PDA

Vidi punu verziju : INVESTITOR trazi placeve u Zemunu, Beogradu,.....

investitor
17.12.2007., 08:52
Beograd, investitor trazi placeve od 3-30 ari za izgradnju stambenih objekata iskljucivo od vlasnika. Isplata u kvadraturi stanova..
Dolaze u obzir sva naselja u Beogradu (Zvezdara,Palilula,Vozdovac, Medakovic,Visnjicka banja, Visnjica, Zemun, Kumodraz,Banovo brdo,......).Kao garanciju dajemo uknjizene (uz sudski overene ugovore sa Vasim advokatom)stanove na ime vlasnika placa na datoj lokaciji ili po dogovoru! Javite se sa Vasom ponudom i proverite nase ponude !!!!!!!!!
063262983 Grada

vrloiskrena
23.12.2007., 16:58
3473-136
MORAVAC -OPSTINA ZVEZDARA NA SMEDEREVSKOM PUTU (M.M.LUG)

GSM doctor
25.12.2007., 08:53
Beograd, investitor trazi placeve od 3-30 ari za izgradnju stambenih objekata iskljucivo od vlasnika. Isplata u kvadraturi stanova..
Dolaze u obzir sva naselja u Beogradu (Zvezdara,Palilula,Vozdovac, Medakovic,Visnjicka banja, Visnjica, Zemun, Kumodraz,Banovo brdo,......).Kao garanciju dajemo uknjizene (uz sudski overene ugovore sa Vasim advokatom)stanove na ime vlasnika placa na datoj lokaciji ili po dogovoru! Javite se sa Vasom ponudom i proverite nase ponude !!!!!!!!!
063262983 Grada

Evo ja mogu da ti dam 14 ari, u vlasnickom listu pise da sam vlasnik, ali necu kvadrate, hocu pare.

investitor
25.12.2007., 09:55
Moze plac i za pare, sto da ne !!!! Postoji mogucnost dogovora za sve. Mada, cini mi se da cete prihvatiti i kvadrate kada budete dobili moju ponudu. Proverite.... Javite mi se na 063 262 983 da zakazemo sastanak na temu !