Vidi punu verziju : jel skupo ovo
ugradili su mi u servisu HDD disk od 40Gb za 25 eur polovan (garancija 3 meseca)...i 256 Mb RAM memorije za 25 eur takodje polovna...jel to preskupo?>??
bambolero
12.01.2008., 12:05
Kod mene ti je to 35 eur.Ako ti jos nesto zatreba od hardvera ili softvera , javi se.Nenad 064/613-64-84
Pozdrav.
DanielZR
12.01.2008., 12:47
Prodam ti ja HDD 80 GB za 2000 din polovan...
stivbmw
12.01.2008., 13:42
Nije preskupo nego je deracina otimanje
propelerhead
12.01.2008., 14:52
dranje,ali od ovcica servisi i zive... :lol:
stef123
13.01.2008., 00:13
ugradili su mi u servisu HDD disk od 40Gb za 25 eur polovan (garancija 3 meseca)...i 256 Mb RAM memorije za 25 eur takodje polovna...jel to preskupo?>??
Nije dranje.
Hdd je 20e+5e ugradnja i rami su 20e+5e ugradnja inace na netu ima jeftinije ali da li ti rami i rade to je pitanje.
Ako radi uzivaj.
propelerhead
13.01.2008., 00:18
ma gde i kada je to 256mb ram 20 eur i kakva je to "ugradnja" potrebna? je li to onih 5 sekundi potrebnih da se memorija ubode u slot?
stef123
13.01.2008., 01:13
ma gde i kada je to 256mb ram 20 eur i kakva je to "ugradnja" potrebna? je li to onih 5 sekundi potrebnih da se memorija ubode u slot?
Svako ceni svoje vreme.
:roll:
VeljoTomas
13.01.2008., 22:46
Pa i nije preskupo.
HDD 25e (ima 3 meseca garancije)
Memorija 15e (hajde-de, ima i jeftinije...)
Usluga, konsultacije... 10e
Da, svako ceni svoje vreme...
A šta mislite o mušterijama na kojima zaradite 10e i posle toga vas zovu 18 puta za svaku sitnicu?
pirat_w
14.01.2008., 04:24
Ja naplaćujem 2000 dinara instalaciju windowsa i programa, 1000 dinara samo skalapanje mašine.
Svaki moj odlazak kod nekoga je 1000 dinara bez dogovora.
Mislite da sam skup?
Ja kompjuter u kući imam duže nego što većina vas ima godina. Lemilicu sam držao u ruci kad većina vas nije ni bila rodjena. Ako treba da svoje godine iskustva dajem džabe neću ni da radim.
Uzeo je 10 e što mu je ugradio memoriju i hard disk. Izvinite ako je to mnogo zašto lepo čovek nije sam to uzeo i ugradio, našao na oglasima i ostalo.
Svi vi koji mislite da ja derem kožu ili da neko drugi dere kožu uzmite da radite ovo pa da vidite kako se gube živci sa ljudima koji vam 2,3 ili 5 sati sede iz ledja i stalno zapitkuju a što ovo a što ovo. Ili još bolje evo ja svaki put kad mi treba reinstalacija sistema sa podešavanjem drajvera zovem vas i imate 800 dinara za to.
Razmislite da li biste voleli da podešavate drajvere i sl. za toliko para.
v.
damnjan
14.01.2008., 04:56
mhm,moje misljenje: ti si tu dao 50eura za HDD i DDR...za 50eura ovako bih ja uradio:
I
1. Uzeo bih za 10eura novu 256DDR (stara ili nova, to je DDR, slabo se kvari to) http://pcberza.co.yu/komponente/detail.php?id=5313
2. I za 46eura bih uzeo ovo: 160giga HDD nov: http://pcberza.co.yu/komponente/detail.php?id=39223
to je za 6 eura vishe nego sto si ti dao...
II
1.za 20eura 512DDR novo: http://pcberza.co.yu/komponente/detail.php?id=36721
2.za 33 eura nov HDD 80gb: http://pcberza.co.yu/komponente/detail.php?id=27722
pirat_w
14.01.2008., 05:27
i plus još 10 na sve to što si ti izvukao ako ne zna da ugradi sam jer niko neće da se zeza da to ubacuje ispod 10 e da zaradi.
v.
damnjan
14.01.2008., 12:27
mhm,neki drug,komsija ili on to moze...realno,koliko je tesko da ugradi neko DDR? i HDD? samo trazis gde sta moze da udje i odgovara to je to...al opet neka i tih 10eura,bolje je
pirat_w
14.01.2008., 13:46
Nemoj da misliš da sad želim nekoga da uvredim ali ja fala bogu od takvih živim.
Pa ja sam mislio da tu treba da se ubode (napajanje za flopi u audio konektor na CD-romu).
Imam sijaset ljudi koji mogu da ti kažu koliko ih je koštalo tako nešto.
Svakako je mnogo skuplje ako ne znaš.
v.
ne/\/\ke
14.01.2008., 15:29
Lol, odrali su te, za te pare si mogo sam da turis hdd od 160gb i mozda cak duplo rama :)
naravno novo
bezzzimeni
14.01.2008., 15:59
ja placam polovne ibm diskove 20giga 7.5 evra :) ti su najbolji od tih jeftinih za sistem..super rade...
stef123
14.01.2008., 17:28
Ja naplaćujem 2000 dinara instalaciju windowsa i programa, 1000 dinara samo skalapanje mašine.
Mislite da sam skup?
Ja kompjuter u kući imam duže nego što većina vas ima godina. Lemilicu sam držao u ruci kad većina vas nije ni bila rodjena. Ako treba da svoje godine iskustva dajem džabe neću ni da radim.
Uzeo je 10 e što mu je ugradio memoriju i hard disk. Izvinite ako je to mnogo zašto lepo čovek nije sam to uzeo i ugradio, našao na oglasima i ostalo.
Svi vi koji mislite da ja derem kožu ili da neko drugi dere kožu uzmite da radite ovo pa da vidite kako se gube živci sa ljudima koji vam 2,3 ili 5 sati sede iz ledja i stalno zapitkuju a što ovo a što ovo. Ili još bolje evo ja svaki put kad mi treba reinstalacija sistema sa podešavanjem drajvera zovem vas i imate 800 dinara za to.
v.
Svaka cast ceni svoje vreme.
Svi oni koji hoce da rade dzabe izvolite okacite oglas ima dosta racunara koje treba popraviti pogotovo zenama :wink:
Ovde cu iskoristiti mozda i jednu nekulturnu poslovicu
Kad je isla da se j... nije me zvala
Zato neka plate a sa drugima neka se klate
:razz:
propelerhead
14.01.2008., 17:30
Mislite da sam skup?
v.
ne mislim da si skup,mislim da si preskup
to sto ti naplacujes 25 eur za instalaciju piratskog windowsa je ne samo posao za inspekciju nego i cista deracina ako se uzme u obzir koliko i kako se neki ljudi muce da zarade tu sumu
a to sto mislis da je instalacija windowsa i drajvera neka nauka koja treba skupo da se naplati je tvoj trip,ali to svaki drugi klinac iz komsiluka ume da odradi
na kraju,uopste ne bi trebalo da se hvalis godinama i iskustvom koje skupo prodajes instalirajuci windows i preprodajuci komponente
da tvoje iskustvo i znanje nesto vrede,odavno bi imao pravi posao i stvarao nesto korisno
pozdrav
pirat_w
14.01.2008., 18:28
Izvini radim na dve televizije full time i već dosta dugo ne instaliram osim odredjenim ljudima.
Da može svaki klinac iz kraja može, i zahvaljujući baš tim klincima ja mogu da prestanem da radim na TV i da opet krenem da lepo živim od instaliranja.
Najlepše pare su mi kad moram da instaliram posle nekog klinca koji je to odradio za 5 e pa posle 3 dana više neće da radi kako treba.
Ali i danas kad odem kod nekoga da instaliram držim do svog dostojanstva i ne želim da svo ono znanje koje sam godinama sticao prodam za 400-500 dinara.
Tebi ako je gušt da obijaš cipele i da se smaraš 2-3 sata za 500 dinara izvoli.
A neko napisao mogao je i sam. Videste li kad sam napisao da je jedan mogu ja sam ubo napajanje za flopi u audio konektor od cd-roma? E to ga je koštalo samo 10 e. Nekoliko desetina puta. Jedino što nije crklo posle pritiskanja power tastera je bila jedna od dve memorije, kako ne znam sve ostalo je izgorelo.
v.
skyworks
14.01.2008., 19:43
Ja sam pre neki dan coveku poskidao elektronske blokade sa Audi A6, auto prvo hteo da vergla, a nije hteo da pali. Posle intervencije jednog strucnjaka auto nije davao znake zivota. Poskidao sve blokade, povezao sve kako treba, coveku bilo hitno samo da se auto upali, naplatio 100e za 25-30 min posla i gotovo. Jbga, ako nesto ne znas, ne umes, imaju ljudi koji umeju, platis pa se klatis.....tako i ovaj sto je pokrenuo temu, prvo si trebao da se raspitas, a ne uzmes pa pitas jel skupo,jer: Nad prosutim mlekom ne vredi kukati......
damnjan
14.01.2008., 20:32
veoma koristan primer sky...forum propade bez tebe...
reseno. skupo si platio...lockT