PDA

Vidi punu verziju : Potreban sastav za maturski iz RACUNARA

Marijana_bxx
07.03.2004., 20:11
Zavrsavam cetvrtu godinu elektro-tehnicke skole pa mi je potreban sastav iz racunara.Tema treba da bude o nekom delu hardvera (monitori,graficke kartice,modemi...)ali uopsteno (znaci ne o nekom odredjenom modelu)POMAGAJTE!!!

MrziMeDaSe...
20.03.2004., 23:48
cccccccc i niko da ti se javi cccccccc.. pa ajde vi sto volite da pametujete o kompjuterima, pomozite sad devojci....
probaj da postavis to na nekom drugom mestu na forumu da bi neko uopste video, pa ti mozda ako se smiluju i pomognu:)
pozdrav

miloshjan
17.05.2004., 22:32
Nemogu da verujem :shock: . Cetri godine ides u skolu i ne znas da napises tako nesto!? Ja da sam na tvom mestu bilo bi me sramota :oops: da trazim javnu pomoc za takvu glupost :D

Al' ajde ako mogu da ti pomognem nekako javi mi se na mail. :wink:

maral86va
17.05.2004., 23:10
cccccccc i niko da ti se javi cccccccc.. pa ajde vi sto volite da pametujete o kompjuterima, pomozite sad devojci....
probaj da postavis to na nekom drugom mestu na forumu da bi neko uopste video, pa ti mozda ako se smiluju i pomognu:)
pozdrav
hahaha veoma smesno,ovo ide pod kljuc jer mislim da je vec 84489284922938423 puta naglaseno da se 99% ljudi koji ovde dolaze ne slazu sa idejom "napisite mi maturski" ili sta vec ako neko bude hteo da pomogne nek ti se javi na private