Vidi punu verziju : Marihuana-varljivi prijatelj sa istoka
Ti si lud :?
Sh*t you call a heart... :evil:
06.07.2003., 21:24
Ti si lud :?
Znaci ja sam jedini na ovom forumu koji nije narkoman :wink:
Naravno da nisi.Sa marihuanom sve pocinje...Kako ljudi uopste mogu da pomisle da je bezopasna?
******Afroman******
07.07.2003., 06:03
YOU ARE MY MAN.Kad bi se legalizovala VLDA bi znala kolike je dzidz ne trzishtu nebi bilo dilera i nebi bilo toliko "ne registrovanih" narkica!!
JaH_G|rL
07.07.2003., 09:28
Ma daj bwe...kakva crna legalizacija?! :roll:
YOU ARE MY MAN.Kad bi se legalizovala VLDA bi znala kolike je dzidz ne trzishtu nebi bilo dilera i nebi bilo toliko "ne registrovanih" narkica!!
Da li si ti NORMALAN?Jasno nam je da si vec totalno zaglibio, ali to ne znaci da moras i druge da vuces sa sobom!Mislis da ces posle odredjenog perioda konzumiranja "TOGA" ostati citav? :evil:
African_herbsman
07.07.2003., 10:00
Ma daj bwe...kakva crna legalizacija?! :roll:
Legalizacija je neizbezna.To rade sve razvijenije zemlje sveta;pre ili kasnije ce se to desititi i kod nas.Marihuana,alkohol i cigare-ista kategorija,pa oni koji puse ganju nece biti nazivani narkomanima,kao sto se oni koji piju alkohol ne nazivaju alkoholicarima(jer je alkohol legalana( i sa cigarama najmasovnija droga))
Legalizacija je neizbezna.To rade sve razvijenije zemlje sveta;pre ili kasnije ce se to desititi i kod nas.Marihuana,alkohol i cigare-ista kategorija,pa oni koji puse ganju nece biti nazivani narkomanima,kao sto se oni koji piju alkohol ne nazivaju alkoholicarima(jer je alkohol legalana( i sa cigarama najmasovnija droga))[/quote]
Makoliko da TI to zelis(i ostalih 80% populacije)
To sranje nikada nece legalizovati!
Slazem se.Strajk gladje.Salim se :twisted:
07.07.2003., 14:37
Ako ima neko normalan u ovoj zemlji, marihuana ce se legalizovati.
Prvo, brdo ljudi duva :D (iako je nelegalna) i kada bi se trava kupovala u shopovima porez bi isao drzavi :wink: . To bi bila akcizna roba (veca poreska stopa od obicnog oporezivanja) kao alkohol i cigarete.
Drugo, svi znamo da je uvek sladje zabranjeno voce i sigurno se ne bi povecao broj uzivalaca marihuane {naprotiv).
Trece, u Holandiji svaki turista na potrosenih 5 evra na marihuanu potrosi jos 60 evra :shock: :!: na smestaj, klopu, pice, suvenire...
LEGALIZE IT!
JaH_G|rL
07.07.2003., 15:21
E sad...gde si nasao primer Holandiju?!!Pa to ides iz krajnosti u krajnost...ne mozes porediti to i nasu zemlju!?!! :?
African_herbsman
07.07.2003., 18:11
[quote=Corey]Znaci ja sam jedini na ovom forumu koji nije narkoman
Naravno da nisi.Sa marihuanom sve pocinje...Kako ljudi uopste mogu da pomisle da je bezopasna?
Sta mislis,kako marihuana deluje na coveka i sta cini od njega?
Budalu :wink: i maloumnog buljavog :shock: coveka :?
African_herbsman
08.07.2003., 00:51
Za tvoju imformaciju mamica mi je psihic i o dejstvu tog sra*u slusam 24h dnevno.Zato ne pravi se mnogo pametan! :!: :!: :!: :evil: :twisted:
Da li tvoja mamica konzumira marihuanu,pa je upoznata sa dejstvom?
Molim te,koji su stetni efekti marihuane(sta cini ona od coveka)?
Ne zelim da vredjam ali to je prilicno debilsko pitanje :shock: Zar to nisi ucio jos u osnovnoj
:arrow: Droga unistava nastavke nervnih celija,koji se zovu dendriti i nemaju moc regeneracije,samim tim ti se mnoge sposobnosti smanjuju,tako da postajes zavisni debil a od marihuane sve pocinje 8)
Budalu :wink: i maloumnog buljavog :shock: coveka :?
