Vidi punu verziju : Zaljubite se lako?
Zaljubite se na prvi pogled, ili ste za polako a sigurno.A vremenom dodje do onog pravog:Do usiju, nista ne vidite ni cujete osim nje (njega)?
**case-problem**ljubicica
09.05.2003., 08:24
Nikad se nisam zaljubila na prvi pogled.
blackground
09.05.2003., 10:51
Sve se vidi pri prvom susretu, ima li fuilda ili ne...
Gost118
09.05.2003., 11:26
Ja se ne zaljubljujem...
Moon_flower
09.05.2003., 13:42
Ja jesam i jodh sam uvek sa njim:)
ana marija
09.05.2003., 14:21
ja ne zelim da budem ne zaljubljena, to je bas tuzno
ne zovu me džabe LeDeNa ;) ali ipak postoji neko (jedan i jedini)... ko je uspeo da me otopi... ,-)
tolstoj
11.05.2003., 13:57
licno iskustvo je takvo da se nemoze zaljubiti ali naravno da postoji hemija koja kazuje da je ta osoba bliska ili ce tek biti.Bez obzira na to sto je to prvi pogles,susret ili tako nesto.
black-devil
11.05.2003., 22:05
blondi, to i ja kazem isto, ne zaljubljujem se tako lako i brzo, ali kada se vec zadesi da je tako....onda prsnem skroz:)
meni se čini black :P... da smo nas dve ponovo prsle ;) ... sreča naša što su to več neki "poznati" ,-) ...ili to nije sreča več potvrda da se teško zaljubimo al onda kad volemo volemo do kraja :))))))
black-devil
12.05.2003., 18:51
upravo tako blondi, kad voljem ja voljem kad ne voljem ja koljem:))))))))))))
sunchica
20.05.2003., 04:03
licno iskustvo je takvo da se nemoze zaljubiti ali naravno da postoji hemija koja kazuje da je ta osoba bliska ili ce tek biti.Bez obzira na to sto je to prvi pogles,susret ili tako nesto.bash si to nekako lepo rekao.a ja tu prvobitnu hemiju zovem zaljubljenost.a ono kasnije ljubav.
somebody
20.05.2003., 05:00
uvek ima nade da cu se zaljubiti:)).......ali od ljubavi jos nista:)
Ja se ne zaljubljujem lako.Pre cetiri godine sam se neznam ni sama kako zianteresovala za jednog tipa i jos uvek sam zaljubljena u njega a da nikada nismo bili u vezi!
Ja se ne zaljubljujem lako.Pre cetiri godine sam se neznam ni sama kako zianteresovala za jednog tipa i jos uvek sam zaljubljena u njega a da nikada nismo bili u vezi!
Uh, bre! I to tebi nije lako zaljubljivanje!
Ma zaljubiti se je nesto najlepse sto ti se moze desiti. Ja to najvise volim kad se pojavi u obliku gubitka apetita. Em sam zaljubljena i lepo se osecam, em mi je telo vitko jer ne mogu nista da jedem po ceo dan!
e ovde bi mogli da izlozite svoje interesantne price
o startovanju curi,ili momaka.
Da li imate nesto sto uvek pali?
i naravno da li ste pri tradicionalnom misljenju da ipak samo momak treba da bude taj koji pocinje ili je ok da to vazi i za curu
e ovde bi mogli da izlozite svoje interesantne price
o startovanju curi,ili momaka.
Da li imate nesto sto uvek pali?
i naravno da li ste pri tradicionalnom misljenju da ipak samo momak treba da bude taj koji pocinje ili je ok da to vazi i za curu
Pa znas kako, ako muskarac pridje to mu je sigurno plus, jer je devojka sigurno razocarana ako ne pridje. Ali mi se cini da je takvih muskaraca sve manje a devojke su sve bezobraznije pa i ono malo odvaznih muskaraca znaju da odbiju (boze, boze, nikome se ne moze ugoditi). Sa druge strane, ako devojka pridje prva muskarci znaju to pogresno da razumeju i da takvu devojku smatraju "lakom", napadnom i verovatno im onda i nije izazov nesto sto im se samo pruza
Sajber_Kurajber
25.05.2003., 00:28
Ja se zaljubim odmah na prvo slovo na chatu. Cim vidim ono "pusa, cmoka...." odlepim.
blondi_Limited
26.05.2003., 09:50
a tek sliku kad primis onda siznes aaaa!? :ppp
andjelcic
26.05.2003., 22:56
ja ne verujem u ljubav na prvi pogled...verujem da neko moze da ti se dopadne,da ti se svidi...a da je za ljubav potrebno vreme,mislim za onu pravu ljubav,a da se ni malo lako nije zaljubiti...bar meni...
pozdrav svima!!!!!!
Studentkinja
27.05.2003., 00:40
Vrlo lako se zaljubim,ali isto tako i postanem ravnodusna.Ako se situacija ne odigra malte ne u momentu kada osetim leptirice,feeling je vec prestao.Medjutim,ako se sve poklopi,bivam zaljubljena do samounistenja.
crni_bombarder
27.05.2003., 01:21
ljubav na prvi pogled... ja u to neverujem
crni_bombarder
27.05.2003., 01:30
nevjerujem u ljubav na prvi pogled
Mozda oni koji nisu doziveli ljubav na prvi pogled, ne mogu ni da pricaju o njoj! Dobro, ajde, ne moze se to nazvati bas ljubav, ali meni se vise puta desilo, da me neko osvoji vec prvim pogledom... ono kasnije do duse i nije dugo trajalo...:), ali je osecaj zaista fenomenalan, ceo svet i pogled na zivot ti se promeni u sekundi....
Priznajem da za pravu ljubav ipak treba malo vise vremena!
Gostic102
28.05.2003., 15:26
Ja jesam i jodh sam uvek sa njim:)Pitam se da li bih sa tobom bio i dalje da procita samo jedan tvoj log s chata!
Ja se uvek zaljubim u pravog tipa ali u pogrešno vreme...
plavusa
28.05.2003., 23:34
Nikad se nisam zaljubila na prvi pogled.Mozda je bolje da probas da napravis neki izgled u tom pogledu umesto sto vagas da li je to pravi ili ne.Danas i drugi pogled nije dovoljan!
SnowWhitr
29.05.2003., 15:28
Zaljubite se na prvi pogled, ili ste za polako a sigurno.A vremenom dodje do onog pravog:Do usiju, nista ne vidite ni cujete osim nje (njega)?uh...zaljubljujem se tesko ali kad se desi...pa to je strasno...nego imam jedno pitanje:kako reagujete kad se zaljubite i kasnije saznate da je momak bas bas stariji od vas?
Ja sam tog mishljenja da ljubav na prvi pogled postoji,jer ako se zaljubish u nekoga na prvi pogled i ne znash mnogo o toj osobi,mislim da ipak volish tu osobu onakva kakva je..tako da ostalo nekada nije ni bitno:)))
Treba mi vase misljenje.
Da li decak moze da se zaljubi u devojku sa 9 godina?
ja mislim da ne moze, sta neko zna o ljubavi sa 9 godina...
kosmopolit
23.07.2003., 15:15
pa moze ali to je zbog one stvari i nicega drugog
ma koje stvari, on je jos u prici o rodama i tako to...
kosmopolit
23.07.2003., 15:30
ma nije kety, ja sam isto tako zeleo nekog sa 8 god ...
nemoj mi reci da si se palio na uciteljicu :shock:
kosmopolit
23.07.2003., 16:42
na komsinicu ( svrljala je dosta ) a kasnije u razrednu
od malena se znalo da ces biti pravi djavo! :twisted: :wink:
kosmopolit
23.07.2003., 17:20
kety, kad bi samo znala koliko je hektolitara "tecnosti" bilo proliveno , danima i nocima , u svako vreme i na svakom mestu ...
pa ja sam gori od Hitlera, to je bio pravi genocid...
pa sam joj onda pisao tajna pisma, koja nisu nikada poslana, citao ih ...
eh gde me sada vrati ...
Dijenek
06.02.2008., 15:40
Ја се заљубљујем искључиво на први поглед!
Зар постоји неки други начин?!
luna 30
06.02.2008., 15:46
Naravno da postoji. Drugi, treći pogled, razgovor.....
Ја се заљубљујем искључиво на први поглед!
Зар постоји неки други начин?!
Ниси написао коме одговараш од ових од пре 5 година...
mini_me
06.02.2008., 15:48
jok,privuce me neko na prvi pogled,da se zaljubim treba mi malo vise.kakav prvi pogled.
georgejune
06.02.2008., 15:49
Ne bi reko8)
mini_me
06.02.2008., 15:50
sta ne bi reko? ar ju tokin tu mi?
georgejune
06.02.2008., 15:51
sta ne bi reko? ar ju tokin tu mi?
:DMa mini ja tebe obozavam..na temu odgovorih
NovaIsta
06.02.2008., 15:51
Zaljubite se na prvi pogled, ili ste za polako a sigurno.A vremenom dodje do onog pravog:Do usiju, nista ne vidite ni cujete osim nje (njega)?
zaljubljujem se tesko, iako je to offtopic :-?
Dijenek
06.02.2008., 15:53
Ниси написао коме одговараш од ових од пре 5 година...
Оговарам на уводну тему, зар еј битно кад је постављено питање кад има универзални карактер?
А то с другим погледом и разговором...
Научно је доказано да човек упрве три секунде контакта с неким добија преко 5000 различитих информација од којих је 97% на несвесном нивоу...
И тад формира мишљење о другом за цео живот...
Само што људима обично треба више времена да исто искристалишу на свесном нивоу...
Banshee
06.02.2008., 15:54
ne zaljubljujem se lako.potrebno mi je da upoznam nekoga pre toga.cisto fizicki nikada.
pa kad se zaljubim onda se lako zaljubim tj odma. recimo da je uvek prvi susret bio, da kazem fatalan. ne mogu iskreno da se setim da sam se zaljubila u nekog posle 2 meseca recimo, mada kazu da se i to desava.
mini_me
06.02.2008., 15:55
:DMa mini ja tebe obozavam..na temu odgovorih
aha.
:oops: dobro.
mini_me
06.02.2008., 15:56
Оговарам на уводну тему, зар еј битно кад је постављено питање кад има универзални карактер?
А то с другим погледом и разговором...
Научно је доказано да човек упрве три секунде контакта с неким добија преко 5000 различитих информација од којих је 97% на несвесном нивоу...
И тад формира мишљење о другом за цео живот...
Само што људима обично треба више времена да исто искристалишу на свесном нивоу...
*ebes nauchnike,kod mene to ne funkcionise tako.
Dijenek
06.02.2008., 16:08
*ebes nauchnike,kod mene to ne funkcionise tako.
Размисли о последњој реченици у мом посту.
mini_me
06.02.2008., 16:09
Vrlo moguce da si upravu...Samo mnogo sam gladna da bih razmisljala...Cek prvo da rucam pa cu onda.
Insurgo
06.02.2008., 16:12
Ranije jesam... Prilicno cesto... Ali u poslednje 2 godine mi se nije desilo. Tek skoro, ali nije ni to potrajalo... ***, smor...
divIja u srcu
06.02.2008., 16:21
Sporo se zaljubljujem, meseci su potrebni.
gost 10000
06.02.2008., 16:29
ma ko tele....al se isto tako brzo i odbijem od sise......dobro mi to....
tesko..
a i kad se desi,
traje kratko..
al' burno
Бели Зека
06.02.2008., 16:50
Не заљубљујем се лако, али како кажу, љубава увек удара изненада, џаба је шта ми причали овде! ;)
velvet_doll
06.02.2008., 17:09
o da,
lako i uglavnom na prvi pogled, i tesko se odljubljujem
ironija je da nisam bila onako zapravo, lepo :} zaljubljena vec...skoro 3 godine...ccc
ironija je da nisam bila onako zapravo, lepo :} zaljubljena vec...skoro 3 godine...ccc
Па то је добро. Ма шта неки лепо причали, овако или онако, она права заљубљеност "до коске" је гора од болести.
skorpijamaya
06.02.2008., 18:02
Sve se vidi pri prvom susretu, ima li fuilda ili ne...Naravno ili odma' ili nikako.:D
Sehnsucht
06.02.2008., 18:55
Meni decko namigne i ja se zaljubim. Katastrofa, i ne upoznamo se, a ja se vec zaljubila. Sta cu kad volim da sam zaljubljena.
Ne zaljubljujem se vishe.
Iscurelo.
lako se zaljubim(sto sam starija to ide malo,ali samo malo teze) ali se brzo i "odljubim"...i tako...
Poslednja Igra Leptira
06.02.2008., 20:06
Navikla sam da budem zaljubljena, i najjaca sam osjecanja imala prema momcima sa kojima nikada nisam bila!
Idealizujem ih, prikazem kao mala bozanstva i dobro funkcionisemo dok ne dodje do neceg konkretnog i ja sjasem sa oblaka.
Ne secam se da sam ikada bila zaljubljena u samo jednu osobu, pored decka je tu uvijek neka tiha patnja.
Joj, da me sada cuje!
Zaljubljujem se postepeno i ne verujem u ljubav na prvi pogled. Koliko toga na prvi pogled može da se vidi, da izuzmemo izgled, a da se tiče, konkretno, jedne kvalitetne veze :?:
Dragantaur
06.02.2008., 21:56
Navikla sam da budem zaljubljena, i najjaca sam osjecanja imala prema momcima sa kojima nikada nisam bila!
Idealizujem ih, prikazem kao mala bozanstva i dobro funkcionisemo dok ne dodje do neceg konkretnog i ja sjasem sa oblaka.
Ne secam se da sam ikada bila zaljubljena u samo jednu osobu, pored decka je tu uvijek neka tiha patnja.
Joj, da me sada cuje!
jer jos nisi pronasla svoju srodnu dusu
Meni decko namigne i ja se zaljubim. Katastrofa, i ne upoznamo se, a ja se vec zaljubila.
;) http://www.rgoe/t.jpg
Gost118
07.02.2008., 13:36
Nikada necu razumjeti zaljubljenost u osobu s kojom doticna persona nista nije imala... :roll:
Sehnsucht
07.02.2008., 14:18
;) http://www.rgoe/t.jpg
Gotovo, obori me s'nogu!:lol:
Sehnsucht
07.02.2008., 14:20
Nikada necu razumjeti zaljubljenost u osobu s kojom doticna persona nista nije imala... :roll:
Pa meni taj deo i jeste najlepsi. Dok se ne poljubimo. Nije sve u seXu.
georgejune
07.02.2008., 14:23
Pa meni taj deo i jeste najlepsi. Dok se ne poljubimo. Nije sve u seXu.
Aaa.pa sto ne kazes da se muvamo ;)
Gost118
07.02.2008., 14:48
Pa meni taj deo i jeste najlepsi. Dok se ne poljubimo. Nije sve u seXu.Pa ako ti je najljepse dok ne dodje do intimnosti, ne znam zasto se uopste upustas u nju... Ostani uvijek na nivou nepipanja, kako bi ti stalno bilo najljepse...