Vidi punu verziju : Pedja vs Marko
Ko je bolji po vama i zasto?
Ja glasam za Pedju u startu! :lol:
Princeza
10.07.2003., 21:38
Snajka, kako da se odlucimo? To je skoro nemoguce. Ajde, posto se mojoj najboljoj dugarici svija Marko, glasam za Pedju a i blizi mi je po godistu.
Snajka, kako da se odlucimo? To je skoro nemoguce. Ajde, posto se mojoj najboljoj dugarici svija Marko, glasam za Pedju a i blizi mi je po godistu.
Mozes me zvati Jasna,mislim tako se i zovem!
Princeza
11.07.2003., 21:41
Ok Jasna,
A da li bi se pre opredelila za Acu Sapica ili Cirica ili mladog Udovicica?
Naravno za Marka ... A sto se tice vaterpolista .. Za Vanju ..;)
Ok Jasna,
A da li bi se pre opredelila za Acu Sapica ili Cirica ili mladog Udovicica?
Sladak je Sapic,Ciric mi je skroz antipatican,Vanja je secer.Ali,kad je vaterpolo u pitanju, ja bih izabrala Danila Ikodinovica! :D
Pitanje za devojke-sta vam se najvise svidja kod Pedje ili Marka?
Pozdrav :P
PEDJA JE APSOLUTNO NAJLEPSI KOSARKAS SVE JE NA NJEMU LEPO
Znaci BOLESNO al u glavu... Pa sta ti je na njemu lepo ? Ima glas ko neka cawa drhti dok prica, nije lep, mnogo je visok, dakle tesko da moze da bude i nesto zgodan, samo sto je poznati kosarkas i to ga cini najlepsim ?
SMESNO :lol: :lol: :lol:
Djole jer imas neku adresu o Pedji?
Znaci BOLESNO al u glavu... Pa sta ti je na njemu lepo ? Ima glas ko neka cawa drhti dok prica, nije lep, mnogo je visok, dakle tesko da moze da bude i nesto zgodan, samo sto je poznati kosarkas i to ga cini najlepsim ?
Najte ljudi,Pedja jeste najlepsi sportista na planeti!Posto si ti musko tebi i nemoze biti nesto specijalno lep,a to da je previse visok...ne bih rekla,sta je sa ovim koji su visoki 2,15 i vise?Uostalom,sto si visi to bolje!
Pozdrav za MIK :wink:
Djole,vidis da u pitanju pise ZA DEVOJKE!Da te zovemo Djolina? :lol:
Djole,vidis da u pitanju pise ZA DEVOJKE!Da te zovemo Djolina? :lol:
E,izvini Djole,ova poruka je bila upucena Bozi!
Ko je bolji po vama i zasto?
Ja glasam za Pedju u startu! :lol:
Peja je all star a Marko nije jos
markoni
26.07.2003., 02:25
vise cenim pedju jer je on tesko radio da bi postao kosarkas a jaric je to postao preko veze i preko kesa.
Ma Pedja je bolji po svemu!I kao covek,a i kao igrac jos vise.Marko je previse ufuran.Decko treba da se malo opusti...ccccccccc)))))))
Ma da,marko je sav ukocen!Ko zna sta ce da radi u ovom spotu za Sinalco :roll:
ne treba ih razdvajati oni su nasi i zajedno ce nam donijeti zlato
snaja88
06.09.2003., 15:20
Kako je krenulo Marku su razvalili njusku...Izgleda da ce se i oni sami razdvojiti! :wink: :cry:
Milion glasova za Marka Jarica!!!!!!!
Kao lutka je!
Svaka cast Pedji ali.....
snaja88
07.09.2003., 14:17
Milion glasova za M.J... ja nisam izbrojala toliko!Gde li si ti to videla... :roll:
sunrise
08.09.2003., 09:46
hmm... Marko .... hmmm Pedja... i naravno odluka pada.. PEDJAAAAAA
snaja88
14.09.2003., 20:02
:P
Ma Pedja je presladak,a Marko ima grozne oci.Ko da je zrikav :shock:
hm nisam ni znala da se ovde raspravlja o lepoti doticnih. no, u svakom slucaju pedja je bar neki igrac, a marko mali folirant.
izgled? pedja izgleda kao simpaticni glupavko, a marko je toliko ruzan da oci bole, pogotovo sa onom idiotskom frizurom u svedskoj. jadnicak sa spojenim ocima, katastrofa, kako to nekom moze da se dopada. zaista je tuzno, dovoljno je biti popularan nema veze na sta licis, neka si i najgora rugoba uvek ce se naci neka da joj se to svidja.
snaja88
18.09.2003., 12:28
Bas si slatko to rekla ,,simpaticni glupavko,,!Bas je presladak!Moj najlepsi glupavko :wink: :idea: :?: :!:
Jelenica
23.09.2003., 17:00
Marko Jaric je mnogo lepsi,a i ima lepsu frizuru.
snaja88
24.09.2003., 19:44
Pa ima lepsu zurku kad nije hteo da se osisa ko ostali!
IZDAJICA!
prosto ne znam ko je bio lepsi - on sa debilnom frizurom ili ovi ko odbegli sa robije... blamiraju nas po svetu.
Jelenica
25.09.2003., 18:01
Ma ustvari frizura i nije bitna.Marko je definitivno lepsi.
YESSSSSSSSSSSS.............. :?
MiLIIccA
05.10.2003., 00:33
Devojcice, o cemu vi to? Ok su oni sportisti, al nemojte mi o njihovoj lepoti ,molim vas. Da li bi vam bili lepi da su radnici na gradilistu? Ne biste ih pogledale. Cenite njihov uspeh a ne "lepotu". :!:
snaja88
05.10.2003., 11:00
Milice,cenimo mi i njihovu uspesnost,igru i sve to,ali cekaj,Pedja je prelep,a da je tako a da je kojim slucajem radnik na igralistu(kako si vec rekla) verovatno ga ne bih znala.Sad ih znamo,znamo da super izgledaju i da su dobri kosarkasi i osobe.
Nothing personal :shock:
PA,NARAVNOMMMMMMMAAAAAAARRRRRRRRKKKKKKKOOOOOOO,JJJ JJJJAAARRRRRIIIIIICCCC! :D
E,JADNICI VAMA ONAJ TUPAN JE PUN PARA I BOLI GA ZADNJICA 8) ALI NARAVNO POSTOJI BOLJI ,PA TO JE M A R K O J A R I C :wink: :D :)
E,JADNICI VAMA ONAJ TUPAN JE PUN PARA I BOLI GA ZADNJICA 8) ALI NARAVNO POSTOJI BOLJI ,PA TO JE M A R K O J A R I C :wink: :D :)
snaja88
26.10.2003., 12:59
A ko je TUPAN izvini?Nisam bas razumela na koga mislis :evil:
vise cenim pedju jer je on tesko radio da bi postao kosarkas a jaric je to postao preko veze i preko kesa. Konačno je neko rekao istinu
vise cenim pedju jer je on tesko radio da bi postao kosarkas a jaric je to postao preko veze i preko kesa. Konačno je neko rekao istinu
Tako je :D
DAJTE LJUDI PEDJA JE DOBAR AL MARKO JE IPAK I BOLJI I LJEPSI!!!!!!!!!!!!!!
snaja88
26.11.2003., 19:58
Marko je kao lepsi!?Po cemu???????
Jelenica
26.11.2003., 20:19
Marko je kao lepsi!?Po cemu???????
Po meni je lepsi
marko je najbolji :D
:roll: Pitam se onda sto nije na listi za glasanje za All-star? :shock: Mislim ako je vec toliko dobar trebao bi biti na listi,a koliko znamo na listi su samo najbolji medju kojima su i PEDJA i DIVAC,a Marko je tamo sa ostalom buranijom!!!
snaja88
27.11.2003., 12:09
Pa ixi,ja i ti uvek imamo isto misljenje :shock: :D !
Zar to nije iznenadjujuce??? :wink:
:roll: Pitam se onda sto nije na listi za glasanje za All-star? :shock: Mislim ako je vec toliko dobar trebao bi biti na listi,a koliko znamo na listi su samo najbolji medju kojima su i PEDJA i DIVAC,a Marko je tamo sa ostalom buranijom!!!
Njegovo vreme tek dolazi
Njegovo vreme tek dolazi
To kad Divac i Pedja odu u penziju pa ostane upraznjeno mesto?!?! :twisted:Daj joj necu sad da se svadjam,obojica su nasi reprezentativci i necu sad da mrzim jednog ili drugog zbog neke glupe prepirke sa nekim "gostom" ali sto jest,jest Pedja je mnogo bolji i trenutno se nalazi na 5.mestu na listi najboljih igraca NBA lige a od Jarica ni traga ni glasa!!! :D Pa ti sad vidi ko je bolji!!!!! 8)
Peta W.
03.12.2003., 01:03
A da ne pricamo o tome koliko je klempav... :twisted:
Kao kosarkasi su obojica super (mada iskreno,Pedja je malo bolji...),a sto se svega ostalog tice..
