Vidi punu verziju : EM SMO NAJBOLJI EM SMO NAJLEPŠI!!!
TAMARA Jagodina
09.07.2003., 00:35
8) IMAMO NAJLEPŠE VATREPOLISTE NA SVETU MNOGO SU LEPI, ZAR NE? AJDE ŠTA VI MISLITE............... :twisted:
Naravno da smo najlepsi!Onaj Udovicic je dooobar...
Dobri su ko dobar dan .o.k. Vanja je skroz dobar,nas najlepsi sportista. :wink: Ma nema sta da se prica strava su...
judogirlH
09.08.2003., 04:21
Naravno da smo najlepsi!Onaj Udovicic je dooobar...SAPIC JE JOS BOLJI,A KO TO VOLI VATERPOLISTE?
judogirlH
09.08.2003., 04:23
8) IMAMO NAJLEPŠE VATREPOLISTE NA SVETU MNOGO SU LEPI, ZAR NE? AJDE ŠTA VI MISLITE............... :twisted:mislimo da su dzudisti lepsi,ko voli neka poseti takmicenje u sportskom centru Sumice u Beogradu,raspitajte se
ja sam bas neki dan gledala balkansko prvenstvo u dzudou,nisu losi ali ipak mislim da su vaterpolisti bolji i lepsi
A jesu brate i lepi i zgodni.Nema im mane!
ivana/IVANA
26.08.2003., 10:17
UDOVICIC JE NAJLEPSI,ALI POSLE ONOGA STO SAM PROCITALA U SVETU NIMALO MI SE NE SVIDJA.
ma ne verujes valjda u to sto tamo procitas?a sta pisu,majke ti?
Mala roze Maca
31.08.2003., 12:23
ma po SVETU pisu svakakve gluposti o svima pa i o Vanji.kao na primer da je igrao proslog leta na FINA kupu pod imenom Franjo.nemam pojma ko je takvu glupost mogao da smisli.
a on jeste malo izfoliran,ali...
a nas najlepsi vaterpolista je Ikodinovic.
ma svi su oni lepi ko lutke...
a ovi mladji.mislim mladje generacije-i medju tom decom ima lepih....
ali u svakom slcaju-vaterpolisti su zakon
Boze sacuvaj.Ma da,Franjo koji se krsti s tri prsta .Veoma senzacionalno.
8) IMAMO NAJLEPŠE VATREPOLISTE NA SVETU MNOGO SU LEPI, ZAR NE? AJDE ŠTA VI MISLITE............... :twisted:
Ummmmmmmm Vanja Udovicic!!!Sladak je nema sta!
Upoznala sam se sa par njih i malo su 'prerazvijeni'za moj ukus.
Ali ko voli........
E jel zna neko neki dobar site Udovicica ili nekog od vaterpolo reprezentativaca?Please...
vanja u.
12.09.2003., 18:00
:D :oops: :P Vanja Je prelep.Najlepši vaterpolista tj.sportista. Danas mu je 21 rođendan.12.09.2003.
ma VANJA je VERY SEXY vaterpolista
http://hometown.aol.com/kingzchick21/ABOUTMEindex.html
idite na taj sajt i na kraju ima slike njegoo
Vanja = Sexyyy
snaja88
15.09.2003., 19:55
Pedja Stojakovic je najsladji!Kakvi vaterpolisti,pa ko je prvak sveta 5 PUTA???
Mala roze Maca
17.09.2003., 21:34
znas kako vanja je strasno nalozen.i zato koliko god on bio sladak meni je malo gadan.
a i skoro je vidjen na bazenu(pre par dana) i prica se da je nabacio stomacic
pa da.. pedja je PUNO sladak isto..hehe
Da li neko zna nesto o Petru Trbojevicu? Po meni on je ubedljivo najlepsi sportista SCG..... :P
H2O polista
08.09.2004., 21:23
naravno da smo slatki i zgodni :wink: pozdrav za sve koji prate waterpolo i koji se bave.