Vidi punu verziju : Zasto se osecam usamljeno...?
I pored toga sto sam voljena i to vrlo dobro znam... osecam da sam prazna, usamljena... kao da postoji neko drugi, "tamo" koji me ceka i uzdise kao i ja...
Recite mi ZASTO SE OSECAM USAMLJENO I PORED LJUBAVI KOJA MI JE PRUZENA, a koju sam prema tom istom osecala isto sto i on prema meni? :cry:
Usamljeno_Srce
23.02.2004., 21:31
To sto ti osecas je sasvim logicno i desava se svakom.Jednostavno iako vidis da te neko voli i da ti pruza svu ljubav ovoga sveta,ti zelis nesto drugo.Nisi zadovoljna sa time,zelis promenu,nesto novo,drugacije...Pokusaj ponovo da zavolis tu osobu ali ako ne ide,nevredi se muciti.Bolje je biti iskren i reci sve nego zavlaciti druge.Razgovor je mnogo bolji nego cutanje.... :)
To sto ti osecas je sasvim logicno i desava se svakom.Jednostavno iako vidis da te neko voli i da ti pruza svu ljubav ovoga sveta,ti zelis nesto drugo.Nisi zadovoljna sa time,zelis promenu,nesto novo,drugacije...Pokusaj ponovo da zavolis tu osobu ali ako ne ide,nevredi se muciti.Bolje je biti iskren i reci sve nego zavlaciti druge.Razgovor je mnogo bolji nego cutanje.... :) :roll: Hvala ti na ovim recima. Ali je kod mene situacija malo zamrsenija nego sto je uobicajeno. Vise nije u pitanju ta osoba koja mi pruza "sve", vec ja - koja OSECAM nekog drugog, koga cak ni ne znam. Ako mozes da me razumes.
Usamljeno_Srce
23.02.2004., 22:00
Podpuno te razumem,veruj mi.Bila sam u takvoj situaciji.Jednostavno nismo osecali isto.A odkud znas da to sto ti OSECAS ne postoji?Mozda je bas tu pored tebe,neko nov....Mislim da nebih trebala da potiskujes to sto te muci....GO FOR IT.Nista nije zamrseno sem ako mi sami ne pravimo situaciju zamrsenu...
limunada
23.02.2004., 22:08
I pored toga sto sam voljena i to vrlo dobro znam... osecam da sam prazna, usamljena... kao da postoji neko drugi, "tamo" koji me ceka i uzdise kao i ja...
Recite mi ZASTO SE OSECAM USAMLJENO I PORED LJUBAVI KOJA MI JE PRUZENA, a koju sam prema tom istom osecala isto sto i on prema meni? :cry:
Nekad je bolje i biti sam,nego usamljen...
Usamljeno_Srce
23.02.2004., 22:18
Samoca ume da bude strasno teska..... :cry:
Toliko toga mi se izdesavalo, da sam naucila da budem strpljiva... toliko, da ponekad uhvatim sebe kako uzivam u samoci... Nije da nema nikog, bas naprotiv, ima ih i vise nego sto bi trebalo, ali nista od toga nije "ono pravo". Mada, bez obzira na sve to, znam da moram da cekam...
little smile
23.02.2004., 23:44
Toliko toga mi se izdesavalo, da sam naucila da budem strpljiva... toliko, da ponekad uhvatim sebe kako uzivam u samoci... Nije da nema nikog, bas naprotiv, ima ih i vise nego sto bi trebalo, ali nista od toga nije "ono pravo". Mada, bez obzira na sve to, znam da moram da cekam...
Svako od nas ima takve krize... Svako u tom trenutku pomisli da nesto nije u redu sa nama, a u stvari sve je to zivot, deo nas... Kada bi sve izgledalo kao sto jeste, ne bi postojala ravnoteza, sklad, bilo bi monotono i prazno... Zato uvek kazem da je neophodno da prodje odredjeno vreme da bismo shvatili da li je ON taj pravi ili ne... Ako se osecas praznom kada si sa njim, mislim da je najbolje da ne mucis sebe i da krenes u potragu za onim ka kojem te vuku ta neobicna osecanja... Alhemicar je presao veliki put da bi shvatio da je blago tamo gde mu je srce... Nase puteve prati milion znakova, ali moramo nauciti da ih pratimo... Samo napred, ne odustaj od borbe, bori se protiv onoga sto se nalazi pred tobom kao granitni breg, jer ces mozda pronaci sunce koje ce te obasjati i da konacno osetis spokoj i zadovoljstvo koje sanjas oduvek!!! :wink:
iva1313
24.02.2004., 00:05
ti bar imas nekoga....znam da to nije neka uteha...ali...... :( sta da kazu oni koji su i dalje sami......
