PDA

Vidi punu verziju : Izvor najnovije muzike

Bozo
08.05.2003., 15:18
Moze li neko da mi preporuci neki sajt gde bi mogao da nadjem najnovija muzicka izdanja, dakle samo naslove, naravno da to budu dobre stvari, ono sto mi se trenutno svidja je...

Simply Red - Sunrise
Bon Jovi - All about loving you
Robbie Williams - Come undone
Boogie pimps - somebody to love...

Ali ovo sam sve video na MTV, MTV2, VH1, VIVA 1 i 2... zanima me ako neko zna neki dobar izvor na internetu.

Takodje, kako vam se svidja crnka u spotu Simply Red - Sunrise, ona u zelenoj haljini, mmmmmmmmm perfectness !

Icarus
08.05.2003., 15:55
Pa imash WinMx i Kazaai ( uzmi lite verziju posto full verzija ima trojanca pa koristi tvoj bandwith za vlasitite potrebe ) od progya , oni su ti odlican izbor .
A sta se sajtova tice daleko najbolji ti je www.mp3.com .

Bozo
08.05.2003., 15:57
Pa imash WinMx i Kazaai ( uzmi lite verziju posto full verzija ima trojanca pa koristi tvoj bandwith za vlasitite potrebe ) od progya , oni su ti odlican izbor .
A sta se sajtova tice daleko najbolji ti je www.mp3.com .

Ne razumes, nije problem odakle cu skinuti imam vec WINMX, samo sta ja tamo da kucam u search ?!?!?

Treba mi neka dobra lista hitova, samo sto svi ovi manje vise poznati TOP CHARTS.. su puni manje vise istog sadrzaja..

Icarus
08.05.2003., 16:04
A to , dobar ti je hrvatski otvoreni radio , oni svoj top chart liste prave u suradnji sa britanskim , americkim , njemackim i ostalim radiostanicama , pa onda mozes download-ovati
na winmx .
http://www.otvoreni.hr/

sokodjecma
23.08.2004., 04:08
Ljudi ubih se trazeci po netu da download-ujem Verno Pseto od Riblje Corbe.Ako neko ima tu pesmu moze da mi posalje u mp3 formatu na sokodjecma@sezampro.yu
Ne treba opisivati koliko cu biti zahvalan! :D

mortishaaa
23.08.2004., 17:50
tema ide pod lock jer postoji lepljiva tema ,mp3 download'
kasnije cu prebaciti postove tamo

LOCK