Sh*t you call a heart... :evil:alo bre sta se foliras afro kako li vec to je tvoj problem dali ces ti to da konzumiras ali totalno je nelogicna legalizacija koju ti pominjes nasta bi to licilo jos nam samo GAY parade fale e onda do ***** :x
:arrow: Droga unistava nastavke nervnih celija,koji se zovu dendriti i nemaju moc regeneracije,samim tim ti se mnoge sposobnosti smanjuju,tako da postajes zavisni debil a od marihuane sve pocinje 8)[/
Ja nisam nesto za marihuanu, i mislim da je to izbor coveka da li on zeli da zivi u iluziji, ali me STRASNO nervira kada neko pominje nesto iz skole. Sta vi mislite da bi nam vlada rekla neke prednosti marihuane da ih ima?! Oni nam kazu sta oni misle da mi treba da cujemo, isto kao sto je i na kraju udzbenika iz 8mog razreda, odmah posle rata izaslo o zlocinackoj NATO agresiji... Mrzim politicare iz dna duse, bili oni dobri ili losi.
Najbolje je da se o ovoj temi dalje ne raspravlja :?
08.07.2003., 11:15
Da li si ti NORMALAN?Jasno nam je da si vec totalno zaglibio, ali to ne znaci da moras i druge da vuces sa sobom!Mislis da ces posle odredjenog perioda konzumiranja "TOGA" ostati citav? :evil:
Ako se legalizuje Stru*o*vi bi znali ko kupuje dzidzu.Kako hoce da zabrane maloletnicima da qpuju pljuge tako moze da se i to zabrani maloletnicima.Sto se mene tiche sam cu ti jedno reci nemoj da ocenjujesh ljude dok ih ne vidish.
BE SAFE
African_herbsman
08.07.2003., 11:36
Ne zelim da vredjam ali to je prilicno debilsko pitanje :shock: Zar to nisi ucio jos u osnovnoj
:arrow: Droga unistava nastavke nervnih celija,koji se zovu dendriti i nemaju moc regeneracije,samim tim ti se mnoge sposobnosti smanjuju,tako da postajes zavisni debil a od marihuane sve pocinje 8)
Drago mi je sto si budala.
Marihuana ne stvara zavisnost i ne vodi ka upotrebi jacih droga.
Voleo bih da se pojavi neko ko ce reci da ganja izaziva sterilitet(?!).
sugar-plum
08.07.2003., 12:14
e sa ovim se ne treba zezati imam oko 10 drugara koji su na tom sranju i kad ih pitas sto ne prestanes kaze nemogu bez toga sam s*****n ,
kad prvu uzmes ti osetis strava zadovoljstvo ali to zadovoljstvo nemozes ponoviti povecavs dozu ali neuzpevas i kraj jednostavno, a i marihuana je stetna mnogo za zdravlje kad jef redovno konzumiras dovodi do steriliteta. jednostavno to je
velikooooooo sranje.
e ja se potpuno slazeeeem...
evo slozzitju se ko legoooo kockicaaa
:P
African_herbsman
08.07.2003., 15:26
e sa ovim se ne treba zezati imam oko 10 drugara koji su na tom * i kad ih pitas sto ne prestanes kaze nemogu bez toga sam s*****n ,
kad prvu uzmes ti osetis strava zadovoljstvo ali to zadovoljstvo nemozes ponoviti povecavs dozu ali neuzpevas i kraj jednostavno, a i marihuana je stetna mnogo za zdravlje kad jef redovno konzumiras dovodi do steriliteta. jednostavno to je
velikooooooo *.
Kako je uspelo tvojim drugovima da postanu zavisni?Ja to pokusavam s vremena na vreme,ali mi ne uspeva.
"povecas dozu,ali neuzpevas i kraj jednostavno"(?!!!)
Kraj cega?(pravopis ti nije jaca strana?)
sugar-plum
08.07.2003., 15:57
pa da tebi slavica predaje srpski i da ti je tastatura malo zesca veruj mi ne bi znao normalno da pises. odgovor na prvo pitanje nacices na podbari u NS u
African_herbsman
08.07.2003., 20:16
pa da tebi slavica predaje srpski i da ti je tastatura malo zesca veruj mi ne bi znao normalno da pises. odgovor na prvo pitanje nacices na podbari u NS u
Kraj cega?
Samo luzeri puse to sra*e! :evil:
Sta vi pisete :shock: Da marihuana ne stvara zavisnost i da je lek :shock:
09.07.2003., 12:25
Sta vi pisete :shock: Da marihuana ne stvara zavisnost i da je lek :shock:
Zato:"Excuse me while I lite my spliff"
Ja sam ZA Legalizaciju,
ko nece da pusi ne mora, ko hoce da pusi neka pusi javno, mislim da covek na ganji ne predstavlja veliku opasnost za drustvo, ako zbog toga izleti iz skole, dobije otkaz na poslu, bude ostavljen od prijatelja ili u svojoj starosti bude kleo sve side effects ganje, onda neka sam snosi krivicu, bez trunke sazaljenja od ostatka drustva.
Jahrastafarraj
10.07.2003., 14:39
Jeste vi normalni???
Pa alkohol je mnogo gori od trave.Jeste nekad culi da je neko umro od trave, dok od alkohola ljudi umiru.
Ako je alkohol legalan treba i trava da bude.
LEGALIZACACIJA NARAVNO
sugar-plum
10.07.2003., 16:06
nije fazon u tome sto od trave ne umisres nego sto posle trave ides ekstazi itd... jer kad se navuces nije to samo trava nego i jos mnogo opasnijih stvari od alkohola.
African_herbsman
10.07.2003., 16:21
nije fazon u tome sto od trave ne umisres nego sto posle trave ides ekstazi itd... jer kad se navuces nije to samo trava nego i jos mnogo opasnijih stvari od alkohola.
Jel' ti to mama rekla?
Jahrastafarraj
10.07.2003., 23:55
Jel znate da se mnogim zemljama marihuana dobija na recept (sluzi protiv bolova).
I ja je koristi,ali kao lek protiv dosade
Lara Croft
11.07.2003., 10:01
Boze, deco, ne mogu da verujem da se bavite time da li travu treba legalizovati ili ne. Pa vi ste svi skolarci i lako je da (se) duvate dok roditelji nemaju pojma i placaju travu umesto uzine. A, mogu da zamislim klince dok izigravaju frajere i tripuju. Bas lepo, i vi ste buducnost Srbije. E, jadna zemljo, sta si docekala! :cry:
sugar-plum
11.07.2003., 14:14
ne nije mi to mama rekla , jesi li zadovoljan???
nenushka
11.07.2003., 15:28
Ako je svrha legalizacije smanjivanje broja ljudi koji koriste marihuanu,onda bi ona imala smisla samo ako bi sve zemlje sveta pristale na nju.U Holandiji su postigli suprotan efekat jer su stranci poceli da odlaze tamo i kupuju marihuanu,a onda da je diluju u svojoj zemlji.Marihuana JESTE STETNA i niko me ne moze ubediti u suprotno,a oni koji ponavljaju da se nisu i da se ne mogu navuci samo su tipican primer buducih narkomana koji zive u iluziji da ne rade nista lose.Ipak,njihova je stvar sta rade sa svojim zivotom,samo da ne nanose stetu drugima.Tuzno je to sto sve vise mladih pocinje da uzima marihuanu zbog drustva.U pocetku su face,sve je super,strava,a dok se okrenu-njihov zivot zavisi od jedne biljke,malih tableta ili belog praha. :cry:
African_herbsman
11.07.2003., 16:56
Ako je svrha legalizacije smanjivanje broja ljudi koji koriste marihuanu,onda bi ona imala smisla samo ako bi sve zemlje sveta pristale na nju.U Holandiji su postigli suprotan efekat jer su stranci poceli da odlaze tamo i kupuju marihuanu,a onda da je diluju u svojoj zemlji.Marihuana JESTE STETNA i niko me ne moze ubediti u suprotno,a oni koji ponavljaju da se nisu i da se ne mogu navuci samo su tipican primer buducih narkomana koji zive u iluziji da ne rade nista lose.Ipak,njihova je stvar sta rade sa svojim zivotom,samo da ne nanose stetu drugima.Tuzno je to sto sve vise mladih pocinje da uzima marihuanu zbog drustva.U pocetku su face,sve je super,strava,a dok se okrenu-njihov zivot zavisi od jedne biljke,malih tableta ili belog praha. :cry:
Sreco,kako ces da izneses marihuanu iz Holandije da bi se dilovala?Ako je tamo legalna,mozes da je iznosis iz zemlje samo tako?
