PDA

Vidi punu verziju : !!!! Pomozite maloj Milici !!!!

turtle_d_girl
16.12.2007., 15:03
Milica je moja komshinica.Ima malu sestricu Ivanu.Ona je jedna predivna devojchica sa krupnim plavim okicama i prelepim osmehom!
Kada bi je chuli znali bi zashto je tako posebna! :-)
Njeni roditelji su u teshkoj materijalnoj situaciji.Doselili su se za vreme rata i zhive kao postanari.Radi joj samo tata i to kao najamni gradjevinski radnik!

Ona je ove godine krenula u skolu i svi smo im pomogli da joj se kupi shkolska torba i knjige.Ima sve petice i predivno crta!
Pre nedelju dana otkrivena joj je leukemija.U pochetnoj je fazi i doktori kazhu da ima velike shanse da ozdravi,ali mora da pije veoma skupe lekove i da neko vreme lezhi u bolnici! Za to su potrebne pare! Pare koje njeni roditelji pokushavaju na sve nachine da skupe!

Molim sve moje drugare forumashe da joj pomognu koliko mogu!!
Hajde da pomognemo jednoj stvarno divnoj devojchici i da doprinesemo poboljshanju njenih zhivotnih uslova!
Kada bi svi mi dali po 100_tinak dinara (koje verujem da svako od nas svakodnevno troshi na gluposti) dosta bi pomogli !!!

Broj rachuna je : 340-3203377788 (Erste banka)

Mogilok
16.12.2007., 16:04
Veoma lep gest od tebe sto na ovaj nacin pokusavas da pomognes svojoj maloj komsinici! Nadam se da ce mnogi da pomognu maloj devojcici da prebrodi tu opaku bolest?! Ja cu vec sutra! Pozzzzzzzzzzzz i srecno!

turtle_d_girl
16.12.2007., 20:14
HVALA PUNO !!!
Kao shto vec rekoh,nashi mali gestovi neke ljude chine mnogo srecnijim... :-)

pozarevac
18.12.2007., 04:11
www.pozarevac.net