PDA

Vidi punu verziju : Alo ljudi!!!!!

Smoki
04.03.2004., 22:40
Daj bre koji vam je k...c? Sta mislite zasto niko ne voli Vranjance, a? Pa upravo zbog naseg govora i tracarenja. Mislim, ono, Vranje ne bi bilo Vranje da nema toga ali dajte da malo to promenimo. I kao prvo znam da mnogi od vas pogledaju forum Vranje ali se uvek ubedare kad procitaju ovakve padezne gluposti. Mislim i ja sam Vranjanac ali se bar koliko toliko korigujem. Sta je tesko da napisete nesto na forumu. Svaka cast nekolicini koji se trude da bar koliko toliko odrze neku konverzaciju na forumu ali...
PS. Daj bre da vidimo koliko nas ima. Pisite nesto.

I da ne zaboravim: Gledajte sebe pa tek onda druge (drugarica Lida)

A sad na Vranjanski: Ne mrcite muda, ne zevajte po tudje avlije, ne glumite ludilo, nego .... (zavsite sami). OPET LIDA!!!

hauba
25.04.2004., 07:55
Daj bre koji vam je k...c? Sta mislite zasto niko ne voli Vranjance, a? Pa upravo zbog naseg govora i tracarenja. Mislim, ono, Vranje ne bi bilo Vranje da nema toga ali dajte da malo to promenimo. I kao prvo znam da mnogi od vas pogledaju forum Vranje ali se uvek ubedare kad procitaju ovakve padezne gluposti. Mislim i ja sam Vranjanac ali se bar koliko toliko korigujem. Sta je tesko da napisete nesto na forumu. Svaka cast nekolicini koji se trude da bar koliko toliko odrze neku konverzaciju na forumu ali...
PS. Daj bre da vidimo koliko nas ima. Pisite nesto.

I da ne zaboravim: Gledajte sebe pa tek onda druge (drugarica Lida)

A sad na Vranjanski: Ne mrcite muda, ne zevajte po tudje avlije, ne glumite ludilo, nego .... (zavsite sami). OPET LIDA!!!
Ja nisam iz Vranja a i nikad nisam bio tamo. U vojsci sam upoznao par drugara i pricali su kako ih je majka naucila. Iako se boris protiv toga da ljudi ne govore vranjanskim naglaskom ti si to ipak ucinio u zadnjoj recenici.
A drugaricu Lidu nauci prvo, pa onda nam kazi rezultate i kako si to uspeo.