Procitaj neki textic,pa se onda pravi pametna.
African_herbsman
11.07.2003., 16:59
ne nije mi to mama rekla , jesi li zadovoljan???
Ko ti rekao da posle trave idu ekeri?(glupost)
Po toj logici posle piva sledi utapanje u zestokom alkoholu
African_herbsman
11.07.2003., 17:01
Sreco,kako ces da izneses marihuanu iz Holandije da bi se dilovala?Ako je tamo legalna,mozes da je iznosis iz zemlje samo tako?
Procitaj neki textic,pa se onda pravi pametna.(koja supstanca u marihuani stvara zavisnost?)
U ovom trenutku verovatno je tinejdzerima isto legalizovati je ili ne!Mada...
Bilo bi bolje legalizovati jer bi onda i drzava zaradili neku kintu,a mladi je nabavljavju bez obzira.Bila ona legalizovana ili ne?!
U ovom trenutku verovatno je tinejdzerima isto legalizovati je ili ne!Mada...
Bilo bi bolje legalizovati jer bi onda i drzava zaradili neku kintu,a mladi je nabavljavju bez obzira.Bila ona legalizovana ili ne?!
AMY-LEE
24.07.2003., 15:04
Legalizovati?
u holandiji mozes da je imas u kuci(mislim da je gais)ali to nikako ne treba dozvoliti
African_herbsman
24.07.2003., 21:00
Legalizovati?
u holandiji mozes da je imas u kuci(mislim da je gais)ali to nikako ne treba dozvoliti
Pa mozes da je gajis ako je koristis u medicinske svrhe ili ako te "religija" obavezuje
Legalizovati?
Pa mozes da je gajis ako je koristis u medicinske svrhe ili ako te "religija" obavezuje
Chan Shaolin Si
30.10.2003., 23:46
ma Holand je prsla zemlja odvratna je koliko je teska uzasne posljedice imaju zbog legalizacije ali nema vracke.
Sasvim losa stvar ja ne podnosim te gluposti jer uzivam u zivotu i bez tih pomocnih sredstava. :wink:
Marko SHEF
31.10.2003., 01:20
MA KOJA BRE LEFGALIZACIJA,JESI TI NORMALAN????????? ZAMISLIM SUTRA TVOJ SIN ODE OPUSTENO U PRODAVNICU I UMESTO COKOLADE UZME KINTU I KUPI KET GANDZE!!!!!!!!!!!!!! KAKO BI SE TI OSECAO?????? MA NISMO MI BRE HOLANDIJA. LEGALIZACIJA JE JOS SAMO JEDAN OD OBLIKA MANIPULACIJE LJUDI U ZEMLJI!!!!!!!!!! SVI TI KOJI SE TRIPIJU DA VUTRA NIJE OPASNA NEMAJU POJMA, SVI ZNAMO DA SE TAKO POCINJE. NECES MI RECI DA KLINCI PRVO POCNU DA SE BODU U VENU PA TEK ONDA PROBAJU TRAVU...
Drago mi je sto ima toliko ljudi koji se protive legalizaciji marihuane. A mozda su narkici suvise zauzeti trazenjem trave pa nemaju vremena da se bave ovakvim stvarima.
Marihuana izaziva sterilitet :lol: :lol: :lol:
Inace jesam za legalizaciju.Ko nece da je koristi ne mora.Sto ne zabraniti cigaete onda?Pa one su mnogo stetnije od marihuane.Samo treba zabraniti mladjima od 18. :wink:
Drago mi je sto ima toliko ljudi koji se protive legalizaciji marihuane. A mozda su narkici suvise zauzeti trazenjem trave pa nemaju vremena da se bave ovakvim stvarima.
Mnogo seres....ali mnogo.....ako je neko ~narkic~ kako kazes to ne znaci da treba da mu se smejes.
plavusica
31.10.2003., 09:56
Ma kakvo legalizovanje? Zar stvarno zelite da vam deca puse marihuanu? A ko stvarno hoce da je pusi taj ce je pusiti i ako se ne legalizuje :wink:
Ma kakvo legalizovanje? Zar stvarno zelite da vam deca puse marihuanu? A ko stvarno hoce da je pusi taj ce je pusiti i ako se ne legalizuje :wink:
Čekaj bre malo.....upravo si rekla isto što i ja samo nisi skapirala.....Tvoje dete ako bude htelo da puši gandžu pušiće je i ako se ne legalizuje.....zato je bolje da se legalizuje da ga ne bi hapsili :wink: Kapiraš :wink:
Inace jesam za legalizaciju.Ko nece da je koristi ne mora.Sto ne zabraniti cigaete onda?Pa one su mnogo stetnije od marihuane.Samo treba zabraniti mladjima od 18. :wink:
... kad bi neko pusio gandzu dnevno i kad bi neko pusio paklu cigareta dnevno, naravno da bi bolje prosao prvi.
ali, ko jos ostaje na gandzi dnevno? ..... malo njih. najmanje sto urade je da odu na nekoliko komada dnevno sa alkoholom. a svi znamo da u jedan dzoint ide odredjena kolicina duvana, tako da .....
legalizovati marihuanu? ... ja bih bas voleo. neka to urade. pa da isamaram posle nekoliko godina sve ove pristalice dok im deca stoje na trafici "moze tri dzointa? da, da, imam osamnaest godina ..."
Chan Shaolin Si
31.10.2003., 12:26
Mnogo seres....ali mnogo.....ako je neko ~narkic~ kako kazes to ne znaci da treba da mu se smejes.
pa vec se uveliko ka tome ide u Americi ne smijes zapalit cigaru na javnom mjestu vec imas neko posebno mjesto dje mozes pusit,
u norveskoj su poskupljale cigare sa 6.10 na 7.30 €ura za paklicu,
a u Njemackoj od nove godine pakjlica cigareta ce da kosta 4.20€ sad kosta 3.10, to mi se mnogo svidja jer ce mnogi bit´ primorani da batale pusenje.
LEGALIZOVATI????? PA VI NISTE NORMALNI. PRVO STA GOD DA REKLI MARIHUANA JE DROGA I IMA STETNA DEJSTVA NA ORGANIZAM, 2:S OBZIROM NA POHLEPU OVDASNJIH TRGOVACA ONI BI PRODALI MARIHUANU I DETETU KOJE IDE U PETI OSNOVNE.3: DA DRZAVA UZIMA PARE OD TOGA, A STO DA DAJEMO PARE POLITICARIMA I NA TAJ NACIN.3:TREBALO BI ZAHTEVATI DA ALKOHOL ZABRANE ZA PRODAJU LICIMA MLADJIM OD 20 GOD. A TAKODJE I CIGARETE. BRE BOLJE DA SE BACIM SA MOSTA NEGO DA SE NA TAJ NACIN POLAKO UBIJAM :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
LEGALIZOVATI????? PA VI NISTE NORMALNI. PRVO STA GOD DA REKLI MARIHUANA JE DROGA I IMA STETNA DEJSTVA NA ORGANIZAM, 2:S OBZIROM NA POHLEPU OVDASNJIH TRGOVACA ONI BI PRODALI MARIHUANU I DETETU KOJE IDE U PETI OSNOVNE.3: DA DRZAVA UZIMA PARE OD TOGA, A STO DA DAJEMO PARE POLITICARIMA I NA TAJ NACIN.3:TREBALO BI ZAHTEVATI DA ALKOHOL ZABRANE ZA PRODAJU LICIMA MLADJIM OD 20 GOD. A TAKODJE I CIGARETE. BRE BOLJE DA SE BACIM SA MOSTA NEGO DA SE NA TAJ NACIN POLAKO UBIJAM :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
...... hehe. e, to mi se svidja. nista ne dajemo politicarima. a kladim se da bi oni garant uveli marihuanu, naduvali bi celu zemlju i sve klince i bolela bi ih patka
Mnogo seres....ali mnogo.....ako je neko ~narkic~ kako kazes to ne znaci da treba da mu se smejes.Ala si nekulturan sreco moja. Hoces da kazes da treba da ga postujem. To su slabi ljudi. Generalizujem, ali ako neko mora da popusi dzoint da bi se bolje osecao i zaboravio probleme onda je slab. Ista stvar je i sa alkoholom.
DJAVO BELE BOJE
03.11.2003., 19:47
DA LI VI LJUDI IMATE POJMA O CEMU PRICATE?CAST IZUZECIMA!MARIHUANA CE SE KAD TAD LEGALIZOVATI I KOD NAS.TO SE JEDNOSTAVNO MORA DESITI,NEIZBEZNO JE.I IDE U PRILOG!NEZNAM CEMU VREDJANJE OSOBE KOJA JE POSTAVILA PITANJE!?PITANJE JE NA SVOM MESTU A BUDALE KOJI NEMEJU POJMA NI STA PISU IMA MNOGO!!PREMA TOME ODGOVOR JE LOGICAN:MARIHUANA CE SE SVAKAKO LEGALIZOVATI,NA ZALOST VECINE KOJA JE POSETILA OVAJ FORUM! :lol: STA VISE DA VAM KAZEM:ZIVI BILI PA VIDELI!!!! :P
Mnogo seres....ali mnogo.....ako je neko ~narkic~ kako kazes to ne znaci da treba da mu se smejes.Ala si nekulturan sreco moja. Hoces da kazes da treba da ga postujem. To su slabi ljudi. Generalizujem, ali ako neko mora da popusi dzoint da bi se bolje osecao i zaboravio probleme onda je slab. Ista stvar je i sa alkoholom.
Izvini na rečniku ali sam se iznervirao....pa ako je slab to znaci da treba da mu se smejes....ili da je los covek??????
Legalizovati?
Nikako...neki ljudi cje ostati bez posla :) .
Legalizovati?
Pa nisam bash sigurna!! :? Mozda, ali da se sve to koristi u minimalnim kolichinama. U malim kolichinama to chak i moze poboljshati zdravlje. Chitala sam da potpomaze astmi!!! Ne znam, ja je ne bi legalizovala, ali se svejedno koristi svuda u svetu, to ne mozemo sprechiti!!!
joGooOOD
14.11.2004., 23:36
aha...bash ce da legalizuju,iako,bilo bi super da to urade!Onako i ovako nas je previshe na ovoj planeti...barem da se pocisti polovina http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike2/3.gif
aha...bash ce da legalizuju,iako,bilo bi super da to urade!Onako i ovako nas je previshe na ovoj planeti...barem da se pocisti polovina http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike2/3.gif
pochisti :roll: ? :idea: Ti se devojko drogirash.... :wink:
Ernesto_Che
15.11.2004., 10:48
ja sam definitivno protiv legalizacije...sto je neko reko, necju da mi dete sutra ode do samousluge i umesto chokolade donese gandzu...i znam dosta ljudi koji intenzivno duvaju i ono-samo im je to na pameti...da odu na neku zurku gde nema vutre-pa nema sanse! e to je meni bash bljak....
Master_Chief
15.11.2004., 10:55
ja sam definitivno protiv legalizacije...sto je neko reko, necju da mi dete sutra ode do samousluge i umesto chokolade donese gandzu...i znam dosta ljudi koji intenzivno duvaju i ono-samo im je to na pameti...da odu na neku zurku gde nema vutre-pa nema sanse! e to je meni bash bljak....
Totalno se slazem sa tvojim postom...
plavusa ana
15.11.2004., 11:03
mislim da kad bi je legalizovali...
opusteno bi mogao da vidis coveka koji ide ulicom i vari... opusteno...
to je strasno... moze i sex i bodiroga ali drogu preskocite...
Ajde molim te objasni mi kako su cigarete stetnije od marihuane.
Ajde molim te objasni mi kako su cigarete stetnije od marihuane.radi nesto korisno...pregladaj malo strucnu literaturu...a i logicno je...ne mozes da varis toliko koliko mozes da pusis....
inspirion
15.11.2004., 17:58
Nije lose uzimati.
Verujem da bi neki ljudi trebali uzimati.Bili bi zanimljiviji.Kao i njihovi odgovori.Bedak je da budu strejt.Kao neki lekic protiv sopstvene dosadnosti.
Zato treba legalizovati.Pogotovu medju mladjom populacijom.Da se na vreme opuste i bolje sazru.
8)
Moon Child
15.11.2004., 18:14
protiv.
joGooOOD
16.11.2004., 01:22
mrsh bre... :twisted: kome cesh ti da se ja drogiram? :roll: ne...ali volim ironiju a i katasrofe ove rase...ako zaista legalizuju marihuanu(koje je pitanje ovog posta ako nisi procitao)upravo bi se ovo desilo... :roll: :roll: just citaj kako pise 8)
Master_Chief
16.11.2004., 08:42
Ma sto se mene tice nek legalizuju,ja licno necu sigurno probati,imao sam dosta puta sansu da probam i nisam...a sve one lakoverne duse koje se lako navuku i ne zalim toliko,ko im je kriv kad zele uvek da probaju nesto novo...
mrsh bre... :twisted: kome cesh ti da se ja drogiram? :roll: ne...ali volim ironiju a i katasrofe ove rase...ako zaista legalizuju marihuanu(koje je pitanje ovog posta ako nisi procitao)upravo bi se ovo desilo... :roll: :roll: just citaj kako pise 8)
PA i ja sam protiv te legalizacije. Neki ljudi bi ostali bez posla, a samim tim bez dovoljno para.
joGooOOD
17.11.2004., 02:41
oh ma nemoj :roll: sto me onda poredish sa oloshem koji to radi(drogirati se? :roll: )
oh ma nemoj :roll: sto me onda poredish sa oloshem koji to radi(drogirati se? :roll: )
Nisu to oloshi. To su dobri ljudi. [ 8) ]
daa samo malo ne razmisljaju...... ccccccccccccccccccccccccccccc...... nenormalno :lol: :wink:
daa samo malo ne razmisljaju...... ccccccccccccccccccccccccccccc...... nenormalno :lol: :wink:
:? :? :? TAchno.
inspirion
17.11.2004., 17:00
Ma vi ste svi savrseni.
Pocnite da se drogirate i drugacije ce te gledati na sve to. Ovako samo lupetate gore nego vasi roditelji.Pretpostavljam.
Bliznakinja
17.11.2004., 18:01
Не примај то лично...он то свима прича.По њему ја сам наркоманка прве класе... :roll: :roll: :roll: :roll:
Себе ни не гледа... :P
Не примај то лично...он то свима прича.По њему ја сам наркоманка прве класе... :roll: :roll: :roll: :roll:
A ti ocjesh da kazesh kao da se ne drogirash, a? Ja sam te lichno video kako se bodesh u venu....Ajde zaqni se u natashu da nisi narkomanka, ajde. [ 8) ]
joGooOOD
17.11.2004., 20:31
:lol: ko je natasa?
ma bliznakinjo...ne brini se za mene,samo me to pomalo nervira :?
Sofija je lezbos. [ 8) ]
Jel ti je sad jasnije malo, a?
Bliznakinja
17.11.2004., 22:23
A ti ocjesh da kazesh kao da se ne drogirash, a? Ja sam te lichno video kako se bodesh u venu....Ajde zaqni se u natashu da nisi narkomanka, ajde. [ 8) ]
Ја могу да набројим на прсте кад смо се све видели... :roll:
Зато не причај глупости! :!:
Bliznakinja
17.11.2004., 22:25
То је глупа фора ,једног његовог друга...и од тада су је сви усвојили.. :roll:
Само искулирај :wink: Такве људе само треба кулирати... :wink:
Bliznakinja
17.11.2004., 22:26
Sofija je lezbos. [ 8) ]
Jel ti je sad jasnije malo, a?
Дарко је љубоморан :P
Прекини више...почињем да бришем постове!
То је глупа фора ,једног његовог друга...и од тада су је сви усвојили.. :roll:
Само искулирај :wink: Такве људе само треба кулирати... :wink:
otkud ti to znash...ajde nemoj da lupash gluposti...Natashe ti. [ 8) ]
Shinoda
20.11.2004., 12:45
Legalizovati?
Nikako...neki ljudi cje ostati bez posla :) .
Xaxaxa zanimljivo glediste!!! :lol:
Ja nisam za legalizaciju jer neke stvari nisu zanimljive kada su dozvoljene!!!
Ovako je bolje...
I na kraju postoji opasnost da svi krenu da duvaju kao manijaci,a sumnjam da bi to ispalo na dobro!!! :roll:
Shinoda is back, and he is stronger than ever!!!
mortishaaa
02.12.2004., 23:54
necu nista da komentarisem, samo - grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ...
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE