Vidi punu verziju : On ima devojku!!!
On ima devojku, a ja bih dala zivot za njega. :(
Odlucila sam da im se ne mesam u vezu. S obzirom da ga je moja najbolja drugarica pitala sta misli o meni i da sam dobila veoma lepe komplimente /jako mi je slatka, zgodna, bas je baja i slicno/. :P . Sa njom vec mesec i po dana, a ja sam ga upoznala dva dana pre nego sto se smuvao sa njom.Sta mislite, da li da mu kazem sta osecam ili da cekam da raskinu pa sta mi Bog da?
A ja napravicu lom on odlazi sa njom
neka me po losem pamti,
napravicu lom ko on u srcu mom,
za njega nervni slom!![b [/b]
Ma preuzmi stvar u svoje ruke!Ne dozvoli da ti ga bilo ko otme!Reci drugarici da mu nagovesti sta osecas prema njemu...I to je to!Videces da ce se sve odvijati kako si planirala!(srecno) :lol: :lol: :lol:
Odlucila sam da im se ne mesam u vezu. S obzirom da ga je moja najbolja drugarica pitala sta misli o meni i da sam dobila veoma lepe komplimente /jako mi je slatka, zgodna, bas je baja i slicno/. :P . Sa njom vec mesec i po dana, a ja sam ga upoznala dva dana pre nego sto se smuvao sa njom.Sta mislite, da li da mu kazem sta osecam ili da cekam da raskinu pa sta mi Bog da?
neka me po losem pamti,
za njega nervni slom!!Kako su krenuli a ti si cekala mesec i po dana reci mu pa nek odluci.Mozda mu se ti vise svidjas i nije smeo da te pita :?
Sh*t you call a heart... :evil:
neka me po losem pamti,
za njega nervni slom!![b [/b]Kako su krenuli a ti si cekala mesec i po dana reci mu pa nek odluci.Mozda mu se ti vise svidjas i nije smeo da te pita :?
Nemoras da im odgovaras :lol:
nenushka
09.07.2003., 18:27
U vezi su "vec" mesec i po?!Pa to nije nista,sad ce oni raskinuti,garantujem ti!A onda ti stupas na scenu!!!Samo mu nemoj priznati da si bas tako JAKO zacopana u njega,moze da se uobrazi
U vezi su "vec" mesec i po?!Pa to nije nista,sad ce oni raskinuti,garantujem ti!A onda ti stupas na scenu!!!Samo mu nemoj priznati da si bas tako JAKO zacopana u njega,moze da se uobrazi
O.K AKO TI TAKO KAZES, ALI ZNAS UHVATI ME PANIKA JER JE MOJA DRUGARICA U VEZI SA DECKOM 8 MESECI... :( AKO BUDEM TOLIKO CEKALA...ALI VERUJEM DA SE NECU OHLADITI JER JE DECKO STVARNO PRESLADAK :!: :!: :!:
Ne brini!Ako je njihova veza prava, "ne moze im niko nista".Dva dana je ipak malo da bi se neko zasta napalio na nekoga!Daj decku vremena,preuzmi inicijativu i sve ce biti O.K. :lol:
[quote="Kris"]On ima devojku, a ja bih dala zivot za njega. :(
Jesi li ti normalna? Pa ako ima devojku nema zaraznu bolest! Kad vec znas da imas tu neke sanse, preduzmi sve potrebne mere da dodjes do njega i da ga smuvas. U ostalom mladost-ludost,niko ti nece zameriti. Nemoj nista da cekas :twisted:
U ljubavi je sve dozvoljeno :twisted:
SlipKnoT 4e\/er
You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Ma, nervira me. Provodi 10 puta vise vremena samnom nego sa njom. Stalno me muva, gleda me /a ja kao ne primecujem/, odvaljuje gluposti kako bi se ja smejala, drzi me za ruku...a ne raskida sa njom. :roll:
Ma, nervira me. Provodi 10 puta vise vremena samnom nego sa njom. Stalno me muva, gleda me /a ja kao ne primecujem/, odvaljuje gluposti kako bi se ja smejala, drzi me za ruku...a ne raskida sa njom. :roll:Mozda ceka da te smuva pa ce tek tada da raskine :twisted:
SlipKnoT 4e\/er
Corey, ti bas umes da ulijes coveku nadu. Veruj mi nisam razmisljala o toj opciji. Znaci prvo utvrdi teren a onda raskid.
KITONJA
12.07.2003., 21:26
EVO SMUVACU SE JA SA TOBOM!!!HOCES??? :D
O.K. HOCU. KOJE SI GODISTE?
KITONJA
12.07.2003., 21:28
JA SAM 85 GODDISTE...ALI LJUBAV NE ZNA ZA GODINE...
VALJDA JE TO U REDU...MOLIM TE, NEMOJ DA RASKINES...
TEK SMO SE SMUVALI... :P
KITONJA
12.07.2003., 21:28
TEK SMO SE SMUVALI... :P JA TE VOLIM
KITONJA
12.07.2003., 21:29
TEK SMO SE SMUVALI... :P JA TE VOLIM
Ti si lud :!: :!: :!: :roll:
Nadji nekog normalnijeg :twisted:
SlipKnoT 4e\/er
Od kitonje :?
SlipKnoT 4e\/er
Rekla si mu OK! :? :D
nisu se ni smuvali(valjda :? )
SlipKnoT 4e\/er
SlipKnoT 4e\/er
...admin brisao poruke :lol:
SlipKnoT 4e\/er
15.07.2003., 21:48
neka me po losem pamti,
ODLEPILA SI!!!
RECI MU: "JA SAM TENKRE"
RAZUMECE TE!!!
Znam da si tenkre,
i razumem te...... :lol:
yugoslav
16.07.2003., 16:58
Znam da si tenkre,
i razumem te...... :lol:
Jos oces da mislim da si glupa!?!
Pa mojne tako devojcice!!!
Ma sasjsi ga mi........... 8)
yugoslav
17.07.2003., 18:22
Ma sasjsi ga mi........... 8)
Klichu(meko ch) aj dajjjjj!!!!
Majkemi nisi normalalna.Kako mozes da se spustas na taj nivo.
E mamlaze ja sam normalniji od tebe sigurno... :twisted:
yugoslav
18.07.2003., 19:45
E mamlaze ja sam normalniji od tebe sigurno... :twisted:
Posle ove recenice ja stvarno ne znam sta da kazem!!!
Tako si me sada spustio, ne znam sta cu sa sobom.Odo ja da se pokrijem usima!!!
Ili cebetom :lol:
SlipKnoT 4e\/er
19.07.2003., 18:36
Ili cebetom
Ma i ispod stola cu da cucnem, koliko me lik izlero!!!
Bolje cuti,dok se stvarno iznerviram a samo par njih zna kakav sam tada......
yugoslav
19.07.2003., 19:06
Bolje cuti,dok se stvarno iznerviram a samo par njih zna kakav sam tada......
Ma joooooook,,,,,, mojne se nerviras!!!
[QUOTE=Kris;16026]On ima devojku....
Pa?:mrgreen:
BIG PEOPLE
08.04.2008., 16:26
od 2003.?? ova koja je postavila temu odavno nije na forumu....
jeca_cof
08.04.2008., 16:33
Au
Vidi sigurno je Kris...Nasla drugog umesto onog fegeta...
ANARHO_SISTEM
08.04.2008., 19:13
neka me po losem pamti,
E da to je uticaj lationoameričkih sapunica i Granda na našu omladinu.I rasturićeš vezu njemu i devojci koju on voli očigledno čim je sa njom mesec dana??Zbog čega??Stavi se na mesto te devojke pa vidi kako će njoj biti posle toga.Stvorićeš sebi neprijatelja bez razloga, a momci lepe stvari misle i o svojim drugaricama, i o svojim poznanicima, ne samo o devojkama u koje su zaljubljeni.
Avril_Lavigne
08.04.2008., 19:59
pa slusaj nece ti sve pasti sa neba...!! ako on nesto oseca prema tebi (oseca da vise tebe voli nego nju) nju ce ostaviti , nadam se , i ti tu nista ne mozes ... zato moj ti je savet da mu kazes sta osecas ... stavi se u njegovu situaciju ... sa njim si a svidja ti si neki decko , sta bi ti uradila?? ti nemozes da naredis svojim osecajima da vole njega ako ti volis nekog drugog ... zar ne?
