Vidi punu verziju : pogledajte portal www.zivotinjsko-carstvo.com
crnamrlja
07.07.2003., 01:03
pa napisite sta mislite o sadrzaju, dizajnu i sl.
komentare mozete pisati i na tamosnjem forumu...
www.zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php
crnamrlja
10.07.2003., 23:05
niko ni rec da napise...
ajde makar ispljujte, please...
crnamrlja
10.07.2003., 23:05
niko ni rec da napise...
ajde makar ispljujte, please...
Moglo je sve to bolje da se realizuje, plus bogatiji sadrzaj. Mozda je zato forum tako pust, a ljudi posecuju samo da bi dali oglas.
A i admin je krajnje neprijatan, na kraju ce da bije posetioce foruma :roll:
Moglo je sve to bolje da se realizuje, plus bogatiji sadrzaj. Mozda je zato forum tako pust, a ljudi posecuju samo da bi dali oglas.
A i admin je krajnje neprijatan, na kraju ce da bije posetioce foruma :roll:
pa znas kako, ceo sajt radi nesto preko dva meseca...nije za ocekivati neki zivot na forumu za tako kratko vreme...
ostale konstatacije radije ne bih komentarisao...
Sve je Ok :P ,ali mislim da bi trebalo da bude manje oglasa a vise slika :twisted: :?
Nije los, trazi samo vremena i strpljenja. :D 8) :wink:
Izglda da forum jos uvek nije zaziveo. Ono sto je meni na prvi pogled cudno su ljudi koji postave neko pitanje, a onda napuste tu temu, i niti dahu dalje obrazlozenje sta ih u stvari interesuje, niti odgovore na newto sto im je neko drugi odgovorio. Ima nekoliko zanimljivih tema ali su prilicno stare pa... koga je briga da sad odgovori na njih? :? Mozda kada bi vise ljudi posecivalo...itd... ali cak je i deo na Krstarici posvecen kucnim ljubimcima slabo nesto posecen. :roll:
wellgroomed
18.11.2003., 23:48
Upravo sam posetila vas sajt i imam sve pohvale za isti. To sto je jos uvek "siromasan",to je greska nas ljubitelja zivotinja koji se slabo angazujemo na ovakvim mestima.Zelim vam puno uspeha u daljem radu!!! :D