Vidi punu verziju : ja_____
pitanje!!!!!!!!!!!
06.07.2003., 20:35
koja zrenjaninka i koji zrenjaninac vam je najlepsi?????!!!!
doktorica
06.07.2003., 22:56
Zrenjaninski advokati su najbolji i najlepši frajeri u Vojvodini, a i šire i duže. :lol:
Boze, smesnog li pitanja... pa zna se to :)
Boze, smesnog li pitanja... pa zna se to :)pa ko je to po tebi najlepsa zrenjaninka a ko najlepsi zrenjaninac?
ZRENJANINAC
08.07.2003., 11:50
pun grad nafuranih tipova i riba ... zar ne ?
ZRENJANINAC
08.07.2003., 11:51
Ali onaj decko sto drzi ultra planet je mnogo dobar .... :))))))))))))))
ZRENJANINAC
09.07.2003., 11:33
Zrenjaninski advokati su najbolji i najlepši frajeri u Vojvodini, a i šire i duže. :lol:
A odakle si ti doktorice ???
Sto se tice momaka, definitivno je najveci lik onaj bucko iz "Circoma", a sto se tice devojaka, najsladja mi je jedna Jaca '85. sa Duvanike. Bez sve sale, mala je secer!
A ti sta mislis (autorko)?
ZRENJANINAC
10.07.2003., 08:53
Sto se tice momaka, definitivno je najveci lik onaj bucko iz "Circoma", a sto se tice devojaka, najsladja mi je jedna Jaca '85. sa Duvanike. Bez sve sale, mala je secer!
A ti sta mislis (autorko)?
Nepoznajem ni tog decka ti tu slatku devojcicu ... mozda ima isto tako slatke drugarice ????
Pa pazi, ima raznih drugarica... ne znam sta te zanima, samo prvo treba da resis problem petlje... for start... dalje sve ide kako ide.
Znaci - prvo trening pred ogledalom... :lol:
ZRENJANINAC
12.07.2003., 08:28
ma petlja nikad nije ne dostajala ... uvek napadam direktno u centar .... a sinoc sam i malo vezbao :)
Ja mislim da nema ni jedna riba u zr za koju se moze reci da super izgleda a za tipove ne komentarisem posto nisam peder
ona crna sa svetlim očima što radi u studentskoj službi fakulteta mi je mnogo dopadljiva(ne znam dali još tamo radi)
gLUPA tEMA aLI tAKAV jE i gRAD! :!:
znam šta pričam
14.08.2003., 22:53
A tipovi su im još gluplji,govorim iz iskustva. :roll:
ZRENJANINAC
15.08.2003., 09:32
Pa ovde su sad i prozivke pale a ????
Pa ovde su sad i prozivke pale a ????
GRAD JE STVARNO KATASTROFA!!!!RIBE UZAS!!!!!BEOGRADJANKE SU NAJBOLJE!!!!!!!!
Ja sam iz Beograda,ali sam se zaljubila u jednog Zrenjaninca.Za mene je on najlepsi,objektivno je prelep,ali necu da ga reklamiram.Samo to,ime mu pocinje na slovo N.Dovoljno... :)
najlepsa devojka ja Gordana iz HR.A decko .....naznam
Pa nije Nenad L. u pitanju.Jel' sad treba da otvorim neku vrstu kladionice... :wink: Hajde,pocnite sa pogadjanjem... :D
jako si glupa,koga bre interesuje tvoj decko... :?
Ama bas nikoga,a vise ni mene.Pozdrav autoru prethodnog posta.
ZRENJANINAC
28.11.2003., 09:49
Znaci nemamo vise decka ? pa sto ?
ajde se registruj pa da ti posaljem pm ili se javi na mail zrenjaninac@beogradcafe.co.yu
ajde se registruj pa da ti posaljem pm ili se javi na mail zrenjaninac@beogradcafe.co.yu
Kako si ti divan,zabrinuo se za mene?Bas si srce!
Ali,posto si se rasplinuo na dosta strana,mislim da nemas dovoljno vremena za mene.Cao.Cmok!!!
ima lepih devojaka u zr-u...i ima jako lepih deevojaka u zr-u...al ko ce da im pamti imena.... :?
ZRENJANINAC
05.12.2003., 12:17
Kako si ti divan,zabrinuo se za mene?Bas si srce!
Ali,posto si se rasplinuo na dosta strana,mislim da nemas dovoljno vremena za mene.Cao.Cmok!!!
gresis , jako gresis .... javi se :)
meni je definitivno naj riba maja
doyaya,,smanjjio si izbor na samo jedno 200 riba...http://www.default.co.yu/~psyho/ch1zra/sajt/smile/freak3.gif