Vidi punu verziju : posao na internet portalu
Postovani
Internet Portal www.megafonija.com traži osobe za unos vesti na web sajt.
U pitanju je unos vesti iz oblasti politike, ekonomije, hronike, zanimljivosti iz sveta, muzike, filma, tehnologije...
Posao se obavlja iz nasih prostorija u centru grada, radi se tri dana u nedelji smena od 16h do 20h i vikendom od 15h do 19h.
Neophodne vestine: Word, Photoshop, Internet, brzo kucanje, pozeljno znanje engleskog jezika
molim sve zainteresovane da posalju CV i kontakt telefon na office@megafonija.com
S postovanjem
Natalija Petkovic
zli_dis
21.01.2008., 18:20
BG ili NS?
MikacNS
22.01.2008., 18:53
BG ili NS?
BG je u pitanju nazalost.
Postovani,
Internet Magazin portal www.klubljubav.com traži Webmastere i osobe sa dobrim poznavanjem rada na internetu i sajtovima, za unos vesti na web sajt.
U pitanju je unos vesti iz oblasti politike, ekonomije, hronike, zanimljivosti iz sveta, muzike, filma, tehnologije , kao i zanimljivih linkova,sadržaja i za dnevno ažuriranje sajta .
Posao se obavlja od vaseg doma gde god da ste kod nas ili u svetu,radi se svakodnevno od 16h do 20h osim Subote (a možemo se i dodatno dogovoriti o terminu kad biste vi mogli da odvojite u toku dana da provedete na ažuriranju sajta)
Neophodne veštine: Word, Photoshop, Internet, brzo kucanje, pozeljno znanje engleskog jezika,znanje rada u Joomli !
molim sve zainteresovane da posalju CV i kontakt telefon na slobodan.moldvaji@gmail.com
S postovanjem,
Moldvaji Slobodan
nestorov
27.02.2008., 10:26
BG je u pitanju nazalost.
Nesto vise o poslu! Molim za odgovor!
njoca@tanjug.co.yu
HITNO !
Potrebni php programeri zainteresovani neka posalju svoj CV i kontakt telefon na slobodan.moldvaji@gmail.com
Joomla i nije bas najbolje resenje za pravljenje web sajta ... postoje mnogo jaci cms-ovi .. ali ako je gospodin zainteresovan, moze me kontaktirati
Najverovatinje je rec o nekom privatniku koji nije kod kuce sa doticnom operacijom. Pazi kako se dogovaras za platu
Jasno NICS, ali nije me kontaktirao... Ocigledno je provaljeno da je neka lozana teska
samotiija
02.10.2008., 19:20
nije vise aktuelno?
E misa mu njegovog gde nije aktuelno i to bas sad kad sam resio da se dam u potrgu za neku lezileb sljaku,sta sad da radim.