PDA

Vidi punu verziju : Limuzina

Avetinja
21.01.2008., 08:14
Imam jednog druga koji bi hteo da kupi limuzinu. Po mogućnosti da bude bela i da bude Volvo. Ovde kod nas ih nema, pa me je zamolio da mu pogledam na internetu. Malo sam gledao na mobile.de , ali nisam našao ništa ( ili nisam dobro ukucao naziv :? )

Tako da , ako možete dajte mi neki savet , ili gde da pogledam ili ako znate da neko u srbiji prodaje. :)

damnjan
21.01.2008., 11:06
Imam jednog druga koji bi hteo da kupi limuzinu. Po mogućnosti da bude bela i da bude Volvo. Ovde kod nas ih nema, pa me je zamolio da mu pogledam na internetu. Malo sam gledao na mobile.de , ali nisam našao ništa ( ili nisam dobro ukucao naziv :? )

Tako da , ako možete dajte mi neki savet , ili gde da pogledam ili ako znate da neko u srbiji prodaje. :)

moze li iz uvoza USA? pips alt,tako nesto je momak koji radi s tim...

Avetinja
21.01.2008., 12:12
Pa .... ako može da se uveze kod nas regularno , što da ne ;)

damnjan
21.01.2008., 12:19
Pa .... ako može da se uveze kod nas regularno , što da ne ;)

moze,ali noviji volvo...znaci bez lupam, 20 iljadi nista,samo auto...opet kazem, lupam,nadji nick pips)alt mislim da je, i pitaj ga PP...

PIPS_ATL
21.01.2008., 20:12
Sto se tice uvoza iz USA - moze samo novo vozilo (limuzina) da se uveze i to sa dosta srece i veze.

Ovdje nema Volvo limuzina. Najcesce (najjeftinije) su fabricke Lincoln limuzine (Town Car, dzip Navigator i slicno). Nova, novcata za 8-12 osoba, full bar, sa dosta sound i video opreme se moze kupiti za 40-65..000 eura.

Naravno ima i drugih (custom) modela ,kao npr. Crysler 300 M, raznorazni BMW, Fordovi, itd. ali je to malo skuplje

Polovnih (stare 2-3 god) takodje ima i one su vrlo povoljne (<20.000 eura), ali uvoz i carina u Srbiju ili CG su prakticno ne moguci, osim ako se ima debela veza. (koju 1% ljudi ima). Prije 3 sedmice je anonimni kupac uvezao 12 Hummer dzipova u Niksic i 6 Hummera u Novi Sad. (kako sredjuju papire, za koga - niko ne zna)

Ako mozes da sredis uvoz i carinu u svoju drzavu, javi se pa cemo ti pomoci.
Ako mognes da uvezes polovnu lemo, mogu ti odmah poslati dvije, jer bas ovih dana moj dobar prijatelj planira da obnovi vozni park sa novim vozilima. (ima Lincoln Town Car i Cadillac Escalade dzip na prodaju)
http://www.limo404.com/index.html

damnjan
21.01.2008., 20:19
Sto se tice uvoza iz USA - moze samo novo vozilo (limuzina) da se uveze i to sa dosta srece i veze.

Ovdje nema Volvo limuzina. Najcesce (najjeftinije) su fabricke Lincoln limuzine (Town Car, dzip Navigator i slicno). Nova, novcata za 8-12 osoba, full bar, sa dosta sound i video opreme se moze kupiti za 40-65..000 eura.

Naravno ima i drugih (custom) modela ,kao npr. Crysler 300 M, raznorazni BMW, Fordovi, itd. ali je to malo skuplje

Polovnih takodje ima i one su vrlo povoljne (<20.000 eura), ali uvoz i carina su ne moguci, osim da se ima debela veza. (koju 1% ljudi ima).

Ako mozes da sredis uvoz i carinu u svoju drzavu, javi se pa cemo ti pomoci.

mhm, a onaj udeo meni za preporuku :D

PIPS_ATL
21.01.2008., 20:23
To uvijek stoji i mi od toga ne bjezimo.
Za svakog preporucenog kupca sa kojim zavrsimo posao, "provodadzija" dobija 3-5% od ukupne prodajne cijene.

damnjan
21.01.2008., 20:54
Da, samo se nadam da cete mi dati na 40 000eura 5%...
odmah kupim volvoa :D

PIPS_ATL
21.01.2008., 21:02
Znaci 2000 eura. Dogovoreno - samo nam preporuci kupca da sa njim zavrsimo dil.

PIPS_ATL
21.01.2008., 21:08
Za Avetinju:

ako nemas vezu da uvezemo nesto iz USA, onda ti ne preostaje nista drugo nego da nadjes nesto u lokalu sto je vec uvezeno i registrovano.

Ova firma se cesto reklamira. Mozda imaju nesto polovno na prodaju, pogotovo ako stalno rade i obnavljaju vozni park.

Agencija: l u x c a r l i m u z i n e
063/304305
luxcaryu@yahoo.com

damnjan
21.01.2008., 21:08
ako ovaj kupi limuzinu, avetinja i ja po pola? :D

avetinjo?

Avetinja
21.01.2008., 23:41
Vala ako ovaj drug kupi limuzinu damnjan dobija sve ;)

Ja samo činim uslugu drugu , a damnjan je glavni posrednik. Tako da damnjane .... angažuj se bre malo , slike ovo ono :lol:

btw , to je ovaj drug sto je sada otvorio taxi firmu. Sto je uzeo 12 reno scenic.a ...
Ima u planu uskoro da otvori i rent-a-car , pare mu nisu problem , samo da se malo uigra sa ovim poslom oko taxiranja.

damnjan
23.01.2008., 07:26
nema od tog shita nista...da dobijem 2000eura? volvo bih kupio odmah :D

a za resto ti kupujem privezak AUDI :D

pips_alt

evo, preporucio sam. AVetinjin drug. Ako kupi, 2000eura meni...pozdravi...

avetinjo,oce li to? :D da kupim volvo dok je sada niska cena :D posle na prolece poskupljuju

Avetinja
23.01.2008., 19:33
Samo vi meni dajte slike .... malo informacija o modelu .. itd itd

PIPS_ATL
24.01.2008., 15:26
Ne znam zasto, ali par mojih komentara/odgovora je "nestalo" sa ove teme. Nema veze.
Avetinjo, ako je tvoj drug ozbiljan musterija, vidi sta i kako moze da sredi oko uvoza i carine iz USA.
Ako moze, javi te se, pa cemo vam poslati detaljne info za par modela za koje mislimo da odgovaraju njegovim zeljama i mogucnostima.

Ako ne moze - onda ne preostaje nista no da lovite dilove po EU ili po Srbiji od nekoga ko je vec uvezao takva vozila. Mozda Valerijan moze da ti nesto nadje u Engleskoj?