Kako zamishljate najromanticniji dan za kojeg bi zeleli da vam se uskoro desi?
Snezna_kraljica
23.02.2004., 13:57
Romantican dan...
Kao prvo, nikad nisam provela ceo dan sa voljenom osobom, tako da mi se cini da mi i sama mogucnost da budemo zajedno mnogo vremena izgleda romanticno...
Dakle, sami smo kod njega kuci.
Ja se probudim prva, posmatram ga kako spava, pile moje, kako ima slatke trepavice... I pocnem nezno, ovlas, da ga ljubim po licu i ocnim kapcima. On se polako budi i kaze mi nesto lepo, slatko.... Hm... pada mi nesto ne-romaticno na pamet - onda vodimo ljubav, dok je napolju divan, suncan dan, a pticice cvrkucu... E, onda se lepo istusiramo, ja nam spremim dorucak, i doruckujemo u krevetu. E, posle se do podneva protezemo u pizami po krevetu i mazimo, naravno, dok je ukljucena muzika. E, onda pricamo (tek sad, izgleda, nisam to ranije pominjala...:) o svojim problemima, o planu kako da provedemo dan...
Podelili smo kucne poslove, ja cu da spremim rucak, a on da usisa stan (jer sam ja alergicna na prasinu). E, onda lepo rucamo, a posle izadjemo da se prosetamo do Kalemegdana, oko 15h. I pricamo, pricamo...
Kad se vratimo kuci, oko 18h vreme je da se sprema vecera. U stvari, mozda je bolje da me on izvede na veceru, ali na neko neutralno, ne-fensi mesto, gde je opustena atmosfera (moze i Greenet. Bilo bi lepo da mi pokoni neke cokoladice - Mocart-kugle ili slicno), a mozemo i u bioskop da odemo posle, da se drzimo za ruke i povremeno pipkamo u mraku. A kad se vratimo kuci... (ipak sacekamo malo posle vecere, ne valja na pun stomak:) da nastavimo ono zapoceto u bioskopu, opet pocnemo kao jutros... Ali ovaj put strastvenije, eventualno sa nekom sexi igricom, u vidu vezivanja, poveza preko ociju ili striptiza (uuu! To mi je jos uvek neostvarena zelja:) i smenom dominacije (kako ja volim da dominiram, tako mi cesto prija kad on preuzme sve), i to sve dok je ukljucena klasicna muzika (ala sam perverzna!).
I onda oko ponoci zaspimo zagrljeni, bliski kao niko nikad...
Wow... tek sad vidim... Pa, ja uopste nisam romatnicna! Dani kakve ja zelim ukljucuju sex 2 puta dnevno...
Nazalost, neizvodjivo je, jer nije svaki dan neradan... A Boga mi, toliki sex verovatno i dosadi...
Usamljeno_Srce
23.02.2004., 21:44
Uf prava romantika....Volim romanticne trenutke u kojima se totalno izgubim,poblentavim i budem pravo malo dete...Obozavam taj osecaj kada si sa voljenom osobom...
Nesto slicno sto je napisala i Snezna Kraljica...
Probudim se pored moje ljubavi,dovoljno mi je da je gledam,znam sta oseca,jer osecamo isto.Znam sta misli jer mislimo isto...
Zaista kada je covek zaljubljen nebitno je gde se nalazi,vazno je sa kim je...
Eh kada bi takva osoba sada u ovom trenutku postolaja.. :cry: