Vidi punu verziju : >< Investitor trazi placeve u Beogradu ili Zemunu ><
investitor
31.12.2007., 03:59
Beograd, investitor trazi placeve od 3-30 ari za izgradnju stambenih objekata iskljucivo od vlasnika. Isplata u kvadraturi stanova..
Dolaze u obzir sva naselja u Beogradu (Zvezdara,Palilula,Vozdovac, Medakovic,Visnjicka banja, Visnjica, Zemun, Kumodraz,Banovo brdo,......).Kao garanciju dajemo uknjizene (uz sudski overene ugovore sa Vasim advokatom) stanove na ime vlasnika placa na datoj lokaciji ili po Vasoj zelji ! Javite se sa Vasom ponudom i proverite nase ponude !!
063262983 Grada
vecaiboki
08.01.2008., 14:53
srecna nova godina, zivim na dorcolu ul. Mice Popovica 1 tel. 3391869 3392914 063 656006 STANISLJEVIC SLOBODAN Katastarska parcela 1106.2 dozvoljena gradnja p+5 svi stanovi uknjizeni, kroz ulicu ide toplovod kablovska. ako ste zainteresovani javite se imam sve papire iz katastra. pozdrav BOBAN
investitor
09.01.2008., 11:01
Hvala Vam sto ste se javili, zelimo i mi Vam zdravlja, sloge, napretka svake vrste. Posto su u toku praznici mi cemo biti slobodni te cemo Vam se javiti posle istih da popricamo o mogucoj saradnji.U svakom slucaju hvala Vam to ste Vase poverenje dali nama.Pozdrav i zivi bili na mnogaja ljeta..
Gradimir Jacevic
Postovana gospodo,
Slobodan sam Vas informisati da imam u posedu 14 parcela na jednoj lokaciji u Nisu. Zelim da prodam 9 parcela u nizu jednom ozbiljnom profesionalnom klijentu kao sto ste Vi.
Na ovaj nacin slobodan sam Vam direktno ponuditi 9 placeva u nizu u sirem centru Nisa velicine 4-5 ari svaki, pogodnih za izgradnju luksuznih stambenih objekata, na lokaciji koja se istice izuzetnim pozitivnim prirodnim karakteristikama i pruza brojne mogucnosti za uspesno ponasanje investitora kao sto ste Vi.
Prvi put Vam se obracam zato sto sam pretpostavio da vi imate mogucnosti i viziju da sebi priusti ovakve investicije , parcele , cija vredenost i znacaj vremenom raste.
Za blize informacije , stojim Vam na raspolaganju .
U ocekivanju vaseg skorog odgovora, koji bi cenio veoma mnogo,
S postovanjem,
Radosav Jovic, Dipl.oecc.
Mob.tel. 063/650748
E-mail. : jovicr@bankerinter.net
P.S.
Parcele koje zelim prodati su evidentirane u Niskom KATASTRU pod brojevima 8342/18, 19, 20, 21, 22, 26, 27, 28, i 1,
K.O. Nis – Cele Kula
Lokacija se nalazi u poznatom Niskom naselju Pantalej
investitor
17.01.2008., 12:55
Hvala Vam sto ste nam se javili. Imat cemo u vidu Vasu ponudu koju cemo razmotriti i javit cemo Vam se u skorije vreme. Pozdrav i svako Vam dobro zelimo,
Gradimir