Vidi punu verziju : 2 za 1
sashale
21.01.2008., 04:43
menjao bih nokiu n73 classic (malo izgrebana tastatura) i skystar 2 v2.6d sa pratecom opremom za original n73 music edition
Lomnica_city
23.01.2008., 14:32
Nemoj to da radis,ja imam N73ME i nista nije drugacije nego na toj obicnoj,a ako ti je do softvera,memorijske i boljih slusalica idi prosetaj po radnjama i naci ces onaj adapter za 10-15 eura (mislim da je bilo i na benchmark forumu u oglasima forumasa vodoo_ns) a memorijske su sada smesno jeftine,svakako bar duplo jeftinije nego taj SkyStar,pokajaces se!!
A jos ces se vise pokajati ako mislis da ces dobiti kvalitetniju masku koja ne skripi ili da ces imati jacu reprodukciju muzike,to su isti telefoni potpuno i ne bacaj pare (i softver je isti i moze se menjati medjusobno,ja na mojoj imam od obicne N73)!!
Pozdrav 8)
hoces Sony ericsson k510 i ???
PecaXD@gmail.com
sashale
30.01.2008., 21:38
hvala na savetu Lomnica_city, naravno nisam uzeo jos uvek me verziju a sky star sam komplet dao za 80e.....nervira me samo sto imam obicnu n73 sa me softwerom i prednju masku kinesku, a koliko vidim u srbiji tesko da se moze naci original maska osim ako ne kupis original fon u fullu....Pozdrav
Lomnica_city
31.01.2008., 10:51
Ja sam jos pre godinu i 3-4 meseca napravio tutorial za kucno flesovanje kad je jedan zanimljiv program NSS (Nemesis Service Suite) postao freeware,bar sa onim opcijama koje nama trebaju,a Nokia je nesto pre toga izbacila NSU (Nokia Software updater) koji je tad bio malo bagovit ali provalio sam da je lako preko ta dva programa ubaciti BILO KOJU verziju softvera,tako da ako hoces da vratis obican softver na nju (podrzavam) idi na bilo koji domaci forum,cak su neki kopirali i na strane forume pa to vise i nije neka tajna samo za Srbe,i naci ces moj tutorial,preporucujem mobilni svet,posto je tamo najvise razvijena tema,sa svim potrebnim kodovima,mada ni burek forum nista ne zaostaje!!
A masku mozes da kupis,original naravno,samo kod uvoznika ili distributera a nas uvoznik je AlphaCopy,nisu ni skupi i,bar ranije,nisu primoravali da rade i zatim debelo naplacivali montazu kao sto to recimo radi Mobis,em skuplji em naplacuju montazu (meni su za celu masku za N70 trazili oko 40 eura+900 kinti za montazu,bukvalno za MINUT posla)!!
Pozdrav 8)
sashale
01.02.2008., 20:45
lock,,,,