljamo noge konjicu koji dobro trci - hajde da vidimo zasto ostale rage baldisavaju u trecem krugu, naravno, ako im prethodno ne pospadaju potkovice...Molim lepo. Odoh da molujem jajca - u CRVENO, jashta! 8)

Espanol
09.04.2004., 00:48
Eto sta uradi usmereno obrazovanje od ove nase omladine... :D ...Kad sam ja 1942 marsirala... :lol: :wink: ...Ma, Rilac, znam ja da su te terali da ucis ruski u skoli, jel' da?! 8) Ne mari, ovako je interesantnije. Znas, malo je fan-ova koji sa toliko zara 'brane' svoje stavove - respektujem izrazito. 8) I zaista, bilo bi daleko interesantnije da se silni novci nisu umesali i u ovaj sport, da pravila nisu 'osakatila' adrenalinski potencijal istog, da Ferrari ima iole ozbiljniju konkurenciju - a o 'kajzeru' i da ne govorim...ALI (cuveno 'ali' koje curi srecu kvari :wink: ), nije problem u tome sto su Ferrari i Schumi TOLIKO DOBRI, problem je sto ostali TO NISU. I umesto da, po srpski, krljamo noge konjicu koji dobro trci - hajde da vidimo zasto ostale rage baldisavaju u trecem krugu, naravno, ako im prethodno ne pospadaju potkovice...Molim lepo. Odoh da molujem jajca - u CRVENO, jashta! 8)Nano, Nano, jesi đavolak. Vidim da i tebe dira ovaj višak pismenosti u omladine.

Rile
09.04.2004., 11:28
rile brate shta se lozish....jel ja tebe pljujem shto se lozish na shumija?!-ne pljujem...pusti bre malo ,komentarishemo...montoja je ok...shto se mladjih tiche zaista mislim da ce baton biti chudo,a i kimi je skroz ok...
COOL!!!

Rile
09.04.2004., 11:30
Eto sta uradi usmereno obrazovanje od ove nase omladine... :D ...Kad sam ja 1942 marsirala... :lol: :wink: ...Ma, Rilac, znam ja da su te terali da ucis ruski u skoli, jel' da?! 8) Ne mari, ovako je interesantnije. Znas, malo je fan-ova koji sa toliko zara 'brane' svoje stavove - respektujem izrazito. 8) I zaista, bilo bi daleko interesantnije da se silni novci nisu umesali i u ovaj sport, da pravila nisu 'osakatila' adrenalinski potencijal istog, da Ferrari ima iole ozbiljniju konkurenciju - a o 'kajzeru' i da ne govorim...ALI (cuveno 'ali' koje curi srecu kvari :wink: ), nije problem u tome sto su Ferrari i Schumi TOLIKO DOBRI, problem je sto ostali TO NISU. I umesto da, po srpski, krljamo noge konjicu koji dobro trci - hajde da vidimo zasto ostale rage baldisavaju u trecem krugu, naravno, ako im prethodno ne pospadaju potkovice...Molim lepo. Odoh da molujem jajca - u CRVENO, jashta! 8)
Njet panemajem Ruski !!!
Panemaje Engleski.
A ti ???
Do you krking maslacak every morning ??

ikksx
14.04.2004., 07:55
Ne daj se Kimi.Daj boze da ti vise nastele masinu pa da pokazes koliko mozes.

Espanol
14.04.2004., 15:44
Ne daj se Kimi.Daj boze da ti vise nastele masinu pa da pokazes koliko mozes.Finskom omladincu mogu da "ŠTELE" taj motor do letnji dan u podne, ali je problem malo složeniji. Prokuvanog mališu prvo treba naučiti da u motornom vozilu marke F1 postoji obrtomer u koji se gleda (kad je Švaba sahranio motor?), zatim da treba poštovati trud onih ljudi koji tako uredno ravnaju pesak uz stazu, pa ne mogu svaki čas da ga vade iz istog i ponovo ravnaju. Krajnje nekorektno, vozi se valjda po asfaltu! Ima tu još puno elemenata za doradu, ali dobro, momčić je mlad. Dok TATA ode u penziju možda će ponešto i da nauči.

Rile
15.04.2004., 07:32
Ne daj se Kimi.Daj boze da ti vise nastele masinu pa da pokazes koliko mozes.Finskom omladincu mogu da "ŠTELE" taj motor do letnji dan u podne, ali je problem malo složeniji. Prokuvanog mališu prvo treba naučiti da u motornom vozilu marke F1 postoji obrtomer u koji se gleda (kad je Švaba sahranio motor?), zatim da treba poštovati trud onih ljudi koji tako uredno ravnaju pesak uz stazu, pa ne mogu svaki čas da ga vade iz istog i ponovo ravnaju. Krajnje nekorektno, vozi se valjda po asfaltu! Ima tu još puno elemenata za doradu, ali dobro, momčić je mlad. Dok TATA ode u penziju možda će ponešto i da nauči.
:lol: Espanok,...komentar, obrazlozenje i komentar,...nikad bolji !

Rile
15.04.2004., 07:34
A, gde nam je bakutanerka ??

sanja
15.04.2004., 08:26
ijaoooo... nemojte da se registrujem kao cirilicni sato i sve vas isteram sa staze!

Espanol
15.04.2004., 08:29
A, gde nam je bakutanerka ??Ma i mene već brine. Baco, javljaj seeeeee!

ikksx
15.04.2004., 17:08
A, gde nam je bakutanerka ??Zar stvarno mislite da bi uobrazeni brat "sumi" bolje prosao u tom,siroma,Kimijevom bolidu.

ikksx
15.04.2004., 17:12
Pardon! Novi sam u ovim stvarcicama(forum) pa sam odgovorio na pogresno mesto.Izvinjavam se za mesto gde sam replicirao, ali i dalje sam misljenja da ni Sumaher ne bi bolje prosao u tom bolidu.

ugadnubaburastem
15.04.2004., 20:16
Pardon! Novi sam u ovim stvarcicama(forum) pa sam odgovorio na pogresno mesto.Izvinjavam se za mesto gde sam replicirao, ali i dalje sam misljenja da ni Sumaher ne bi bolje prosao u tom bolidu.

Ma ne mari 'iksic', dobro nam dosao... :)...I sta divanis - ni Svabo ne bi bolje prosao u auticu finskog momceta? :shock: ...E, pazi kada bi! :P ...Nije neka velika mudrost, malo logike u dve tackice:
1. Svapski automehanicar ne bi bio dobar majstor + dvocifreni no.1 u najavi kada bi seo u TAKVU masinu. Ima sluh, osecaj za motor, za pistu - a cenim i da je savladao one dugmice i ostala sokoccala na volancetu, za razliku od konkurencije koja sedne 'na gotovo' i 'tera'. Od vode u usima masinu i ne mogu da cuju. Sve kada bi i imali znanja da rastumace ono sto su culi. Pa da.
2. Iz gore mudrovanog proizilazi da, kada bi i seo u TAKVU masinu, ona vrlo brzo ne bi bila TAKVA. Za vise detalja, procesljati istorijat F1, sa posebnim osvrtom na rezultate Ferrari-ja PRE no sto im se desio 'ogavni Svabo'. Kanda su se i oni cesto dimili na livadi, zar ne? Zakljucak prepustam tebi. Pozdrav. 8)

ugadnubaburastem
15.04.2004., 20:22
A, gde nam je bakutanerka ??

Aaaa, blagodarim pedijatriji na brizi za zdravlje gerijatrije u najavi... :D ...Nana servisirala metlu na predjenih 250 'iljada i - ponovo vileni Forumima... :P ...Eh, blago onom ko rano poludi... :wink: ...Po :!: ljubac made in bakac

sanja
15.04.2004., 22:18
ala baba gadno vozi.... :lol: :lol: :lol:

ugadnubaburastem
15.04.2004., 22:59
ala baba gadno vozi.... :lol: :lol: :lol:

... 'De si Sanjac :wink: , sta znaju deca sta je haiku :lol: , stroga ccirilica - po Vuku... :P ...

Margott
15.04.2004., 23:34
e baba,ko ti dade nick,zivota ti?

ugadnubaburastem
15.04.2004., 23:42
e baba,ko ti dade nick,zivota ti?

...S'o, ne svidja ti se :?: :!: ... :lol:

Margott
15.04.2004., 23:43
ma jok ,gotivan je...svaki put se zacenim od smeha...

ikksx
16.04.2004., 07:53

Ma ne mari 'iksic', dobro nam dosao... :)...I sta divanis - ni Svabo ne bi bolje prosao u auticu finskog momceta? :shock: ...E, pazi kada bi! :P ...Nije neka velika mudrost, malo logike u dve tackice:
1. Svapski automehanicar ne bi bio dobar majstor + dvocifreni no.1 u najavi kada bi seo u TAKVU masinu. Ima sluh, osecaj za motor, za pistu - a cenim i da je savladao one dugmice i ostala sokoccala na volancetu, za razliku od konkurencije koja sedne 'na gotovo' i 'tera'. Od vode u usima masinu i ne mogu da cuju. Sve kada bi i imali znanja da rastumace ono sto su culi. Pa da.
2. Iz gore mudrovanog proizilazi da, kada bi i seo u TAKVU masinu, ona vrlo brzo ne bi bila TAKVA. Za vise detalja, procesljati istorijat F1, sa posebnim osvrtom na rezultate Ferrari-ja PRE no sto im se desio 'ogavni Svabo'. Kanda su se i oni cesto dimili na livadi, zar ne? Zakljucak prepustam tebi. Pozdrav. 8)Ma uopste ne zelim da krivim maloga(Kimija), ove sezone se dimio cetiri puta a Kultard jednom,to je kao pola cele prosle sezone.Nisam siguran da losije vozi sada, nesto je tu drugo po sredi.Uzgred hvala na dobrodoslici, vec sam mislio da mi ovde nije mesto.

ugadnubaburastem
16.04.2004., 16:42
[/quote]Uzgred hvala na dobrodoslici, vec sam mislio da mi ovde nije mesto.[/quote]

...Opusteno iksic 8) ...Ne menjaj 'kanalce', na prevom si mestu...Ono jes', vecina nas je pasionirano zadojena rumenom farbom te, k'o po default-u kada je 'banda crvena' u pitanju :twisted: , malo smo nezgodni za klinch - al' konkurencija je uvek dobrodosla, fakat... :wink: ...Uzgred, iskreno se nadam da ce se omiljeni ti klub prenuti iz dremeza - dugo ne gledasmo pravu borbu na stazi, vreme je. Pozdrav.

ikksx
17.04.2004., 13:29
Bas tako.Tacno nam fali neizvesna trka.Dobra stvar je sto su vecina timova dostigli koliko-toliko isti stim,i to je vec zanimljivo,ali su svi daleko od "crvenih"- e to je vec monotono.

sanja
17.04.2004., 13:42
iksic, u pravu si da je mononotno, ali sta da se radi... zaista su crveni daleko ispred ostalih u najskupljem cirkusu na svetu.
pozdrav!

Rile
18.04.2004., 15:07
iksic, u pravu si da je mononotno, ali sta da se radi... zaista su crveni daleko ispred ostalih u najskupljem cirkusu na svetu.
pozdrav!
Slazem se sa Sanjom i po malo me sramota zbog crvenih !
Nadam se da ce u nastavku sezone biti malo ne izvesnije !
Ali samo malo, necemo da preterujemo ! :lol:

Espanol
18.04.2004., 15:17
pozdrav!
Slazem se sa Sanjom i po malo me sramota zbog crvenih !
Nadam se da ce u nastavku sezone biti malo ne izvesnije !
Ali samo malo, necemo da preterujemo ! :lol:Rile, nemoj da mi dremaš na forumu, pa Sanja i Nana moraju da se tabaju sa ćiriličarima i ostalim. Pozdrav.

sanja
18.04.2004., 22:24
samo opusteno... :lol:

Blu ee
22.04.2004., 08:08
Smestite se udobno sad ce Nedelja
Napred KImi,Alonso i Montoja

фигхтер
22.04.2004., 10:10
кими царе, ми ти се кунемо...

http://www.mclaren.co.uk/images/MP4-19.jpg

Espanol
22.04.2004., 11:08
Kleli su se raznima, ali svi pobacaše kašike!
Nego sinovac, menjaj ti tim dok je vreme, gađaj neku boju koja asocira na radost a ne na grobare.

фигхтер
22.04.2004., 11:51
Kleli su se raznima, ali svi pobacaše kašike!
Nego sinovac, menjaj ti tim dok je vreme, gađaj neku boju koja asocira na radost a ne na grobare.

немој ти сад да мешаш чоколаде и бомбоне...те гробарко-циганске глупосте мене не занимају. оградио сам се одавно од тога и немам намеру да се враћам.

а такав тим се не мења! то је тренутна криза, мекланичари лоши и макина мало шкрипи, али "до краја, до циља, до догорења фитиља...па како буде"

Rile
22.04.2004., 16:19
Puste zelje Fighter pesaka !!! :lol:

ugadnubaburastem
22.04.2004., 16:33
... то је тренутна криза, мекланичари лоши и макина мало шкрипи, али "до краја, до циља, до догорења фитиља...па како буде"

...Eh, borac moj ccirilichni, kanda je poprilicno nagorelo, dogorelo a na priliku i zadimilo... :D :P

ugadnubaburastem
22.04.2004., 16:36
кими царе, ми ти се кунемо...

...Aiii, jel' to neka poshalica od sinocc :?: :!: ... :lol:

sanja
22.04.2004., 18:30
bitno da se nama rile vratio :)

фигхтер
23.04.2004., 00:17
ОК, више нећу...тек посе трке се јављам на ову дискусију да поделимо утиске :D

Espanol
23.04.2004., 00:22
ОК, више нећу...тек посе трке се јављам на ову дискусију да поделимо утиске :DФИГХТЕРЕ, pa ne brukaj nick. :wink:

ugadnubaburastem
23.04.2004., 00:52

...Shta bi - baterije?!... :lol: :twisted:

Espanol
23.04.2004., 00:58

...Shta bi - baterije?!... :lol: :twisted:Slabašna nešto ova ćirilićna omladina, a Nano? :roll:

ugadnubaburastem
23.04.2004., 01:05

...Shta bi - baterije?!... :lol: :twisted:Slabašna nešto ova ćirilićna omladina, a Nano? :roll:

...Mudro zboris PP...Jesu neshto metiljavi... :wink:...Pod hitno da se dobavlja recopis nana Simaninog energetskog frushtuka... 8)...Kao dushevnog pojedinca te umoljavam da atktivirash kontakte protekcijske prirode kod onog Svabovog Sai Baba zamlate, sevap je... :D

Espanol
23.04.2004., 01:10

...Mudro zboris PP...Jesu neshto metiljavi... :wink:...Pod hitno da se dobavlja recopis nana Simaninog energetskog frushtuka... 8)...Kao dushevnog pojedinca te umoljavam da atktivirash kontakte protekcijske prirode kod onog Svabovog Sai Baba zamlate, sevap je... :DNema da brineš. Metiljavu omladinu bacam u prioritet!

ikksx
24.04.2004., 02:04
pozdrav fajteru, no i rivalima.spremite se jos malo pa krecemo :wink:

Tipkaros
24.04.2004., 03:15
Ja se nadam da cu konacno videti Alonsa na tom najvisem stepeniku. Klinac stvarno dobro vozi, ali uvek napravi gresku u kvalifikacijama za trku. Nadam se da se sad to nece desiti.

PS. Imam pravo da se nadam.

sanja
24.04.2004., 11:58
kad klinac pravi greske, to je lakse za razumeti.
ima dobrih vozaca, slazem se, ali tvrdim da dobar vozac + dobar bolid daju najbolje rezultate. metafora primenjiva i na druge oblasti zivota...

Espanol
24.04.2004., 13:34
Ja se nadam da cu konacno videti Alonsa na tom najvisem stepeniku. Klinac stvarno dobro vozi, ali uvek napravi gresku u kvalifikacijama za trku. Nadam se da se sad to nece desiti.

PS. Imam pravo da se nadam.Naravno, ali iako je odličan još je kao što sam reče KLINAC. Dakle, po TATINOM odlasku u zasluženu penziju najviše tipujem na njega i Batona. :wink:

ugadnubaburastem
24.04.2004., 20:16
Imam pravo da se nadam.

...Tako je!... :wink: ...Dobro nam dosao!... :D

sanja
25.04.2004., 15:34
button i montoya, odlicni su bili.
pozdrav navijacima ostalih ekipa!

Espanol
25.04.2004., 17:25
button i montoya, odlicni su bili.
pozdrav navijacima ostalih ekipa!Pridružujem se pozdravima (takvi smo mi iz Scuderie F). Dugmence je zaista bio sjajan, ali bih dodao i Alonsa, Trulija a boga mi i mlađani Japanac postaje opasan. Dobro je, biće zabave! Ne delim samo Sanjino oduševljenje Kolumbijcem. Momak sve više gubi živce i glavu. F1 nije Lada Samara kup, pa se lupamo i zezamo sa 100 na sat, a popravke 100 dolara.

Tipkaros
25.04.2004., 18:37
Konacno neka trka, a da ne bude potpuni smor. Cestitam Batonu na 2. mestu i vozacima Renoa (i svim njihovim navijacima naravno). Sumaheru i njegovim navijacima necu da cestitam jer im je sigurno vise i dosadilo to cestitanje... :wink:

sanja
25.04.2004., 19:12
Konacno neka trka, a da ne bude potpuni smor. Cestitam Batonu na 2. mestu i vozacima Renoa (i svim njihovim navijacima naravno). Sumaheru i njegovim navijacima necu da cestitam jer im je sigurno vise i dosadilo to cestitanje... :wink:

ma nece, pozdrave i cestitke primamo do sledece trke, a onda jopet. :lol:

ikksx
25.04.2004., 21:42
Cestitke? zar opet? pa dobro Cestitam :(
Dakle taj Kimi je zestok baksuz. Govorka se da zbog ovih losih rezultata Mercedes hoce da kupi celi tim :lol: :lol: :lol: daj boze.Dokle vise ova bruka.Ipak imam vere u Kimija, samo da vise urade nesto s` tim bolidom.

Espanol
26.04.2004., 00:41
Dakle taj Kimi je zestok baksuz. Govorka se da zbog ovih losih rezultata Mercedes hoce da kupi celi tim :lol: :lol: :lol: daj boze.Dokle vise ova bruka.Ipak imam vere u Kimija, samo da vise urade nesto s` tim bolidom.Da ne dangubiš čekajući informacije, stvari u timu stoje ovako:
-Mercedes je odavno većinski vlasnik tima i ne mora da ga kupuje kompletno da bi zavodio red.
-Motor na kome samo piše Mercedes, projektuje i proizvodi od prvog dana britanska firma ILMOR. Spada u najjače (ako nije i najjači), ali im nešto škripi u tehnologiji materijala, znači ukupnoj pouzdanosti. Šta, ne znaju ni slavni Mercedes ni ILMOR. Ako ljubazno zamole Ferari možda će da im provale neki štos.
-Kimi nije nikakav baksuz. On je samo medijski naduvani početnik koji jednostavno još puno mora da uči. Simpatije treba odvojiti od realnosti, u protivnom bi deca pravila TATE!

Rile
26.04.2004., 09:11
Dakle taj Kimi je zestok baksuz. Govorka se da zbog ovih losih rezultata Mercedes hoce da kupi celi tim :lol: :lol: :lol: daj boze.Dokle vise ova bruka.Ipak imam vere u Kimija, samo da vise urade nesto s` tim bolidom.Da ne dangubiš čekajući informacije, stvari u timu stoje ovako:
-Mercedes je odavno većinski vlasnik tima i ne mora da ga kupuje kompletno da bi zavodio red.
-Motor na kome samo piše Mercedes, projektuje i proizvodi od prvog dana britanska firma ILMOR. Spada u najjače (ako nije i najjači), ali im nešto škripi u tehnologiji materijala, znači ukupnoj pouzdanosti. Šta, ne znaju ni slavni Mercedes ni ILMOR. Ako ljubazno zamole Ferari možda će da im provale neki štos.
-Kimi nije nikakav baksuz. On je samo medijski naduvani početnik koji jednostavno još puno mora da uči. Simpatije treba odvojiti od realnosti, u protivnom bi deca pravila TATE!
Espanol !!!
U tom lepom tvom izlaganju, zaboravio si da kažeš ko je TATA !!!
Jesi ga video juće ? Uopšte se ne raduje na pobednickom tronu uz pehar sa dijamantom !
Kao da ide na pišanje !!!

Espanol
26.04.2004., 09:17
Espanol !!!
U tom lepom tvom izlaganju, zaboravio si da kažeš ko je TATA !!!
Jesi ga video juće ? Uopšte se ne raduje na pobednickom tronu uz pehar sa dijamantom !
Kao da ide na pišanje !!!
NORMALNO! TATI je to postala laka popodnevna šetnjica sa dečicom koja trupkaju za njim. Pozdrav Rile. Gde se zagubi čoveče, izginusmo ovde sa ćirilicom.

Rile
26.04.2004., 09:46
A gde Vi to krecete ???
Pa, gde ste pošli s krmeljive oći ????

ikksx
27.04.2004., 23:53
A gde Vi to krecete ???
Pa, gde ste pošli s krmeljive oći ????<Ma povuci rucnu Rile ta izjava datira od pre trke i odnosila se vise na uzivanje u gledanju trke.Al` posto me vuces za jezik- ne zaboravi da se svi oni voze na okruglom tocku, a tocak srece se okrece.Cmok-samo polako.Kad su "Zabari" bili bolji od "svaba".trenutna slabost.

Espanol
27.04.2004., 23:57
A gde Vi to krecete ???
Pa, gde ste pošli s krmeljive oći ????<Ma povuci rucnu Rile ta izjava datira od pre trke i odnosila se vise na uzivanje u gledanju trke.Al` posto me vuces za jezik- ne zaboravi da se svi oni voze na okruglom tocku, a tocak srece se okrece.Cmok-samo polako.Kad su "Zabari" bili bolji od "svaba".trenutna slabost.Da li si poslednjih godina pratio trke? Pitanje ti baš neobično. :roll:

ugadnubaburastem
28.04.2004., 00:55
A gde Vi to krecete ???
Pa, gde ste pošli s krmeljive oći ????<Ma povuci rucnu Rile ta izjava datira od pre trke i odnosila se vise na uzivanje u gledanju trke.Al` posto me vuces za jezik- ne zaboravi da se svi oni voze na okruglom tocku, a tocak srece se okrece.Cmok-samo polako.Kad su "Zabari" bili bolji od "svaba".trenutna slabost.

...Jeste iksic, mudro divanis, samo ne okrecu se bas svi tockici podjednako - ni kvalitativno, a na priliku ni kvantitativno...Neki koturaju samo do prvog livaceta... :wink: Dobro, bice bolje...Pozdrav+cmok (uzvratni)... :)

Rile
28.04.2004., 12:10
A gde Vi to krecete ???
A kome Ti to šalješ taj "CMOK", aaaaa ???????

ikksx
28.04.2004., 14:10
A gde Vi to krecete ???
A kome Ti to šalješ taj "CMOK", aaaaa ???????"CMOK"=Pozdravljam- nije to ni provokacija niti nesto strasno.

ugadnubaburastem
28.04.2004., 17:56
A gde Vi to krecete ???

Rilac, a sto piiitaaaaassss??!! :lol: :wink: 8) :P :twisted:

Espanol
29.04.2004., 01:38
A gde Vi to krecete ???
Pa, gde ste pošli s krmeljive oći ????<Ma povuci rucnu Rile ta izjava datira od pre trke i odnosila se vise na uzivanje u gledanju trke.Al` posto me vuces za jezik- ne zaboravi da se svi oni voze na okruglom tocku, a tocak srece se okrece.Cmok-samo polako.Kad su "Zabari" bili bolji od "svaba".trenutna slabost.Na tvoje pitanje kad su Žabari...odgovor je vrlo jednostavan. Uzmeš neku ozbiljnu knjigu o istoriji F1 i tamo čas posla saznaš sve što se dešavalo u poslednje 54 godine (od kada je ustanovljena). Prvo što uočiš je da je Ferari jedina firma koja je sve vreme prisutna, zatim da je firma sa najvećim brojem pobeda, onda da je tu bilo i nekih drugih Žabara koji su uzimali titule (Maserati) i tako redom... Ništa blanko Iksić. Samo ćeš da se razočaraš kad vidiš koliko je učinak Švaba jadan u toj istoriji F1. :cry:

Rile
29.04.2004., 07:29
A gde Vi to krecete ???

Ko pita, ne skita ????
Kad mi žensko pošalje, gotovo nikad ne pitam, a kad to uradi muškarac, onda sam malo nervozan i besan !!! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Espanol
29.04.2004., 10:48
A gde Vi to krecete ???

Ko pita, ne skita ????
Kad mi žensko pošalje, gotovo nikad ne pitam, a kad to uradi muškarac, onda sam malo nervozan i besan !!! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: Ne daj se provocirat` Rile. Vidiš da neprijatelj ne miruje. :wink:

sanja
29.04.2004., 11:22
rile, opusti se... :lol:
stvar je pod kontrolom.

Rile
29.04.2004., 13:13
stvar je pod kontrolom.
Opušteno,....z,..z,...z,...z,...z,...z,...z,...!! !

ugadnubaburastem
29.04.2004., 16:02
stvar je pod kontrolom.
Opušteno,....z,..z,...z,...z,...z,...z,...z,...!! !

...Rilac, prijatelju, ne bas tolikooo opusteno... :wink: :lol:

sanja
29.04.2004., 18:39
e lepo vise ne znam sta s' njim! :shock:
nikako ne valja.

Espanol
29.04.2004., 20:20
e lepo vise ne znam sta s' njim! :shock:
nikako ne valja.Malo oštrije Sanja! Mali je sklon ponašanju. :wink:

sanja
29.04.2004., 20:23
ostrina je za krivine.
a losa startnost... nikada nije bila odlika masine u trci za pol poziciju. zar ne? :wink:

Espanol
29.04.2004., 20:25
ostrina je za krivine.
a losa startnost... nikada nije bila odlika masine u trci za pol poziciju. zar ne? :wink:A šta ako se loži baš na dobro ubrzanje??? :wink:

sanja
29.04.2004., 20:31
eee...dok masa dobije ubrzanje, neko drugi je vec zavrsio trku kao pobednik. :!:

Espanol
29.04.2004., 20:33
eee...dok masa dobije ubrzanje, neko drugi je vec zavrsio trku kao pobednik. :!:Pa dobro, gde je tu onaj Šumaherovski švapski duh. Nema odustajanja, samo udri po gasu! :wink:

ugadnubaburastem
29.04.2004., 21:48
...E, dzebi ga, uvek propustim najzanimljivije... :lol: :P ...Rilac, bre, budjenje, covece, pa 'de ce ti dusa?!... :shock: :D :wink:

Espanol
30.04.2004., 01:54
...E, dzebi ga, uvek propustim najzanimljivije... :lol: :P ...Rilac, bre, budjenje, covece, pa 'de ce ti dusa?!... :shock: :D :wink:Nešto sa ovom omladinom ne ide kako treba na vrbopuc Nano. Ili sam u krivu?

Rile
30.04.2004., 07:11
...E, dzebi ga, uvek propustim najzanimljivije... :lol: :P ...Rilac, bre, budjenje, covece, pa 'de ce ti dusa?!... :shock: :D :wink:
Ljudi morate da shvatite da sam ja na net-u od 07-5h,
ređe posle 15h jer se kući retko konektujem.
A kakve veze ima vrbopuc samnom ?????

ugadnubaburastem
30.04.2004., 19:54

...MLAAADJOOO...!!! :lol: :lol: :lol:

Espanol
01.05.2004., 14:07

...MLAAADJOOO...!!! :lol: :lol: :lol:E Nano, dokle smo dogurali. Posle kažu omladina usamljena, bela kuga itd... :roll:

sanja
01.05.2004., 18:16
gledam i ne verujem. :roll:

ikksx
06.05.2004., 07:31
Ma svi smo mi tu - s`vremena na vreme - 8)
Nego ja se polako pocinjem osecati vrlo usamljen - sve sami "crveni" - valda ovi ostali nemaju PC :(
Ne mo`z verovati, a "uzivo" kad divanim o F1 ipak je vise nas koji navijamo za Mclaren ili Reno ili...
Ili je usamljenost pak zato sto mi jos nemamo sta da kazemo(po dosadasnjim rezultatima) :cry:
Dakle apelujem i na "ostale" da nesto kazu, makar i onu frazu "bice bolje" :oops:

nislija
06.05.2004., 09:53
Čuvaj se EVROPO...stiže MONTOYA!!!

Espanol
06.05.2004., 10:13
Čuvaj se EVROPO...stiže MONTOYA!!!Kako? Pešice. :wink:

nislija
06.05.2004., 13:54
Pa neznam, verovatno avionom. SIgurno neće brodom, mnogo je naporno.

sanja
06.05.2004., 13:58
mozda romobilom? :lol:

Espanol
06.05.2004., 14:37
mozda romobilom? :lol:Vrlo bi mu pristajalo. Još ako pozadi instalira onu navijačku bakljicu da dimi... ma idi čoveče, pašće publika u delirijum. :lol:

sanja
06.05.2004., 14:41
loodnica, sto li je ovo.... :roll:
(mladen delic rules)

Espanol
06.05.2004., 14:50
loodnica, sto li je ovo.... :roll:
(mladen delic rules)YES! M. Delić + M. Pantić + još nekoliko sličnih likova sa sve V. Petrovićem sa dodatkom o staroj tetki! :lol:

ugadnubaburastem
06.05.2004., 15:49
mozda romobilom? :lol:Vrlo bi mu pristajalo. Još ako pozadi instalira onu navijačku bakljicu da dimi... ma idi čoveče, pašće publika u delirijum. :lol:

...Hi. :lol: ...hi. :lol: ...hi. :lol: ... Cista erotika PP... :P ... Maleni hobiticc... :D

ikksx
06.05.2004., 21:53
Ma di ste vi "Crvene furije". Opet sam samac al` sam sad nesto dobro raspolozen. Mnogo ste jaki z a s a d.

Espanol
06.05.2004., 23:54
Ma di ste vi "Crvene furije". Opet sam samac al` sam sad nesto dobro raspolozen. Mnogo ste jaki z a s a d.Bićemo uvek iksić. Šaltuj se na vreme u "crveno" pa da se raduješ do kraja života! :wink:

Rile
07.05.2004., 10:00
Ma di ste vi "Crvene furije". Opet sam samac al` sam sad nesto dobro raspolozen. Mnogo ste jaki z a s a d.
Vidim matori da si poćeo i crvena slova da koristiš ???
Bićeš ti opasan fan Ferrarija vidim ja to !!!
Samo nemoj da ti pređe u naviku ta crvena slova, ili želiš da budeš kao ja (totalno FERRARI), a ???

ikksx
08.05.2004., 14:15
Samo nemoj da ti pređe u naviku ta crvena slova, ili želiš da budeš kao ja (totalno FERRARI), a ???Ma naopako, ne bih se nikad mogao videti u toj crvenoj boji,no postujem vas pa zato iskoristih crvenu.A isto kako vi ne bi odustali od Ferarija, toko i ja ne begam od moje "Mecke".nikad, NIKAD, nikad.Sve vas volem.
PS. Rilac nije to "volem" nista nastrano.

ugadnubaburastem
08.05.2004., 19:27
Samo nemoj da ti pređe u naviku ta crvena slova, ili želiš da budeš kao ja (totalno FERRARI), a ???Ma naopako, ne bih se nikad mogao videti u toj crvenoj boji,no postujem vas pa zato iskoristih crvenu.A isto kako vi ne bi odustali od Ferarija, toko i ja ne begam od moje "Mecke".nikad, NIKAD, nikad.Sve vas volem.
PS. Rilac nije to "volem" nista nastrano.

...Iksic, ljubi te nana!... :wink: :D

Espanol
08.05.2004., 20:19
PS. Rilac nije to "volem" nista nastrano.Iksić, razmišljaj o zdravlju i ekologiji, džaba ti ljubav. TO što voliš samo dimi, upropastićeš pluća i "ostali organi". :wink:

ikksx
09.05.2004., 12:47
PS. Rilac nije to "volem" nista nastrano.Iksić, razmišljaj o zdravlju i ekologiji, džaba ti ljubav. TO što voliš samo dimi, upropastićeš pluća i "ostali organi". :wink: Znas Esp. mnogo toga u zivotu steti zdravlju pa i dalje se koristi u enorbnim kolicinama.I pusenje je stetno,...pa opet...
PS. Jesil` procitao priv.poruku, nista ne odgovaras?

ugadnubaburastem
09.05.2004., 18:57
[quote=sanja]mozda romobilom? :lol:Vrlo bi mu pristajalo. Još ako pozadi instalira onu navijačku bakljicu da dimi... ma idi čoveče, pašće publika u delirijum. :lol:

...PP, klanjam se zbog treceg ti oketa i gotovo neomasive prognoze sudbine punackog junoshe de Colombia - kako li ti se samo javilo da ce dimna zaraza da predje i na Gojka i to, naravno, od straga?! :shock: :P ...Sva se najezila... :wink: :lol:

ugadnubaburastem
09.05.2004., 19:00

...Aaaa, zato se PP vise ne javlja nani... :wink: :D :twisted:

ikksx
09.05.2004., 22:41

...Aaaa, zato se PP vise ne javlja nani... :wink: :D :twisted:Ma nemojte svašta pomisliti, to je samo mala molba za pomoć :)

Espanol
09.05.2004., 23:38

...Aaaa, zato se PP vise ne javlja nani... :wink: :D :twisted:Ma nemojte svašta pomisliti, to je samo mala molba za pomoć :)Da li bi dragi učesnici foruma bili ljubazni da mi objasne o čemu se ovde radi? :?:

ugadnubaburastem
09.05.2004., 23:58

...Aaaa, zato se PP vise ne javlja nani... :wink: :D :twisted:Ma nemojte svašta pomisliti, to je samo mala molba za pomoć :)Da li bi dragi učesnici foruma bili ljubazni da mi objasne o čemu se ovde radi? :?:

...Ta ne daj se isprovocira't PP, posalice ordiniraju forumcetom, nemoj da pasujes virus od Rilca... :wink: ...Izgleda da ti je opozicija, kao autoritetu u oblasti, trazila savet putem PP-a, a ti ne otpozdravljas, pa se bacise u brigu...A, iksic, nemoj da se strecas, nismo svi laki na obaracu k'o Rilac, samo opusteno... :wink: 8)

ikksx
10.05.2004., 00:05

...Aaaa, zato se PP vise ne javlja nani... :wink: :D :twisted:Ma nemojte svašta pomisliti, to je samo mala molba za pomoć :)Da li bi dragi učesnici foruma bili ljubazni da mi objasne o čemu se ovde radi? :?: Izgleda da ti je opozicija, kao autoritetu u oblasti, trazila savet putem PP-a, a ti ne otpozdravljas, pa se bacise u brigu...iskoristih kraci citat od cini mi se"NANE" , eto bas to je u pitanju.
PS.resih deo problema sa tim podacima, sad se bacam na kocnice YUGO 45

Espanol
10.05.2004., 00:49

...Aaaa, zato se PP vise ne javlja nani... :wink: :D :twisted:Ma nemojte svašta pomisliti, to je samo mala molba za pomoć :)Da li bi dragi učesnici foruma bili ljubazni da mi objasne o čemu se ovde radi? :?: Izgleda da ti je opozicija, kao autoritetu u oblasti, trazila savet putem PP-a, a ti ne otpozdravljas, pa se bacise u brigu...iskoristih kraci citat od cini mi se"NANE" , eto bas to je u pitanju.
PS.resih deo problema sa tim podacima, sad se bacam na kocnice YUGO 45Kao lepo vaspitan lik na PP odgovaram svima. A ako istog nema, nema ni odgovora. Stvarno nisam dobio nikakvu poruku, inače bih odgovorio kao i na mnoge do sada. Žao mi je ako si to pogrešno shvatio, ja na ovaj forum gledam kao na lepo druženje a ne zadrto navijanje. :lol:

фигхтер
10.05.2004., 01:00

PS.resih deo problema sa tim podacima, sad se bacam na kocnice YUGO 45Kao lepo vaspitan lik na PP odgovaram svima. A ako istog nema, nema ni odgovora. Stvarno nisam dobio nikakvu poruku, inače bih odgovorio kao i na mnoge do sada. Žao mi je ako si to pogrešno shvatio, ja na ovaj forum gledam kao na lepo druženje a ne zadrto navijanje. :lol:

ајде пређи онда да навијаш за мекларен :P 8)

Espanol
10.05.2004., 01:18

ајде пређи онда да навијаш за мекларен :P 8)He, he, dobar si ФИГХТЕРЕ! Mator sam za tako nešto. Za Ferari navijam od kada znam za sebe, uključujući i sve one duge godine kad im nije išlo. Zato (uz normalno malo šale) poštujem sve navijače. Što reče ona pesma:" Važno je samo dobro se zezati...) :wink:

ikksx
10.05.2004., 19:44
Kao lepo vaspitan lik na PP odgovaram svima. A ako istog nema, nema ni odgovora. Stvarno nisam dobio nikakvu poruku, inače bih odgovorio kao i na mnoge do sada. Žao mi je ako si to pogrešno shvatio, ja na ovaj forum gledam kao na lepo druženje a ne zadrto navijanje. :lol: [/i][/b][/quote]
Potpuno se slazem sa tobom, ali ne znam zasto nisi dobio taj drugi PP a poslao sam.Mora da je tu doslo do zabune.

Espanol
17.05.2004., 01:51
Kao lepo vaspitan lik na PP odgovaram svima. A ako istog nema, nema ni odgovora. Stvarno nisam dobio nikakvu poruku, inače bih odgovorio kao i na mnoge do sada. Žao mi je ako si to pogrešno shvatio, ja na ovaj forum gledam kao na lepo druženje a ne zadrto navijanje. :lol: [/i][/b]
Potpuno se slazem sa tobom, ali ne znam zasto nisi dobio taj drugi PP a poslao sam.Mora da je tu doslo do zabune.[/quote]Sad je sve OK. Nego šta bi sa navijačima Bucka, Kimića i ostalih likova? Nešto ste posustali ili se odrekli ovih "mračnih šofera". :lol:

ikksx
17.05.2004., 23:51
Kao lepo vaspitan lik na PP odgovaram svima. A ako istog nema, nema ni odgovora. Stvarno nisam dobio nikakvu poruku, inače bih odgovorio kao i na mnoge do sada. Žao mi je ako si to pogrešno shvatio, ja na ovaj forum gledam kao na lepo druženje a ne zadrto navijanje. :lol: [/i][/b]
Potpuno se slazem sa tobom, ali ne znam zasto nisi dobio taj drugi PP a poslao sam.Mora da je tu doslo do zabune.Sad je sve OK. Nego šta bi sa navijačima Bucka, Kimića i ostalih likova? Nešto ste posustali ili se odrekli ovih "mračnih šofera". :lol: [/quote]
He he he, ti znas da ja od mojih nikad necu odustati, ali ni ja dugo nisam video nekog zadrtog "Montojistu" ili "BARistu" di su :cry: :?:

Espanol
18.05.2004., 00:48
Potpuno se slazem sa tobom, ali ne znam zasto nisi dobio taj drugi PP a poslao sam.Mora da je tu doslo do zabune.Sad je sve OK. Nego šta bi sa navijačima Bucka, Kimića i ostalih likova? Nešto ste posustali ili se odrekli ovih "mračnih šofera". :lol:
He he he, ti znas da ja od mojih nikad necu odustati, ali ni ja dugo nisam video nekog zadrtog "Montojistu" ili "BARistu" di su :cry: :?:[/quote]Sad ti je valjda jasno kako su to odani navijači! Begaj Iksić u ROSSO sa stotkom. :wink:

Cheaf
18.05.2004., 01:00
Potpuno se slazem sa tobom, ali ne znam zasto nisi dobio taj drugi PP a poslao sam.Mora da je tu doslo do zabune.Sad je sve OK. Nego šta bi sa navijačima Bucka, Kimića i ostalih likova? Nešto ste posustali ili se odrekli ovih "mračnih šofera". :lol:
He he he, ti znas da ja od mojih nikad necu odustati, ali ni ja dugo nisam video nekog zadrtog "Montojistu" ili "BARistu" di su :cry: :?:Sad ti je valjda jasno kako su to odani navijači! Begaj Iksić u ROSSO sa stotkom. :wink: [/quote]
Ko je rekao da je neko odustao od navijanja??Pa i ja navijam za McLarena od kako znam da F1 postoji.Pa cak i danas kad strastveno gube.Ali znam da to nije greska do vozaca nego do masinerije. :D

ugadnubaburastem
18.05.2004., 01:05
Ko je rekao da je neko odustao od navijanja??Pa i ja navijam za McLarena od kako znam da F1 postoji.Pa cak i danas kad strastveno gube.Ali znam da to nije greska do vozaca nego do masinerije. :D

http://pro.corbis.com/images/UT0051307.jpg?size=67&uid={48e563ab-150d-4643-98c1-45b5563111f5}

...Mudro zbori omladinac... 8) :P

Cheaf
18.05.2004., 01:10

http://pro.corbis.com/images/UT0051307.jpg?size=67&uid={48e563ab-150d-4643-98c1-45b5563111f5}

...Mudro zbori omladinac... 8) :P
Hm,kako ovo da shvatim :? :? :?

ugadnubaburastem
18.05.2004., 01:15

...Opushteno... :wink: 8) :lol:

Espanol
18.05.2004., 02:26

...Opushteno... :wink: 8) :lol:YES! Kad se radujemo ima sve da se crveni, od naočara i kose do (kako ono beše) eggs ili bools? :wink:

ikksx
18.05.2004., 07:22
Pa Esp. i ja smo i konstatovali tako nesto, tj. mi(McLarenovci i Ferarijevci) su dobrano pokazali privrzenost svojim bojama, nego je i dalje pitanje gde su navijaci ostalih timova?/? Nisu valda ovo jedina dva tabora na forumcetu :?:

Espanol
18.05.2004., 11:53
Pa Esp. i ja smo i konstatovali tako nesto, tj. mi(McLarenovci i Ferarijevci) su dobrano pokazali privrzenost svojim bojama, nego je i dalje pitanje gde su navijaci ostalih timova?/? Nisu valda ovo jedina dva tabora na forumcetu :?:E, moj Iksić, omladina sve neodgovornija. Kimi će sav da se ububuljičavi dok se neko javi da pripomogne. Nema ga ni Niški da doturi bar podršku u papričicama (kad je već zatajio sa pajcekom), o ostalima da ne pričam... :wink:

sanja
18.05.2004., 12:45
Pa Esp. i ja smo i konstatovali tako nesto, tj. mi(McLarenovci i Ferarijevci) su dobrano pokazali privrzenost svojim bojama, nego je i dalje pitanje gde su navijaci ostalih timova?/? Nisu valda ovo jedina dva tabora na forumcetu :?:

tako izgleda, mada bi bilo interesantnije da je vise "opozicije".
ma, neka se plese... vozi.... sunce ponovo u nasem malom gradu... :lol:

ikksx
18.05.2004., 13:49
Pa Esp. i ja smo i konstatovali tako nesto, tj. mi(McLarenovci i Ferarijevci) su dobrano pokazali privrzenost svojim bojama, nego je i dalje pitanje gde su navijaci ostalih timova?/? Nisu valda ovo jedina dva tabora na forumcetu :?:E, moj Iksić, omladina sve neodgovornija. Kimi će sav da se ububuljičavi dok se neko javi da pripomogne. Nema ga ni Niški da doturi bar podršku u papričicama (kad je već zatajio sa pajcekom), o ostalima da ne pričam... :wink:
Ma nije Espi u pitanju Kimic, sa njim sam zadovoljan, nego di su BAR, Jordan, Jaguar,...
Oni fale malko da doliju ulje na vatru. :P

Espanol
18.05.2004., 14:43
Ma nije Espi u pitanju Kimic, sa njim sam zadovoljan, nego di su BAR, Jordan, Jaguar,...
Oni fale malko da doliju ulje na vatru. :PSaglasan! Bilo je puno galamdžija, te Toyota će da ve razbije, Reno da preleti... kad ono. Prc! :wink:

фигхтер
18.05.2004., 15:45
Oni fale malko da doliju ulje na vatru. :PSaglasan! Bilo je puno galamdžija, te Toyota će da ve razbije, Reno da preleti... kad ono. Prc! :wink:

немојте тоуоту да подцеñујете...у ствари само се ви зезајте, али знате и сами да за праву макину треба само искусан и перспективан возач

sanja
18.05.2004., 15:54
neko mora da bude najbolji da bi losiji imali svog idola i cilj.

mozda neko od njih bude "dolivac" goriva u crvenom pit stopu, kad poraste. :wink:

ugadnubaburastem
18.05.2004., 16:20

mozda neko od njih bude "dolivac" goriva u crvenom pit stopu, kad poraste. :wink:

...Sanjac za predsednika!!!... :D

ikksx
18.05.2004., 18:55

Jooj sto volim ovo da kazem:
Iduce sezone kad dodje cika montoja u pravi tim plakacete od muke sa sve dolivacima goriva i dedicama u bolidima. :lol: 8)

Espanol
19.05.2004., 00:01

Iduce sezone kad dodje cika montoja u pravi tim plakacete od muke sa sve dolivacima goriva i dedicama u bolidima. :lol: 8)Iksić, ulepša mi naporni dan ovim vicom. Svaka čast! :lol:

фигхтер
19.05.2004., 00:29

Iduce sezone kad dodje cika montoja u pravi tim plakacete od muke sa sve dolivacima goriva i dedicama u bolidima. :lol: 8)

живим за тај дан! 8)

Rile
19.05.2004., 07:07
Interesantan si Ti dječak-čindbenik !!!
Stalno imaš neke pošalice !!!

sanja
19.05.2004., 11:31
od sada, ko me citira, da uplati 5 eur na moj racun.
posle cu to da dam u dobrotvorne svrhe onima sa dna tabele, da dograde svoje bolide. ako grunf za 2,49 $ napravi avion, pa ovi ce da opasno unaprede svoje performanse. :)

Rile
19.05.2004., 13:28
Ja te nisam citirao, sou 5 euro ostadoše u mom đepu,ili džepu.
Ne znam da li je đ, ili dž !!!!
Mešam ("č" i "ć") i ("đ" i dž")!!!
Zato i pisem na engleskoj tastauri da ne bi mesao "c" i "c" i "dj" i "dj" !!!
Ne znam zašto sam Vam ovo ispri"c"ao, ali k'o zna mozda Vam zatreba jednog dana za za-je-ban-ciju !!!

sanja
19.05.2004., 13:35
rile, malo si me citirao, pa je za tebe samo 2 eur. a to za yu slova sto brkas, nema veze, ih bre rile... :lol:

Rile
19.05.2004., 14:03
rile, malo si me citirao, pa je za tebe samo 2 eur. a to za yu slova sto brkas, nema veze, ih bre rile... :lol:
Mlad sam nauci cu !!! NAUČI ĆU !!!
7,5 evra !!!

sanja
19.05.2004., 14:26
xexe... bitno da sav prihod ide za humanitarnu svrhu, da i oni osete slatki ukus pobede.. :)

ps
nije vazno samo pobediti, vazno je biti najbolji.

ikksx
19.05.2004., 18:06
Interesantan si Ti dječak-čindbenik !!!
Stalno imaš neke pošalice !!!
E Rile mnogo si plan`o za ono "cmok" a ja tebi sad moram skrenuti paznju da i ja ne volem da me neko naziva "Djecak" mali i tome slicno,...
Molim uvazi to. :wink:

Espanol
19.05.2004., 23:09

Iduce sezone kad dodje cika montoja u pravi tim plakacete od muke sa sve dolivacima goriva i dedicama u bolidima. :lol: 8)Iksić, tvoj čika Montoja će da se vrati odakle je došao, kao i većina vozača iz američkog KART-a koji nikad ništa nisu napravili u F1 (Zanardi, Andreti, Vilnev...). Jurcanje (maloumno) po ovalima i evropske staze su dva sveta. Šaltuj se čoveče! :wink:

ikksx
20.05.2004., 07:21
Ma, nećemo o tome više dizati prašinu - iduća sezona je daleko, a šta će ona pokazati videćemo.
Samo znam da ni blizu neće biti ovako pogubna kao ova. 8)

Espanol
21.05.2004., 01:34
Ma, nećemo o tome više dizati prašinu - iduća sezona je daleko, a šta će ona pokazati videćemo.
Samo znam da ni blizu neće biti ovako pogubna kao ova. 8)Ma ne reci dvared. Mož` da bude i gore: :lol:

ikksx
22.05.2004., 14:07
Samo znam da ni blizu neće biti ovako pogubna kao ova. 8)Ma ne reci dvared. Mož` da bude i gore: :lol:
:shock: :) :D :lol: :P :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Tipkaros
23.05.2004., 00:32
Alonso je bio treci na kvalifikacijama danas. Hocemo li konacno prisustvovati njegovoj prvoj pobedi u sezoni???

Espanol
23.05.2004., 00:53
Alonso je bio treci na kvalifikacijama danas. Hocemo li konacno prisustvovati njegovoj prvoj pobedi u sezoni???Teško, ali navijam da bude u prva tri (moram da opravdam tip na kladionici). :wink:

ikksx
25.05.2004., 20:44
Eh, bilo je kako je bilo. Čuda su se izdešavala - radili su zidići,... Nego
Espi druže postavljaj novu tipkarnicu ili ti kladionicu jer već u nedelju je nova trkica. 8)

ugadnubaburastem
25.05.2004., 21:15
Espi druže postavljaj novu tipkarnicu ili ti kladionicu jer već u nedelju je nova trkica. 8)

...Iksic, mudro zboris...Umal' da zaboravim na stisku u sezonskom kalendarcetu...Iju!... :P ...Elem, ovoga puta bidni pokvaren, pa se ne zaleci k'o nesit na tarabu - iskusno cekaj da ziherasi istipuju situaciju, pa onda opali po resavskoj skoli...Spasavaj se kako znas i umes - jos jedna tura cevapa i propade ti k'o secerana... :wink: :lol:

Espanol
25.05.2004., 21:40

...Iksic, mudro zboris...Umal' da zaboravim na stisku u sezonskom kalendarcetu...Iju!... :P ...Elem, ovoga puta bidni pokvaren, pa se ne zaleci k'o nesit na tarabu - iskusno cekaj da ziherasi istipuju situaciju, pa onda opali po resavskoj skoli...Spasavaj se kako znas i umes - jos jedna tura cevapa i propade ti k'o secerana... :wink: :lol:Vrćite se na kladionicu- OTVORENA. Iksić je i ovako već bankrot! :lol:

ikksx
25.05.2004., 21:46

...Iksic, mudro zboris...Umal' da zaboravim na stisku u sezonskom kalendarcetu...Iju!... :P ...Elem, ovoga puta bidni pokvaren, pa se ne zaleci k'o nesit na tarabu - iskusno cekaj da ziherasi istipuju situaciju, pa onda opali po resavskoj skoli...Spasavaj se kako znas i umes - jos jedna tura cevapa i propade ti k'o secerana... :wink: :lol:
Ma ovaj put pogađam ne brini Nano, a i ako ne .ebi ga odsvirću jedne svatove na tu temu i rekapitulirati dug, tj. sav prihod će otići na ćevapčiće eh da al o tom potom, kad si usaglasite termin recimo da svi (i pozicija i opozicija) odgledamo jednu trkicu zajedno. A možda vam se ipak više svidi da vam ja uz tu priliku skuvam jedan pravi "Laloški" juneći papras, za koji sam kažu nadaren(inače ja ga obožavam i uvek ga pravim po mojoj meri al se niko posle ne buni ko ga još proba).
A posle njega recimo koju kapljicu vina ili sl. i još ponesem gitaru pa malo zapevam pesme leta,.... :wink:
Al sam se zaneo a ?

Espanol
25.05.2004., 22:33

Ma ovaj put pogađam ne brini Nano, a i ako ne .ebi ga odsvirću jedne svatove na tu temu i rekapitulirati dug, tj. sav prihod će otići na ćevapčiće eh da al o tom potom, kad si usaglasite termin recimo da svi (i pozicija i opozicija) odgledamo jednu trkicu zajedno. A možda vam se ipak više svidi da vam ja uz tu priliku skuvam jedan pravi "Laloški" juneći papras, za koji sam kažu nadaren(inače ja ga obožavam i uvek ga pravim po mojoj meri al se niko posle ne buni ko ga još proba).
A posle njega recimo koju kapljicu vina ili sl. i još ponesem gitaru pa malo zapevam pesme leta,.... :wink:
Al sam se zaneo a ?SAGLASAN! Prihvatam se i prevoza dama. :wink:

ikksx
25.05.2004., 23:30

Al sam se zaneo a ?SAGLASAN! Prihvatam se i prevoza dama. :wink:
Hm, ima li ko dobar predlog gde bi se taj mio događaj mogao odigrati i kad? :?:

Espanol
26.05.2004., 00:53
Dame biraju! :lol:

ugadnubaburastem
29.05.2004., 23:02
...Kude se dedoste opozicione snage ljutih navijaca dimljivih sokocala?... :D :wink: ... Pa fala vi na 'hit-u dana', da ne bese cika Dave-a na karucama, propade mi dan u bedaku... 8) :P ... Pa zar i na treninzima, leleeeee... :shock: Pa joste i mase co'ek ... :lol: Mislim, stvarno... :lol:

Espanol
30.05.2004., 00:48
...Kude se dedoste opozicione snage ljutih navijaca dimljivih sokocala?... :D :wink: ... Pa fala vi na 'hit-u dana', da ne bese cika Dave-a na karucama, propade mi dan u bedaku... 8) :P ... Pa zar i na treninzima, leleeeee... :shock: Pa joste i mase co'ek ... :lol: Mislim, stvarno... :lol:Verovatno je davao signal Iksiću da krene sa pripremom paprikaša... :wink:

ikksx
30.05.2004., 22:53
E pozdrav ljudi - nije me bilo ovih dana jer sam imao prenatrpan raspored oko svirki i posla itd. Jos uvek je tako no trudicu se da sto cesce boravim ovde.
Za papras ne brinem - resio sam da zajmim pare od Kimija i Kultarda, valda ce da imaju razumevanja prema svome Fan-u koji ih bodri i kad su na dnu. :cry:

Espanol
30.05.2004., 23:17
E pozdrav ljudi - nije me bilo ovih dana jer sam imao prenatrpan raspored oko svirki i posla itd. Jos uvek je tako no trudicu se da sto cesce boravim ovde.
Za papras ne brinem - resio sam da zajmim pare od Kimija i Kultarda, valda ce da imaju razumevanja prema svome Fan-u koji ih bodri i kad su na dnu. :cry:Iksić, nemoj samo da onoliko dimi tokom pripreme, planeta je već zatrovana Mercedesovim motorima! :wink:

ugadnubaburastem
30.05.2004., 23:56
...Iksic, ne sekiravaj se, daleko je kraj cirkuske sezone - udri brigu na veselje, a posto si cenim i KV muzikant - deder nesto veselo da razbijemo maler...Vala, stvarno nije vise za gledanje ono kremiranje sokocala na poljancetu, EPP za novootvoreni krematorijum 'Veseli plamicak'... :roll: Sramota, bre...Posle im Mi'ajlo kriv i poluprav sto im kante suicidne... A ostatak 'ergele' il' sklon neurozi (bucko made in Colombia), il' nacionalnoj tradiciji (kamikaze bejahu from Japan, ne?), te mlate po okukama k'o nezdravi i iskacu iz pit line-a k'o pundravci iz kutije :shock: ...Da ih covek pita jesu l' prskani... :?: ...

Espanol
31.05.2004., 01:02
...Iksic, ne sekiravaj se, daleko je kraj cirkuske sezone - udri brigu na veselje, a posto si cenim i KV muzikant - deder nesto veselo da razbijemo maler...Vala, stvarno nije vise za gledanje ono kremiranje sokocala na poljancetu, EPP za novootvoreni krematorijum 'Veseli plamicak'... :roll: Sramota, bre...Posle im Mi'ajlo kriv i poluprav sto im kante suicidne... A ostatak 'ergele' il' sklon neurozi (bucko made in Colombia), il' nacionalnoj tradiciji (kamikaze bejahu from Japan, ne?), te mlate po okukama k'o nezdravi i iskacu iz pit line-a k'o pundravci iz kutije :shock: ...Da ih covek pita jesu l' prskani... :?: ...Sve je to Nano neprskano a umišljeno. Nikako da ukapiraju da im TATA na svakom neobaveznom treningu zabije špenadlu u gu`icu vremenom, a onda ih opegla na zvaničnom. I stalno se naivna omladina lepi na isti štos. Šta je uopšte umislio mladi kamikaza? Pa on je Rubinju do članaka vozačkim umećem, a o faktoru motorno vozilo da ne govorimo. Produva ti to čas posla k`o Mercedes ili BMW. Kolumbijac već postaje zabrinjavajući faktor u F1 (čak i u okviru sopstvenog tima) i krajnje je vreme da mu neko istegli uši.

ikksx
31.05.2004., 19:48
Pa dobro ljudi šta je bre više vama - stvarno mi niste jasni :!: :?: .
Em ste pokupili bodova da vas više ni Baltazar ne mož stići, em kukate da vas bog sačuva, pa šta sad treba svi da se sklone sa staze kad nailazi Šumaher eh a tek Barikelo on nije baš tako iskusan zar ne :?: :!:

Espanol
31.05.2004., 23:07
Em ste pokupili bodova da vas više ni Baltazar ne mož stići, em kukate da vas bog sačuva, pa šta sad treba svi da se sklone sa staze kad nailazi Šumaher eh a tek Barikelo on nije baš tako iskusan zar ne :?: :!:Crveni su Iksić samo za fer plej. Nije u pitanju broj bodova, valjda je normalno da se sporać skloni kada naiđe ORIENT EXPRES u vidu TATE! I nemoj da mi kažeš kako je mladi kamikaza iskusniji od jednog Barikela pa može da mu uleće u putanju i gura sa staze. Pa hajde više da isključimo emocije i simpatije i da se realno bavimo trkama i zakonima koji važe na stazi.

ugadnubaburastem
31.05.2004., 23:54
Em ste pokupili bodova da vas više ni Baltazar ne mož stići, em kukate da vas bog sačuva, pa šta sad treba svi da se sklone sa staze kad nailazi Šumaher eh a tek Barikelo on nije baš tako iskusan zar ne :?: :!:

...Aiii, bre, iksic, pa 'di ce ti dusa?... :shock: ... Pa ja tu empatisem i podrzavam opozicionu zal za boljim vremenima i zanimljivim sezonama, a ti tako... Nije pojenta samo u prvom mestu - bilo bi mnogo lepse i interesantnije videti sportsku borbu makina i vozackog umeca u zdravoj i jakoj konkurenciji... Ovako izgleda da jedan tim vrti krugove dok drugi seprtljaju naokolo... Naravno da niko ne mora da se sklanja sa staze - 'konjici' se sasvim dobro snalaze i bez toga, samo bi trebalo obratiti malo paznje na pravila i fair-play... Da je neko od rumenih bio samo malo bahatiji, brujala bi severna hemisfera na temu 'arogancije, bezobrazluka, svemocnosti...' :roll: Ovako, kada rumenku 'chepe' autsider-i, onda je to O.K., pozdrav talentima...Aha...U nanino vreme tak'e rabote su imale ime... :? Eto, to nam je...Inace, ne bunimo se zbog bodova...Jok... :wink: Da je srece pa da ih malo teze osvajamo i svi se mnogo bolje zabavljamo... 8) I jopet ti kaze nana, ne nervoziraj se, popijes lepo ujutro kaficu, prekrstis se, pa da vidis kako ce lepo dan da ti krene... :lol: (Rahela Ferrari - 'Laf u srcu')

Rile
01.06.2004., 07:50
Mislim da je krajnje vreme da "X"-ić pređe u crvene, a ako toliko voli crnu boju, eto može da navija za "Crnog Konjića" !!!
Mislim da bi bio opasno dobar navijać !!!
Baš se slaže crno/crvena kombinacija, jel da ???!!!

Espanol
01.06.2004., 09:05
Mislim da je krajnje vreme da "X"-ić pređe u crvene, a ako toliko voli crnu boju, eto može da navija za "Crnog Konjića" !!!
Baš se slaže crno/crvena kombinacija, jel da ???!!! Jeste Rile. Iksiću to pričam od početka sezone ali ne vredi, rešio da ode u totalni bankrot ( o živci da ne pričamo). :wink:

ikksx
03.06.2004., 23:36
Baš se slaže crno/crvena kombinacija, jel da ???!!! Jeste Rile. Iksiću to pričam od početka sezone ali ne vredi, rešio da ode u totalni bankrot ( o živci da ne pričamo). :wink:
Nema prelaska - West i tačka
Al najžalije mi je što nemam argumenata u korist mog tima te se moram baviti sećanjima na prošle sezone i blistavim planovima za budućnost. Za sad tako a posle ću i ja biti glasan.
Nego jel nije to više previše - taman malo živne i ne krene sa pol pozicije iz rikverca - a ono oped /#/&%$(%(%$)& - mislim dokle.

Espanol
04.06.2004., 00:07
Dok ne promene kilavi švapski motor. Kad je Ferariju rikn`o motor? Crvene ni udaranjem ne mogu da zaustave. Eto ti primera mladog kamikaze koji je pokušao da izgura Barikela, ali PRC! Ovo ti je Iksić poslednja šansa za "šaltovanje". Posle polovine sezona nema PRIJEMA PREBEGA. A mi nismo zadrti. Evo na primer ja pušim WEST (ali crveni) :lol: :wink:

ikksx
04.06.2004., 07:23
Dok ne promene kilavi švapski motor. Kad je Ferariju rikn`o motor? Crvene ni udaranjem ne mogu da zaustave. Eto ti primera mladog kamikaze koji je pokušao da izgura Barikela, ali PRC! Ovo ti je Iksić poslednja šansa za "šaltovanje". Posle polovine sezona nema PRIJEMA PREBEGA. A mi nismo zadrti. Evo na primer ja pušim WEST (ali crveni) :lol: :wink:
Veruj mi Espi neće bit prebega - nemož to tek tako kad nekog voleš to ti je.
I ja pušim WEST al formulu (sa sve onim lepim bolidom na kutiji) 8)

Rile
04.06.2004., 07:49
Nema prelaska - FERRARI i tačka
Al najžalije mi je što nemam argumenata u korist mog tima te se moram baviti sećanjima na prošle sezone i blistavim planovima za budućnost. Za sad tako a posle ću i ja biti glasan.Nego jel nije to više previše - taman malo živne i ne krene sa pol pozicije iz rikverca - a ono oped /#/&%$(%(%$)& - mislim dokle.Moracu da pocnem da navijam za Ferrari, definitivno su najbolji !
Ooooo, vidim poceo si da koristis tu carobnu rec "Ferrari" !!!
Samo napred X !!!
Tako se pocinje !!!
Ostaces bez glasnih zica, tj. atrofirace ti glasne zice dok dodje to vreme !!!

