Vidi punu verziju : zelela bih
nekog prijatelja za razgovor,Imam 22 godine trenutno daleko od kuce i jako, jako usamljena :cry:
ne ujedam
Kole_ns
08.07.2003., 03:35
Cao, Mija
Video sam tvoju poruku, pa reko' da se javim. Ja sam doduse kod kuce (za razliku od tebe, jel'), takodje usamljen (sto je verovatno i objasnjenje zasto u gluvo doba noci sedim za kompjuterom...). Lepo je sto ne ujedas :-)...Cime se bavis? Na kom univerzitetu studiras? I sta? Ajd' da ne davim suvise...Cao.
nekog prijatelja za razgovor,Imam 22 godine trenutno daleko od kuce i jako, jako usamljena :cry:
ne ujedam
hahahhaha
jasedanasprijavio .. aisamne znamashto!
podraF! :lol:
ne ujedamevo ja imam 14 god.moz :lol:
Sh*t you call a heart... :evil:
Za pocetak bilo bi mi drago da znam odakle dolazis,cime se bavis i sta te trenuzno interesuje.
infinity
08.07.2003., 20:49
ZDRAVO JA SAM NENAD IZ DIJASPORE TJ. IZ BEOGRADA FROM SERBIA!!!MALO SAM MLADJI OD TEBE ALI NEMA VEZE 12.12.1984.!NEGO PITANE
JA ZA TEBE 1) GDE SI U AMERICI???2)JA CU DA RAZBIJEM TU TVOJU USAMLJENOST!!!ZA POCETAK JE DOVOLJNO!PITAJ TI MENE NESTO.A DA OD KAD SI U USA-I?
nikolaml
09.07.2003., 00:02
ja sam nikola mozes mi pisati na mladenovicn@sezampro.yu
dugi777jezik
09.07.2003., 18:29
ne ujedam
Caos, Anna, ja sam Dugi777Jezik, raspolozen za druzenje i podizanje raspolozenja... Sta ti najvise volis, kakvo druzenje...?
prijateljns
12.07.2003., 09:45
CAO
Imam 24 godine i poslednjih dana sam poporilično s*****n i nedostaje mi prijatelj za priču.
Ako bi imala sta da mi kazes mozes poslati i na prijateljns@yahoo.com
PS Režim ali ne ujedam.
Branko16
12.07.2003., 13:34
ne ujedam
I ne treba da ujedaš! :wink: Možeš da se javiš na e-mail uvek kada ti treba neko da te uteši.
U tome sam dobar :lol: . Evo ti moja adresa pa piši... branko16@verat.net
prijateljns
12.07.2003., 18:58
Ispravka maila :D
prijatelj@yahoo.co.uk
dijadoh@ptt.yu
12.07.2003., 19:03
javi se na dijadoh@ptt.yu vitomir ne ocajavaj, bice sve u redu,
ajkula@email.com pa pisi ...
Casanova
15.07.2003., 01:02
Imam i ja zelju.....
javi se, nebojsa
glisovicnebojsa@hotmail.com
lud_za_tobom
21.07.2003., 01:57
:roll:
Volis pricati ili zelis?
Daleko od kuce moze biti i dobro kada npr.odes tamo da bi imao...
hehe
AKO STVARNO VOLIS DA PRICAS ONDA SE JAVI NA MAIL DA SE DOGOVORIMO KAKO CEMO DA PRICAMO noneposibile@yahoo.com
A ako volis da tipkas po tastaturi,onda caoooos
Puno srece u zivotu,i da nadjes sagovornika.
Regards,,,
4_SIMONOVIC
21.07.2003., 13:05
Ako zelis zaista da se osecas bolje trebalo bi da imas oko sebe veci broj ljudi.Razgovor,sale su najbolji lekovu za usamljenost.
Za pocetak bilo bi mi drago da znam odakle dolazis,cime se bavis i sta te trenuzno interesuje.
he he a ja imam 13
Zelim da se upoznam sa tobom. Ja sam iz Beograda. Visok sam 186, tezak 92, 25 godina, crn, sportista.
A ti
drazzenn
26.07.2003., 22:56
[quote="Kole_ns"]Cao, Mija
Video sam tvoju poruku, pa reko' da se javim. Ja sam doduse kod kuce (za razliku od tebe, jel'), takodje usamljen (sto je verovatno i objasnjenje zasto u gluvo doba noci sedim za kompjuterom...). Lepo je sto ne ujedas :-)...Cime se bavis? Na kom univerzitetu studiras? I sta? Ajd' da ne davim suvise...Cao : :idea:
shabilo
28.07.2003., 23:48
Ni ja, izdresiran sam.Pisi.VANJA
poznavao sam devojku u slicnim prilikama. nemaj frke.
poslaji mi mail. :wink:
Nikola- Doors
09.08.2003., 21:21
Lepo je sto ne ujedas.Ah ta usamljenost procice vec nekako.Stranci, samo stranci koracaju ravno na nas.Ko bi ti mogla biti u ovoj iluziji elektronskih poruka kada smo svi skupa a opet tako daleko.Nesto se mora dogoditi.
Reci samo sta bih zelela i sve zelje ce ti se ispuniti ako se javis. i ja sam isto sam i daleko od kuce, a veci deo vremena provodim pored racunara trenutno sam direktor jedne firme ocekujem tvoj odgovor
zip1402
19.08.2003., 09:31
Hej ,pazi kad znam 300% zasto si u takvom stanju ,ja sam jos dalje od tebe,nadam se da ce te proci ,jer prodje vremenom,i kad se uposlis necim i nemas toliko vremena da mislis,jedini moguci nacin da ostanes sane. Nadam se da ces biti bolje,ako zelis ti se javi .
Z. (N.Z.)
ne ujedam
USAMLJENA SA 22.GOD da nisi malo preterala ? i to jos u USA-u, a uz to i ne ujedas. NEVEROVETNO ali zanimljivo. Sta jedna usamljena devojka od 22.godine radi tako daleko od kuce , iliti cime se bavi?
bracaps2
12.02.2005., 02:02
pozdrav od dva drugara iz Nisa.Kako je in America.Posalji e-mail da se ne zezamo ovako Nas e-mail je bracapink@ptt.yu CAO JAVI SE OBAVEZNO
robertt
24.02.2005., 13:43
ciao
voleo bi da se upoznamo a za dalje bi se dogovorili i vdeli kako stvari stoje ako se slazes
e mail robertinosoc@hotmail.com a mozemo se cuti i porukama na mobilni +38631393736 reci ako zelis
javi se
ljubim te
robert
robertt
03.03.2005., 00:49
ciao
voleo bi da se bolje upoznamo a za dalje bi se dogovorili ako se slazes
e mail robertinosoc@hotmail.com a mozemo se cuti i porukama na mobilni
javi se
ljubim te
robert