PDA

Vidi punu verziju : PROGRAM ZA SNIMANJE GLASA PREKO MIKROFONA

izzy
08.07.2003., 01:30
SA KOJE WEB ADRESE MOGU DA SKINEM PROGRAM PREKO KOG MOGU DA PRICAM NA MIKROFON,DA SEJVIRAM TO STO SAM PRICAO DA DOTERUJEM GLAS I SLICNO.POMOZITE MI MOLIM VAS.MNOGO MI JE HITNO.RECITE MI BAR IME NEKOG TAKVOG PROGRAMA PA CU GA JA PRONACI.UNAPRED ZAHVALAN.

Bozo
08.07.2003., 08:38
SA KOJE WEB ADRESE MOGU DA SKINEM PROGRAM PREKO KOG MOGU DA PRICAM NA MIKROFON,DA SEJVIRAM TO STO SAM PRICAO DA DOTERUJEM GLAS I SLICNO.POMOZITE MI MOLIM VAS.MNOGO MI JE HITNO.RECITE MI BAR IME NEKOG TAKVOG PROGRAMA PA CU GA JA PRONACI.UNAPRED ZAHVALAN.

Program se zove Sound Forge, a imas ga na www.sonicfoundry.com samo nije besplatan :)

Corey
08.07.2003., 10:15
SA KOJE WEB ADRESE MOGU DA SKINEM PROGRAM PREKO KOG MOGU DA PRICAM NA MIKROFON,DA SEJVIRAM TO STO SAM PRICAO DA DOTERUJEM GLAS I SLICNO.POMOZITE MI MOLIM VAS.MNOGO MI JE HITNO.RECITE MI BAR IME NEKOG TAKVOG PROGRAMA PA CU GA JA PRONACI.UNAPRED ZAHVALAN.To vec imas na kompu mentolu :lol:

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart... :evil:

Jahrastafarraj
09.07.2003., 00:43
Corey iskuliraj malo :evil: :evil: :evil:
Niko te nije prozivao (bar ne u ovoj temi) zato nemoj ti da prozivas

Miloš
09.07.2003., 16:23
Pa imaš sound recorder na compu.

ufi
07.08.2003., 22:50
Pa imaš sound recorder na compu.
Konacno neko zna sta ima na kompu !!!
p.s. program i nije los ! ! ! ja imam mikrofon

www.thebest.dzaba.com

Corey
08.08.2003., 11:45
Corey iskuliraj malo :evil: :evil: :evil:
Niko te nije prozivao (bar ne u ovoj temi) zato nemoj ti da prozivasMa opusteno.Mi se u mom kraju tako zajebavamo mentolu i slicno.Ako je vama to prozivka onda stvarno ne znam gde sam dospeo :?

11.08.2003., 19:47

Zoki_UE
27.10.2003., 12:27
Cool Edit je jedan od tih programa za editovanje zvuka, a imas i knjigu prevedenu na srpski jezik.