Malecka M
24.02.2004., 00:15
potpuno razumem kako se osecas.citam tvoje reci,ko da svoje citam.ne znam,mozda to znaci da stvarno postoji taj neko koga OSECAMO,samo treba sacekati pravi trenutak.hocu da se nadam da taj pravi postoji,inace zasto ziveti.drago mi je da ima jos takvih ljudi,ti npr.pozdravljam te!
ti bar imas nekoga....znam da to nije neka uteha...ali...... :( sta da kazu oni koji su i dalje sami......
Nikada, ali apsolutno nikada ne smes odustajati od same sebe, i potrage za svojom polovinom! Ja delujem sada mozda kao da su mi sve ladje potonule, ali nikada nisam posustala, nikada nisam rekla: "o, Boze, hoce li naici?"
Nemoj ni ti, koliko god da je potrebno cekati, cekaj, budi strpljiva, nisi ni svesna sta te ceka ili tacnije ko te ceka negde tamo...!
Nekada samoca pomaze da rekonstruises ono za cim tragas, za cim zudis... Ljudi se dosta puta prevare... Ja najvise mrzim kada me neko pita sta trazim kod muskarca! Ja mogu da imam neku viziju sta se meni dopada, ali dok ne naidje "taj", sve moze da se izokrene 360 puta...
NE POSUSTAJ, ZIVOT JE NEKA VRSTA TESTA... Na osnovu rezultata tih testova, svako moze da proceni ko je kakav covek... Uci na njima, nemoj se bedaciti... Puno pozdrava!!!
Ana-Marija
26.02.2004., 00:39
Recite mi ZASTO SE OSECAM USAMLJENO I PORED LJUBAVI KOJA MI JE PRUZENA, a koju sam prema tom istom osecala isto sto i on prema meni? :cry:Ne znam,ali se i meni desava...Razumem te,ali ne znam sta da ti kazem,jer ni sebi ne umem da pomognem kad je rec o tome... :cry:
Krcko Orashchic
28.02.2004., 23:22
To sto ti osecas je sasvim logicno i desava se svakom.Jednostavno iako vidis da te neko voli i da ti pruza svu ljubav ovoga sveta,ti zelis nesto drugo.Nisi zadovoljna sa time,zelis promenu,nesto novo,drugacije...Pokusaj ponovo da zavolis tu osobu ali ako ne ide,nevredi se muciti.Bolje je biti iskren i reci sve nego zavlaciti druge.Razgovor je mnogo bolji nego cutanje.... :)
Svaka cast gospodjo-djice ni ja nebi bolje reko! 8) 8) :wink:
goodday
29.02.2004., 00:33
-ma jok,samo ste "usli" u rutinu,nikad nemoj dozvoliti partneru da prestane da te osvaja na NOVE nacine :wink:
crazyincognito
29.02.2004., 00:57
istina je verovatno negde izmedju,vremenom svaka pa verovatno i najveca ljubav predje u neku vrstu navike biti sa nekom osobom. Ukoliko smatras da je to prava ljubav bori se za nju ako ne ,ili jos gore(bolje) ako ti je vec neko drugi blizi srcu odmah prekini i trazi svoju srecu.
Pravi ce da naidje, a sada se opusti i uzivaj!
Mislis da bih trebalo? Ma, u pravu si, jednom se zivi... necu da se zapecatiram u cetiri zida i da razmisljam kada ce taj pravi naici.
Kad bude naisao - znacu.
Do tada - UZIVANCIJA!!!
Pozdrav tebi, BGRDR!!! :wink:
devojka u krizi
03.03.2004., 02:50
Ako vec nisi raskinula sa tim deckom-podhitno to ucini!