razmisli dobro i pamet u glavu!!! jer ta devojka moze svasta da ti napravi ... i da nemoj odmah da se smuvas sa njim (ispaces laka riba) pusti da se stvari medju njima smire ... i da ga ta cura preboli ... veruj mi nece joj biti lako al neka ... nemozes ti tu nista
***MaR!nA***
08.04.2008., 21:06
neka me po losem pamti,
Nista tesko...bila je slicna tema ali jos u decembru waljda.Pa sta da ti kazem bori se!!!Ako ga stwarno wolish!!! I ako bi za ljubav swe dala....pozz
Limunovo_Drvo,
08.04.2008., 21:14
09.07.2003., 16:19
Tema iz naftalina, možda se autor teme već roknuo zbog neuzvraćene ljubavi, ili možda gura kolica gradom zbog nepažnje u ljubavi...
Ili samo solira...
Uglavnom, glupo je bilo kakve savjete davati nakon pet godina...
***MaR!nA***
08.04.2008., 21:17
09.07.2003., 16:19
Tema iz naftalina, možda se autor teme već roknuo zbog neuzvraćene ljubavi, ili možda gura kolica gradom zbog nepažnje u ljubavi...
Ili samo solira...
Uglavnom, glupo je bilo kakve savjete davati nakon pet godina...
E vidish ja nisam primetila...:(:mrgreen::idea:
***MaR!nA***
08.04.2008., 21:18
[QUOTE=Kris;16026]On ima devojku....
Pa?:mrgreen:
Ewo ko je prwi odg
Ivan015
08.04.2008., 21:49
Nista tesko...bila je slicna tema ali jos u decembru waljda.Pa sta da ti kazem bori se!!!Ako ga stwarno wolish!!! I ako bi za ljubav swe dala....pozz
Jeste, vidis kako ne paze kad otvaraju teme... Pa otvore temu koja ce se tek pojaviti za 4 godine :lol::lol::lol:
***MaR!nA***
08.04.2008., 21:51
Jeste, vidis kako ne paze kad otvaraju teme... Pa otvore temu koja ce se tek pojaviti za 4 godine :lol::lol::lol:
:lol: LOL
loodica89
30.04.2008., 10:37
neka me po losem pamti,
Mislim da bi trebala, da ih pustis, oni sad imaju vezu.. A ako se on odluci na taj korak da bude tebi blize, to je vec ok..ovako nista nemoj raditi, pusti nek sve ide samo, ne pravi probleme, stavi se u njenu poziciju, kako bi tebi bilo da ti se neko tako umesa, a tu osobu volis..
blackmore95
30.04.2008., 10:40
Mislim da bi trebala, da ih pustis, oni sad imaju vezu.. A ako se on odluci na taj korak da bude tebi blize, to je vec ok..ovako nista nemoj raditi, pusti nek sve ide samo, ne pravi probleme, stavi se u njenu poziciju, kako bi tebi bilo da ti se neko tako umesa, a tu osobu volis..
Ma nemaju vishe tema je nastala 09.07.2003., 16:19
:mrgreen:
...Swatkish...
30.04.2008., 11:09
Mislim da treba da mu kazes sta osecas, ALI nikako da ga teras da raskine. Neka to bude njegova odluka..
Cinderella89
30.04.2008., 12:11
ae posto je moja situacija slichna, da vam izlozim...:)
pre skoro 4 godine sam bila sa deckom u vezi 8 meseci...
kad sam raskinula (a to je bilo jer mi je postalo monotono i nisam imala pojma sta u stvari radim!), on nije hteo da prica sa mnom, bio je povredjen i bas se spucao... sto je jos gore i ja sam kad je malo odmaklo vreme ukapirala da sam napravila veliku gresku i da mi zivot nije isti sa i bez nejga, ali ***, on je imao devojku i tako je to proslo...
onda sam mu pre neki dan poslala na spejsu mail kako mi se svidja njegova pesma (posto repuje :P) i cestitala mu rodjendan...
on odgovorio nekim srceparajucim mailom i tako smo nekako poceli da se dopisujemo...
sto smo se vise dopisivali, to sam se ja vise secala onih strava trenutaka koje smo proveli zajedno...
i nekako mi se ponovo desilo da se za ova dva meseca opet zaljubim u njega i opet osecam sve ono sto sam osecala i onda...
medjutim on i sad ima devojku, i sto je jos gore, zajedno su 5 meseci, ta pesma koja mi se svidela je u stvari napisana za nju i tako dalje...
i sta sad da radim?