Espanol
04.06.2004., 13:03
Iksić, dobar savet. Pred GP Kanade kod Rileta po člansku kartu. To ti je poslednja šansa da se natamburaš od sreće, smanjiš dugove i pređeš na crveni WEST! Pusti strikana neka navija za Mercedes, tako ćeš po prvi put moći da mu "vadiš dušu". A, kakav savet. Šta ti misliš Rile? :wink:

sanja
04.06.2004., 13:33
muska diskriminacija... :evil:

Espanol
04.06.2004., 13:40
muska diskriminacija... :evil:Pardoniram, šta mislite Nano, Sanja i ostale ROSSO dame? :oops: :lol:

ikksx
05.06.2004., 00:13
Al najžalije mi je što nemam argumenata u korist mog tima te se moram baviti sećanjima na prošle sezone i blistavim planovima za budućnost. Za sad tako a posle ću i ja biti glasan.Nego jel nije to više previše - taman malo živne i ne krene sa pol pozicije iz rikverca - a ono oped /#/&%$(%(%$)& - mislim dokle.Moracu da pocnem da navijam za Ferrari, definitivno su najbolji !
Samo napred X !!!
Tako se pocinje !!!
E, Rilac batali komponovanja teksta :evil: , sve da ga naglavačke okreneš ne vredi.Stvarno ste u zabludi ako mislite da će ova vaša dominacija večno da traje :D .

Espanol
05.06.2004., 01:40
Samo napred X !!!
Tako se pocinje !!!
E, Rilac batali komponovanja teksta :evil: , sve da ga naglavačke okreneš ne vredi.Stvarno ste u zabludi ako mislite da će ova vaša dominacija večno da traje :D .Iksić, tvoja odanost "purnjalima" je stvarno dirljiva, ali te vodi u totalni bankrot. Baš me interesuje kako ćeš da tipuješ kad postavim kladionicu za GP Kanade? :roll:

ugadnubaburastem
05.06.2004., 01:49
Iksić, tvoja odanost "purnjalima" je stvarno dirljiva, ali te vodi u totalni bankrot. Baš me interesuje kako ćeš da tipuješ kad postavim kladionicu za GP Kanade? :roll: [/quote]

...Resava, PP, koj' nije kumov'o - preko tarabe je gled'o...jasta... :wink: :D

Espanol
05.06.2004., 21:49
Iksić, tvoja odanost "purnjalima" je stvarno dirljiva, ali te vodi u totalni bankrot. Baš me interesuje kako ćeš da tipuješ kad postavim kladionicu za GP Kanade? :roll:

...Resava, PP, koj' nije kumov'o - preko tarabe je gled'o...jasta... :wink: :D[/quote]Mudra opaska Nano, baš da vidimo novi tip? :roll:

sanja
06.06.2004., 18:57
da li je ona prazna kanta od bolida mercedes mclaren danas na uscu okupila bas sve obozavaoce?

Candyman
06.06.2004., 22:00
Nedaj se Somborac. Samo ih treba podsetiti sezone po dolasku Mishike u "taj tim", ne mogu ni izgovoriti ni napisati. Dame i gospoda su potisnuli u najdalji deo mozga purnjanje "tog auta", a de spominjem ispadanje poluosovine iz Mishikinog autica po izlasku iz box-a. Tada je vazilo da je ispala poluosovina, nazalost ne secam se koja je trka bila. Nedaj se X, bolje casno zaginuti nego se predati crvenima. :D

Candyman
06.06.2004., 22:15
Nasao sam, sad ce me zabraniti i poslati u Sibir.
http://www.luna.co.uk/~daveg/irefer1.jpg
CIAO!

ugadnubaburastem
06.06.2004., 22:15
Nedaj se Somborac. Samo ih treba podsetiti sezone po dolasku Mishike u "taj tim", ne mogu ni izgovoriti ni napisati. Dame i gospoda su potisnuli u najdalji deo mozga purnjanje "tog auta", a de spominjem ispadanje poluosovine iz Mishikinog autica po izlasku iz box-a. Tada je vazilo da je ispala poluosovina, nazalost ne secam se koja je trka bila. Nedaj se X, bolje casno zaginuti nego se predati crvenima. :D

...No comment...O.K., samo jedan :P ...:...A, kome se ono kotrljao tocak nepun minut po izlasku iz boksa?...Mi-ki-ki-mi...? :lol: ...Ih, bre, nikako da po'vatam ta imena - cudo jedno, gde nadju sve te luzere sa slicnim vokalima...Grand production... :twisted: :D

Candyman
06.06.2004., 22:17
Nije Mishika, ali isti je to auto.
http://www.luna.co.uk/~daveg/irefer1.jpg
CIAO!

ugadnubaburastem
06.06.2004., 22:19

...Dearest Zukero, odma' se vidi opozicija - poc'o si da dezinformises, a?... :D ...Kanda je ovo Irvine-ovo sokocalo, ne Kajzerovo...BTW, nemas nesto FRISHKIJE od ovog arhivskog snimka... :P :lol: :wink:

Candyman
06.06.2004., 22:31
Sta ti mislis X, jel ovo dozvoljeno. Napomena:
ovo jeste Mishikin autic.
http://www.mschumacher.com/ms99-britgp-crashed-car-on-truck.jpg
CIAO RAGGAZI!

ugadnubaburastem
06.06.2004., 22:34
http://pro.corbis.com/images/UT0031040.jpg?size=67&uid={ec92122a-c161-4841-9a6f-d4dbb71250fe}

...Daaa, daaa, silno sam se ispotres'o... :P :lol:

Espanol
07.06.2004., 01:01
AHA, BAŠ SE VIDI! Od muke mu se ubajatio baba Simanin fruštuk! :wink:

Candyman
07.06.2004., 13:50
Superbako, kanda ti treba veca dioptrija 8) , ispod slike pise da JESTE Irvine-ovo sokocalo pa i ja sam u zaglavlju napis'o da nije Mishika.
To sto je arhivski snimak nema veze. Potresao se on tada i to jos kako. Pa zar nije u SPA '98 svojom krivicom naleteo na Coulthard-a, a ondak hteo i da ga umlati. Bok!

Espanol
07.06.2004., 15:17
Superbako, kanda ti treba veca dioptrija 8) , ispod slike pise da JESTE Irvine-ovo sokocalo pa i ja sam u zaglavlju napis'o da nije Mishika.
To sto je arhivski snimak nema veze. Potresao se on tada i to jos kako. Pa zar nije u SPA '98 svojom krivicom naleteo na Coulthard-a, a ondak hteo i da ga umlati. Bok!Aman Šećerko, pa to je davna istorija. Tata od tada umlati i šestu (6) titulu, a smeši mu se evo i sedma (7). LELLEEEEE... :wink:

07.06.2004., 20:07
[quote="Candyman"]Nasao sam, sad ce me zabraniti i poslati u Sibir.
Ništa se ne sekiraj niko te neće proterati ZEMO samo šuri. Valda si već video ko za koga ovde navija. Sad nisam bio jedno vreme, možda si spomenio čiji si fan, al i ako jesi meni je promaklo. Dakle opredeli se tj. čiji si ? :?:

ikksx
07.06.2004., 20:11
[quote=Candyman]Nasao sam, sad ce me zabraniti i poslati u Sibir.
Ništa se ne sekiraj niko te neće proterati ZEMO samo šuri. Valda si već video ko za koga ovde navija. Sad nisam bio jedno vreme, možda si spomenio čiji si fan, al i ako jesi meni je promaklo. Dakle opredeli se tj. čiji si ? :?:
Ohhh, oprostite ta to sam ja ikksx

ugadnubaburastem
07.06.2004., 22:24
To sto je arhivski snimak nema veze. Potresao se on tada i to jos kako. Pa zar nije u SPA '98 svojom krivicom naleteo na Coulthard-a, a ondak hteo i da ga umlati. Bok!

...Da drazestne li opozicije... :P Svakoga dana u svakom pogledu sve vise nazaduju... :P Secerko, djecace, ne bidni lenj pa usporedi vreme tvog prvog post-a (gde ustvrdjujes da sokocalo pripada Kajzeru) sa vremenom mog reply-a na taj post - videces, cenim, da su vremena identicna...To sto si ti posle korigovao iskaz, nije krivica do nane, molim lepo...Uzgred, korekcija post-ica se radi uz pomoc opcije 'edit' u gornjem desnom uglu, a ne repeticijom istih... 8) Fala... :idea: Pusica by nanica :D

P.S. Ako cemo da se frljamo sas arhive iz prosloga veka, samo kaziiii, al' posle nema 'iju, pa nemojte...' :twisted:

P.P.S. 'Avarisano sokocalo na fotkici je pre olupina iz Silverstone-a, nego iz Banje... Obrati paznju na nedostatak 'nosa' i oba tockica - banjski maleraj je odneo 'samo' prednji desni...Ako jeste Englandija, zbog dvostrukog preloma potkolenice bi se, kanda i ti potres'o, ne?...Doduse, obzirom na dnevni iznos odstete od Loyd-a koji mu je isplacivan za rekonvalescentskih dana, nana se ne bi zurila sa osovljavanjem na nogice, a joste manje bi se sekiravala... :wink:

P.P.P.S. Tesko da je udes u Banji Kajzerova greska, a reakcija nakon udesa govori u prilog tome...Cudo jedno, kad' On ukoci iza Safety Car-a, pa ga 'natrce' talenti sa stavom - On je kriv...Kada ti isti 'talenti' iz cista mira prikoce na cistoj stazi, pa ga 'nameste' - i jopet je On kriv... :shock: A da mi pitamo coveka gde krije Sadama, a? :!: :?: :idea: :lol:

ugadnubaburastem
07.06.2004., 22:32

...Aaaa, masala, evo nama omiljenog opozicionara...Pa gde si iksic?...Eve stig'o ti i koleza trovac - sa' ce da padne shorka, a?... :lol: :wink: 8)

Espanol
07.06.2004., 22:41

...Aaaa, masala, evo nama omiljenog opozicionara...Pa gde si iksic?...Eve stig'o ti i koleza trovac - sa' ce da padne shorka, a?... :lol: :wink: 8)Skidam svoje crveno kapče (pogodi šta je na istom) Nano. Bolji elaborat ne bi napravio ni Mr. Barni E. Upravo sam hteo da dobacim kako je malo morbidno postavljati fotku auta u kome je čovek polomio noge. Ali nisu svi na nivou fer-pleja ROSSO tima. a i ono u Banji je bilo za neverovati. Zamisli majstora koji za drugi krug hvata sporaća kako ga iz čista mira udara :?: :?: :?: Ali, pod peglom sve legne na svoje mesto (how about ovaj mis`o?) :wink:

ugadnubaburastem
07.06.2004., 23:11

...Aaaa, masala, evo nama omiljenog opozicionara...Pa gde si iksic?...Eve stig'o ti i koleza trovac - sa' ce da padne shorka, a?... :lol: :wink: 8)Skidam svoje crveno kapče (pogodi šta je na istom) Nano. Bolji elaborat ne bi napravio ni Mr. Barni E. Upravo sam hteo da dobacim kako je malo morbidno postavljati fotku auta u kome je čovek polomio noge. Ali nisu svi na nivou fer-pleja ROSSO tima. a i ono u Banji je bilo za neverovati. Zamisli majstora koji za drugi krug hvata sporaća kako ga iz čista mira udara :?: :?: :?: Ali, pod peglom sve legne na svoje mesto (how about ovaj mis`o?) :wink:

...Sluzbenica, PP...Blagodarim, ljubezni ste prekovishe, kao i uvek... :oops: :wink: ... Krivudava ova opoziciona 'Drina', al' u nane splavche, pa da vi'sh meraka... :wink: :lol: ...Banjski slucaj mi je osobito nedrag, zbog radi cinjenice da je smrducave prirode, a o tome kako je nani to jedna od najomiljenijih trka ever i da ne pricamo... 8) Tesko da se Kajzer tako pogubio na omiljenoj si stazi i to po onakvom kijametu, sto ce reci - prirodnoj mu vremenskoj ambijentali... :shock: Jok, ne biva verovanje... :evil: Silverstone ga je nacisto urnis'o - dvostruki cisti prelom leve potkolenice, od toga jedan u clanku... :cry: yaiks...Sablasno... :shock:
P.S. ...Pusica za peglu... :wink: ...Zen budizam, jeeee... 8)

Candyman
08.06.2004., 22:09
Pa dobro zemo, sada ja kasnim tricavih 24h(ucilo se) :( , ali dok ti ne dodje ovi me pojedose ziva. Na juris, casno. :twisted:

Candyman
08.06.2004., 22:16

Zarad fair-play-a saljem izvinjenje pristasama crvenih. 8) Greskom (iliti nisam znao) je postavljen autic u kojem je Mishika skreso noge. Shto se tice SPA, iako je svaba i on je covek koji gresi, pa ipak nije morao zadati levi direkt Coulthardu koji tada nije imao sanse protiv rain man-a. :?

Candyman
08.06.2004., 22:25
Ljudi (Spaniard, Superbaka) do sada sam shvatio da ste dosta (bez uvrede ovo je u pravom smislu reci 8) ) bistri/e pa stoga nije potrebno sve ovo. Post o kome Superbaka prica je O.K. ali potrebno je zapaziti da sliki pise Irvine-s sokocalo. Kada su crveni u pitanu NO MERCY.

Candyman
08.06.2004., 22:28
Svetski, a nas. 8) Ma najvijam za Al(f)onsa, tip ima buducnost.

Candyman
08.06.2004., 22:33
GDI SI X. :shock: Ocajan sam. :( Topic je krajnje zanimljiv ali nista od "MONTOJISTI, RAJKONENOVCI & ostali ". Naravno da nisam protiv furijevaca, ali ti bokca, nas nema. :?

Espanol
08.06.2004., 22:54
GDI SI X. :shock: Ocajan sam. :( Topic je krajnje zanimljiv ali nista od "MONTOJISTI, RAJKONENOVCI & ostali ". Naravno da nisam protiv furijevaca, ali ti bokca, nas nema. :?Izbor ti nije loš Šećerko za razliku od ZEME Iksića koji ode u totalni bankrot sa onim prokuvanim finskim omladincem. :lol:

ugadnubaburastem
08.06.2004., 23:09
Ljudi (Spaniard, Superbaka) do sada sam shvatio da ste dosta (bez uvrede ovo je u pravom smislu reci 8) ) bistri/e pa stoga nije potrebno sve ovo. Post o kome Superbaka prica je O.K. ali potrebno je zapaziti da sliki pise Irvine-s sokocalo. Kada su crveni u pitanu NO MERCY.

...Secerko, ta nemoj se jeediti... :wink: :D ... Nije poentica u onome sto pise na fotkici, fakat smo zapazili dalekovidnim oketom, nego na tvojoj ti dezinformaciji u pokusaju (mislim na prvi post-ic)... Daklem, mudros' i iskustvo nas uce da triput' merkamo, a jedared seckamo...Jashta...Pa onda nema omashke... :wink: Stay cool... 8)

Candyman
08.06.2004., 23:14
GDI SI X. :shock: Ocajan sam. :( Topic je krajnje zanimljiv ali nista od "MONTOJISTI, RAJKONENOVCI & ostali ". Naravno da nisam protiv furijevaca, ali ti bokca, nas nema. :?Izbor ti nije loš Šećerko za razliku od ZEME Iksića koji ode u totalni bankrot sa onim prokuvanim finskim omladincem. :lol:
Fala. 8) Nije kriv ni zema,ali ni Kimika. Ovima u Mecki nesto lose ide matematika. Sigurno nisu RACUNALI da ce toliko purnjati.

Espanol
08.06.2004., 23:16

...Secerko, ta nemoj se jeediti... :wink: :D ... Nije poentica u onome sto pise na fotkici, fakat smo zapazili dalekovidnim oketom, nego na tvojoj ti dezinformaciji u pokusaju (mislim na prvi post-ic)... Daklem, mudros' i iskustvo nas uce da triput' merkamo, a jedared seckamo...Jashta...Pa onda nema omashke... :wink: Stay cool... 8)NAJEŽEN od opaske. Pa za to stalno navijam, preciznost i činjenice, a ne blanko TRAS pa se posle pravdamo i izvinjavamo (doduše, neki ne znaju ni za taj red). :wink:

ugadnubaburastem
08.06.2004., 23:17
[quote]
Zarad fair-play-a saljem izvinjenje pristasama crvenih. 8) Greskom (iliti nisam znao) je postavljen autic u kojem je Mishika skreso noge. Shto se tice SPA, iako je svaba i on je covek koji gresi, pa ipak nije morao zadati levi direkt Coulthardu koji tada nije imao sanse protiv rain man-a. :?

...Pardoniranje pri'vaceno i usvojeno!... :) Nema brigas... 8) Iskaz povodom banjskog slucaja i dalje nesto prokisnjava, sorry... :roll: Sta je pisac 'teo da kaze?... :P Ako je Svabo prerusen u co'eka napravio humanu gresku - kao posledica iste mora da sleduje direktiranje Dave-ija, kao i sebe iliti se...Daklem, prolece Secerko, prolece... :wink: :lol:

Candyman
08.06.2004., 23:20

...Secerko, ta nemoj se jeediti... :wink: :D ... Nije poentica u onome sto pise na fotkici, fakat smo zapazili dalekovidnim oketom, nego na tvojoj ti dezinformaciji u pokusaju (mislim na prvi post-ic)... Daklem, mudros' i iskustvo nas uce da triput' merkamo, a jedared seckamo...Jashta...Pa onda nema omashke... :wink: Stay cool... 8)
Everybody stay coll, this is a robbery.
If every f**n move, I'll execute...

ugadnubaburastem
08.06.2004., 23:25
Pa dobro zemo, sada ja kasnim tricavih 24h(ucilo se) :( , ali dok ti ne dodje ovi me pojedose ziva. Na juris, casno. :twisted:

...Pa kad smo gladni... :lol: Lobiraj preko zemljacke veze kod sapatnika opozicionara za te nagomilane tople obroke koje nam je duzan, sevap je... :wink: :D

P.S. ...E, kad ste vec pri jurisu, za zapisnik: Od pajceka se necemo braniti... :lol:

Espanol
08.06.2004., 23:25
[quote]

...Pardoniranje pri'vaceno i usvojeno!... :) Nema brigas... 8) Iskaz povodom banjskog slucaja i dalje nesto prokisnjava, sorry... :roll: Sta je pisac 'teo da kaze?... :P Ako je Svabo prerusen u co'eka napravio humanu gresku - kao posledica iste mora da sleduje direktiranje Dave-ija, kao i sebe iliti se...Daklem, prolece Secerko, prolece... :wink: :lol:Ćuj prokišnjava. Banjski slučaj je u vodi do guše. Sporni slučaj pregledao desetinama puta, usporeno zamrznuto... Škot je jednostavno trasn`o po kočnici iz čista miri (ili pre na pojavu u retrovizoru). Ali, gibamo dalje. Švaba ti je to! :wink:

ugadnubaburastem
08.06.2004., 23:29
Everybody stay coll, this is a robbery.
If every f**n move, I'll execute...[/quote]

...A, sta iskaju gospoda pljackadzije?...Mis'im, ako su salvete i znacke u rosso varijanti, moz' se dogovorimo... :P :lol:

ugadnubaburastem
08.06.2004., 23:31
[quote]

...Pardoniranje pri'vaceno i usvojeno!... :) Nema brigas... 8) Iskaz povodom banjskog slucaja i dalje nesto prokisnjava, sorry... :roll: Sta je pisac 'teo da kaze?... :P Ako je Svabo prerusen u co'eka napravio humanu gresku - kao posledica iste mora da sleduje direktiranje Dave-ija, kao i sebe iliti se...Daklem, prolece Secerko, prolece... :wink: :lol:Ćuj prokišnjava. Banjski slučaj je u vodi do guše. Sporni slučaj pregledao desetinama puta, usporeno zamrznuto... Škot je jednostavno trasn`o po kočnici iz čista miri (ili pre na pojavu u retrovizoru). Ali, gibamo dalje. Švaba ti je to! :wink:

...Amin, PP...U prvim borbenim kao i uvek...Postovanje...Sto mrzim kad me strecaju pred odlazak u kofceg sas Banjom - najezljive sam prirode spram nepravde i marifetluka...Nego, da dadnemo omladincu neko kapce i zastavicu, vis' da ga blam da pita - odace se mlad kriminalu... :lol: :wink:

Candyman
08.06.2004., 23:34
Eeeee vidi ga. Ala mi se net vuce kao Mecka samo sto ne purnja. :twisted: :twisted: :twisted:
Dok sam shkrabao isecak iz Pulp Fiction-a vi vec odgovorili. Naravno, Superbako, da prokisnjava kao i svaki incident. Ali jedno je sigurno - obojica imaju kajmaka na glavi jer da ih nema dvoje do toga nebi