Vidi punu verziju : marketing & management -EVROPA
Makkica
26.02.2004., 08:56
Cao drustvo,
interesuje me phd iz oblasti management& marketing, ali po Evropi, odgovaraju mi vise juznije zemlje( ne volim skandinaviju). Imate li neko iskustvo kako da stignem do informacija i sta mi je sve potrebno:(
ja studiram business, ali pomoglo bi kad bih znala da li vec nesto studiras, koje jezike govoris,koliki ti je TOEFL (ili ekvivalentan test)...?
Makkica
02.03.2004., 08:30
zavrsila sam ekonomiju i govorim ruski i engleski. TOEFL cu polagati sad u maju
Ljudi, ne bih da gnjavim, ali moze li neko da mi napise gde se polaze taj TOEFL test? Odnosno, da li postoji pre toga neki kurs koji je obavezan ili nesto slicno? :?
british council
terazije ne znam broj
Ljudi, ne bih da gnjavim, ali moze li neko da mi napise gde se polaze taj TOEFL test? Odnosno, da li postoji pre toga neki kurs koji je obavezan ili nesto slicno? :?
ne postoji obavezan kurs, ali veroavtno bi pomogao...
ne postoji obavezan kurs, ali veroavtno bi pomogao...
ima raznih skola po gradu koje drze kurs kao priprema za toefl, naravno najbitnije je da to bude proverena osoba.naravno to ti ne garantuje da ces da polozis,moras dosta truda da ulozis.Ako ne znas nijednu skolu za pripremu javi se da ti dam tel
Hvala lepo. Kako da kontaktiram sa tobom? Ne znam ni jedan kurs. Volela bih da vec jednom zavrsim sa tim TOEFLom.
ja sam u americi trenutno i kupila sam neku knjigu sa toefl testovima, da vezbam. polagacu u maju. stvarno nije tesko... nemoj da te hvata panika! pozdrav!
Mozes me kontaktirati za knjige i skolu na mail radda123@yahoo.com pa cemo se sve dogovoriti!Ne brini nista nije tako strasno, sve se da nauciti! :D
da li bi mi neko u par reci pojasnio o cemu se radi, i o kakvom je testu rec :?:
pa to je test koji treba da polazes za upis na svaki fax, vidi na sajtu
www.toefl.com
Cao drustvo,
interesuje me phd iz oblasti management& marketing, ali po Evropi, odgovaraju mi vise juznije zemlje( ne volim skandinaviju). Imate li neko iskustvo kako da stignem do informacija i sta mi je sve potrebno:(
Mislim da ti nije dovoljan samo Toefl test nego GMAT i uglavnom radno iskustvo
ciao, ja se trenutno nalazim na jednom privatnom faxu u italiji. management of marketing, finance and international business.... ako te interesuje javi se na jugogirl@hotmail.com.