Vidi punu verziju : PROGRAM ZA SNIMANJE GLASA PREKO MIKROFONA
SA KOJE WEB ADRESE MOGU DA SKINEM PROGRAM PREKO KOG MOGU DA PRICAM NA MIKROFON,DA SEJVIRAM TO STO SAM PRICAO DA DOTERUJEM GLAS I SLICNO.POMOZITE MI MOLIM VAS.MNOGO MI JE HITNO.RECITE MI BAR IME NEKOG TAKVOG PROGRAMA PA CU GA JA PRONACI.UNAPRED ZAHVALAN.
SA KOJE WEB ADRESE MOGU DA SKINEM PROGRAM PREKO KOG MOGU DA PRICAM NA MIKROFON,DA SEJVIRAM TO STO SAM PRICAO DA DOTERUJEM GLAS I SLICNO.POMOZITE MI MOLIM VAS.MNOGO MI JE HITNO.RECITE MI BAR IME NEKOG TAKVOG PROGRAMA PA CU GA JA PRONACI.UNAPRED ZAHVALAN.
Program se zove Sound Forge, a imas ga na www.sonicfoundry.com samo nije besplatan :)
SA KOJE WEB ADRESE MOGU DA SKINEM PROGRAM PREKO KOG MOGU DA PRICAM NA MIKROFON,DA SEJVIRAM TO STO SAM PRICAO DA DOTERUJEM GLAS I SLICNO.POMOZITE MI MOLIM VAS.MNOGO MI JE HITNO.RECITE MI BAR IME NEKOG TAKVOG PROGRAMA PA CU GA JA PRONACI.UNAPRED ZAHVALAN.To vec imas na kompu mentolu :lol:
Sh*t you call a heart... :evil:
09.07.2003., 00:43
Corey iskuliraj malo :evil: :evil: :evil:
Niko te nije prozivao (bar ne u ovoj temi) zato nemoj ti da prozivas
Pa imaš sound recorder na compu.
Pa imaš sound recorder na compu.
Konacno neko zna sta ima na kompu !!!
p.s. program i nije los ! ! ! ja imam mikrofon
www.thebest.dzaba.com
Corey iskuliraj malo :evil: :evil: :evil:
Niko te nije prozivao (bar ne u ovoj temi) zato nemoj ti da prozivasMa opusteno.Mi se u mom kraju tako zajebavamo mentolu i slicno.Ako je vama to prozivka onda stvarno ne znam gde sam dospeo :?
Zoki_UE
27.10.2003., 12:27
Cool Edit je jedan od tih programa za editovanje zvuka, a imas i knjigu prevedenu na srpski jezik.