PDA

Vidi punu verziju : ako trazis pravog na pravom si mestu

eugen
09.07.2003., 14:09
Radi emotivne veze, a mozda i braka trazim partnerku koja je lepa, pametna, osecajna, obrazovana, nezna, vaspitana, iskrena, tolerantna i skromna.

Znam sta hocu. Volim prirodu, decu i zivotinje. Rado bih upoznao devojku-zenu koja bi bila zainteresovana da bude dobar prijatelj, sagovornik i saputnik.. Javi se, cak i ako se prvi put sreces sa ovom idejom, da bi covek uspeo u zivotu mora biti kreativan, originalan sasvim drugaciji od okoline i ostalih.

Ako trazis pravog zivotnog saputnika na pravom si mestu. ja sam romantican ali i seriozan, spreman da saslusa ali ima i sta da kaze, koji voli i voli da bude voljen, koji voli samo prave stvari i koji pre svega postuje vrednosti u svakom pogledu, pozeljno je da je devojka visokoobrazovana i da je sa stvarno ozbiljnim namerama..

Stoga devojko JAVI SE!

amelija
09.07.2003., 15:03
Ti bas dosta trazis, a to me podseca na nekog tj. na mene!

Privukao si moju paznju, a sta ce biti dalje...

**case-problem**anastasija
11.07.2003., 01:54
cao :) nadam se da je istina ovo sto si napisao :P

taja
13.07.2003., 21:48
koliko imas godina

jelenas18
15.07.2003., 00:14
Znam da nisam originalna , al ti delujes kao onaj pravi , onaj o kome sve mi devojke mastamo. Kontaktiraj me da se malo blize upoznamo i vidimo jesmo li oni pravi

bibl
16.07.2003., 09:46
[ :oops: zaintrigirao si me. U pravu si, u zivotu osoba treba da bude iskrena.

Zak
17.07.2003., 02:32
8) E,zene su stvarno pateticne. 8)

blondi
17.07.2003., 11:15
8) E,zene su stvarno pateticne. 8)

pazi ti njega a ti kao nisi... pa šta ti onda tražiš tu???? ,-)

tili
17.07.2003., 11:40
Ljubav ne daje nista osim sebe i nista ne uzima osim sebe, ljubav ne posjeduje , niti dopusta da je posjeduju jer ljubavi je dovoljna sama LJUBAV :!:

Izgleda da sam u nekoj romanticnoj fazi ili me je privukla "iskrenost " :wink: u potrazi za pravom osobom.

Cudno je i to sto zene, djevojke nemaju interesovanje za ovu poruku :?: