PDA

Vidi punu verziju : NA MUCI SE POZNAJU JUNACI

VISI UMOVI
22.02.2004., 20:22
Svaka vam cast sugradjani!

Da se svi vi niste toliko iskukali i izjadali,ne bismo ni primetili da je grad posrnuo.Svi smo mi veoma svesni situacije koja nas je zadesila,a da to nismo ni ocekivali.

Da li se iko ikada od vas zapitao u cemu lezi problem.(Ocigledno nije)Ako ista na ovom svetu mrzimo,to su prazne konstatacije,bez zakljucaka.

Sponzorusa i mafijasa ima po celoj Srbiji,a najvise u samom Beogradu,koji i ima najvise stanovnika.(procitajte malo diskusije o drugim gradovima)
Cela Srbija je takodje u istoj situaciji,ali niko od njih ne pljuje svoj rodni grad kao mi(pljuvanje po drugima da bi pokazao koliko sam vredis je LUZERSKI SINDROM).

I sam Golsvordi je rekao da je svaki grad lep onoliko koliko ga njegovi gradjani vole.

Godinama unazad broj gradjana se povecavao i sve veci broj ljudi iz okoline ga je naseljavao.Oni su sa sobom donosili i svoje ruralne navike,napadali druge da bi pokazali koliko vrede.
Dijagnoza-LUZERSKI SINDROM.

U gradu se bar dva puta nedeljno odrzavaju pozorisne predstave,a sala je uvek prazna.Knizevne i umetnicke veceri niko ne posecuje,a najveca kost u grlu nam je Tijana,mafijasi,sponzoruse...(za kojima izgleda i sami pljuvaci zude)

Ucinite na prvom mestu nesto za sebe,a zatim i za vas grad...

umni
23.02.2004., 21:46
Odakle vama,visim umovima(koji ste sami sebe proglasili visim)ideja da neko preko pljuvanja hoce da pokaze koliko vredi,jednostavno zeli da iz sebe izbaci gnev,koji se godinama skuplja!Ja licno ne posecujem forume i ne dajem misljenje na osnovu foruma vec sam uzivo posetio razne gradove(rodbina itd...)i u njima boravio dovoljno i video ono sto treba da bi stekao neko misljnenje o samom gradu!Moja sestra dodje u Sabac i razocara se posle 2 dana,jednostavno dovoljno je prosetati ulicom...ucmalost i trulez se ne mogu sakriti!!!A toliku koncetraciju izvikanih bogatasa,kvazi fensera,sponzorusa,seljacina,smeca na ovako malom prostoru nikad nisam video!!!Uostalom postoje takva mesta,Sabac je otprilike na nivou nekog grada iz juzne Srbije,sa njima mozemo da se poredimo.... Nisu pozorista i knjizevne veceri jedini nacin da se pokaze kulturna svest,postoje ljudi koji ne posecuju takva mesta a koji su mnogo pametniji i kultivisaniji od onih koji to cine,uostalom to je sve individualno.....ne mozete tako usko i bukvalno posmatrati neke stvari!

NAPACENI VISI UMOVI
25.02.2004., 00:26
NAPACENI VISI UMOVI BI MOLILI UMNOG DA MALO SVOJE UMNOSTI PODELI SA NJIMA.

TAKODJE BISMO MU BILI ZAHVALNI AKO BI NAM PROSLEDIO SPISAK LITERATURE KOJA MU JE POMOGLA DA DODJE DO OVAKVIH ZAKLJUCAKA,DA NE BISMO U BUDUCNOSTI GUBILI VREME U POZORISTU,NA KNJIZEVNIM VECERIMA.BILI BISMO PRESRECNI AKO BI NAM ODRZAO SKRACEN KURS O PLJUVANJU RODNOG GRADA.

SAVET:
DA LI SI ILI NISI SAPCANIN,O TOME NE BISMO POLEMISALI,ALI BISMO TI PREPORUCILI DA SE PRESELIS NA JUZNU PRUGU GDE SVA TVOJA LITRERATURA SPADA NA SVIH SEDAM PADEZA NOMINATIVA.

osica
25.02.2004., 15:39
Tvoj moto bi bio .Uspeo sam u zivotu,zavide mi svi....
Ima li u tvojim recima zrno realnosti.
Kom vremenu pripadas ,koja ti je godina proizvodnje.
Znas li ti da Sabac zivi samo subotom.Petkom, nema ljudi a da ne pricam ostalim danima.Ili ti ne izlazis iz kuce i przis one koji se krecu prostorom i vremenom.Izadji malo i onda daj neki pristojan komentar ili zakljuci kako se boriti protiv cudnih oblika.

IZREVOLTIRANI SAPCANI
25.02.2004., 22:13
OPROSTITE DOSELJENICI !
S' OBZIROM DA SAMO SE UVERILI U VAS MUZICKI UKUS I KOJOJ POPULACIJI OSICA PRIPODA, VISE VAS NECEMO SMARATI O MALO INKTELEKTUALNIJIM TEMAMA. POZDRAV ZA SVE OVCE PREDVODNICE KOJE KRDO ZVANO SABAC VODE PRAVO U TIJANU ITD.
MI SE NECEMO DRZATI PAROLE AKO NE MOZES DA IH POBEDIS PRIDRUZI IM SE,VEC POKUSATI DA EVAKUISEMO SVOJ UM STO DALJE OD VAS.
IZVINITE NA SMETNJI MOLICEMO SE ZA NEKA BOLJA VREMENA.
CIVIJA DO TOKIJA!(CELA AZIJA BI TRESLA OD DZEJA)

osica
26.02.2004., 11:00
Sto se osecas prozvanim.
Ja sam jedan od cetvorice sapcana sto je posetio koncert massive attack u Budimpesti 1999.
Izlazio sam u H.R.K,Cepelin,Posetio sve rok svirke koje mi se svidjaju.Da Cane vodi posao kako treba mozda bi i tamo izlazio.Sad izlazim na kafu kad dodjem u Sabac.U Urbanu gostuju bendovi ali sa komercijalnim zvukom.Sta ti slusas i gde izlazis sem kulturnih veceri i setnje po gradu ?