Stefan K.
30.04.2008., 12:38
on odgovorio nekim srceparajucim mailom i tako smo nekako poceli da se dopisujemo...
sto smo se vise dopisivali, to sam se ja vise secala onih strava trenutaka koje smo proveli zajedno...
Namerno te *** za ono što si mu uradila pre četiri godine. Šta si ti mislila, da je on glup pa sve zaboravio?
Cinderella89
30.04.2008., 13:04
e pa palo je i meni to na pamet, ali rekao je nesto u fazonu-ma i ja sma bio klinac, nisam ni ja trebao tako da se ponasam... i ja onda... pfff...
ali sta da radim? da mu kazem sta mislim ili da opet precutim i da cekam...?
blackmore95
30.04.2008., 13:24
Kazi mu necesh valjda da chekash da rasqinu
naancy90
30.04.2008., 13:29
@C
imala si svoju priliku, bilo shta je bilo....sada oni imaju neshto svoje i ne priblizavaj im se...
da li bi tebi bilo prijatno da se umesha njegova bivsha da ste vas dvoje zajedno?
neshto najgore, shto najvishe boli....
Electra
30.04.2008., 13:37
Nensi je porasla :D
šalim se....
ali da. NEMA mešanja u tuđe veze. Puj kakano. Bljak. Beži dalje.
Zašto? Iz jednog jedinog razloga. ODVRATNO JE kad si ti ta u čiju se vezu mešaju. Ne raditi drugome što ne želiš da rade tebi. A NIKO ne želi da mu se druga devojka meša u vezu s ciljem da je uništi.
Cinderella89
30.04.2008., 13:39
ma nisam ni mislila da se tamo pojavim i da pravim neke scene...
mislila sam da je mozda uredu da mu kazem sta osecam, pa da zna...
a neka odluci sam sta ce dalje:)
mada jeste to nefer prema toj devojci, nije mi nista skrivila...
ko mi je kriv sto sam budala :(
...Swatkish...
30.04.2008., 16:55
Iskreno, ja bih mrzela da mi dodje neka bivsa ode decka, da sam na njenom mestu. Ali ako on nju voli, nema zasto da se brine i da bude besna na tebe. A ako mu kazes i on skonta kako te voli i dalje, mozda si i ucinila pravu stvar. Bar mislim.
naancy90
01.05.2008., 16:26
Nensi je porasla :D
šalim se....
rastem, rastem..josh traje taj proces =)
neke stvari sam skapirala, ali mi neke nikako ne dolaze do mozga =)))
;)
:*
maksifor
01.05.2008., 18:08
xaxaaxax kako se slatko nasmijah kad vidjeh naslov teme!!!;)
on ima devojku!jaooo!strasno!kako to moze!!xaxaxaxax
xaxa............posjeti temu ''samoubistvo''...tamo smo smislili mnoga resenja;)
pozz
nensy4ever
01.05.2008., 20:30
omg vidite li vi prvo datym kad je prvi post postavljen? :S
shnostra.
btw meni skorz pytza q shto neko ima devojq trenytno...a misli da mi ne pytza :S
hejt him :S
naancy90
01.05.2008., 22:07
ma, mi smo samo nastavili drugi slichan problem koji nije zastareo ;)
***MaR!nA***
01.05.2008., 22:11
A i brate kada JA bolje razmislim ima je pa sta...prihvati to!
Cinderella89
01.05.2008., 23:52
osecaj se ti ovako pa vichi 'pa sta'...
nensy4ever
02.05.2008., 00:42
chekaj...chekaj...pa mozda te i prodje...
a dotle gledaj dryge...
mojne nishta da my prichash...makar ja ne bih rekla skroz nishta...
***MaR!nA***
02.05.2008., 09:20
osecaj se ti ovako pa vichi 'pa sta'...
Eeeeee
Cinderella89
02.05.2008., 23:24
. . .
kicaZAKON
02.05.2008., 23:45
NAJBOLJE JE DA MU KAZHESH,JER AKO MU JE STWARNO STALO DO TEBE,RASKINUCE!NEMOJ CHEKATI,JER KO ZNA KAD CE SE NJIHOVA VEZA PREKINUTI ;)
naancy90
03.05.2008., 14:08
ijuuuu, koliko odvratnih ljudi....ccc
:lol: