PDA

Vidi punu verziju : Bonus card-ogromna zarada ili sarena laza

wsmiroslav
01.01.2008., 22:36
Postovani bio sam u prilici gde mi je nudjena platna kartica koja navodno vraca novac na racun tako sto banka obracuna bodove a bodove pretvori u proviziju koju uplati na racun.Da li neko zna nesto u vezi ove ponude.Ogromna zarada ili jos jedna od sarenih laza na dugackom stapu............

coce
01.01.2008., 23:25
O ovoj ponudi ne znam nista, ali znam da nijedna banka nije davala nego samo uzima.
Koristi se tudjim novcem i uzima, uzima, uzima, ... .

wsmiroslav
01.01.2008., 23:48
Ubedjivali su me,izvukao sam se sa razlogom da moram malo da razmislim ali smo se dogovorili da se uskoro izjasnim sa da ili ne.

Phantom der Nacht
02.01.2008., 00:03
Videla sam grafit na zidu banke....Nisu lopovi oni koji pljačkaju banke, nego oni koji ih osnivaju.....

royals16
02.01.2008., 16:03
bas bih volela da znam o cemu se radi.....pojasni malo vise.....o cemu se radi.....

wsmiroslav
02.01.2008., 17:39
Rekli su mi presedan u poslovima bankarstva,loyality sistemi postoje u praksi gde banka nagradjuje svoje komintente za lojalnost(preko iste banke mesecima prima platu,uzima kredit,vrsi novcane transakcije,radi sve ono na cemu banke zaradjuju novac),ali jos nigde ne postoji takav loyality sistem gde komintent banke placanjem racuna platnom karticom sa statusom Bonus card dobija povracaj novca na bankovni racun.Jedina platna kartica za koju vazi: Sto vise trosis vise ti vraca.Da li je sada malo jasnije?Da li je nekome nesto slicno nudjeno?

Betty
03.01.2008., 16:11
cim je ogromna i brza zarada - ne veruj :lol:

Koja banka?

Betty
03.01.2008., 16:12
to kao čarobni stočić, sam se puni kad pojedeš? Nema šanse. Jel ta banka postoji i fizički ili...?

wsmiroslav
03.01.2008., 18:20
Banka postoji fizicki sa filijalama,prodajnim mestima,ekspoziturama u Beogradu I jos nekim gradovima Srbije.Od skora sam na forumu nisam detaljno upoznao pravila te ne xnam da li smem da pominjem ime banke,da ne ispadne da ih reklamiram pa da jos na kraju ja platim umesto njuh.Izvinjavam se za ovu informaciju.

vojan
03.01.2008., 21:34
Ma naravno da postoji sve ovo. Meni je nudjeno. Uskoro prave informacije...

PC-man
06.01.2008., 22:58
iz kog je ovo crtaca ?

vojan
11.01.2008., 20:44
Ma ovo je istina, al neću da reklamiram još 30 dana dok ne obavestim poznate, a onda dolaze i nepoznati na red. Uveća se praktično plata od 5% do 20% svakom korisniku (ko neće da prenosi informaciju). A ko hoće...neka me kontaktira na PP za informacije.

Sutra je prva prezentacija u Nišu...

vojan
14.01.2008., 09:46
Hteo bih Vam predstaviti najperspektivniji biznis ovog veka, koji je povezao klasičnu trgovinu i MLM. Od sada ćemo moći na baš SVAKOJ transakciji – korišćenju novca da uštedimo – zaradimo, i što je najbolje moći će SVI da koriste ovu mogućnost.
Radi se o platnim karticama DinaCard, VISA, MasterCard / Maestro koje izdaje fizičkim i pravnim licima Laiki Bank a.d. Beograd https://www.cs.laiki.com/ , uz saradnju sa firmom Marketing – La Moda BONUS card http://www.mlmbonuscard.com .
Po prvi put zahvaljujući direktoru firme Marketing – La Moda Bobanu Saviću, u Srbiji je SVETSKA PREMIJERA, t.j. na nas će biti vezan ceo svet!!!
Ceo projekat je osmišljen na bazi preporuke, i bez šifre i lozinke osobe koja Vam je preporučila ovaj projekat ne možete da se registrujete. Sve je legalno – naravno kada je banka u pitanju, sve može da se vidi u gore navedenim sajtovima, a neka od objašnjenja Vam navodim i ovde:
• Stalni popusti od 0.5-5% korišćenjem platnih kartica Laini Banke.
• Happy hour (kupovina u određenom vremenskom periodu) sa ekstra popustom do 20%.
• Prepaid paket (kao kod mobilnih) za fizička lica – zaposlene klijente drugih banaka i nezaposlene pomuću debitnih platnih kartica.
• Odloženo plaćanje od 45 dana bez kamate pomoću kreditnih platnih kartica.
• Registrovanje i fizičkih i pravnih lica.
• Dobijate bodove – novac, od potrošnje cele mreže nastale preko Vas.
• Nije piramidalni sistem.
• Nema ograničenja po dubini i širini mreže.
• Direktna zarada do treće dubine pri uključenju korisnika.
• Obračun i isplate zarada jednom mesečno.
• Ne prodajemo ništa, samo prenosimo informaciju.
• Može da se zaradi iznos bez ograničenja, više nego što se potroši.
• Kartica se dobija samo po preporuci.
• Besplatna prijava i gradnja pred mreže u trajanju od 15-20 dana, dok vas banka ne pozove da potpišete ugovor.
Iskoristite priliku, i ne propustite ovo! Kontakt osoba:
Vojislav Nikolić, dipl. maš. ing.
065-2468-426
063-468-426
vojanw@beotel.net

vojan
14.01.2008., 19:59
• Stalni popusti od 0.5-5% korišćenjem platnih kartica Laini Banke.

Ovo se odnosi na pretvaranje novca u bodove, a bodovi se ponovo pretvaraju u novac i poklone.
Mesečna vrednost boda i poena zavisi od ukupnog broja preporučenih novih članova - korisnika Bonus kartice kao i prosečno ostvarenog popusta u objektima poslovnih partnera i svim ostalim objektima u zemlji i inostranstvu gde važe kartice iz programa VISA, Master Card i Dina Card.
To je poseban sistem nagrađivanja kao dodatni stimulans za širenje mreže korisnika Bonus kartice, gde nosilac grupe dobija određeni broj poena i mesečnu proviziju (novac) koja odgovara tom broju poena.
Svaka izdata kreditna kartica sa statusom BONUS card donosi sledece bodove:
Osnovna Dodatna
280 bodova 140 bodova
190 bodova 140 bodova
190 bodova 140 bodova
Plus od 0.5% do 5% Bonus bodova na svakoj transakciji.
Na osnovu broja poena član učestvuje u podeli provizije sa isplatom na mesečnom nivou.
Sve informacije do detalja na gore navedenim sajtovima, kao i Laiki Banci ili preko firme Marketing La Moda...

Oggy
14.01.2008., 22:55
Auu VOJANe...Pa kako postizes sve to? Propasce Lyoness ako se bacis na kartice..Ne moze dupe na dve klupe:lol:

wsmiroslav
14.01.2008., 23:37
Da je papa poslusao cara Dusana kakva kuga navire iz Azije u Evropu Turci nikad ne bi dosli na Balkan.Zamislite kako bi se tek onda istorija odvijala.
Zahvaljujem se gospodinu Vojislavu Nikolicu na detaljnim uputstvima pomocu kojih sam licno proverio celu informaciju.Naime,informacija je tacna,samo mi je bila lose prezentovana.Da nije bilo Vojislava umalo da odustanem.Bio sam strpljiv i to se isplatilo.
To samo dokazuje cinjenicu da je danas mnogo vaznije znati prodati nego proizvesti.Ni Edison,koji je izmislio sijalicu se nije obogatio,obogatili su se oni koji su je prodavali.
21.vek je vek informacija,telekomunikacija,interneta.
Uglavnom smo ponude do sada dobijali sa zapada,uvek su nam drugi solili pamet.Pruza nam se prilika,sada u ovom momentu da mi nesto ponudimo njima.I zaista potpuno se slazem da SVETSKA premijera platnih kartica iz programa Dina,Visa,Master ali ovog puta sa statusom Bonus card pocinje upravo ovde u Srbiji,prosle subote u Nisu a sledece subote u Beogradu.
Nema vise Tita,nema vise komunizma ni socijalizma,krocili smo jednom nogom u kapitalizam i tu vise povratka nema.U svetu su nas prepoznavali po nesvrstanima a uskoro ce nas prepoznavati po domacem brendu Bonus card.
Prvi put u istoriji bankarstva napravljen je presedan i to bas ovdr u Srbiji gde je Laiki banka odlucila da se odrekne jednog dela svoje zarade u korist svojih komintenata jer zeli da ih nagradi za lojalnost.
Banka u kojoj ja imam racun mi je poslala poruku 01.01.2008 o stanju na mom racunu koji je u nedozvoljenom minusu.Nije hriscanski da mi saljes takve poruke nedeljom kada se odmaram a kamo li prvog dana u novoj godini.
Zato Vojislave Nikolicu jos jednom Vam se zahvaljujem.

wsmiroslav
15.01.2008., 00:08
Zelim svim prijateljima,sa foruma,pa cak i onima koji to nisu (jer Isus je rekao Nemoj da sudis nece ti biti sudjeno) da preporucim platne kartice iz programa Dina,Visa,Master sa statusom Bonus card,jedinu karticu za koju vazi pravilo,sto vise trosis sve ti vise vraca.
Informacije za sve zainteresovane.
Premijerna prezentacija platnih kartica sa statusom Bonus card ce biti odrzana u subotu 19.januara 2008.godine u terminu od 18 casova, u Poslovnom centru Lola,ul.Bulevar Kralja Aleksandra br.86,I.sprat u Beogradu.
Prezentaciji mogu prisustvovati gosti po preporuci clanova bonus sistema.
Dodjite,dobicete mogucnost da u buduce svoju preporuku unovcite.

Pametniji_od_svih
15.01.2008., 00:11
(jer Isus je rekao Nemoj da sudis nece ti biti sudjeno)

Blago nama .....stigao je MEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIJJJJJJJJJ JAAAAAAAAAAAA

P.S. Kako te nije sramota, da uzimaš Isusa u svoja pogana usta ?

wsmiroslav
15.01.2008., 06:47
Osim sto znas da kazes MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE umes li da kazes jos nesto ali na nasem jeziku ili da pozovem Tarzana.

Oggy
15.01.2008., 22:26
Pa zna:
"Blago nama .....stigao je
P.S. Kako te nije sramota, da uzimaš Isusa u svoja pogana usta ?"

I ovo su njegove reci;)

btw.
Ako sam dobro shvatio placas kreditnom karticom(min 4000din mesecno) i na to uredno placas kamatu banci, ali onda dobijes bodove koje trampis za poene a sa njima dobijes....sta?

Nagrada je za trosenje i zaduzivanje:shock::roll:

bakibus
15.01.2008., 23:35
[QUOTE=Oggy;5791151]Pa zna:
"Blago nama .....stigao je
P.S. Kako te nije sramota, da uzimaš Isusa u svoja pogana usta ?"

I ovo su njegove reci;)

btw.
Ako sam dobro shvatio placas kreditnom karticom(min 4000din mesecno) i na to uredno placas kamatu banci, ali onda dobijes bodove koje trampis za poene a sa njima dobijes....sta?

prevara

Pametniji_od_svih
15.01.2008., 23:53
Osim sto znas da kazes MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE umes li da kazes jos nesto ali na nasem jeziku ili da pozovem Tarzana.

Morao sam nekako da te dozovem....a ovo mi se činilo najprikladnijim za tebe.....

bakibus
16.01.2008., 00:16
he he he

vojan
16.01.2008., 01:34
Za debitne kartice nema kamate. Trošiš koliko imaš na računu, kao kredit kod mobilnog! I plus nije 4000 dinara nego 2000 dinara mesečno obavezna potrošnja.
Za kreditne kartice postoji kamata od 1.9%, ako se minus ne namiri za 45 dana, a minus je 4.3 plate, ako primate platu preko njih.
Nisam našo rupu u sistemu. Registrovao sam se i počeo da širim mrežu. Ko voli nek izvoli i javi mi se...

damnjan
16.01.2008., 01:57
aj josh dan/dva i da zatvorim. nikakav oglas nema ovde,ali korisna tema...

Oggy
16.01.2008., 10:26
Nisam našo rupu u sistemu. Registrovao sam se i počeo da širim mrežu. Ko voli nek izvoli i javi mi se...Da li to znaci da si batalio Lyoness, ili je ovo bolje?:idea:

vojan
16.01.2008., 18:34
Ma kakvi zanamario. Laiki došo na Lyoness ko kec na desetku! Ili još bolje ko kec na keca! Suvi ajnc!
Udješ u prodavnicu, platiš Laiki karticom i dobiješ popust od banke. Zatim registruješ svoju kupovinu Lyoness karticom i dobiješ popust i od prodavca. Jednim udarcem dve muve!
Dakle ove dve firme ne rade isti posao već se dopunjuju, i mogu da se rade paralelno. Isplatu u Lyoness-u ću dobijati preko Laiki Banke, pa ću i tu još malo da zaradim, jer se svaki transfer novca boduje.
Posebno je dobro kod Bonus Card što od dana prijavljivanja imate 15-20 dana period za izgradnju pred-mreže, dok Vas pozove banka da potpišete ugovor. Zato selektujte kod debitnh kartica "GOLD". Ako ne uspete nikog da nađete za 15 dana da bude učlanjen preko vaše šifre, možete da uzmete karticu "SILVER" ili "STANDARD", a i da odustanete.
Da objasnim i šta ovo znači:
Debitne kartice su Pripaid kartice, ali i one Vam omogućuju da radite biznis.
Cene na godišnjem nivou za njih su:
- GOLD 100 evra
- SILVER 60 evra
- STANDARD 30 evra
Ali uz GOLD ide i tzv. brzi početni bonus kod učlanjenja novih članova. Za direktne saradnike na GOLD dobijete 20 evra po članu. Za drugu dubinu po 10 evra. Za treću dubinu po 5 evra. To znači da ako nađete 5 golda, kartica Vas ne košta ništa, a imate ubuduće bodove t.j. novac od cele mreže nastale od Vas.
I SILVER daje odmah zarade ali su 8, 4 i 2 evra po uključenju, i naravno bodove t.j. novac od mreže.
STANDARD vam omogućava samo bodove t.j. novac od mreže.
Kreditne kartice imaju status "GOLD", ali od njih nema brzog početnog bonusa, jer se ne plaćaju 100 evra, već samo se plaćaju troškovi za otvaranje.
Inače vrednosti u evrima se pretvaraju u dinare po kursu banke.