Nemoj muciti ni sebe ni njega!
A, za pravog ces znati-ne brini! Pored njega nema usamljenosti-on ce te celu ispuniti i neces vise razmisljati ni o cemu ni biti tuzna nikada!
Vredi cekati, ali i potrazi ga! Krenite u susret jedno drugome!
Srecno!
... Krenite u susret jedno drugome!
Srecno!
"DEVOJKA U KRIZI"?-slatka(bivsa)krizerko,stvarno sam srecan kojote.Pa od tvoje krize vise ni traga ni...devojke. :wink: :idea:
devojka u krizi
03.03.2004., 21:49
"DEVOJKA U KRIZI"?-slatka(bivsa)krizerko,stvarno sam srecan kojote.Pa od tvoje krize vise ni traga ni...devojke. :wink: :idea:[/quote]
Ne, resih sada da pocnem da treniram za maraton potrage i jacam, jacam, jacam za.....razne zivotinjke?!
Kako možete biti tako bezosećajni,zar nikog nije briga šta će se desiti sa jadnim dečko,kolko ja vidim on ništa nije kriv,zar treba da pati zato što ona ne zna šta bi.Da neki muškarac tako ostavi devojku onda bi rekli svi su muškarci isti,zaslužuješ boljeg i ostale gluposti.
devojka u krizi
03.03.2004., 22:35
Kako možete biti tako bezosećajni,zar nikog nije briga šta će se desiti sa jadnim dečko,kolko ja vidim on ništa nije kriv,zar treba da pati zato što ona ne zna šta bi.Da neki muškarac tako ostavi devojku onda bi rekli svi su muškarci isti,zaslužuješ boljeg i ostale gluposti.
Da je on muskarac-znao bi da je ispuni i napuni i dopuni i....., tako da ne bi bila usamljena i sada bi uzivali u punjenju!!!
Da je on muskarac-znao bi da je ispuni i napuni i dopuni i....., tako da ne bi bila usamljena i sada bi uzivali u punjenju!!!
Slažem se s tobom al ako on to sam ne primeti zar mu ona ne može sama reći da joj nešta fali pa ako i dalje bude tuljan neka ga ostavi,nek da dečku šansu možda i njoj bude bolje ako ga je već nekad volela,biće da su ušli u rutinu.
:cry: Gedo, s tim deckom ja vec nisam u vezi 2 godine, ali smo ostali u "odredjenom" kontaktu. On se smuvao sa devojkom koju smo upoznali zajedno i druzili se sa njom podjednako, nakon samo par dana od naseg raskida, a da mi je pritom tvrdio da samo mene voli, sto i radi dan-danas. Dok sam je mesecima pokusavala da se izvucem iz bedaka u koji sam upala, on je "uzivao" sa svojom devojcicom, sa kojom je jos uvek u vezi.
I bez obzira na sve to, ja sam definitivno sigurna da on oseca prema meni sve sto mi iskaze. Ali ja jednostavno nisam mogla da predjem preko svih tih gluposti, tako da sam ja sada ta koja vise ne voli, a bila sam ubedjena da je on "taj pravi". :(
[/quote]
:cry: Gedo, s tim deckom ja vec nisam u vezi 2 godine, ali smo ostali u "odredjenom" kontaktu. On se smuvao sa devojkom koju smo upoznali zajedno i druzili se sa njom podjednako, nakon samo par dana od naseg raskida, a da mi je pritom tvrdio da samo mene voli, sto i radi dan-danas. Dok sam je mesecima pokusavala da se izvucem iz bedaka u koji sam upala, on je "uzivao" sa svojom devojcicom, sa kojom je jos uvek u vezi.
I bez obzira na sve to, ja sam definitivno sigurna da on oseca prema meni sve sto mi iskaze. Ali ja jednostavno nisam mogla da predjem preko svih tih gluposti, tako da sam ja sada ta koja vise ne voli, a bila sam ubedjena da je on "taj pravi". :([/quote]
U tom slučaju molim te prihvati moje izvinjenje.Trebala si odma napisati šta se sve izdešavalo između vas,steko sam utisak da oćeš da ga ostaviš zato što ti je dosadno.Ako ti je uradio to što si napisala ne svatam zašto gubiš vreme razmišljajući o tome,zar treba da mu se vratiš samo da bi te opet zajebo.Nemoj se zatvarati sama nego se što više kreći među ljudima lakše je preboleti u društvu a ako to ne pomogne gajba jelena sve rešava.
