PDA

Vidi punu verziju : GPS NAVIGACIJA! Mape Beograda, NSa, Nisa i svih ostalih gradova i drzava u EVROPI !!!

SveZaVasMobilni
09.01.2008., 18:32
NOVO! Navigacija na vasem mobilnom uredjaju!

Detaljne GPS Mape
- Beograda, Novog Sada, Nisa, Kragujevca, Subotice,...
- Srbije, Crne Gore, Bosne, Makedonije, Hrvatske, Grcke, Turske, Bugarske, Madjarske, Italije, Nemacke, Austrije, Svajcarske, Belgije, Danske, Engleske, Francuske...
- Evrope, Amerike, Australije,...

Detaljan prikaz gradova sa imenima svih ulica, mogucnost upisivanje autorurte (mapa Vas navodi do zeljenog mesta na srpskom jeziku po sistemu "skreni levo - skreni desno").
Moguce koriscenje mape i bez GPS signala kao obicna karta po kojoj se sami krecete (ima Mogucnost trazenja ulica kao PlanPlus na PCu).
Ima podrsku za sve uredjaje sa Symbian, Pocket PC i Palm operativnim sistemom.
Neverovatna preciznost i prikaz detalja!

Na disku se nalazi detaljna mapa, program za koriscenje mape i detaljno uputstvo za instalaciju!

GPS Modul NOKIA LD-3W - 100eur! Ful pakovanje, garancija 1god!

BG - Centar - Isporuka robe ili slanje postom!
www.SveZaMob.com
063/411-660
065/411-6600
office@svezamob.com

navigacija2
10.01.2008., 17:52
Sve u vezi GARMIN navigacije mozete BESPLATNO da nadjete na:

www.mysymbian.co.nr

skyworks
11.01.2008., 18:06
Naravno da je to vec odavno free, ali on ima testirane verzije, hahahaha

eki86
12.01.2008., 00:16
sta mislite dal je prodao neki disk za tim njegovim glupostima. ali ovo sto "mi" nudimo besplatno je puno virusa i nije testirano ... ali zato ga on istestira i prodaje ga po XXXX ceni ... mislim druze izvini sto ti kvarimo oglas, ali stvarno ga preterujes.

SveZaVasMobilni
13.01.2008., 16:54
Vi meni nikada ne mozete da kvarite oglas sa ovim sto nudite jer ljudi znaju o cemu se radi!
To sto vi nudite ima na stotinama sajtova i ne vredi ni jednu paru vec jako puno kosta!

Svako ko skine bilo sta sa vasih sajtova shvati to sto pricam i OBAVEZNO se javi meni!

SveZaVasMobilni
13.01.2008., 16:58
Aktuelno!

skyworks
14.01.2008., 19:25
Aj ne sviraj qrcu, ti si jedna obicna bitanga i prevarant, a to su svi vec videli i zaobilaze te u sirokom luku!

damnjan
14.01.2008., 19:36
zato ce i ban da popije ovog trenutka jer sam mu pricao da ne radi to...pozdrav

eki86
15.01.2008., 02:03
sta si mu pricao, da ne testira "nase" verzije jer moze da se zarazi opasnim virusima. ali dobro koga bi mi posle zvali kad se pokajemo, nego njega.

:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

damnjan
15.01.2008., 13:55
Naravno da je to vec odavno free, ali on ima testirane verzije, hahahaha

trajno banovan zbog dosta razloga a i zbog vredjanja korisnika koji je otvorio ovu temu...