PDA

Vidi punu verziju : ZLATNI RETRIVER

Brownie
17.01.2008., 20:32
Dajemo na usvajanje ljubiteljima pasa predivnog Zlatnog retrivera, starosti od 1 do 2 godine. Napusten je, te ne znamo tacnu starost i nemamo njegove papire.

Prekrasan je, veseo, ima urednu dlaku, umiljat, vaspitan, nuzdu vrsi iskljucivo u toku setnje vani, odlicno se slaze sa drugim psima kao i sa ljudima. Ako mu pruzite ljubav i dom, on ce znati kako da vam uzvrati ljubav i zahvali vam sto ste mu spasili zivot.

Oglas sam postavila na razlicite adrese, javite se, da ga ne odvede neko drugi.

Srdacan pozdrav,

Alma

Brownie
19.01.2008., 00:25
Zelim se zahvaliti ljudima koji su se vec javili. Moram naglasiti da se, s obzirom da je on kod mene vec nekoliko dana, osjecam prilicno odgovornom da pronadjem adekvatan dom za njega. Stoga zainteresovane molim da mi opisu u kakvim bi uslovima ovaj pas zivio, ko bi se o njemu brinuo, da li imas dovoljno vremena i volje da ga izvodis u setnju :confused:, da li mozes da priustis da ga odrzavas (vakcinisanje, hrana), da li se ostali clanovi tvoje porodice slazu da imate psa :lol:, i tome slicno.

Sutra planiram postaviti novu sliku. Na ovoj gore postavljenoj djeluje tuzno, to sam uslikala toga dana kada sam ga pronasla. Sad vec djeluje dosta veselije, jer je osjetio da ga volimo i da se brinemo o njemu, da ga volimo i da ga necemo povrijediti. Moram priznati da mi je sve teze da se razdvojim od njega, a ne mogu ga zadrzati jer vec imam psa i macku i ne mogu sebi priustiti jos jednog ljubimca.

Brownie
19.01.2008., 12:29
Sve se zavrsava na najbolji moguci nacin - pukom slucajnoscu smo uspjeli pronaci prave vlasnike izgubljenog psa i vratili smo im ga :)

Zove se Bart, u martu ce napuniti 3 godine, izgubio se u noci srpske nove godine, vjerovatno se uplasio petardi...