Vidi punu verziju : Ko mi nadje posao....
marijaj
25.12.2007., 14:50
.... u struci dobice 50% od moje 1-ve plate! ovo je ozbiljna ponuda
дрињача
25.12.2007., 15:14
А струка ти је / жељени посао?
marijaj
25.12.2007., 20:29
arhitektura
Enter_Per_Mi
26.12.2007., 19:00
Male pare da bi neko pronasao posao. Takav posao kosta recimo 5-6 plata, ako ne i vise, a ne samo pola
robinium
26.12.2007., 19:19
odakle si?
marijaj
27.12.2007., 09:58
Znam ja koliko to kosta, ali nije u tome poenta,u poslednjih mesec dana sam isla na 9 razgovora za posao, to je bruka i sramota sta ljudi nude i u kakvom okruzenju rade.
Iz Beograda sam
islandjanin
27.12.2007., 14:08
то је реалност наша!
Enter_Per_Mi
03.01.2008., 11:20
Marija, svi zele da rade u najboljim uslovima i za velike pare. Ako ti znas koliko to kosta, onda lepo parice u koverticu, pa nadji na koja vrata da zakucas ...
skyworks
03.01.2008., 17:31
Ovo je vrh! Posao koji ti trazis bez par tauzenki neces moci da dobijes a ti nudis pola plate, i ocekujes da ces da donijes posao,ccccc......
P.S. Da me ne shavtis pogresno, jadno je kako sve ovo funksionise, ali s obzirom na okolnosti, tvoja ponuda je vise tragicna nego smesna.
varjaca
04.01.2008., 14:23
Potpuno se slazem sa komentarom skywokersa. Nazalost, bez "mitologije" danas nema ozbiljnog zaposlenja. Bas zbog toga je i moja seka pre 4 meseca otisla na brod. Zavrsila je turizam u roku i nista od posla. Sad cu i ja na brod,za mesec dana, cekala sam da mi ona javi i o svemu me obavesti, cim je otisla.Ja sam zavrsila visu terapeutsku i isto nemam ozbiljan posao.Nasa odluka da odemo na brod je bila polu-ocajnicka, polu-avanturisticka.Tamo se jako puno radi, ali si i placen za to.Nista tamo nije med i mleko, zaradi se tesko svaki dolar, ali ti je sve tamo i placeno i hrana i smestaj i sve. Otici isto kosta, ali samo kad ides prvi put. Mi planiramo da odradimo nekoliko ugovora, pa sa tim novcem ( ako ga nepotrosimo) otvorimo nesto kod kuce. Tragedija je sto mladi ljudi i dalje oodlaze iz zemlje na bilo koji nacin ili preko broda ili sta ja znam vec kako, ali odlaze to je fakat. Zelim ti sve najbolje i da se sto pre negde zaposlis!!! Sretno Marija !
Mangup sa diplomom
04.01.2008., 14:43
Srecno na brodu..ako se sretnemo dacu ti fin baksis za neki fin koktel,a za masazu extra placam ;)
grebicka
04.01.2008., 15:00
Tragedija je sto mladi ljudi i dalje oodlaze iz zemlje na bilo koji nacin, ali odlaze to je fakat.
Na zalost po ovu zemlju-odlaze.
Moj sin mi je sve na svetu,on ima samo mene i ja njega,ali zivim za taj dan kada cu ga ispratiti sa Surcina u neku zemlju gde ce imati bolji kvalitet zivota.Bice gradjanin drugog reda,ali bar nije u svojoj zemlji pa mu ta cinjenica nece tesko pasti.
Ovde je cemer i jad,nizak kvalitet zivota,i u sopstvenoj zemlji si stranac.Zato podrzavam sve mlade ljude-sto dalje odavde,ako vec ovde nemate nekog da vam pomogne za dobar,placeni posao.
gotti_bgd
13.01.2008., 01:43
A sta ti sestra radi na brodu ako nije tajna?
freediver
13.01.2008., 21:49
Prijavi se na www.berzica.com i povećaj šanse da ga pronađeš!
damnjan
15.01.2008., 13:57
Ovo je vrh! Posao koji ti trazis bez par tauzenki neces moci da dobijes a ti nudis pola plate, i ocekujes da ces da donijes posao,ccccc......
P.S. Da me ne shavtis pogresno, jadno je kako sve ovo funksionise, ali s obzirom na okolnosti, tvoja ponuda je vise tragicna nego smesna.
banovan zbog dosta razloga i zbog ometanja postavljenog oglasa.
marijaj
15.01.2008., 14:29
Ma niste shvatili poentu, poenta je kako naci posao u Beogradu a da nije preko veze?! Nije bitno da li ces ti nekome ponuditi 5000 ili 10000 Evra da te zaposli negde, pitanje je da li ce on moci da to uradi i da ti nadje posao u normalnoj firmi.
A najstrasnije je od svega, sto poslodavci nude tako jadne uslove, a jos strasnije je sto ima ljudi koji ce da rade da njih, e to je tragedija ovog drustva.
Znate kako je jedan uticajan covek u Beogradu rekao - "uvek cu naci budalu koja ce da radi za 200 Evra i da bude srecan", na zalost u pravu je.
Evropljanin
15.01.2008., 14:34
Potpuno se slazem sa komentarom skywokersa. Nazalost, bez "mitologije" danas nema ozbiljnog zaposlenja. Bas zbog toga je i moja seka pre 4 meseca otisla na brod. Zavrsila je turizam u roku i nista od posla. Sad cu i ja na brod,za mesec dana, cekala sam da mi ona javi i o svemu me obavesti, cim je otisla.Ja sam zavrsila visu terapeutsku i isto nemam ozbiljan posao.Nasa odluka da odemo na brod je bila polu-ocajnicka, polu-avanturisticka.Tamo se jako puno radi, ali si i placen za to.Nista tamo nije med i mleko, zaradi se tesko svaki dolar, ali ti je sve tamo i placeno i hrana i smestaj i sve. Otici isto kosta, ali samo kad ides prvi put. Mi planiramo da odradimo nekoliko ugovora, pa sa tim novcem ( ako ga nepotrosimo) otvorimo nesto kod kuce. Tragedija je sto mladi ljudi i dalje oodlaze iz zemlje na bilo koji nacin ili preko broda ili sta ja znam vec kako, ali odlaze to je fakat. Zelim ti sve najbolje i da se sto pre negde zaposlis!!! Sretno Marija !
Mogu li dobiti neke preciznije informacije o odlasku na brod od tebe ili bilo koga drugog ko ima neke pouzdane informacije. Takodje sam zainteresovan za takvu opciju odlaska na neki brod a zanima me pre koga to ide i preko koga je najbolje realizovati to? Znam da postoje neke agencije koje su specijalizovane za to, tu kod nas.
Koliko je to sve kostalo tvoju sestru i koja je procedura?
Hvala unapred.
0freemind0
19.01.2008., 16:32
Preko koje agencije ti je otisla sestra na brod ako nije tajna?U zadnje vreme razmisljam o istom poduhvatu, studiram ove agencije da provalim koja je prava jer ih je 90% lazno pa ako bi mogla da mi pomognes...?
kapetan48
20.01.2008., 07:29
VI MLADI MI NISTE JASNI!!!O CEMU VI PRICATE???kakav mito,koje tauzenke??igrom slucaja sam privatnik od 79.sada sam vlasnik i dir jedne firme .kada dam oglas za radnike,toliko se razocaram,pa se pitam,zar je moguce da imamo toliko diploma ,sa toliko malo znanja...MOJE PITANJE ZA TEBE JE: koliko si strucna u svom poslu?ono sto ste naucili na faxu je samo ulaznica u zivot.imam nacina kako mozes doci do posla,a ti ako si DIA,trebalo bi da razmislis malo!!!postoji toliko proj.biroa,idi i volontiraj,ima posla preko glave,oni pravi biroi nemaju dobar kadar,ili ih je malo...pa ako si prava,vrlo brzo ces naci mesto i bez tauzenki i mita...
korupcija i mito su sastavni deo nase zemlje to je surova realnost ako te neko zaposli iskoristice te maksimalno za minimalan novac
izvinjavam se na odmet teme,
poz
buisines
21.01.2008., 23:36
pozdrav
eto javljam ti se ako nisi jos pronasla posao javi mi se,sretno ti bilo u zivotu
Nebojsac
29.01.2008., 21:27
Jasta Marija, sve su to govna ovi poslodavci, nas ko bagre ima, pa mogu da te j*** kako hoce. I ja sam se isto mucio tako, al sam s tom mukom valjda okoncao.
Marija,
evo posao u Australiji a ne moras da potrosis ni pola plate:
Citiram: "Preko naseg novog website-a www.adeptskills.com se mozete prijaviti za posao u Australiju. Uz zaposlenje nudimo i usluge pripremanja odgovarajuce radne vize."
Eto pa uzivaj
Daniel
dzanarika
30.01.2008., 15:12
@amsams-Danijel
uzasavam se kad vidim kao bezazlene,skoro free:evil: ponude za posao,a pisane od nekog kao neutralnog lica koje tek sto je registrovano na ovaj forum krstarice (koji vise ne lici na nekadasnji pravi forum,koji je sad steciste likova koji nude sumnjive poslove,i steciste likova koji vode isprazne razgovore).
ako si ti predstavnik te neke agencije koja vodi ljude u Assus i nudi poslove,sto lepo ne napises,citko i jasno...nudimo to i to,sredjujemo to i to,ocekujte to i to,a to vas kosta ukupno toliko.
dokle se javljaju ljudi sa `uvijenim` ponudama.dajte jednom progovorite ko poslovni ljudi,sta nudite i koliko nam je novaca potrebno za to.
ili se ne javljajte vise!:evil:
kod dragise
30.01.2008., 20:37
ok,evo ja ti ovo nadjoh,pa ti ako pocnes,i primis prvu platu,javi mi se na pp da preuzmem svoj deo:D
NAMESTAJ LUKIC OGLASAVA:
RADNO MESTO:
Potreban arhitekta saradnik za poslove projektovanja enterijera.
Dodatne informacije na telefon: 011/606-601; 063/235-709
ili E-mail: posao@namestaj-lukic.co.yu
A što ne radiš samostalno?
Ili volontiraj malo da stekneš iskustvo, pa da onda možeš ti da postavljaš uslove.
Što da radiš za platu, radi da zaradiš novac i nezavisnost, a kad stekneš novac, onda uposli novac da radi za tebe !!!
Ako veruješ u sebe i svoje sposobnosti, to ne bi trebalo da bude problem.
Nikad ne bih dala novac nekome da me zaposli da radim za platu - deplasirano i demode. To je moj stav.
gorancom
13.02.2008., 12:26
koliko zelis zaradjivati?