PDA

Vidi punu verziju : idijotizm

lepota
08.07.2003., 14:27
sta mislite o idiotizmu ?????????????????
sobzirom da se nalazimo u sredini gde je prepuno idiota pravimo anketu na tu temu .....pa vas molimo da nam i vi pomognete i date svoj odgovor......
unapred zahvalni....

OP
17.09.2003., 14:31
RADI SE O IDIOTIMA VALJDA :lol:

Stoorbak
19.09.2003., 13:09
sobzirom da se nalazimo u sredini gde je prepuno idiota pravimo anketu na tu temu .....pa vas molimo da nam i vi pomognete i date svoj odgovor......
unapred zahvalni....

pa to je opravdano, samo pogledaj kako zive ljudi u potpunoj blokadi, nisu dalje videli od plota :PpPppP

29.10.2003., 18:18
unapred zahvalni....

pa to je opravdano, samo pogledaj kako zive ljudi u potpunoj blokadi, nisu dalje videli od plota :PpPppP

JAO LJUDI PA NEMOJTE BREA TAKO....PA NISMO KRIVI MI STO VI NE IZLAZITE..JA NIGDE NE VIDIM "ZABRANJENO DA SRBI IZLAZE"..vi izadjite..ali ja ne mogu da vam garantujem da je to dobar potez ..hihihihihi

Milenko
29.10.2003., 21:36
Kada znam ko je napolju,meni se,pravo da ti kazem ne izlazi!Gadljiv sam malo.

UNe
30.10.2003., 09:15

Pa dobro onda zasto se zalis da ne smes da izades, pa idi tamo gde ti se ne gadionda .. ja sam srecan da si nasao resenje..hihihihihihi :D :P

Prishtina
01.11.2003., 14:55

Gadljiv ili Plasljiv??? Budi hrabar pa priznaj...
Izaso bi ti da si musko...al izlgeda da nemas ni m od muskog...ti si sigurno neka smrdljiva pi3ka pa imas pravo kad kazes da si gadljiv...e jesi je3em li mu mater!!!!
Ako si musko izadji...izadji i umri muski!!!

Forumi Shqipetar
01.11.2003., 15:07

E bas si car kad priznajes. Dobar si ti neki..tako i treba, napolje je Civilizacija..nemoj tamo zgadices ljude kad si vec gadljiv....samo nastavi tako i crkni u tvom izolovanom smradu

xxxl
08.12.2003., 16:44

E bas si car kad priznajes. Dobar si ti neki..tako i treba, napolje je Civilizacija..nemoj tamo zgadices ljude kad si vec gadljiv....samo nastavi tako i crkni u tvom izolovanom smradu

Znaci ipak si ti jedan od idiota! Vidis, a ja sam mislio da necu nikad saznati sta je to idiotizam, a onda sretoh tebe... :twisted: :twisted: :twisted:

xxxl
08.12.2003., 16:45
unapred zahvalni....

JAO LJUDI PA NEMOJTE BREA TAKO....PA NISMO KRIVI MI STO VI NE IZLAZITE..JA NIGDE NE VIDIM "ZABRANJENO DA SRBI IZLAZE"..vi izadjite..ali ja ne mogu da vam garantujem da je to dobar potez ..hihihihihi

Pa nije dobar potez, tu si sasvim u pravu. Zasto bi mi ispravljali krive drine sa idiotima... :evil:

xxxl
08.12.2003., 16:51

Gadljiv ili Plasljiv??? Budi hrabar pa priznaj...
Izaso bi ti da si musko...al izlgeda da nemas ni m od muskog...ti si sigurno neka smrdljiva pi3ka pa imas pravo kad kazes da si gadljiv...e jesi je3em li mu mater!!!!
Ako si musko izadji...izadji i umri muski!!!

E, DECKIC, P1CKA JE ZA TEBE NEPOZNANICA!!! NEMOJ ZENSKI ORGAN DA POMINJES U TOJ PRIMITIVNOJ KONOTACIJI. TO JE NESTO NAJLEPSE NA SVETU... A TO STO GA TI NIKADA NISI NI PROBAO, E, TO JE VEC DRUGA STVAR, PA NE ZNAS KAKO DA UPOTREBIS ZNACENJE TE RECI. A, AKO ZELIS DA SE MUSKI RASPRAVIS, NEKA TI SIDJE K*RC1C SA INTERNETA!!! :twisted: :twisted: :twisted: