Vidi punu verziju : HRANA U POZAREVCU,NJAM,NJAM...
Mogilok
13.12.2007., 23:48
Cao narode! Ja reko da malo skrenemo temu sa nocnih izlazaka u Po, posto su svakako beznadezan slucaj, jer se nema gde izaci,pa ako ste raspolozeni ajde da malo diskutujemo o hrni, tj. restoranima i brzoj hrani u Po. Ni to nije za neku pohvalu,nema bas nekih lepih restorana kojim mozemo da se pohvalimo, ali mislim da je kvalitet hrane dobar, od skoro i ovi girosi, a rostilj je extra, bar ja mislim...... A vi? ;):):-D
Mislim da smo o ovome vec raspravljali pre par meseci, nisam siguran na kojoj temi, trebalo bi "Gde ste bre pozarevljani" il tako nesto! :)
Mogilok
15.12.2007., 19:23
:( o pa nisam znala! Od skoro sam ovde pa sam slabo informisana!:???:
strelica86
16.12.2007., 01:24
Giros u Požarevcu? Gde tačno? Jao, nisam skoro bila u PO :)
Mogilok
16.12.2007., 01:30
Imas na vise mesta. Ima u Barili centu, a najbolji je na bulevaru, malo posle Good food,a ima i preko puta Panefino pekare, u Tabackoj..Kad budes imao priliku da probas,veruj mi neces se pokajati!:D:p:-D:-);-);-):razz:
A imas i u Djuri, ako jos prave mislim giros, E tamo je bio najbolji, naravno i kod klikera, ma brza hrana u PO gde god da se okrenes!
pozarevac
18.12.2007., 04:10
www.pozarevac.net
STEFANOVIC
18.12.2007., 10:21
PO meni najbolje pljaskavica ona klasicnaje kod BUCKA...jer probajte samo jedno poredjnje da uradite ovako Ako je neko bio u McDonaldsu ali na razlicitim lokacijama primetio je jedno da su kvaliteti slicni ud restorana do restorana e u tome je stos koji su prodali AMERI evropi odrzati isti kvalitet ili ga barem odrzavati .....ja smatram da kod Bucaka je upravo to i pokazatelj i zati covek toliko i dugo vremena drzi tu cevabdzinicu......ali nesto sto je zaradio vremeno je POVERENJE KUPACA a to se ne stice lako.......
ALA SAM URADIO REKLAMU VERUJEM DA SAM ZARADIO JEDAN HAMBURGER
PO meni najbolje pljaskavica ona klasicnaje kod BUCKA...jer probajte samo jedno poredjnje da uradite ovako Ako je neko bio u McDonaldsu ali na razlicitim lokacijama primetio je jedno da su kvaliteti slicni ud restorana do restorana e u tome je stos koji su prodali AMERI evropi odrzati isti kvalitet ili ga barem odrzavati .....ja smatram da kod Bucaka je upravo to i pokazatelj i zati covek toliko i dugo vremena drzi tu cevabdzinicu......ali nesto sto je zaradio vremeno je POVERENJE KUPACA a to se ne stice lako.......
ALA SAM URADIO REKLAMU VERUJEM DA SAM ZARADIO JEDAN HAMBURGER
Evo Stefke kad dodjes ja te castim sa(s) 2 hamburgera kod Bucka! :lol: