PDA

Vidi punu verziju : HRANA U POZAREVCU,NJAM,NJAM...

Mogilok
13.12.2007., 23:48
Cao narode! Ja reko da malo skrenemo temu sa nocnih izlazaka u Po, posto su svakako beznadezan slucaj, jer se nema gde izaci,pa ako ste raspolozeni ajde da malo diskutujemo o hrni, tj. restoranima i brzoj hrani u Po. Ni to nije za neku pohvalu,nema bas nekih lepih restorana kojim mozemo da se pohvalimo, ali mislim da je kvalitet hrane dobar, od skoro i ovi girosi, a rostilj je extra, bar ja mislim...... A vi? ;):):-D

Rigel
14.12.2007., 16:26
Mislim da smo o ovome vec raspravljali pre par meseci, nisam siguran na kojoj temi, trebalo bi "Gde ste bre pozarevljani" il tako nesto! :)

Mogilok
15.12.2007., 19:23
:( o pa nisam znala! Od skoro sam ovde pa sam slabo informisana!:???:

strelica86
16.12.2007., 01:24
Giros u Požarevcu? Gde tačno? Jao, nisam skoro bila u PO :)

Mogilok
16.12.2007., 01:30
Imas na vise mesta. Ima u Barili centu, a najbolji je na bulevaru, malo posle Good food,a ima i preko puta Panefino pekare, u Tabackoj..Kad budes imao priliku da probas,veruj mi neces se pokajati!:D:p:-D:-);-);-):razz:

Rigel
17.12.2007., 00:44
A imas i u Djuri, ako jos prave mislim giros, E tamo je bio najbolji, naravno i kod klikera, ma brza hrana u PO gde god da se okrenes!

pozarevac
18.12.2007., 04:10
www.pozarevac.net

STEFANOVIC
18.12.2007., 10:21
PO meni najbolje pljaskavica ona klasicnaje kod BUCKA...jer probajte samo jedno poredjnje da uradite ovako Ako je neko bio u McDonaldsu ali na razlicitim lokacijama primetio je jedno da su kvaliteti slicni ud restorana do restorana e u tome je stos koji su prodali AMERI evropi odrzati isti kvalitet ili ga barem odrzavati .....ja smatram da kod Bucaka je upravo to i pokazatelj i zati covek toliko i dugo vremena drzi tu cevabdzinicu......ali nesto sto je zaradio vremeno je POVERENJE KUPACA a to se ne stice lako.......
ALA SAM URADIO REKLAMU VERUJEM DA SAM ZARADIO JEDAN HAMBURGER

Rigel
19.12.2007., 00:12
PO meni najbolje pljaskavica ona klasicnaje kod BUCKA...jer probajte samo jedno poredjnje da uradite ovako Ako je neko bio u McDonaldsu ali na razlicitim lokacijama primetio je jedno da su kvaliteti slicni ud restorana do restorana e u tome je stos koji su prodali AMERI evropi odrzati isti kvalitet ili ga barem odrzavati .....ja smatram da kod Bucaka je upravo to i pokazatelj i zati covek toliko i dugo vremena drzi tu cevabdzinicu......ali nesto sto je zaradio vremeno je POVERENJE KUPACA a to se ne stice lako.......
ALA SAM URADIO REKLAMU VERUJEM DA SAM ZARADIO JEDAN HAMBURGER

Evo Stefke kad dodjes ja te castim sa(s) 2 hamburgera kod Bucka! :lol: