PDA

Vidi punu verziju : trazim ozbiljne odgovore !!!!

Mr.Shishmish
06.03.2004., 04:20
shta vredi u Podgorici ???
ili Shta valja u Podgorici ???
bash bi voleo da vidim vashe impresije iz Podgorice

Mr.Shishmish
06.03.2004., 22:41
to sam i ochekivao NEMA IH........

07.03.2004., 20:22
ako vam se ne svidja mrs te u bg!

typhoon
08.03.2004., 01:40
City Hall...Riter...Mr.Good...i ne znam kako se zove onaj fast food,extra dobar rostilj...mmmmmmmmm

Klio
16.05.2004., 11:01
Ljudi se zaista zanimaju ja=edni za druge, sto opet moze da bude i negativno zato sto ima dosta onih koji se zanimaju i previse.
Neposredni su i otvoreni.
Jednostavni i jasni.
Ne uvijaju se da ti kazu sta stvarno misle.
Do pre deset godina bih rekla da su i uglavnom bili bezazleni i posteni kao ljudi uglavnom, sada to sve manje primecujem.
Imaju mogucnosti za lepe stvari i okruzeni su njima ali ne umeju da cene te prave stvari i uzivaju u njima.
Npr. more je na 45 min. od Pg, kao recimo u Beogradu da odes do Kosutnjaka. Pa zar na more mora da se ide samo na kupanje i suncanje... A izleti, druzenja...
Zabljak je na 2-3 sata a o njemu necu ni da govorim, lepota netaknute prirode moze samo da se vidi a opisati, tesko...
To je ono sto meni nedostaje u Pg, a spisak ruznih stvari je mnogo duzi, ali ovde ste trazili lepe...

TBM
17.05.2004., 00:35
Sto je SHISHMISH???
Pa ne leze svi po cijeli dan tebi da odgovore na pitanje.........tako si i mislio, nema ih?? Nego ajde ti nama reci koje su lijepe stvari kod tebe, jer imas nesto puno problema. Zao mi je, a ako ti treba pomoc javi se na pravu adresu i ostavi nam PG takvu loshu i dobru kakva je na miru!! :idea: