Vidi punu verziju : Trazim frajera
Bilja_P
07.07.2003., 12:23
Imam 38 godina, razvedena sam, obrazovana i situirana. Simpaticna sam i dobra. Jako mi nedostaje frajer. Moze i prijatelj.
Imam 38 godina, razvedena sam, obrazovana i situirana. Simpaticna sam i dobra. Jako mi nedostaje frajer. Moze i prijatelj.
Biljo, bilo bi lepo da procitas poruku Administratora u ovom forumu, i da vidis na kom principu radi ovaj forum, takodje bilo bi lepo da si ostavila neki kontakt gde mogu zainteresovani da ti salju poruke, posto se nisi registrovala ovde.
Makadam
07.07.2003., 15:18
U slicnoj smo situaciji i istih godina.
Ako zelis, javi se.
Imam 38 godina, razvedena sam, obrazovana i situirana. Simpaticna sam i dobra. Jako mi nedostaje frajer. Moze i prijatelj.cao,mikan ili milomir kako ti draze
37 mi je godin a,takodje sam razveden tako da znam kako ti je.usamljenost je nesto strasno u svakome pogledu ako si raspolozena javi se,bilo bi lepo.cao
mikan27@ptt.yu
Pietro03
07.07.2003., 17:10
Posalji kontakt informaciju...
yugoslav
07.07.2003., 21:58
Aj ako ti treba frajer javi se....Mojne ove likove koji prelaze u 5 deceniju.
Bolje ove koji su tek usli u 3.
aaaaaa
dejan1808
07.07.2003., 23:50
063 275 468
:))
ma laaaazzesh bre!!
odakle ti a?
ajd se vidimo?!
mozzda se i poljubimoooooo
hahahahhahaaa
infinity
08.07.2003., 20:59
CAO,morao sam da vidim odakle je ovaj sa 8303-270!!!to je jedno selo GUNCATI opstina BARAJEVO na 20km od BEOGRADA.JA SAM TU BIO,TO JE JEDNA ZABIT DA TO NIJE NORMALNO!!!NEGO STA TI RADIS???JA SAM NENAD 84GOD.MOGU DA TI BUDEM PRIJATELJ AKO HOCES!STA KAZES???
jovan1111
09.07.2003., 09:37
Javi se. Neces se pokajati.
dugi777jezik
09.07.2003., 18:34
Caos, Biljo, zelim ti pre svega da nadjes srodnu dusu (i telo, naravno). Voleo bih da se druzimo i oraspolozujemo, onako kako to tebi odgovara, a onda ce i meni. Upoznavanje, otkrivanje, istrazivanje, sirenje vidika i mogucnosti u zivotu , moj su moto, a zelim da budu i tvoje ostvarenje i ispunjenje... Pozdravlja te, voli i ceka tvoj kontakt, dugi777jezik...!
beogradjanin
09.07.2003., 22:55
zdravo Biljo
ja sam Dragan iz Beograda, imam 36 godina , 180/70, ekonomista, .... javi se dase upoznamo i ispričamo.
063/241-287 ili 011/759-348
pozdrav
ZeMoonKo
10.07.2003., 13:33
Devojke, ne shaljite mi fotografije vashih kucnih ljubimaca :!:
IvanaNIK
12.07.2003., 11:49
veruj mi da je razvod los ali ima jos gorih stvari...i ja sam usamljena...trazim frajera, ali kao sto vec negde rekoh nema ih ni za leka....
ne brini - valjda ce sve to proci....nekad...
znam da te nisam utesila, ali i ja sam u bedaku teskom...
Biljo, bilo bi lepo da procitas poruku Administratora u ovom forumu, i da vidis na kom principu radi ovaj forum, takodje bilo bi lepo da si ostavila neki kontakt gde mogu zainteresovani da ti salju poruke, posto se nisi registrovala ovde. biljana dobro vece ovde goran za razgovor u dvoje treba malo razumevanja mislim da mozemo uspesno da se druzimo pre svega sto smo generacija,koja je odrasla uz bijelo dugme,corbu,atomce,parni valjak itd.javise zdravo
dejan1808
13.07.2003., 17:36
Imam 38 godina, razvedena sam, obrazovana i situirana. Simpaticna sam i dobra. Jako mi nedostaje frajer. Moze i p
rijatelj.063 275 468
[quote=Bilja_P]Imam 38 godina, razvedena sam, obrazovana i situirana. Simpaticna sam i dobra. Jako mi nedostaje frajer. Moze i prijatelj.
Imam 28 god. ozenjen sam i volim avanturu.Volim zezanje i jako sam duhovit.Ja sam iz Krusevca.Cekam na odgovor.Pozdrav.
Casanova
15.07.2003., 01:16
Ako zelish avanturu sa puno paznje javi se
Posto trebam drustvo, a u stanju slicom.
Bez lepotice, pored sebe duze.
Javljam Vam se madam.
Nadam se da ste ozbiljni.
ARTABAN
16.07.2003., 04:20
veruj mi da je razvod los ali ima jos gorih stvari...i ja sam usamljena...trazim frajera, ali kao sto vec negde rekoh nema ih ni za leka....
znam da te nisam utesila, ali i ja sam u bedaku teskom...
NISAM NEKI FRAJER AL` SAM TREZAN,LEP I NEŽAN-NEIZBEŽAN :lol: .E pa Ivana `ajde javi se da se bar dopisujemo pa da vidimo ko će koga tešiti . :wink:
Adresa je muzicarba@yahoo.com :D
neodoljivbgd
16.07.2003., 16:19
Imam 38 godina, razvedena sam, obrazovana i situirana. Simpaticna sam i dobra. Jako mi nedostaje frajer. Moze i prijatelj.ne bih se samoreklamirao....ako jos nisi nasla ili probrala izmedju svih ovih ponuda...javi se da se iskontaktiramo pa da vidimo sta cemo u prijateljstvo ili u ljubav...:idea: 8)
znam da te nisam utesila, ali i ja sam u bedaku teskom...Koliko godina imas
Biljo zelim da te <skinem> u dusi.
neunistivi
17.07.2003., 23:52
Zeno,ja sam za sve kombinacije,ako zelis sex bez obaveza (ali PRAVI SEX) tu sam da ispunim sve fantazije... Javi se
JMD2003
18.07.2003., 13:21
Ako stvarno trazis, mozes mi se javiti, jer smo u istim problemima! :wink:
CILEMILE
18.07.2003., 13:38
KAKO TREBA DA IZGLRDA TVOJ PRINC....
ODAKLE SI
POSALJI MI SLIKU NA CICKO100@HOTMAIL.COM AKO IMAS NARAVNO
evo je slika:
http://cnd.adestreamhosting.com/LOUP/EUROPE/lykos.JPG
a broj je 064/27-940-27 pa ako te zanimam javi se,pozdrav!
adrianoda
19.07.2003., 18:00
30g.Bgd adrianoda@yahoo.com
Cao, ako volis da nosis hula-hopke i volis mokre majice javi mi se, pozdrav, Gile :twisted:
CILEMILE
20.07.2003., 15:56
DOKLE TEBE TREBA CEKATI?
nemam 38 god.mladji sam imam 24.Ne znam da li ti to odgovara.Ja volim starije a ti ako volis mladje-piletinu Javi se
beogradjanin
22.07.2003., 23:22
Ja ima 35 , VŠS, .iz Beograda sam sa svojim stanom ,samac , zaposlen....javi mi se na e-mail
dra@beotel.yu
ili 063/241-287
Dragan
Obećavam ti prijatno popodne u gradu, a posle ćomo videti šta i kako dalje, važi?
Veliki pozdrav
zoran-m
24.07.2003., 02:06
:D pa ako ti ne smetaju moje 48 god ,razveden iz Bg onda se javi
u istoj smo situaciji isto godina jvi se 063311039 ili lukic015@verat.net
A sta mislis o mladjim muskarcima. :?: Vladan
bogojevic
30.07.2003., 17:30
:arrow: :arrow: Imam 38 godina, razvedena sam, obrazovana i situirana. Simpaticna sam i dobra. Jako mi nedostaje frajer. Moze i prijatelj. Cao Bilj isto smo godiste sam,poodavno,bavim se umetnoscu pozdrav dejan e-mail dexlab@net.yu
biljo,
bolje da se odmah cujemo tel.
da probamo da resimo problem !
javi se 30-10-863
Dr Paun
31.07.2003., 18:17
Zainteresovan sam
Gregi011
01.08.2003., 20:01
Biljo, bilo bi lepo da procitas poruku Administratora u ovom forumu, i da vidis na kom principu radi ovaj forum, takodje bilo bi lepo da si ostavila neki kontakt gde mogu zainteresovani da ti salju poruke, posto se nisi registrovala ovde.
:evil: Biljo, registruj se.Sto si bolja od NAS. :twisted:
Cao Biljo,
I ja trazim devojku.
Zivim i radim u NS, dipl ing, 27 godina.
Gde ti zivis.
Pisi mi.
dejan31bgd
24.08.2003., 15:05
Cao,
Sto da ne, jedino ako ti mozda smeta razlika u godinama. Mada ne bi trebalo.
imam 27,god...dinamican u prolazu ...zainteresovan jako i vrlo...probaj,.
caao javi se na mmiladin@eunet.yu
kulturicaDECKO78
24.12.2003., 14:36
???
**case-problem**rasa
24.12.2003., 19:39
Ako volis mladje frajere, javi se. Rasa 25
zzzzigy2003
07.01.2004., 19:40
taj sam
kazi mi samo odakle si
zzzzigy2003@yahoo.com
Imam 38 godina, razvedena sam, obrazovana i situirana. Simpaticna sam i dobra. Jako mi nedostaje frajer. Moze i prijatelj. evo ja bih da ti budem frajer ako hoces sreco! javi mi se ako zelis :wink:
robertt
10.01.2004., 14:00
ciao
voleo bi da se bolje upoznamo a mozda i sta vise ako zelis
robert 33 god ljubljana
ako imas sliku posalji mi na moj email a ja cu tebi poslat moju
pisi mi na e mail
evo ti moj email robertinosoc@hotmail.com
cmok
javi se
ciao robert
zdravo,
Zovem se Boki 35 god.slucajno sam naleteo na tvoj oglas i evo me...
Zainteresovan sam za dopisivanje (mozda i nesto vise...)ozbiljan s ozbiljnim namerama,romantik,kulturan,interesantan,visok186/77kg,zelene oci,smedja kosa,zaposlen u kompaniji medjunarodnog karaktera(veoma poznata),pa ako si ozbiljna evo i mog email-a; greeneyes072000@yahoo.com
P.S Nadam se da ces mi odgovoriti ubrzo.....
pozdrav
Boki
Izadji i prošetaj pored reke...
Nasmej se nekom sasvim slučajno....
Dozvoli da te neko vidi nasmejanu...
Casti sebe pozorišnom predstavom...
Kreći se...
A onda ćete već neko primetiti i eto frajera
ja nisam razveden i nemam 37 godina. Samo mi je dosadno kao da je tako. Pa eto ako neko nema 37 godina i nije razveden a zanimljiv je moze i meni da pise...obavezno nek bude zena...moze i obucena...nisam bas toliko mlad.
Bilja_P
11.02.2004., 10:41
Imam 38 godina, razvedena sam, obrazovana i situirana. Simpaticna sam i dobra. Jako mi nedostaje frajer. Moze i prijatelj. evo ja bih da ti budem frajer ako hoces sreco! javi mi se ako zelis :wink:Kako da ti odolim?? Napisi mi nesto o sebi.
radoznali_kamikaza
14.02.2004., 18:13
posto sam ovde 5000 i neki,mogla bi me nesto nauciti
ali i ja tebe
Imam 26g i u braku sam.Zelim da unesem malo inovacija u svoj seksualni zivot,pa ako si raspolozena za intimna druzenja javi se.Inace izgledam jako i skladno.Posalji mi sliku ja cu tebi pa da se vidimo i cujemo(diskrecija}.
banulence
16.02.2004., 12:13
Pa dobro posle 56 kandidata nadjeli bar jednog da valja
BAne
PS sta si u horoskopu
Slobodanblue
17.02.2004., 00:39
Biljo mislim da sam idealna osoba za tebe.
Posto ne mogu da ti posaljem privatnu poruku dacu ti moj meil pa ti se javi ako budes htela!
slobodanv@beotel.yu
Ako se javis detaljno cu te informisati o sebi.
Za pocetak mocu ti samo reci da nisam ozenjen i da trenutno nemam ni devojku.
Voleo bih stvarno da se upoznamo,i da saznam nesto vise o tebi makar i samo putem interneta!
Ja sam Slobodan i rodjen sam 06.07.1975. u Arandjelovcu!
Puno pozdrava od Slobodana!
Iskreno se nadam da ces se javiti!!!
dmackic
18.02.2004., 23:20
I ja trazim ribu smackic@yubc.net
Bilja_P
20.02.2004., 10:50
I ja trazim ribu smackic@yubc.netKakva ti treba?
I ja ribu! Eto nas vec na pola puta! 8)
I ja trazim ribu smackic@yubc.net
Ups, umalo da ti se javim mejlom! :? Svuda ga bre ostavljaš! Ne bih rekla da ti je neka frka... i... sviđa mi se tvoj "profil"... Pa, javi se...
Cao Biljo ja sam Zika iz Beograda inace zaposlen u jednoj drzavnoj firmi,visok,smedj,plavook,i veoma romantican,voli druzenje i putovanja,voleo bih da dobije tvoj odgovor i par lepih reci u njemu sa opisom tvojim.
Puno te pozdravljam.
robertt
01.06.2004., 03:23
sakupljajuci deliceponosa i nade pokusavam da skupim delove sebe, ali gde god krenem lomim se jer udaram u TEBE!
Svake noci sanjam tvoje oci, sve se nadam da ces opet doci. Nema dana da ne mislim na tebe, na mene, na uspomene, da ne mislim na nas...
ciao
zelim da se upoznamo pa ce mo se dogovorit
evo moj e mail robertinosoc@hotmail.com
cmokic
javi se
robert
sakupljajuci deliceponosa i nade pokusavam da skupim delove sebe, ali gde god krenem lomim se jer udaram u TEBE!
Svake noci sanjam tvoje oci, sve se nadam da ces opet doci. Nema dana da ne mislim na tebe, na mene, na uspomene, da ne mislim na nas...
ciao
cmokic
javi se
robert
E cobane, klosaru jedan, seratoru... 8)
koji si ti debil, majmun, ebem ti seme pogano, pa kao evropski gradjanin mozes bez vize bilo kud po evropi a ti se navrzo na ove nase cice 8)
ciao
cmokic
javi se
robert
Al taj 'cmokic' ti je bas cool, ono do jaja! 8)
Biljo, bilo bi lepo da procitas poruku Administratora u ovom forumu, i da vidis na kom principu radi ovaj forum, takodje bilo bi lepo da si ostavila neki kontakt gde mogu zainteresovani da ti salju poruke, posto se nisi registrovala ovde. Biljo samo se javi gde si?Ako si u BG zalim slucaj, ako si van grane? Javi se
lakitopalovic
02.06.2004., 22:21
Interesantno,imam i ja 38 godina,razveden sam,fakultetski obrazovan,situiran.Za pocetak prijatelj je OK a kasnije sve je moguce...
Dejan
drag_mlad
12.06.2004., 13:37
Moje ime je Dragan Mladenovic imam 31 godinu, Veoma sam drustvena i solidarna osoba. drag_mlad@yahoo.com.
Trenutno radim na projektu medjunarodne konsalting kompanije.
Pozdrav!
Cao,ja sam trenutno u vezi, ali imam dobrog prijatelja koji je par godina stariji od tebe.Izuzetan covek ali bez srodne duse.Bavi se nekretninama.Interesuju ga umetnost i ples.Ukoliko mislis da bi u njemu mogla da nadjes srodnu dusu pisi mi na katanena@yahoo.com pa cemo se dogovoriti kako da vas povezem.Da odete na kafu itd..Nadam se da ce biti nesto od toga.
Pozdrav,Nenad
ciao
cmokic
javi se
robert
Al taj 'cmokic' ti je bas cool, ono do jaja! 8)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
mario80
06.07.2004., 17:16
ciao
voleo bi da se bolje upoznamo a mozda i sta vise ako zelis
robert 33 god ljubljana
ako imas sliku posalji mi na moj email a ja cu tebi poslat moju
pisi mi na e mail
evo ti moj email robertinosoc@hotmail.com
cmok
javi se
ciao robert
ali robi! pa ti si gey! zar si zaboravio? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.nudimsex.com/profil.php?user=nboy99
napaljenitetreb
11.07.2004., 20:53
kazi mi nesto vise o sebi,
napaljenitetreb
11.07.2004., 20:54
kazi mi nesto vise o sebi,
djafolan69
12.07.2004., 11:55
Da nisi mozda duso iz Panceva?!? Ili iz Zajecara...
Bolje nekad nego ikad ako je to prava stvar da se ulepsa zivot nebrini bice svega i ja sam prosao kroz sve to
HardCore Leone
18.07.2004., 15:53
StrictlY FrenZ!!!
Gooslar bit!!!:
Dodzi mala da ti dadnem sjaja;
sjaja, slave do grla i glave
Shuti dete sladza si od Kyle;
Kad Mmh! chicha, ne skida se smiley
Dozdi djevo, ljubicice draga
Da i straga oteramo vraga
Dodzi aman , lud sam kao Shaman x 2
Shalim se mila kiber - djevo :twisted:
1 Love,
Hard Korleone
DanijelZ
19.07.2004., 21:42
Veoma sam usamljen, trazim devojku ili prijateljicu. Danijel Zlatkovic, 16.12.1973, 064-316-4651