PDA

Vidi punu verziju : ADMINISTRATORI

Nikola89
20.01.2008., 00:56
pa da nisi zakljucao temu pokazao bi ti ko prodaje stripove i filmove a nisu banovani idi na pod forum stripovi pa ce ti biti sve jasno a ne da se izvlacis ! odma si zakljucao temu da ti nebi mogao odgovoriti !

Nikola89
20.01.2008., 01:05
i da molio bi te da mi odgovoris zasto si zakljucao temu ! Ne postoji ni jedan razlog da bi je zakljucao ili se mozda plasis sta ce ljudi da kazu ???!!!!!????

Avetinja
20.01.2008., 08:38
Samo reci na koliko dana ?

damnjan
20.01.2008., 08:41
Samo reci na koliko dana ?

hiihihhi nek bira :D

damnjan
20.01.2008., 08:58
i da molio bi te da mi odgovoris zasto si zakljucao temu ! Ne postoji ni jedan razlog da bi je zakljucao ili se mozda plasis sta ce ljudi da kazu ???!!!!!????

Zakljucah jer nikakve veze nema sa oglasom to sto si ti pisao. Sve to preko PP mogao si da kazes.

@djzoran je posla oglas u 2 sata posle ponoci. Spavao sam tada. Nisam mogao da obrisem. Ustao sam. Obrisao sam. Jel dovodis u pitanje moj nacin rada? imas na dnu stranice zvanican mail foruma. Pisi mail administraciji i objasni im o cemu se radi.
Stripove ti nisam obrisao, jer nisam ja moderator celog foruma. Tako da kad ne znas ko te je banovao ne mozes napadati sve.

Posle ovoga ne ocekujete ban. Ali za buduce ne znam... budi pazljiv.

Nikola89
20.01.2008., 12:16
da ali ja sam banovan jer sam prodavao stripove me necu da se svadjeam ae pozz

miki38
20.01.2008., 21:50
Opusti se Nikola89 pa mene bas interesuje po kom merilu su oni postali moderatori i ko ih ovlascuje da odlucuju kako ce sta da bude na forumima. Ja sam pisao administraciji i cekam odgovor i licno mislim da se neponasaju korektno posto su na antikvitetima napisali da moze da se vrsi kupo prodaja pa zar je to normalno nisu forumi prodavnice pa da se tu stavljaju predmeti za prodaju za to postoje sajtovi koji se tim bave a ne forumi. Bas me interesuje sta ce biti posle mog pisma administraciji mada neocekujem nesto mnogo.
Pozdrav Miki38.

Nikola89
20.01.2008., 22:49
bas i mene interesuje javi mi sta e bilo !

bakibus
20.01.2008., 23:38
ljudi neisterujte djavola jednostavno pogresno vreme pogresno mesto,idemo dalje nekad ima brdo piraterije nekad se banuje a u Srbiji zivot tece dalje..............opustite se

rajkec
21.01.2008., 01:17
Razlika izmedju stripova i antikviteta je ogromna! Stripovi su delo zasticno autorskim pravima i to pise na njima dok antikvitet moze da bude kutlaca iz 1865 i ako na njemu nema copyright slobodan je da se preproda milion puta!

Kraj diskusije!

damnjan
21.01.2008., 11:09
Razlika izmedju stripova i antikviteta je ogromna! Stripovi su delo zasticno autorskim pravima i to pise na njima dok antikvitet moze da bude kutlaca iz 1865 i ako na njemu nema copyright slobodan je da se preproda milion puta!

Kraj diskusije!

mudro zboris :)
hvala...