Ne, resih sada da pocnem da treniram za maraton potrage i jacam, jacam, jacam za.....razne zivotinjke?!
I ja sam jasan: po maratoniji tvoje potrage,vrzmaju se jace utrenirane zivotinjke,koje su resene da ti jacas,jacas,jacas za...pocetak resenja je kako napuniti ,do vrha ispuniti i uzivljenu u punjenje zenku odvratiti od jacanja maratona radi:wink: :idea:
VRLO UZIVLJENO UZIVAM :wink: :idea:
Snezna_kraljica
04.03.2004., 00:31
I ja sam jasan: po maratoniji tvoje potrage,vrzmaju se jace utrenirane zivotinjke,koje su resene da ti jacas,jacas,jacas za...pocetak resenja je kako napuniti ,do vrha ispuniti i uzivljenu u punjenje zenku odvratiti od jacanja maratona radi:wink: :idea:
Napuniti i ispuniti zenku? :shock:
Steffan
04.03.2004., 10:49
Napuniti i ispuniti zenku? :shock:[/quote]
Kao bozicnu curku... :)
devojka u krizi
04.03.2004., 13:25
Slažem se s tobom al ako on to sam ne primeti zar mu ona ne može sama reći da joj nešta fali pa ako i dalje bude tuljan neka ga ostavi,nek da dečku šansu možda i njoj bude bolje ako ga je već nekad volela,biće da su ušli u rutinu.
Pa ja i rekoh ranije da ne muci ni njega ni sebe!!!
Naravno, dati sansu, ali, mislim da ovde nije problem u rutini vec je od pocetka bilo problema, jer, ne bih da se ponavljam, ali
SA PRAVIM MUZJAKOM-MUSKARCEM-NEMA OSECAJA USAMLJENOSTI VEC ISPUNJENOSTI!!!!
A, to vazi i obrnuto!
SA PRAVOM ZENKOM-DEVOJKOM MUSKARAC JE POTPUN!!!!
Snezna_kraljica
04.03.2004., 13:28
A, to vazi i obrnuto!
Devojko.. pa ti i pricas kao kojote...
On je definitivno na tebe uticao vise nego na mene... :cry:
A ja nimalo njegove mudrosti da pokupim...
(i ono - zenka, muzjak. nekako mi se ne da da to kazem)
:wink:
Mislis da bih trebalo? Ma, u pravu si, jednom se zivi... necu da se zapecatiram u cetiri zida i da razmisljam kada ce taj pravi naici.
Kad bude naisao - znacu.
Do tada - UZIVANCIJA!!!
Pozdrav tebi, BGRDR!!! :wink:
8) Pozdrav :!: Svaki dan bez osmeha je zauvek izgubljen :!: Zezaj se i uzivaj :!:
devojka u krizi
04.03.2004., 13:31
Ne brinem mnogo za vrzmaruse....zna se ko je maratonka! Zena-amazonka!
A, kako ispuniti i odvratiti?! Pa, to samo kralj zna!
devojka u krizi
04.03.2004., 13:34
VRLO UZIVLJENO UZIVAM :wink: :idea:
Sjajno!!! Pazi samo da se ne povredis!! Ha-ha!!
devojka u krizi
04.03.2004., 13:36
Zelim ti da osetis tako nesto, pa se neces pitati sta je!!
Predivno osecanje ispunjenosti!!
devojka u krizi
04.03.2004., 13:39
A, to vazi i obrnuto!
Pa, raznih je tu uticaja, mesanja, ukrstanja....
Ne mozes od nekoga mudrost pokupiti-moras je i sama dati i onda se one povezuju, razmnozavaju,prevrcu....
Snezna_kraljica
04.03.2004., 13:41
Zelim ti da osetis tako nesto, pa se neces pitati sta je!!
Predivno osecanje ispunjenosti!!