MOJ GLAS MARKU! :wink:
snaja88
03.12.2003., 14:58
Aha,raspravljamo o letoti navedenih...Ako je Pedja klempav,Marko ima sitne zbijene oci ko mis...Mada je problem sto Marko IMA oci ko mis :shock: ,a Pedja nije sad neki Dambo...Ma glupo je sve ovo...oni su ipak nasi i samo NASI :twisted: :twisted: :twisted: i bezveze je da ih uporedjujemo,narocito ne po izgledu...Nisu oni manekeni...Tojest,pedja bi i mogao da bude :P ...Zezam se :D ,svi su oni super i nadam se da ce takvi ostati! :wink:
ZIMONJA CACAK
12.02.2004., 21:40
SNAJA UDAJ SE ZA MENE
ZIMONJA CACAK
12.02.2004., 21:43
PEDJA IS THE BEST :D
snaja88
13.02.2004., 13:14
SNAJA UDAJ SE ZA MENEHM,vec imam neke ponude... :wink:
:) ma znate kako, ako gledam ko bolje igra, ko je veći igrač i ko ima veću minutažu- TU JE PEĐA bolji. ali ako sam kao žensko u fazonu ko bolje izgleda- ruku na srce Marko je mnogo lepši, i više je za pistu nego za basket.
Jelena V.
17.02.2004., 01:58
Alo bre devojcice, malo da se razumete u kosarku znale biste da Pedja i Jare ne igraju na istim pozicijama u timu! Svako ima svoj zadatak, Pedja je suter a Marko razigrava tj. plejmejker! Za one koji slabije kapiraju...Pedja trpa koseve a Marko asistira. I jedan i drugi imaju tezak zadatak, treba sutirati preko ruku onih crnaca koji ne mogu da ga sacuvaju tj. treba biti inteligentan pa proturiti loptu pored onih crnaca a usput i ukrasti 2.5 lopte po utakmici!!!
Za Pedju predpostavljam da fin momak a Marka znam iz osnovne skole i da je ok.
snaja88
17.02.2004., 11:27
Pa cekaj,iverson je jedan od najboljih igrace lige pa je play!Nije ispao iz trke sa pedjom,kevinom,kobijem
Jelena V.
18.02.2004., 00:47
Necemo da mesamo babe i zabe! Iverson ima sjajnu tehniku i mali je pa i brz ali da je jedan od najboljih nisam bas sigurna! I ja da sutnem 100 puta na utakmici dala bih 30 poena. Taj covek siluje kosarku. Ako si primetila ako njemu krene onda i tim dobija a to je zato sto ceo tim igra da bi on sutnuo sto je jako lose jer se on svaki put izgrci da bi sutnuo, onako mali. Kada bi imao nekog trenera da ga malo spusti na zemlju i da on igra za tim e to bi bilo vec nesto! Kobi je ok ali ni on nije kompletan igrac i mislim da je od njega samo napravljena zvezda da bi nba posle dzordana bio koliko toliko zanimljiv tj. isplativ. Garnetu svaka cast on moze da igra na vise pozicija!
pozdrav
snaja88
18.02.2004., 12:08
Necemo da mesamo babe i zabe! Iverson ima sjajnu tehniku i mali je pa i brz ali da je jedan od najboljih nisam bas sigurna! I ja da sutnem 100 puta na utakmici dala bih 30 poena. Taj covek siluje kosarku. Ako si primetila ako njemu krene onda i tim dobija a to je zato sto ceo tim igra da bi on sutnuo sto je jako lose jer se on svaki put izgrci da bi sutnuo, onako mali. Kada bi imao nekog trenera da ga malo spusti na zemlju i da on igra za tim e to bi bilo vec nesto! Kobi je ok ali ni on nije kompletan igrac i mislim da je od njega samo napravljena zvezda da bi nba posle dzordana bio koliko toliko zanimljiv tj. isplativ. Garnetu svaka cast on moze da igra na vise pozicija!
pozdravE,to sam zelela da cujem od nekoga,Pedja ne moze da se poredi sa nijednim igracem!Thanks sto si me zamenila! :wink:
snaja88
27.02.2004., 12:54
Pobedili smo Lakerse :o :shock: u njihovoj sobi,a pedja 37 poena i 9 skokova!!!!
O Baby..........
SNAJKA PODRAZUMEVASE DA JE MARKO JARIC LEPSI OD STOJAKOVICA
snaja88
03.03.2004., 10:55
SNAJKA PODRAZUMEVASE DA JE MARKO JARIC LEPSI OD STOJAKOVICA
HA,ha samo u snu...ima mesta za Marka!