Vidi punu verziju : BEOGRADU JE MUKA OD podgorice
NAPACENI SRBI
22.02.2004., 21:09
SVI KOJI SMO GLEDALI IZBOR ZA EVROPESMU ILI PIJESMU SMO BILI ZGRANUTI SITUACIJOM KOJA SE ODVIJALA PRED OCIMA NAS DVANAEST MILIONA.NADAMO SE DA VAS POLA MILIONA NIJE IZABRALO ZA CLANOVE ZIRIJA CUVENE KOMPOZITORE I UREDNIKE ZA KOJE NIKO NIJE CUO,OSIM MOZDA JEDNOG SELA NA OBODIMA VIS PLANINE,
SADA O OVOM SKANDALU NE BISMO POLEMISALI.
DA NE BI ZELJKOVOG PASTIRA I FRULICE,ODE HIT'EVROPA' U EVROPU.MOLILA BIH SVE KOJI BILO STA ZNAJU O NIGRAMA I DRUGIM ROK,POP,HIP-HOP BENDOVIMA IZ CRNE GORE,DA INFORMACIJE PODELE SA NAMA.
EVIDENTNO JE DA VI NEMATE OSECAJ ZA URBANU MUZIKU,TE ZBOG TOGA I NISTE GLASALI ZA NEGATIV.MEDJUTIM,MI SMO VAM IPAK ZAHVALNI STO STE IZABRALI JOKSIMOVICA(IAKO JE MOZDA RAZLOG BIO I TO STO VAS ON PODSECA NA ZAVICAJ,A NE ZATO STO JE PESMA DOSTOJNA EVROVIZIJE,ZA RAZLIKU OD NIGRI I SLICNIH).
AKO I POSTOJE CASNI IZUZECI,MOLILI BISMO IH ,AKO SU U MOGUCNOSTI,DA PREDUZMU NESTO KAKO SE OVA BRUKA SLEDECE GODINE NE BI PONOVILA.
SAVET:
IZABERITE ZIRI SA URBANIM SHVATANJIMA,KOJI U TOKU GLASANJA NECE EVOCIRATI USPOMENE IZ PERIODA TITOGRADA I RADNIH AKCIJA I KOJI CE SUDITI NIT' PO BABU,NIT' PO STRICEVIMA,VEC PO MUZICKOM UKUSU CIVILIZOVANOG SVETA(EVROPE,KOJOJ TOLIKO ZELE DA PRIPADAJU)
Vasilisa
23.02.2004., 06:17
Blago receno SRAMOTA!!!SRPKINJA SAM ,a zivela sam i u Crnoj Gori!!Kako mozete ovako nesto da kazete o tom narodu??ON JE KRIV STO JE POBEDILA PESMA KOJA JE POBEDILA!!!Srpski ziri nije kriv???Zasto svi iz beogradskog studija nisu glasali za Negativ???ONDA BI ONI POBEDILI!!!Zasto su i Srbi bili za"primitivno,za selo.frulu i lane"???Svoj gnev zbog toga sto nije pobedila"Vasa pesma"pretacete u RASISTICKE izjave!!!Zbog takvih u Srbiji i slicnih u Podgorici nam je ovako kako nam je!!!!Mrznja izbija iz svake reci,a svaku priliku(cak i pesmu)koriste da bi pokazali netrpeljivost!!!Jos jednom:nije Podgorica"kriva"sto je izabrana ova pesma!!Da su SVI u BGD-u bili za Negativ,ta pesma bi bila u Turskoj(dodushe Ivana fenomenalno peva,ali pesma nije nesto posebno).Pobedila je prvo vece,bilo je i boljih pesama,a meni ne pada na pamet da nekoga krivim zbog toga.NE TRPAJTE POLITIKU U SVE PORE ZIVOTA OVE JADNE,JADNE,JADNE ZEMLJE!!!I ne budite pristrasni kada je pesma u pitanju!UKUSI SU RAZLICITI I U BEOGRADU I U PODGORICI!!!!Da je pobedio crnogorski pevac sta bi smo tek tada culi???
Bez seljakanja molim! 8)
E pucam mi q.... za pesmu beovizije il kako se vec zove! 8)
Bez seljakanja molim! 8)
E pucam mi q.... za pesmu beovizije il kako se vec zove! 8)
eh, uze mi rec iz usta...
pogledaj te niko iz srbije nije da ni glas ama glasao za pjesmu iz crne gore!sramota!ne mijesajte politiku u ovo!
A taman sam se lepo odmorio ovih 1o-tak godina bez pesme evrovizije. Sad ce opet sankcije pa cu biti miran jos 10.
DAMBLDOR
28.02.2004., 20:58
meni se cini obratno podgorici postaje muka od beograda!i to zahvaljujujuci ljudima kao sto je autor ove teme
C c c c c c citam i neverujem! Sta je to s vama ljudi? Ma zar je moguce da je i dotle doslo... stvarno sramota! Pesma kao pesma,zar se oko toga treba polemisati, a i da budemo iskreni i jedina je koja je nesto vredela na toj kvazi Go In Europe manifestaciji.
Mislim da samo znacenje Pesma Evrovizije ovaj autor nije shvatio pa cu u kratkim crtama da objasnim..
MOLIM PROCITATI SLEDECE:
Hello ovo je ovde Balkan....pastiri,frulice i ostalo su nam u krvi,koliko god se trudila da pobegnes od toga.... a sam cilj ovoga je predstaviti svoju zemlju i narod kroz pesmu...jeli? Mozda sam ja glupa ili imam konzervativna shvatanja ali ipak mi je besmisleno da kengur skakuce u srpskoj melodiji...
Sta da ti kazem,tema je izuzetno glupa !!!!
Pozdrav
koji narod?
bice da imas ozbiljnih problema!!!! Ako svoj narod ne smatras istim... da ne duzim...ipak ti kao beskicmenjak ne bi razumeo\la.... ZBOGOM CRVE!!!
liberalka
22.03.2004., 18:28
hahahaha pa sad vidjite autor ove teme nije iz Crne Gore :wink: , ali sto bi nasi rekli pjesnik je nesto htio da kaze s ovim ali mu nije poslo za rukom
Stvarno ne slusam tu vrstu muzike ali nastup Joksimovica nije los i uopste nije seljacki. A ako je ovome muka od Podgorice, onda mogu mislit kako je bolestan od Beograda :?
Liberal
22.03.2004., 19:46
hahahaha pa sad vidjite autor ove teme nije iz Crne Gore :wink: , ali sto bi nasi rekli pjesnik je nesto htio da kaze s ovim ali mu nije poslo za rukom
Stvarno ne slusam tu vrstu muzike ali nastup Joksimovica nije los i uopste nije seljacki. A ako je ovome muka od Podgorice, onda mogu mislit kako je bolestan od Beograda :?
Ma pjesma je njesra bre jos mu samo ovca fali i da bude sve OK jos je prepjevao a kaze on je autor muzike.
Skinite sa KAZA Alihana Samedova i pjesmu Sen Gelmez Oldun i vidjecete da je slicnost upadljiva.
Princ of Kosovo
05.04.2004., 21:09
kako brat moj prepoznaje plagijat.jeste da su se malo presli kod naslova numere(trebalo je stvarno jagnje moje)ali je koreografija pogodila u centar.on je vazda bio cobanin nije trebala leontina da ga podsjeca na to.ali dobro evropa zna da cijeni plagijate tako da se ovoj pjesmi smijesi svijetla buducnost.beeee
jan bibijan
06.04.2004., 02:41
Ma pjesma je njesra bre jos mu samo ovca fali i da bude sve OK jos je prepjevao a kaze on je autor muzike.
Skinite sa KAZA Alihana Samedova i pjesmu Sen Gelmez Oldun i vidjecete da je slicnost upadljiva.A ti volis vise ovu muslimansku verziju, a ljakse?Poturice umobolna.
Liberal
06.04.2004., 11:49
Skinite sa KAZA Alihana Samedova i pjesmu Sen Gelmez Oldun i vidjecete da je slicnost upadljiva.A ti volis vise ovu muslimansku verziju, a ljakse?Poturice umobolna.
Pa vi sve zivo prepjevaste sa Turskog i Arapskog ja tu nijesam kriv i dolikuje vam da vas na evroviziji predstavlja coban za bolje i nijeste. Coban ti coban on :lol:
jan bibijan
06.04.2004., 20:08
Skinite sa KAZA Alihana Samedova i pjesmu Sen Gelmez Oldun i vidjecete da je slicnost upadljiva.A ti volis vise ovu muslimansku verziju, a ljakse?
MONTENEGRINA
15.04.2004., 02:20
OVAKVA PRICA TI UOPSTE NIJE NA MJESTU, TREBALO BI MALO DA PRIPAZIS KAKO PRICAS,JER KO JE ZA KOGA GLASAO STVAR JE LICNOG UKUSA
Liberal
16.04.2004., 00:45
OVAKVA PRICA TI UOPSTE NIJE NA MJESTU, TREBALO BI MALO DA PRIPAZIS KAKO PRICAS,JER KO JE ZA KOGA GLASAO STVAR JE LICNOG UKUSA
Pusti govedo bre bolesno, luda krava je zdravijeg razuma od njega Montenegrina.
miChKuLjic@
21.04.2004., 14:37
ako cemo posteno, najbolji crnogorski predstawnici bili su: 'Negre' (ko ne zna-3 cure,od toga 2 ucesnice finala INTRO-a,izuzetnih glasownih mogucnosti) i duet Andrijane Bozowic i Marije Bozowic,za koje se u Srbiji wjerowatno ne zna,a cure pjewaju wrhunski i nisu medijski exponirane!! Sto se srpskih ucesnika tice, swidjela mi se pjesma NEGATIW i mozda jos par stwari,ali Joximowic je promasaj... :shock:
Ipak,swako ima swoj ukus,owako je bilo owe godine,glasanje je bilo neprawedno i pristrasno s obje strane (narocito srpske :roll: ) a uwreda je da smo mi izabrali LANE MOJE zbog etno prizwuka...
Suwisno je komentarisati :(
Joj Druze/drugarice,
pa dje bi ti za vrijeme radne akcije, dok je majka srbija stvarala Zeljka, njegovu frulu, i scenski nastup?? Made in SERBIA dragi/a, pa poradi malo gore na toj vasoj "urbanosti", jer mi smo svakako "s planine" (nego da cete nam ovo malo mora ostaviti s tim vasim paradajez turistima sto slucaju miroslava ilica). Nego, vi, URBANI momci srbijanci vristite za Zeljkom, Cecom i slicnima, pa ste nasli da vas mi, manji od miliona, vadimo iz seljachkih govana??? Pa ko tone hvata se za travku.................baj baj (citiram) "crve"