Vidi punu verziju : ROMANTIKA...DA....ILI......NE...........ODLUCITE
iva1313
26.02.2004., 12:26
,,.....ALI I AKO SAM SIROMASAN,JA IMAM SVOJE SNOVE....
....PROSIRIO SAM SNOVE POD TVOJA STOPALA....
...GAZI NEZNO, JER GAZIS PO MOJIM SNOVIMA......,,
crazyincognito
27.02.2004., 17:26
ne znam zasto svi citirate nekog kada je ljubav u pitanju , zar nemate svoje reci koje bi opisale nesto ...
LPhoklica
28.02.2004., 17:05
DA...romantika je paznja, nesto sto bi trebalo da bude svakodnevno neobicno,lepo...
km km...
kao sto rekoh ranije:
:D ZIVOT JE LEP :D
Krcko Orashchic
28.02.2004., 23:11
O DA naravno !! :D :)
a antiromanticne tj sponzoruse pocrkale od gladi...... :twisted: :twisted: :twisted:
Romantike u siromastvu ne moze biti-gladan stomak ne pati za izgubljenom dragom-za hlebom pati
Romantika se blago nazire u snovima prosirenim(mada bi meni romanticnije-pesnickije bilo npr.prostro,rasprostro...)pod stopala,al' mi to previse tesko-mnogo muke i bola-malo romantike...
Podvukao sam sta je po meni najromanticnije u ovim navodima koje si dala...neznost,snovi...to vec moze da se ...jos malo fali...romantizuje.
ivi dve trinaestice od mene :idea:
iva1313
01.03.2004., 03:40
Romantike u siromastvu ne moze biti-gladan stomak ne pati za izgubljenom dragom-za hlebom pati
Romantika se blago nazire u snovima prosirenim(mada bi meni romanticnije-pesnickije bilo npr.prostro,rasprostro...)pod stopala,al' mi to previse tesko-mnogo muke i bola-malo romantike...
Podvukao sam sta je po meni najromanticnije u ovim navodima koje si dala...neznost,snovi...to vec moze da se ...jos malo fali...romantizuje.
ivi dve trinaestice od mene :idea:
POLJUBAC