Vidi punu verziju : zabava u nisu
posto je meni jako dosadno u ovome gradu, interesuje me kako se vi zabavljate bilo danju bilo nocu
Ni nama nije zanimljivo. I mi se dosadjujemo u dosadnome gradu.
zrnce_krvi
28.07.2003., 23:25
nis je dosadan?
nije samo ne znas da se zezas !
volodja
30.07.2003., 21:38
A sta treba da bude u nisu da bi bilo zanimljivo. :twisted:
A sta treba da bude u nisu da bi bilo zanimljivo. :twisted:treba diskoteka
posto je meni jako dosadno u ovome gradu, interesuje me kako se vi zabavljate bilo danju bilo nocu
Da se dobro provedes u Nisu? Treba ti samo odabrano drustvo, znaci oni likovi sa kojima se najvise druzis,koji te dobro poznaju,kojima verujes...itd da ne tupim. Znaci nadjete se i odete negde (u neki kafic,park ili se skupite kod nekog kuci). Zezate se! Mislim....Ja sam svako vece sa svojim drustvom i nama nikad nije dosadno!!!
P.S. Nadam se da sam pomogla.....CMOK
Suzanita
14.10.2003., 23:10
Kad VI kao Nislije mislite da je VAS grad dosadan sta tek mi dosljaci da kazemo. Cak i u mnogo manjim mestima od Nisa zabava je na visem nivou... Totalno sam razocarana...
Nislije su toliko inertni da to nije normalno. Niko ne ocekuje neprestano muvanje ali pobogu, zar se niko ni sa kim ne upoznaje prijateljstva radi ili da bi mu vece bilo zanimljivije????
Tek to ne mogu da razumem. U Nisu na jednoj strani sede samme cure a na drugoj Momci i niko nikoga ne ferma...
Sta mislite o tome?
iznogud
03.01.2004., 06:09
Kad VI kao Nislije mislite da je VAS grad dosadan sta tek mi dosljaci da kazemo. Cak i u mnogo manjim mestima od Nisa zabava je na visem nivou... Totalno sam razocarana...
Nislije su toliko inertni da to nije normalno. Niko ne ocekuje neprestano muvanje ali pobogu, zar se niko ni sa kim ne upoznaje prijateljstva radi ili da bi mu vece bilo zanimljivije????
Tek to ne mogu da razumem. U Nisu na jednoj strani sede samme cure a na drugoj Momci i niko nikoga ne ferma...
Sta mislite o tome?
Nislike su cobanice-vecina
Mislim da su nasi decki suvise stidljivi i da cekaju da devojka prva pridje(a onda se nacisto :oops: ...) Jesam li u pravu?
ja volim nish
06.01.2004., 02:35
Sta mislite o tome?
Pogledaj temu "mrzim Nis" i reci mi molim te da li sam u pravu....
ja mislim da si ti kao pridoshlica vrlo neprilagodjena,jer na mom faksu ima dosta likova sa sa strane i svi ti ljudi imaju nishlije za prijatelje.ajde mi objasni molim te kako se oni druze kada po tvojoj prici mi ne sklapamo prijateljstva?!nishlije su najbolji,i najprijatniji ljudi.pozdrav za tebe i nadam se da cesh naci nekoga ko hoce da se druzi sa tobom :evil:
iznogud
06.01.2004., 04:19
Mislim da su nasi decki suvise stidljivi i da cekaju da devojka prva pridje(a onda se nacisto :oops: ...) Jesam li u pravu?
bolje da me bije los glas nego dominantna devojka
Svidja mi se tvoj stav, iznogud.Kazi mi, molim te, sta znaci tvoje ime?
mudro zborim
06.01.2004., 18:04
ja cu da ti kazem shta znaci njegovo ime,mada me niko nije pitao,ali nema veze:)))))))znachi NIJE DOBRO-jesam li u pravu :D
Zacaran krug
06.01.2004., 22:25
a jel hotjete vi da vash ja sve poshaljem u tri lepe aaaaaaaaaa???? :evil:
iznogud
06.01.2004., 23:08
a jel hotjete vi da vash ja sve poshaljem u tri lepe aaaaaaaaaa???? :evil:
Umro mi je deda i u nasledje mi ostavio tri jutra duvana. Posto si mi dobar prijatelj dacu ti da popusis jedno jutro.
iznogud
07.01.2004., 05:16
to je zato sto si ti jedna pametna devojka
labello
07.01.2004., 10:57
iznogude da nishmo ishli u istu skolu? :shock:
iznogud
07.01.2004., 16:20
Neznam,reci ti meni.
jel si ti to stvarno toliko pametan ili se samo pravis?pozdrav
pa daaaaaaaaa
23.01.2004., 02:55
teshko je uliti pamet onome ko nema volju,i teshko je uliti volju onome ko nema pamet-ko razume shvatice 8)
ako si ti dosla do nekog zakljucka voleo bih da ga cujem
iznogud
25.01.2004., 04:04
ako si ti dosla do nekog zakljucka voleo bih da ga cujem
posto sam ovo ja postovao ti sad vidi-izgleda da je tvoja sumnja opravdana
dejanvi
25.01.2004., 16:46
Ljudi, tema od jula 2003 je zabava, a ne prepucavanje i vredjanje.
Gde je dobra živa svirka u Nišu.
Bajo, najbolja ti je svirka u Saloon-u. Imas uzivo rock skoro svakog dana i uvek je guzva. Zaboravio sam raspored izvodjaca, ali ako ti treba potrazicu.
Sto se tice vikenda, najtoplije preporucujem "Street Cafe", poznatiji kao "Mesarica"
Pozdrav :D
ice_man
18.02.2004., 09:09
Mislim da je problem u tome sto je veci deo matoraca u ovom gradu sa sela i oni sputavaju svoju decu (nas), oni odlucuju sta ce da bude na televiziji koju gledamo, oni snabdevaju prodavnice i oni otvaraju lokale za provod, Svaka dobra stvar je otvorena skoro i drzi je neko mladji. To me nervira samo tako. :x
dejanvi
05.04.2004., 23:39
...ima li dobre zabave i gde....
...ima li dobre zabave i gde....DODjI KOD MENE...???
ladyboss
06.04.2004., 12:44
mislim da si upravu ...gleda te i nista ne radi ... tebi prekipi,napravis prvi korak,a on :roll:...
mislim da si upravu ...gleda te i nista ne radi ... tebi prekipi,napravis prvi korak,a on :roll:..."MUSKARAC"???
dejanvi
06.04.2004., 20:10
Znam ko je M.K. i pozdrav za nju, ali ostali su ovde nepoznati....Neću da gubim vreme.