Ma znam ja u kom je to smislu, ali ono "napuniti"... imam nekoliko aluzija. neke su manje slatke, ali ona koju cu ovde reci je - kome treba punjena zena? (kao - stuffed duck) preparirana? punjena vesalica? ma idi.... dodjosmo do hrane. uvek je slatko za pojesti. pogotovo muzjak.. mljac... :wink:
Snezna_kraljica
04.03.2004., 13:48
A, to vazi i obrnuto!
Pa, raznih je tu uticaja, mesanja, ukrstanja....
Ne mozes od nekoga mudrost pokupiti-moras je i sama dati i onda se one povezuju, razmnozavaju,prevrcu....
Znaci, raznovrsni, viseznacni utJECAJI?
Uvek se ukrstanjem dobiju najlepse stvari... ukrstanjem biljaka, ukrstanjem zenke i muzjaka...
Ma jos i to prevrtanje, lomatanje, razmnozavanje, uzdisanje... divota je gledati velicanstveno razmnozavanje mudrosti..milina, srce mi se topi..
prosto pozelim da i ja razmnozim svoju mudrost...
devojka u krizi
04.03.2004., 13:52
Ma znam ja u kom je to smislu, ali ono "napuniti"... imam nekoliko aluzija. neke su manje slatke, ali ona koju cu ovde reci je - kome treba punjena zena? (kao - stuffed duck) preparirana? punjena vesalica? ma idi.... dodjosmo do hrane. uvek je slatko za pojesti. pa bilo zenka, bilo muzjak.. mljac... :wink:[/quote]
Pa, aluzije su tu da ih razlicito tumace razliciti!
Najlepse su slatke, cokoladne sa slagom!
A, sto se tice punjenja
Meni treba isPUNjen muskarac!!!
devojka u krizi
04.03.2004., 13:55
Znaci, raznovrsni, viseznacni utJECAJI?
Uvek se ukrstanjem dobiju najlepse stvari... ukrstanjem biljaka, ukrstanjem zenke i muzjaka...
Ma jos i to prevrtanje, lomatanje, razmnozavanje, uzdisanje... divota je gledati velicanstveno razmnozavanje mudrosti..milina, srce mi se topi..
prosto pozelim da i ja razmnozim svoju mudrost...[/quote]
Sjajno, razmnozavaj i ukrstaj....mnozi i deli...sabiraj, ali nikako oduzimaj!
Snezna_kraljica
04.03.2004., 13:56
A, sto se tice punjenja
tacno... i ti volis cokoladicu kao i ja :wink:
A, kad smo vec kod punjenja, punih i ostalih, mozda je ipak bolje reci - PUNokrvni muskarac?
devojka u krizi
04.03.2004., 14:02
A, sto se tice punjenja
A, kad smo vec kod punjenja, punih i ostalih, mozda je ipak bolje reci - PUNokrvni muskarac?
Ne, sta onda kada nastane anemija?! Pa bela krvna zrnca, pa crvena, pa gomila nekih zrnaca...i grupa...i... ostade BEZkrvan MUSKARAC!
Iskljucivo isPUNjen i naPUNjen!!!
Snezna_kraljica
04.03.2004., 14:15
A, sto se tice punjenja
Ne, sta onda kada nastane anemija?! Pa bela krvna zrnca, pa crvena, pa gomila nekih zrnaca...i grupa...i... ostade BEZkrvan MUSKARAC!
A doPUNjen?
MA, ZNAS STA JE NAJBOLJE? nasaPUNjan muskarac! Uuuuu. To je pravo... :wink:
devojka u krizi
04.03.2004., 15:17
Iskljucivo isPUNjen i naPUNjen!!![/quote]
A doPUNjen?
MA, ZNAS STA JE NAJBOLJE? nasaPUNjan muskarac! Uuuuu. To je pravo... :wink:[/quote]
A, svaka cast! Shvatila si sve! Znas i ti sta valja!!!
Pozdrav!
Steffan
05.03.2004., 10:59
A, sto se tice punjenja
A doPUNjen?
MA, ZNAS STA JE NAJBOLJE? nasaPUNjan muskarac! Uuuuu. To je pravo... :wink:
Kako ste proste... :)