PDA

Vidi punu verziju : Everton FC

duc4
21.01.2008., 19:35
Ne shvatam zashto se ova tema nije pojavila ranije, nakon otvaranja teme o odlasku reprezentacije u Juznu Afriku odlucio sam, kao navijac Evertona, da otvorim ovu temu.Svi koji zelite da diskutujete o Dejvidu Mojesu, igracima, transverima, plasmanu i uopste o Evertonu, pishite...

sarabubasara
21.01.2008., 20:06
nija ne shvatam.
da vidimo...posle Celzija,omiljeni mi je klub u Premijer Ligi Everton.Zelim mu 4 mjesto,moze 3 ili 2 :D samo da bude ispod Celzija...dakle,zelim da se kvalifikuje za LS(barem da udje u kvalifikacije).Ova dominacija velike cetvorke je vec malo dosadna(man u,arsenal,celzi i liverpul)...lLiverpul je zasluzio da bude ispod Evertona...prvi put posle koliko godina(ne puno predpostavljam)ali u tom slucaju leti Benitez,a dolazi Murinjo...a ja necu da se to desi...
Dobar tim!!!Moyes sjajan menadzer!

GRIZZLY
22.01.2008., 05:15
trenutno 4. mjesto!
Gudison je opasno mjesto za goste;-)

sarabubasara
23.04.2008., 16:20
sad su peti...pih

Johnny_taraba_9
23.04.2008., 16:40
Vec duze vreme cetiri prva mesta u Premier Ligi su predodredjena. Everton je jednom uspeo da preotme 4. mesto od Redsa ali na zalost nije igrao LS :(

Ove sezone zauzimaju odlicno 5. mesto i igraju konstantno i lepse i od CSKA Moskve i od Redsa. Arsenal i Manchester su zaista nedodirljivi :)

Zelim ovoj fantasticnoj ekipi puno uspeha u Kupu UEFA i da finale igra sa AC Milanom :lol: