Vidi punu verziju : NAJLEPSA NOVOSADJANKA?
neko u prolazu
07.03.2004., 10:38
ko je to?(po vama) Odnosno zasto bas ona(ta)?
P.S:Nadam se samo da nije Natasha Bekvalac :lol:
Peta W.
08.03.2004., 01:43
Ne znam mnogo o njoj...
Znam da se zove Kristina,'82. je godiste i ide na filozofski fax,a zavrsila je Tozinu gimnaziju.http://smilies.sofrayt.com/1/u/ylflower.gif
DOKONI UM
08.03.2004., 12:41
Biljana voditeljka FOKUSA na TV DELTA
fotograf
08.03.2004., 17:59
Zini da ti kazem!
Dodjoska
08.03.2004., 22:50
Jooooooj, koliko ih ima lepih...prelepih...to je jako tesko pitanje! :roll:
Najlepsa je Peta kada gradom seta!!!http://home.hccnet.nl/bart.vancoenen/Smiley/bloem.gif
underwater
08.03.2004., 23:28
ulazi u TOP TEN definitivno!
mada je konkurencija u ovom gradu zaista zestoka!
da....veliki pozdrav za sve sugradjanke :wink:
Po meni na ovo pitanje ne postoji odgovor.Sve su prelepe.Jednostavno sumnjam da postoji neka koja bi mogla da se izdvoji.Za mene licno,to je moja koleginica sa prve godine,za koju se nadam da cu uspeti da je osvojim,ali ona je za mene najlepsa,ali u globalu sve su prelepe.
Najlepsa novosadjanka je Sandra 87god je,sa limana,moja bivsa devojka...Najbolja drugarica joj je Marija!Iako sam raskinuo sa Sandrom,po mom misljenju,a i misljenju drugih zescih novosadskih frajera,ona je najlepsa i najzgodnija novosadjanka!
natasha 84655
09.03.2004., 14:15
Najlepsa novosadjanka je Sandra 87god je,sa limana,moja bivsa devojka...Najbolja drugarica joj je Marija!Iako sam raskinuo sa Sandrom,po mom misljenju,a i misljenju drugih zescih novosadskih frajera,ona je najlepsa i najzgodnija novosadjanka!
Mislis na onu Sandru sa limana 2,zivi u kulama ide u elektro!?
Ima slatko lice ali i "malo" :D siru zadnjicu!Trebalo da smrsa desetak kila :wink:
natasha 84655
09.03.2004., 14:15
Ima slatko lice ali i "malo" :D siru zadnjicu!Trebalo da smrsa desetak kila :wink:
underwater
09.03.2004., 14:36
...po mom misljenju,a i misljenju drugih zescih novosadskih frajera...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zensko ide u elektro,eeeeeh sta se sve promenilo od kad sam ja zavrsio. :)
Ima slatko lice ali i "malo" :D siru zadnjicu!Trebalo da smrsa desetak kila :wink:NE,NIJE TO TA,MOJA BIVSA SANDRA IMA ZADNJICU ZA KOJOM LUDI CEO GRAD,ZNACI DA JOJ JE GUZA SAVRSENA!
Peta W.
10.03.2004., 13:27
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Au UW tebi bas nista ne moze da promakne!! :lol: :wink:
dugi777jezik
10.03.2004., 14:48
:P :P :P Uvek i samo Peta :!: :!: :!:
underwater
11.03.2004., 00:47
eh, PW...šta da ti kažem...imam taj hendikep da se unesem u svako štivo :wink:
NatasaNS
22.03.2004., 23:51
Da nije mozda Ciricka ?
Letos sam čekao "sedimicu" na stanici nakon koje bus skreće iz S.Jovanovića u Bul.v.Stepe, kad tamo devojka...lepa da boli. Znaš kad mi je palo na pamet da otmem bus i sa njom zapalim pravo na Kubu. Ništa! Bar malo sam se nagledao kako priroda zna da bude darežljiva i sišao na mojoj stanici, a ona odzujala dalje niz Bulevar. Patetika hehehe!
Jovica2
07.04.2004., 01:33
Garanat si joj ti neki kolega pa si je odmeravao u amfiteatru,znam da ja jesam,devojka lepa prirodno ali ko da se sminka valjkom za krecenje.A i mrsava je jako...ima i lepsih
Anja :*
30.06.2004., 01:07
Ima slatko lice ali i "malo" :D siru zadnjicu!Trebalo da smrsa desetak kila :wink:NE,NIJE TO TA,MOJA BIVSA SANDRA IMA ZADNJICU ZA KOJOM LUDI CEO GRAD,ZNACI DA JOJ JE GUZA SAVRSENA!
'87 godiste???
Ej, bre, pa to je dete!!!
30.06.2004., 01:08
Nije Sneza sa TV Apolo??? :lol:
**case-problem**bogdan
01.07.2004., 12:25
Ljudi, kada je rec o novosadjankama, zaista ne bih mogao da izaberem najlepsu, one su sve najlepse :D :D :D
krvolok
01.07.2004., 13:20
Dolcezza, samo je jako stidljiva !!! :lol:
Sipka sa glasom struga. :D
krvolok
01.07.2004., 16:18
[quote="Mare"]Sipka sa glasom struga. :D
Skandalozno !!! Takvu monumentalnu pojavu, tako okarakterisati !!! :roll:
Dolcezza
01.07.2004., 17:11
krvolocni, hvala.... :oops:
DOKONI UM
05.07.2004., 08:33
Anja, ne koristi privatne informacije na forumu :lol:
Lepe su obe...
Ja bar znam najbolje i za jednu i za drugu !!!
05.07.2004., 11:17
Anja, ne koristi privatne informacije na forumu :lol:
Lepe su obe...
Ja bar znam najbolje i za jednu i za drugu !!!
hihihihihi
Sorry! Nisam mogla da odolim :wink:
Nije te bilo neko vreme :cry:
DOKONI UM
05.07.2004., 12:41
Da nije me bilo neko vreme-iskoristio sam da za deset dana prespartam celu Crnu Goru : Zabljak, Biograd, Budva, Petrovac, Kotor, Perast, H.Novi, Igalo... malo radno malo opuštencija.
I opet tvrdim da su Novosađanke najlepše !
05.07.2004., 17:58
Da nije me bilo neko vreme-iskoristio sam da za deset dana prespartam celu Crnu Goru : Zabljak, Biograd, Budva, Petrovac, Kotor, Perast, H.Novi, Igalo... malo radno malo opuštencija.
Mudro zboris :lol:
DOKONI UM
06.07.2004., 13:22
Mudro zboris :lol:
Kao i uvek.
takilaki
09.07.2004., 10:23
jedna moja komsinica :-)))
Ne daj Bože da je PO MENI, već po mom mišljenju:
Recimo moja drugarica Sonja, ili možda Tijana, ili možda moja kumica Jovana, a možda baš ja...
Ma ne davi čoveče tim bezveznim pitanjem pa sve smo najlepše...
A zašto, zato što najlepšem gradu i sleduju najlepše devojke, ako ne veruješ u obe konstatacije se možeš uveriti lično, zato što imamo šarma baš kao i naš grad, to nekako raste jedno s drugim, i možda je naša lepota više u samopouzdanju i energiji koju prosipamo za sobom nego u dobrom fizičkom izgledu, jer složićeš se ima jako lepih devojaka koje za sobom prosipaju samo prazninu a njih naravno otpiši s liste Novosađanki, takve su samo imitacije...
Ne daj Bože da je PO MENI, već po mom mišljenju:
Recimo moja drugarica Sonja, ili možda Tijana, ili možda moja kumica Jovana, a možda baš ja...
Ma ne davi čoveče tim bezveznim pitanjem pa sve smo najlepše...
A zašto, zato što najlepšem gradu i sleduju najlepše devojke, ako ne veruješ u obe konstatacije se možeš uveriti lično, zato što imamo šarma baš kao i naš grad, to nekako raste jedno s drugim, i možda je naša lepota više u samopouzdanju i energiji koju prosipamo za sobom nego u dobrom fizičkom izgledu, jer složićeš se ima jako lepih devojaka koje za sobom prosipaju samo prazninu a njih naravno otpiši s liste Novosađanki, takve su samo imitacije...
najlepse novosadjanke sa upoznao u curugu, futogu, mosorinu i gardinovcima. nazalost...
DOKONI UM
12.07.2004., 08:58
A u Silbasu ?
Ih tek tamo da vidis kako ima lepih Novosadjanki... :lol:
znam da u silbasu ima dobri' konja, nisam znao za novonasadjanke? jel' istina...?
12.07.2004., 23:13
Ja mislim da Novosadjanki, sto lepih, sto ruznih, ima samo u Novom Sadu...
A vi me nemojte drzati za rec!!!
DOKONI UM
13.07.2004., 09:22
Ja mislim da Novosadjanki, sto lepih, sto ruznih, ima samo u Novom Sadu...
A vi me nemojte drzati za rec!!!
Eto necemo te drzati ... za rec :wink:
Slazem se sa Anjom da je ona devojka sto je '87. godiste jos uvek dete.
Ako mene pitate sve novosadjanke su lepe i OK ali ubedljivo najlepsa devojka koja postoji, od svih koje sam do sad video, je iz NS-a. Ona je predivna i ide na II godinu medicinskog. PP da i sami znate ko je ona... Najlepse zensko stvorenje koje se ikad rodilo... Ko ju je ikad upoznao (video) zna o cemu pisem, a ko nije kad je bude upoznao (video) znace o cemu sam ja ovde pisao...
Ne bih se složila da su Novosađanke, devojke koje žive u Novom Sadu, izvini ali to je čista glupost. U Novom Sadu najmanje ima Novosađanki. A Novosađanke su one kojima je Novi Sad u srcu i u svakoj pori tela, bez obzira gde su one.
Sinonim za Novosađanke danas je: nakvarcovane, plave i napucane, žao mi je ali to su uglavnom one koje spolja žele da se pokažu kao Novosađanke a prave su one iznutra, one kojima iz duše miriše Novi Sad.
Pozdrav svim Novosađankama širom sveta od Novosađanke iz Novog Sada
zex nis
20.08.2004., 07:58
najlepsa je crnka koja radi na jednoj trafici na bul. oslobodjenja.
Slash__
25.08.2004., 14:56
JA ZNAM ZA SLEDECE:
1.IVANA SENDERAK 84.GOD
2.TAMARA IVANOV 82.GOD
3.MILICA STAROVIC 87.GOD
4.MARINA RAJIC 87.GOD
I 5.PROFESORICA USTAVA U EKONOMSKOJ SHKOLI
underwater
02.09.2004., 00:36
A zašto, zato što najlepšem gradu i sleduju najlepše devojke
bojim se da cu mroati da razocaram sve one koji nisu dobacili dalje od segedina i misle da je novi sad najlepsi grad na svetu novosadjanke najbolje ribe na svetu...
gradova ima mnogo lepsih, a devojke... pa devojke su veoma lepe, ali ne bi im skodilo da budu malo opustenije i interesantnije... cast izuzecima...
ovako... dizajn 10, sadrzaj 6....
..kad vec generalizujemo, idimo do kraja... :D
bojim se da cu mroati da razocaram sve one koji nisu dobacili dalje od segedina i misle da je novi sad najlepsi grad na svetu novosadjanke najbolje ribe na svetu...
gradova ima mnogo lepsih, a devojke... pa devojke su veoma lepe, ali ne bi im skodilo da budu malo opustenije i interesantnije... cast izuzecima...
E pa ja sam malo vise dobacio i recu ti sledece NS JESTE NAJLEPSI GRAD!!! A kakve su devojke. . . Sve je to stvar licnog ukusa. Po meni, i onome sto sam do sada svugde video. . . GagaNS je u pravu.
underwater
02.09.2004., 01:13
E pa ja sam malo vise dobacio i recu ti sledece NS JESTE NAJLEPSI GRAD!!! A kakve su devojke. . . Sve je to stvar licnog ukusa. Po meni, i onome sto sam do sada svugde video. . . GagaNS je u pravu.
"rećes" mi i koji je drugi najlepši grad na svetu, važi?
:wink:
DOKONI UM
02.09.2004., 08:20
ja sam "vidio" i neke lepše, razumeš...
ja sam "vidio" i neke lepše, razumeš...
Drugi najlepsi po meni je Chicago. Jako lep grad, mana su mu mozda hajvejovi ali sve u svemu predivan grad. Ona fontana, a sada i Millenium. . . Mislim grad ko stvoren za uzivanje. . .
Isto jako lep grad je i Bloomington u Indijani. Grad ima predivan kampus. Jedan od najlepsih koje sam do sad video.
Zadovoljni?
DOKONI UM
03.09.2004., 08:41
Ne sasvim...ajde još neki putopis, nešto malo na istok.
mani se hajvejova, hajbildinga...
mani se hajvejova, hajbildinga...Po meni je Rusija,pogotovo Moskva,ali voleo bi zaista da posetim Kinu i Indiju
A i ruskinje su mocne,veoma lepo izgledaju,a garantujem da najbolje umeju da zavode,i da je malo muskaraca koji mogu da im odole,ali nemojte nikada da pijete sa njima.Ostacete na patosu.
A i ruskinje su mocne,veoma lepo izgledaju,a garantujem da najbolje umeju da zavode,i da je malo muskaraca koji mogu da im odole,ali nemojte nikada da pijete sa njima.Ostacete na patosu.
To ti iz iskustva? :lol:
Kad su oni u pitanju ja se drzim one cuvene od Karadjordja "Da Bog da grom spalio onog ko verovao Rusima!".
Na istok. . . Pa znam za jedno malo mestasc na levoj obali Tise na severu Banata. Ali to je skoro tu. . .
Sto se tice istoka tamo nisam zalazio i ne spoznajem bas nabolje stvari ali iz onoga sto sam video, jedino Japan bi mogao da se izdvoji kao normalna zemlja i Australija i Izrael. Ostalo. . .
Na istok. . . Pa znam za jedno malo mestasc na levoj obali Tise na severu Banata. Ali to je skoro tu. . .
Sto se tice istoka tamo nisam zalazio i ne spoznajem bas nabolje stvari ali iz onoga sto sam video, jedino Japan bi mogao da se izdvoji kao normalna zemlja i Australija i Izrael. Ostalo. . .Zaboravio si Irak :lol:
Sto se tice istoka tamo nisam zalazio i ne spoznajem bas nabolje stvari ali iz onoga sto sam video, jedino Japan bi mogao da se izdvoji kao normalna zemlja i Australija i Izrael. Ostalo. . .Zaboravio si Irak :lol:
Ne bih Irak, danas je tamo malo lose biti domorodac tako da bih ga zaobisao :P
Ma Beogradjanke su najlepse, verujte mi na rec! :wink:
maliPrinc
09.09.2004., 12:46
Najlepsa devojka u Novom Sadu je
MARIJA SPASOJEVIC! Moja rodjaka. Geni su geni..haha :D
Dajana
srce mi je pokidala
underwater
01.10.2004., 00:15
...a da vi postujete njihove slike, posto mi imena nista ne znace....
a mi cemo da dizemo table sa ocenama 8)
Naša Maja
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DOKONI UM
01.10.2004., 08:35
"KOMŠIJA" BORA
:lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:
"KOMŠIJA" BORA
:lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: komsinica sa trinaestog sprata :lol: :lol: :lol: :lol: Kada bolje razmislim ima ih vise.Ma nsbee definitivno.Bas me interesuje sta ce da kaze na ovo,odnosno kako prihvata komplimente?! :lol: :lol: :lol:
"KOMŠIJA" BORA
:lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: komsinica sa trinaestog sprata :lol: :lol: :lol: :lol: Kada bolje razmislim ima ih vise.Ma nsbee definitivno.Bas me interesuje sta ce da kaze na ovo,odnosno kako prihvata komplimente?! :lol: :lol: :lol:
HVALA!!! :oops: :D :D
Objektivac
03.10.2004., 18:16
Najlepsa Novosadjanka je neko ko se ne uklapa u sablon nitnicavih torbica, spicastih jeftinih cipela, plave ispeglane kose, farkama ispod pupka (kako god one stajale) i majici padajucih ramena!
Najlepsa novosadjanka je svoja, drugacija, najlepsa novosadjanka vodi racuna o svom telu (CELULITU), o svojim noktima i kosi isto koliko vodi racuna i o svojoj glavi! Najlepsa novosadjanka ide u pozoriste, u Sinagogu na Vojvodjanse simfonicare, cita knjige i poznaje filmove. Najlepsu novosadjadjanku ne fasciniraju besni automobili i frajeri sa majmunkama.
Najlepsa novosadjanka vozi bicikl, klizaljke i ide na strand(jer je nije blam da se skine). Ima mnogo najlepsih novosadjanki u Novom Sadu i mnoge novosadjanke koje sebe smatraju jednom od njih bi prevashodno morale ispuniti ove kriterijume!
:lol: :lol: :lol:
Sta to znaci kad je najlepsa (bilo koja) Novosadjanka "svoja"??! :shock:
Objektivni, ajd napisi onda i kriterijume za najlepseg Novosadjanina (mozes na drugoj temi...)... sigurno ces imati manje stavki :roll:
Objektivac ili objektivna
04.10.2004., 20:28
E pa sasvcim cu ti jednostavno odgovoriti. Kazes, nije ti jasno sta znaci "svoja" ?
To znaci da najlepsa novosadjanka ne podleze uticajima gomile. Ima svoj stav i svoj ukus bez obzira na to sta joj nekakva kvazi kultura i kvazi-fensi-trendovi diktiraju. A sto se muskarca tice, mnoge osobine bi se poklopile sa osobinama najlepse novosadjanke. Dakle to nije onaj "smeker" sa majmunkom na glavi, fudbalerskim stilom i oblacenja i razmisljanja, koji mase kljucevima od svog stana(da zavara trag da nema kola). Takvih je pun grad! Toga se uzasavam! "Ja sam frajer: "sto sam veci seljak-to sam veci macan", mirisem na Kavalija, a ovamo pljujem i psujem, i u glavi imam mozak velicine graska". E pa gde su oni dani kada se cenio momak sportista koji studira elektrotehniku, ume da prica, a ne samo da sedi po kafanama i vrti kutiju Marlbora. Dakle, sta bi bio po meni najlepsi novosadjanin, prosudi sam.
"KOMŠIJA" BORA
HVALA!!! :oops: :D :DSamo hvala,taman sam mislio da ces da se hvalis,pa da ti isporucim recenicu,da je skromnost vrlina,a ono nista.Bah,bas steta. :evil: :evil: :lol: :D :)
ne "sam"... sama :lol:Pa ti si proglasena za musko,pored mog komplimenta,ovo mora da je bolelo.Mene jeste :) :D :D :D :D :D :D :D :D
pa sta cu kad covek ne zna kako izgledam! :lol:
pa sta cu kad covek ne zna kako izgledam! :lol:Da super hot zenska,ali izgleda da ja moram da povecam dioptriju,jer vise nisam siguran da li sam te doboro video. :lol: :) :D :D 8) 8) 8) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Najlepsa Novosadjanka je neko ko se ne uklapa u sablon nitnicavih torbica, spicastih jeftinih cipela, plave ispeglane kose, farkama ispod pupka (kako god one stajale) i majici padajucih ramena!
Najlepsa novosadjanka je svoja, drugacija, najlepsa novosadjanka vodi racuna o svom telu (CELULITU), o svojim noktima i kosi isto koliko vodi racuna i o svojoj glavi! Najlepsa novosadjanka ide u pozoriste, u Sinagogu na Vojvodjanse simfonicare, cita knjige i poznaje filmove. Najlepsu novosadjadjanku ne fasciniraju besni automobili i frajeri sa majmunkama.
Najlepsa novosadjanka vozi bicikl, klizaljke i ide na strand(jer je nije blam da se skine). Ima mnogo najlepsih novosadjanki u Novom Sadu i mnoge novosadjanke koje sebe smatraju jednom od njih bi prevashodno morale ispuniti ove kriterijume!
Ovaj/ova je 100% upravu!
Nemas pojma kako bi bilo dobro da te ta 39' trese jos par nedelja! :twisted:
Nemas pojma kako bi bilo dobro da te ta 39' trese jos par nedelja! :twisted:Pa nikad se ne zna mozda i hoce.Hvala na lepim zeljama :wink:
sarmica
14.10.2004., 12:31
E pa sasvcim cu ti jednostavno odgovoriti. Kazes, nije ti jasno sta znaci "svoja" ?
To znaci da najlepsa novosadjanka ne podleze uticajima gomile. Ima svoj stav i svoj ukus bez obzira na to sta joj nekakva kvazi kultura i kvazi-fensi-trendovi diktiraju. A sto se muskarca tice, mnoge osobine bi se poklopile sa osobinama najlepse novosadjanke. Dakle to nije onaj "smeker" sa majmunkom na glavi, fudbalerskim stilom i oblacenja i razmisljanja, koji mase kljucevima od svog stana(da zavara trag da nema kola). Takvih je pun grad! Toga se uzasavam! "Ja sam frajer: "sto sam veci seljak-to sam veci macan", mirisem na Kavalija, a ovamo pljujem i psujem, i u glavi imam mozak velicine graska". E pa gde su oni dani kada se cenio momak sportista koji studira elektrotehniku, ume da prica, a ne samo da sedi po kafanama i vrti kutiju Marlbora. Dakle, sta bi bio po meni najlepsi novosadjanin, prosudi sam.Ijaooo...ti si moj covek!
petite_brebis
28.11.2004., 04:36
mislim da se devojka zove Danijela, a drugarica i je je zovemo Sirena iz prostog razloga sto lici na istu iako ima duge NOGE! :shock:
Ima duge plave dredove u kombinaciji sa pletenicama. Vidjam je na h-c svirkama (sto je ne cini manje zenstvenom) i par puta sam je videla u Irishu. Ni jedna osoba na ovome svetu mi nije oduzela dah sem nje... :oops: iako sam zensko ja stvarno moram da priznam da je ona nesto najlepse sto sam u zivotu videla... doduse svesna sam cinjenice da estetika nije sve i na to cu nadovezati da ju je moj decko porkomentarisao (nakon razgovora sa njom)sasvim "prosecnom"... :roll: I opet zakljucak UKUSI SU RAZLICITI! :!:
goodday
28.11.2004., 13:40
neki jaganjci
SIGNATURE 350
07.12.2004., 22:59
Jelena M. '88 je najlepsa ubedljivo 8)
SIGNATURE 350
07.12.2004., 23:00
znam jednog koji se za njom kida vec nekoliko godina... 8)
To sto se neko lozi na nju vec neko vreme ne mora da znaci da je najlepsa. . . Znam i ja tako za neke devojke na koje se loze neki i to dosta dugo ali opet nisu bas nesto lepe. Tako da slab ti kriterijum :wink:
goran89
18.12.2004., 23:57
Zensko ide u elektro,eeeeeh sta se sve promenilo od kad sam ja zavrsio. :)
Ako je to ona na koju ja mislim onda se grdno varate da je ona najlepsa u NS-u. Ima mnogo boljih. Npr. Jovana iz Zmaj Jovine, prvi razred, ne znam sta da kazem
goran89
19.12.2004., 00:00
Ako je to ona na koju ja mislim da je iz elektro onda se grdno varate. Ima mnogo boljih u NS-u
maliPrinc
23.01.2005., 01:00
Ma najlepsa devojka u NS-u je Branka, definitivno!
P.S. Valjda ce procitati ovo :? :D
Peta W.
24.01.2005., 13:02
Tu Sandru izgleda mnoooogi DOBRO poznaju... :mrgreen:
Mislim da su najbolje ribe Novog Sada ovde,na forumu...a vi ih trazhite po celom gradu... 8) :wink:
DOKONI UM
24.01.2005., 13:08
Mislim da su najbolje ribe Novog Sada ovde,na forumu...a vi ih trazhite po celom gradu... 8) :wink:
Tako je. Sudeći po nekim fotografijama koje su poskidane iz profila bile su neke dobre ribe na forumu...sada ih nema...
P.S. Da li je još neko osim mene zadržao photku u profilu ?
DOKONI UM
24.01.2005., 13:10
Jeste PETA W...
Čak se i ekseri na ovoj ćupriji bolje vide od nje...
Jeste PETA W...
Čak se i ekseri na ovoj ćupriji bolje vide od nje...PetaW krajnje je vreme da stavis neku konkretnu sliku.Sto dokoni kaze,i ekseri se vide bolje od tebe.
petite_brebis
24.01.2005., 15:36
neki jaganjci
sta neki jaganjci?
:evil: :evil:
ovce su najdivnija bica na svetu!
petite_brebis
24.01.2005., 15:39
Marchuk?
e, ako je to ta... bolje se eliminisite po kratkom postupku!cap!
riba je sve, ali samo ne lepa...
Pera_Zdera
24.01.2005., 15:45
Jel ovo licni oglas? :lol:
Inace tvoje slikice su stvarno da covek pozeli da ih pogleda...poblize. :wink:
25.01.2005., 04:21
Tako je. Sudeći po nekim fotografijama koje su poskidane iz profila bile su neke dobre ribe na forumu...sada ih nema...
hm
mislim da nije niko :wink:
hm
mislim da nije niko :wink:Varas se,jeste :wink:
Peta W.
25.01.2005., 11:34
Jeste PETA W...
Čak se i ekseri na ovoj ćupriji bolje vide od nje...PetaW krajnje je vreme da stavis neku konkretnu sliku.Sto dokoni kaze,i ekseri se vide bolje od tebe.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hm...mozhda i razmislim o tome.... :wink:
P.S.Kako je nekome moglo pasti na pamet da se reklamiram?? :shock: Pa zar me niste dovoljno upoznali do sad?.. :? Naravno da niste! :lol: :wink: :mrgreen:
dugi777jezik
25.01.2005., 14:34
Jeste PETA W...
Hm...mozhda i razmislim o tome.... :wink:
P.S.Kako je nekome moglo pasti na pamet da se reklamiram?? :shock: Pa zar me niste dovoljno upoznali do sad?.. :? Naravno da niste! :lol: :wink: :mrgreen:
8) 8) 8) Ti si ta NS-girl, Peta, volim te !!! :P :P :P
DOKONI UM
26.01.2005., 11:11
Peta W...
Ajmo malo zumiraj ovu tvoju photku...
Nešto me danas zanima jesu li Egipćani koristili čelične eksere ili ove obične i nešto mi se čini da je stolar fušerisao kod rukohvata :lol: :wink:
Decky_Nis
04.02.2005., 01:01
Znaci mogao bih do sutra da pricam o movosadjankama iako sam iz Nisa mislim da su one najlepse. Po meni odnosno po slikama koje su mi slale one skojima sam se dopisivao najlepse novosadjanke su Branka Ilic plavusa i Maja sa detelinare 85 plavusa takodje. Ako neko zna gde ima slike nekih novosadjankineka mi napise. Pozdrav za sve cure iz Nisa :D
Tijana Prodanov (@rwen). Ako ikada ovo vidis znaj da te volim do neba, ma kakvo nebo, vasiona je suvise mala!!! (:Sauron
Decky_Nis
23.02.2005., 02:11
Ispravka samog sebe. Cura se naljutila na mene i rekla je da sam bolesnik jer sam napisao na ovom forumu da je najlepsa??? Ovo je bolestan narod, (sto je opste poznato samo konstatujem) chatujem sa njom preko 2 meseca i sve je bilo cool a kada sam je pohvalio javno na forumu ona kaze da sam bolestan i da je tako nesto ocekivala od mene. Misliiiim..... mozda su najlepse ali ne zasluzuju postovanje nimalo. I jos nesto ljudi budite svinje prema devojkama i postovace vas to je garantovano istina i taj ko je to izmislio taj je najpametniji covek na svetu i treba mu dati nobelovu nagradu. Ja licno sam uvek fin i bas zbog toga i uvek izvucem najdeblji kraj(iskustvo). Neka mi neka devojka objasni o cemu se radi ko je u pravu samo molim vas bez onih komentara ja branim curu jer sam i ja cura!!! Sta je pouka iz svega ovoga momci... Zakljucite sami !!!!!
Pera_Zdera
23.02.2005., 10:07
Da ne treba pisati licna imena na forumu. :lol:
Decky,je l' to bila Branka ili Maja? :lol:
Decky_Nis
25.02.2005., 00:31
Maja. Zasto? Jel je znas???
Decky_Nis
25.02.2005., 01:23
Ma najlepsa devojka u NS-u je Branka, definitivno!
P.S. Valjda ce procitati ovo :? :D
E Branka Branka Braaaaanka reci mi koja Braaanka da je to ona na koju mislim i ja mada ja imam samo njenu sliku plavusa i preziva se Ilic???? Ali recpect za nju prelepo stvorenje! Ako ima negde njena slika napisi mi mozda je ista. Poz
ma,jok! relax! 8)
Decky_Nis
21.03.2005., 02:23
ma,jok! relax! 8)
Ma samo opusteno opusteno ... 8)
Tommy_V
22.03.2005., 10:50
I sta sad. Da li da se preselim u NS?
ako zelis i dalje da budes nevin i pri tom imas lep pogled,samo napred! :wink:
Decky_Nis
24.03.2005., 02:18
ako zelis i dalje da budes nevin i pri tom imas lep pogled,samo napred! :wink:
:shock: :arrow: :D
I sta sad. Da li da se preselim u NS?
Jel imas kakvu nekretninu, da se menjamo. :lol:
Ask@mus@
27.02.2007., 15:35
dfjhlsjkd sjfdh A;SJF ;FH SADFHsdfh fhhfdjjjjjjjjjj hffffffffffffffffff
ffffffffffffffffffffff flff
Aleksej_BASO
27.02.2007., 15:42
Svaka je dobra kada se malo dotera - namontira i razgoliti, samo da nije mnogo debela ili tako nesto.. :lol:
gucci_novosadjanka
27.02.2007., 22:38
Jel me neko zvao???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jel devojke izZablja spadaju pod novosadjanke ? ako da
Jelena Jakovljevic :) ( koju cu nadam se upoznati)
(inace moj favorit i br.1 miss YU do sad )
e sad sto prica pa ne staje.... to nije do lepote jel?:lol:
Aleksej_BASO
28.02.2007., 00:47
MOja frizerka! Bela. :)
gucci_novosadjanka
28.02.2007., 03:08
Po meni Natasha Bekvalac, Kristina Grujin- ona sa FAST reklame,
Ena (veliki brat), moje drugarice Tamara, Jelena, Racicka, Olga.......i ima josh nekih
jacques
28.02.2007., 07:54
njih barem 20 vidim svaki dan za koje mislim da su najlepse :lol:
DOKONI UM
28.02.2007., 09:24
Po meni Natasha Bekvalac, Kristina Grujin (moja drugarica)- ona sa FAST reklame,
Ena (veliki brat), moje drugarice Tamara, Jelena, Racicka, Olga.......i ima josh nekih
I moja.
I ne samo sa glupe FAST reklame, svoju najbolju (do sada) rolu je odigrala u spotu Vlade Georgijeva ... "Jedina" ... cepanje perjanog jastuka... ako ti je drugarica pitaj je : ko nju i koga ona oslovljava sa "dušo" ;-)
Nocni soko
28.02.2007., 10:47
Ladno dignuta tema posle 2 god :)
Natasa Bekvalac... pre ili posle operacije?
http://index.hr/images2/bekvalaypress_v.jpg
DOKONI UM
28.02.2007., 10:49
Posle .
Al sad kad smo je "digli" ne sputamo je :-)
gucci_novosadjanka
28.02.2007., 20:17
I moja.
I ne samo sa glupe FAST reklame, svoju najbolju (do sada) rolu je odigrala u spotu Vlade Georgijeva ... "Jedina" ... cepanje perjanog jastuka... ako ti je drugarica pitaj je : ko nju i koga ona oslovljava sa "dušo" ;-)
Ha haaaaaaaa ladno je znash!!!!!!!!
Znash onda i Zoricu Radulovic sa delte "Fokus"- bash sam sad htela da joj saljem e-mail, jer je rekla da ce me ubiti shto joj ne pishem!
Njih dve i Sladja Ivanishevic su najbolje drugarice!
Aleksej_BASO
28.02.2007., 20:28
Meni je dobra ona voditeljka sa anala 9! :lol:
gucci_novosadjanka
28.02.2007., 21:09
koja?
Aleksej_BASO
28.02.2007., 21:31
Ona plava lutkica! :)
gucci_novosadjanka
28.02.2007., 23:04
sve si mi reko!!!! :roll:
Aleksej_BASO
28.02.2007., 23:47
Ma ona bre riba bas je dobra.... :lol:
gucci_novosadjanka
01.03.2007., 00:49
e Alexej yebi se! :p
Aleksej_BASO
01.03.2007., 01:00
Ala si nekulturna....
gucci_novosadjanka
01.03.2007., 01:04
ma katastrofalna sam......nemam rechi za sebe!
gucci_novosadjanka
01.03.2007., 04:04
sladja, natasha, i ena
gucci_novosadjanka
01.03.2007., 04:15
i Kristina koja je sada smedja i josh mrshavija i nije ispala ovde neshto ali je jako lepa inache!
jacques
01.03.2007., 07:41
@Alex
mislim da znam na koju mislis 8)
DOKONI UM
01.03.2007., 13:26
Ha haaaaaaaa ladno je znash!!!!!!!!
Znash onda i Zoricu Radulovic sa delte "Fokus"- bash sam sad htela da joj saljem e-mail, jer je rekla da ce me ubiti shto joj ne pishem!
Njih dve i Sladja Ivanishevic su najbolje drugarice!
Da NEVENA mada više volim da te zovem karolina Guči :lol:
I Zoricu ("pr izgorele diskoteke u Rumi")
I Slađanu ("pevaljka u usponu")
I kristinu ("dušo")
I sestru Selenu (TOP STORY na engleskom)
I tvoju najbolju drugaricu Tatjanu Kraišnik...
:lol:
Ha ?
CIA i FBI mi nisu ni do kolena lutko !
DOKONI UM
01.03.2007., 13:32
Meni je dobra ona voditeljka sa anala 9! :lol:
tačno znam koja !
izgleda kao ***** diva :lol:
Aleksej_BASO
01.03.2007., 14:03
sladja, natasha, i ena
HAhaha narocito ENA! Ruski tip lepote - ima dupe ko Rusija! :lol:
@Alex
tačno znam koja !
izgleda kao ***** diva :lol:
Muskraci znaju (zasto) :lol:
sladja, natasha, i ena
ENA??????? Imaš li ti dete oči????? :shock: Kakve li su tek kalašture u Americi, kad je tebi Ena lepa... :?
Ask@mus@
01.03.2007., 17:20
@Alex
Da li si se ti ewwwwwriu bnwieoru weiru woeiru woeiur woeir uweiruweiourw er
Jeca_90
01.03.2007., 18:10
ENA??????? Imaš li ti dete oči????? :shock: Kakve li su tek kalašture u Americi, kad je tebi Ena lepa... :?
Svejedno moras priznati da ima jako lepo lice,mozda nije najzgodnija,ali tu svoju debljinu lepo nosi,bar po mom misljenju. ;)
gucci_novosadjanka
01.03.2007., 22:11
Da NEVENA mada više volim da te zovem karolina Guči :lol:
I Zoricu ("pr izgorele diskoteke u Rumi")
I Slađanu ("pevaljka u usponu")
I kristinu ("dušo")
I sestru Selenu (TOP STORY na engleskom)
I tvoju najbolju drugaricu Tatjanu Kraišnik...
Ha ?
CIA i FBI mi nisu ni do kolena lutko !
ZEZASH MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KO SI TI YEBOTE???????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????
gucci_novosadjanka
01.03.2007., 22:14
A ne, mozda jeste ona malo nekulturna i pali se ali brate lepa je!!!!
i nije debela!
(meni su rekli da lichim na nju, po gradji i malo u licu pa moram da je branim, ali i govorim istinu!!!!)
Aleksej_BASO
01.03.2007., 22:19
Da li si se ti to obratio meni ili Alekseju? Ako si meni, onda reci gde si je video i da li znas nesto o njoj?
JA je znam. Stalno se vidjamo :lol:
PS Ene - veliko dupe! :p
gucci_novosadjanka
01.03.2007., 22:28
Mushkarci vole malo vece buljagere tako da ne lupetajte sada!!!!( ja to iz iskustva :lol: )
Aleksej_BASO
01.03.2007., 23:51
Malo vece da ali ne kao Enino.
Osim toga toliko je glupa devojka da bi svakog smorila......... :?
gucci_novosadjanka
02.03.2007., 01:30
pa nema ona bash tol'ko dupe!!!!!!!!!!!!!! :shock:
jacques
02.03.2007., 07:49
jedino ako kamera dodaje 10-tak kg....onda nema ;)...ugojila se u kuci V.Brata....pa mozda nije vise takva kakvom je ti pamtis :)
ma kad se vratis...videcemo mi kakva je tvoja gooza pa cemo oceniti ;)
storm cloud
02.03.2007., 08:02
Е човече, натерасте ме да погледам на нету како изгледа та Ена, толико овде тупите о њој. :roll:
Слатка је, али није нека лепотица, има тупаву фацу. И јесте дебела.
А она Александра, исто из ВБ, ладно ради у теретани у коју ја идем и ја сам тек пре пар недеља сазнала да је била у ВБ. :shock::lol:
lillymoon
02.03.2007., 08:17
teretana? :| a ja mislila da si naisla na........dovoljno visokog.........momka ;)
storm cloud
02.03.2007., 08:24
teretana? :| a ja mislila da si naisla na........dovoljno visokog.........momka ;)
Јесам. :D
Ма не вежбам ја на справама, него идем на тае бо. :)
jacques
02.03.2007., 08:27
auuu...ona Aleksandra izgleda fantasticno......barem telo ima ko bombona :D
storm cloud
02.03.2007., 08:36
Мала је као пола мене, има силиконе, псује као кочијаш, али јесте - сва је затегнута и мишићава. Па, ко воле таке... :) ;)
DOKONI UM
02.03.2007., 08:44
Мала је као пола мене, има силиконе, псује као кочијаш, али јесте - сва је затегнута и мишићава. Па, ко воле таке... :) ;)
Meni nije bitno šta priča... :lol:
storm cloud
02.03.2007., 08:46
A ja мислио да те упознам са оном мојом другарицом.... О којој сам ти причао ономад... Дубоко си ме разочарао...
Па упознај га...од вишка глава не боли...неће да се бачи. :razz:
jacques
02.03.2007., 08:50
pa da Zmaje.....ovu sam vid`o samo na tv-u....i zapala mi za oko....ali nista vise od toga..nema akcije :lol:
a za onu....hehehe...eeee....bilo bi mi jako drago ako bi se desilo :D:D:D:D
lillymoon
02.03.2007., 08:52
A ja мислио да те упознам са оном мојом другарицом.... О којој сам ти писао ономад... Дубоко си ме разочарао...i ja sam pokusala da mu objasnim ranije.......................i tigar cak bira lovinu..............:|
storm cloud
02.03.2007., 08:59
...........i tigar cak bira lovinu..............:|
Ако, ако, и теба да бира. Ја сам увек за бирање. Није он макар ко. ;)
lillymoon
02.03.2007., 09:01
Јесам. :D
Ма не вежбам ја на справама, него идем на тае бо. :)pohvalno
pre 3 godine sam prestala da treniram taebo,bas mi nedostaje...................
poprilicno sam sigurna da je i mr.taebo zasluzan za tolika srca koja rasipas naokolo ;)
storm cloud
02.03.2007., 09:03
Могуће. :)
Јако сам задовољна, најбољи тренинзи на које сам икада ишла. :)
storm cloud
02.03.2007., 09:11
Па шта ће онда Жаку, ако је толика? :lol:
jacques
02.03.2007., 09:12
i onda taman rame uz rame samnom :D....Zmaje...nemoj da gresis dusu...nego okreni par telefona...pleeeeeeeeeeeease :D
@Storm
:P:P:P:P....cu se snadjem :P
jacques
02.03.2007., 09:31
iju :shock:
DOKONI UM
02.03.2007., 09:32
Ajde malo da pričamo O NAJLEPŠIM NOVOSAĐANKAMA a ne o "masovnim treninzima" što bi reko gospodin Kristijan
jacques
02.03.2007., 09:36
od pre neku godinu...
http://www.chevening.org.yu/english/issues/2004/16/images/4-7.jpg
pa onda i miss auto ;)
http://www.netauto.co.yu/IZBOR/MISS/gaga.jpg
storm cloud
02.03.2007., 09:46
iju :shock:
Џаба се сад бечиш, ја сам покушала да те заштитим на време. Кад те та згроми... :lol:
jacques
02.03.2007., 09:50
ne izgleda po slikama da ce me tako lako zgromiti ;)....ali...ako je to bas pali :lol:....mozda joj i dopustim ;):lol:
Ask@mus@
02.03.2007., 11:32
JA je znam. Stalno se vidjamo :lol:
PS Ene - veliko dupe! :p
A gde je vidjas, majke ti, ja je nisam video dve godine a stalno je trazim? Gde radi? Radila je u nekom butiku na Spensu.
A ako se vidjate, pozdravi je i pozovi je na forum.
Ask@mus@
02.03.2007., 11:34
Malo vece da ali ne kao Enino.
Osim toga toliko je glupa devojka da bi svakog smorila......... :?
Pa to je super, devojka i ne treba da bude pametna.
storm cloud
02.03.2007., 11:43
omg :roll:
HEMI 426
02.03.2007., 11:46
nemoj da se cudis, svakom po zasluzi
sta mislis, da je pametan, da li bi trazio glupavu ribu? :wink:
Ask@mus@
02.03.2007., 12:16
nemoj da se cudis, svakom po zasluzi
sta mislis, da je pametan, da li bi trazio glupavu ribu? :wink:
`ajd` nek ti bude.....
Ask@mus@
02.03.2007., 12:19
Previse je dobra za ovaj forum
Aleksej_BASO
02.03.2007., 12:49
Mislis ko ima dovoljno kesha da je pripitomi ;)
Aleksej_BASO
02.03.2007., 12:50
A gde je vidjas, majke ti, ja je nisam video dve godine a stalno je trazim? Gde radi? Radila je u nekom butiku na Spensu.
A ako se vidjate, pozdravi je i pozovi je na forum.
Ma ne vidjam je redovno, mi smo ti kao u nokej kres shemi :lol: :lol: Pa kada dodje na red...
Oce obavezno docice na forum, kaze luda je za forumasima ;)
Aleksej_BASO
02.03.2007., 12:51
A poznaje li neko ovu devojku? Fotka je sa sajta virtualnigrad.com, tamo je u izboru najlepsih novosadjanki. Fotka je mala, ali nema veca.... :cry:
Hahahahaha da se nisis zeznuo mozda je to "najlepsih" novosadjanki ;) ;) ;)
lillymoon
02.03.2007., 13:11
A poznaje li neko ovu devojku? Fotka je sa sajta virtualnigrad.com, tamo je u izboru najlepsih novosadjanki. Fotka je mala, ali nema veca.... :cry:a to je zensko? :?
jacques
02.03.2007., 13:15
kako nema veca slika?...svasta...pa klikni na sliku da se uveca :roll:...evo jedne od....
http://foto.virtualnigrad.com/albums/userpics/10036/mmm....jpg
gucci_novosadjanka
03.03.2007., 00:15
A poznaje li neko ovu devojku? Fotka je sa sajta virtualnigrad.com, tamo je u izboru najlepsih novosadjanki. Fotka je mala, ali nema veca.... :cry:
jao boze nashta lichi!!!!
sorry ruzna je!
gucci_novosadjanka
03.03.2007., 00:16
Neko je okachio Sanju Papic................ljudi znate li vi kakva je ona bila!
GROB NAD GROBOVIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to je samo dokaz da su lepota i ružnoća prolazna pojava
mada lepota nekog i ne poseti
gucci_novosadjanka
03.03.2007., 00:34
pa nazalost!
DOKONI UM
03.03.2007., 08:26
Neko je okachio Sanju Papic................ljudi znate li vi kakva je ona bila!
GROB NAD GROBOVIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To je ključna reč.
Ali danas je spomenik nad spomenicima. 8-)
gucci_novosadjanka
03.03.2007., 16:51
pa i nije neka lepotica ni danas, ali je slatka!
jacques
03.03.2007., 19:22
pa slatka je...dobro kazes....to je i najvaznije ;):D
btw...ja sam onaj sto je okacio njenu sliku :P
gucci_novosadjanka
04.03.2007., 03:47
Axa....ok
Ask@mus@
04.03.2007., 11:07
Ma ne vidjam je redovno, mi smo ti kao u nokej kres shemi :lol: :lol: Pa kada dodje na red...
Oce obavezno docice na forum, kaze luda je za forumasima ;)
Ma kako ne.......
Ask@mus@
04.03.2007., 11:21
jao boze nashta lichi!!!!
sorry ruzna je!
Ma da, u odnosu na tebe....
jacques
04.03.2007., 18:17
i vredjanje se nastavlja :roll:....a sto je prvo ne upoznas pa onda komentarises....:?
gucci_novosadjanka
04.03.2007., 19:16
Ma da, u odnosu na tebe....
ja sam iskrena!
Nisam nikog redjala direktno
Evo ako ce ti biti lakshe i bolje PRELEPA JE!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
vanesssa56
04.03.2007., 19:22
MIslim da je nasha Gucci jedna od najboljih riba u NS a bogami i shire.
gucci_novosadjanka
04.03.2007., 21:12
ha, ha :)
jacques
05.03.2007., 07:51
videcemo....provericemo...uskoro ;)
DOKONI UM
05.03.2007., 08:00
MIslim da je nasha Gucci jedna od najboljih riba u NS a bogami i shire.
Pa vidi ... ja sam GLASAO za nju ... takod a tu spora nema :idea:
Quellilo
06.03.2007., 11:09
dovoljno je sto su novosadjanke najlepse devojke na balkanu,nepotrebno je zamarati se time koja je bas posebno najlepsa!! :))))
ali nismo lose mi s podbare........
Aleksej_BASO
06.03.2007., 14:42
A pa ti si zensko....
Hahaha!!!!
jacques
06.03.2007., 16:23
mozda neopredeljeno ;):lol:
gucci_novosadjanka
07.03.2007., 00:34
Pa vidi ... ja sam GLASAO za nju ... takod a tu spora nema :idea:
jao boze kad se setim
DOKONI UM
07.03.2007., 08:03
;-)
Prošlost je kao rodbina...uvek imaš nešto od čega se stidiš
jacques
07.03.2007., 08:12
nije to valjda bilo za stidnju...nego za pohvalu :D
DOKONI UM
07.03.2007., 08:13
Pa i ja mislim.
Glasao sam za nju a ona se sad stidi
sorceress
02.04.2007., 17:16
ha ha :DDDD
sorceress
02.04.2007., 17:16
ha ha :DDDD
Aleksej_BASO
02.04.2007., 17:26
ma da
DOKONI UM
02.04.2007., 17:49
To si u pravu
dovoljno je sto su novosadjanke najlepse devojke na balkanu,nepotrebno je zamarati se time koja je bas posebno najlepsa!! :))))
ali nismo lose mi s podbare........
To pokušavam celo vreme da istaknem, a sto se tiče Novosađana, mnogo ste momci ljubomorni na devojke, branite ih od drugih do bola.
u redu je to, al dajte malo popustite bre...
I mi ostali volimo lepe devojke.
ova tem je za kljuc iz prostog razloga: SVE NOVOSADJANKE SU LEPE I NAJLEPSE :):)
/svako pravilo ima i izuzetak, istina redak izuzetak/ ;) :):):)
cypress
11.04.2007., 03:09
na kraju ispadne rupa je rupa
pizon01
11.04.2007., 05:18
Peta W je naj devojka u gradu
jacques
11.04.2007., 07:55
a kada nije u gradu? ;):lol:
DOKONI UM
11.04.2007., 08:00
Ondak je najleša od auto puta do manastira
secreto
14.04.2007., 10:14
Sladja Ivanisevic je zmija.Zavija dok peva,a glasovne mogucnosti su izuzetno male.ima silikone,castila se kada je krocila na estradu.lovi samo tipove sa dosta kesa,tipa brat Sinise Mihajlovica.Ima izuzetno ruznu glavu.Zgodno telo jer samo se njime bavi.Izuzetno je iskompleksirana i naravno ni previse pametna.Lukava da obrlati tipove.Dvolicna je,trolicna,nema svoje ja,uvlaci se svakome samo da bi izvukla korist od nekog.Uglavnom je prepecena na jakoj solarijumskoj vatri.Isuvise vestacka.Nema svoj stav,jer se boji da nece biti prihvacena,pa stalno pravi kompromise.Savet bas ako ne morate ne pricajte sa njom!!!Izbegavajte je>
Za ljubitelje njene muzike(ako se to tako moze navesti) ili njenog tela(ne treba napominjati da je izuzetno poligamna):Album njen uskoroo izlazi(iako govori to vec vise od godinu dana) NAVODNO ZA 10 DANA;kao ceo materijal je predat u studio samo jos da se zapakuje>Kakvo ce to ostvarenje biti :)
Sigurno su sva izdanja vec pokupovana u pretprodaji.Salu na stranu,smatram da ce taj materijal biti dobar jedino za reciklazu.
shvatili smo, ne duzi vise, sladja ili kako se vec zove nije ni u sirwm izboru :):)
ne znam sta ovi modovi rade ili ne rade, po meni ovu temu treba zakljucati jer su sve NOVOSADJANKE LEPE i tacka..
kljuc molim :):):):)
Goat with bongo
15.04.2007., 00:26
da, da, ako nisu spolja, možda su lepe iznutra... u duši... al šteta što ih ne možeš gledati u dušu
Ko kaze...Oci su ogledalo duse !
e moja mala, ne znaju jos to oni, pa gledaju nesto nize misleci da je tu dusa ;):):)
gucci_novosadjanka
15.04.2007., 20:20
Sladja Ivanisevic je zmija.Zavija dok peva,a glasovne mogucnosti su izuzetno male.ima silikone,castila se kada je krocila na estradu.lovi samo tipove sa dosta kesa,tipa brat Sinise Mihajlovica.Ima izuzetno ruznu glavu.Zgodno telo jer samo se njime bavi.Izuzetno je iskompleksirana i naravno ni previse pametna.Lukava da obrlati tipove.Dvolicna je,trolicna,nema svoje ja,uvlaci se svakome samo da bi izvukla korist od nekog.Uglavnom je prepecena na jakoj solarijumskoj vatri.Isuvise vestacka.Nema svoj stav,jer se boji da nece biti prihvacena,pa stalno pravi kompromise.Savet bas ako ne morate ne pricajte sa njom!!!Izbegavajte je>
Za ljubitelje njene muzike(ako se to tako moze navesti) ili njenog tela(ne treba napominjati da je izuzetno poligamna):Album njen uskoroo izlazi(iako govori to vec vise od godinu dana) NAVODNO ZA 10 DANA;kao ceo materijal je predat u studio samo jos da se zapakuje>Kakvo ce to ostvarenje biti :)
Sigurno su sva izdanja vec pokupovana u pretprodaji.Salu na stranu,smatram da ce taj materijal biti dobar jedino za reciklazu.
aj izlupetaj se josh malo! :roll:
DOKONI UM
16.04.2007., 08:01
Poznajem Slađanu.
Prilično dobro.
Ima istine u toj priči.
Šta je istina ...sačuvaću to za sebe 8-)
secreto
16.04.2007., 21:07
aj izlupetaj se josh malo! :roll:
Pevaljki,manekenki jebaljki,voditeljki i raznih kalastura ima koliko oces raznih nijansi.poput natase bekvalac,kr.bekvalac,ive srdanov,one tipsareviceve sa delte(sto lice krecom farba) i raznoraznih spodoba i probisveta i muzkog i zenskog pola.Tako nam i treba kad u ovom krimogenom devijantnom drustvom dzabalebarimo
jacques
17.04.2007., 08:12
:roll::roll::roll:
tebe neka bas dobrano za`ebala? :?
DOKONI UM
17.04.2007., 08:59
Pevaljki,manekenki jebaljki,voditeljki i raznih kalastura ima koliko oces raznih nijansi.poput natase bekvalac,kr.bekvalac,ive srdanov,one tipsareviceve sa delte(sto lice krecom farba) i raznoraznih spodoba i probisveta i muzkog i zenskog pola.Tako nam i treba kad u ovom krimogenom devijantnom drustvom dzabalebarimo
1. Sva sreća da ih ima koliko hoćeš - cena im je manja. U svakom pogledu. zakon ponude i potražnje :lol:
2. Tipsarevićeve :shock: a Biljana ? Ne radi ta već 1,5 godinu na RTD ... jel ti radi TV :?: :lol:
secreto
17.04.2007., 10:32
1. Sva sreća da ih ima koliko hoćeš - cena im je manja. U svakom pogledu. zakon ponude i potražnje :lol:
2. Tipsarevićeve :shock: a Biljana ? Ne radi ta već 1,5 godinu na RTD ... jel ti radi TV :?: :lol:
Ne gledam deltu
DOKONI UM
17.04.2007., 10:40
Pa ti reče da je sa delte ... :-) ... onda pretpostavljam da ti se javlja :-)
secreto
17.04.2007., 11:57
Hvala ekonomiji na tom zakonu.Inace doticne dame vrede po principu(kao u nama dobro poznatim radnjama) sve za 85din samo zapakovanih u lep celofan.Sve za jednu kafu,litar benzina,kondom,.... Sto vise stvari spojis odjednom veci popust.
Bivsa voditeljka mi se ne javlja nego toliko se bila usmrdela i ubudjala na toj televiziji(i ne samo ona, nego vecina tih glupachica):NIKAKO IH SE OTARASITI;E,kada bi samo ukinuli takve kanale,pa makar imali samo 4-5 nasih kanala;) kao onaj skrnavi znak RTS-a.
DOKONI UM
17.04.2007., 14:04
Nije to bre navodnjavanje pa da imaš kanale. :-)
To je zove RTV program.
A taj program se emituje na frekvenciji... UHF precizno :-)
Ne znam zašto si iskompleksiran tim mladim damama ...
Devojke su lepe, hoće lep život, lepe stavri, lepe izlaske ... a to košta ... e ond ase traži neko ko ima keša ... odavde dalje izlaganje preuzima drug Saša Bas 4x4
jacques
17.04.2007., 14:15
samo da vec jednom dodje do tog KESHA i kupi taj komp :?
Aksentijevic
17.04.2007., 16:18
Pa tesko je to reci ali imam samo to da kazem da su Novosadjanke previse opterecene tom cinjenicom da su RECIMO najlepse devojke u srbiji pa su odbojne jer niko nije dovoljno dobar za njih
secreto
17.04.2007., 16:45
Nije to bre navodnjavanje pa da imaš kanale. :-)
To je zove RTV program.
A taj program se emituje na frekvenciji... UHF precizno :-)
Ne znam zašto si iskompleksiran tim mladim damama ...
Devojke su lepe, hoće lep život, lepe stavri, lepe izlaske ... a to košta ... e ond ase traži neko ko ima keša ... odavde dalje izlaganje preuzima drug Saša Bas 4x4
ovo za komplekse si sam pomenuo.a sto se mladih dama tice treba da budu i razumne,normalne a ne samo lepe i proracunate
Aleksej_BASO
17.04.2007., 17:11
Joj ajde cuti tu ti je kao ne bi istandario kada bi mogao?? :)
Aleksej_BASO
17.04.2007., 17:15
samo da vec jednom dodje do tog KESHA i kupi taj komp :?
Dosao... :smile:
bojan p
17.04.2007., 17:38
Dosao... :smile:... do keša?! ;)
Aleksej_BASO
17.04.2007., 18:16
PA da!
Ali je ubrzo otisao... Na kompjuter. Taman sam se spremao da izadjem sa tim silnim keshom i za jedno vce ga potrosim na neku sponzorusu ali onda se setih da necu moci na forumu da se hvalim, pa sam ipak kupio komp. :)
bojan p
17.04.2007., 18:36
Šta reći sem... loša investicija. :)
marina-b
17.04.2007., 19:53
Ma super investicija.Da nije kupio komp,ko bi nam drzao predavanje o keshu.Da je potrosio na sponzorusu,za jedan dan bi nestao i kesh i ona. :lol:
secreto
17.04.2007., 20:08
Ma super investicija.Da nije kupio komp,ko bi nam drzao predavanje o keshu.Da je potrosio na sponzorusu,za jedan dan bi nestao i kesh i ona. :lol:
Marina,ti si stvarno ekspert za medjuljudske odnose.Mogla bi iz ovih stopa da radis kao domarka.Ili kao glavna tracerka da meljes o svemu i svacemu i da ti mere vreme kada cutis,a to je verovatno dok spavas .a tada pretpostavljam da hrces ili buncas u snu;mozda cak mesecaris).Poceces da gledas u pasulj i grasak,citas tarot i gledas u solju ili neku kuglu.Postaces beli ili crni mag.Da bi na kraju postala vidovita i dobila trece ili cetvrto oko i pocela da gledas u dlan:)Tvoj vrhunac bi bio da postanes saradnica vidovitom Milanu.)
Dobro si rekao za Sladju,Aleksej.Ona je prava taraba.Suplji komad drveta.Predstavlja prevazidjeni eksponat.Samo ne treba nam svima taj element.Sem mozda za ogradu.Ali ne prave se odavno vise ni takvi plotovi.
Pozdrav forumasi do daljnjeg
bojan p
17.04.2007., 20:23
Ma super investicija.Da nije kupio komp,ko bi nam drzao predavanje o keshu.Da je potrosio na sponzorusu,za jedan dan bi nestao i kesh i ona. :lol:Keša u oba slučaja više nema. ;)
Onako bi možda imao i neku novu fotografiju s lakiranim noktima u kolekciji.
secreto
17.04.2007., 20:24
Marina,ti si stvarno ekspert za medjuljudske odnose.Mogla bi iz ovih stopa da radis kao domarka.Ili kao glavna tracerka da meljes o svemu i svacemu i da ti mere vreme kada cutis,a to je verovatno dok spavas .a tada pretpostavljam da hrces ili buncas u snu;mozda cak mesecaris).Poceces da gledas u pasulj i grasak,citas tarot i gledas u solju ili neku kuglu.Postaces beli ili crni mag.Da bi na kraju postala vidovita i dobila trece ili cetvrto oko i pocela da gledas u dlan:)Tvoj vrhunac bi bio da postanes saradnica vidovitom Milanu.)
Dobro si rekao za Sladju,Aleksej.Ona je prava taraba.Suplji komad drveta.Predstavlja prevazidjeni eksponat.Samo ne treba nam svima taj element.Sem mozda za ogradu.Ali ne prave se odavno vise ni takvi plotovi.
Pozdrav forumasi do daljnjeg
izvini marina! nisam citao sve postove mislio sam da se meni obracas.to mi se ucinio kao ortodoksna glupost,pa sam zbog toga tako reagovao.
Vreme je da odem i da se ne vracam skoro.Nije ovaj forum za mene.
P.S:Ocekujem zasigurno neke priglupe reakcije na ove poruke,ali sta cu.Tako je to,mora da se odrzava palanacki duh ovog grada.
PA da!
Ali je ubrzo otisao... Na kompjuter. Taman sam se spremao da izadjem sa tim silnim keshom i za jedno vce ga potrosim na neku sponzorusu ali onda se setih da necu moci na forumu da se hvalim, pa sam ipak kupio komp. :)
imam ideju ;)
sad je pozovi da vidi tvoj novi komp:):)
Aleksej_BASO
18.04.2007., 00:05
Pa da...:(
jacques
18.04.2007., 07:49
imam ideju ;)
sad je pozovi da vidi tvoj novi komp:):)
i jos ponesto.,...onako...cisto kad ce vec biti tu...pri ruci ;)
DOKONI UM
18.04.2007., 08:09
Tema je najlepša novosađanka a ne najlepši komp !
marina-b
18.04.2007., 16:23
Tema je najlepša novosađanka a ne najlepši komp !
Pa najlepsa novosadjanka ce da padne na najlepsi Aleksejev komp,jossamo da on uspe da je dovuce da ga vidi i ona je gotova :wink:
Aleksej_BASO
18.04.2007., 21:24
Jos sada i ADSL :)
gucci_novosadjanka
19.04.2007., 03:23
e alexej josh samo da imash KESHA :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
kanda mu ponestalo, istrosio se covek :):):)
nista od keksa ;)
jacques
19.04.2007., 07:48
:lol:...ma bice....naci ce se neka koja se pali na ADSL ;)
DOKONI UM
19.04.2007., 08:34
ili ako ne već na hard sex .....a ono bar na hard disk
Aleksej_BASO
19.04.2007., 12:52
e alexej josh samo da imash KESHA :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
Onda bih lako nasao ribu iz NS...
Aleksej_BASO
19.04.2007., 12:53
ili ako ne već na hard sex .....a ono bar na hard disk
:( Ali hard mi je mali spor....
DOKONI UM
19.04.2007., 13:01
Kažu (lažu !) da nije bitna veličina ... :-) ) ))))
gucci_novosadjanka
24.04.2007., 04:38
shto se tiche novosadjanki........mislim ZNA SE koje je najlepsha!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: